18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – FC Midtjylland: Odds og optakt den 15. april 2021

De to seneste sæsoners pokalmester, SønderjyskE og FC Midtjylland, skal have afgjort, hvem der skal i pokalfinalen og jagte endnu en titel. Første kamp i Herning vandt FC Midtjylland 1-0, så begge mandskaber kan tillade sig at håbe på en finaleplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 15. april 2021 kl. 16:30. Se kampen på DR1 eller på dr.dk.

Odds på SønderjyskE – FC Midtjylland

Oddsene antyder, at bookmakerne ser FC Midtjylland som favoritter i dette opgør.

SønderjyskE – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 10° og let til frisk vind

Optakt til SønderjyskE – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Av, av, av. Sikke en skidt periode, SønderjyskE er inde i. Og det kan desværre for dem sagtens blive værre. De har tabt fire kampe i træk. Da grundspillet blev gjort op, røg sønderjyderne i nedrykningsspillet, og dér har de så tabt de første to kampe, og i sidste uge tabte de den første semifinalekamp i DBU Pokalen mod FC Midtjylland. Nu er det absolut ikke katastrofalt at tabe 1-0 i Herning, men søndagens kollaps mod Horsens nærmer sig faktisk det katastrofale.

Det gik strygende for SønderjyskE, der var foran 2-0, og de spillede, så fuglene kvidrede lystigt over stadion, og selv træner Glen Riddersholm havde korte perioder, hvor han ikke kunne finde noget at klage over. Men efter knap en times spil fik Horsens reduceret, og 14 minutter senere førte Horsens kampen 3-2, og det kom SønderjyskE sig aldrig rigtigt over, og dermed blev det til et nederlag. Det, der egentlig mest lignede en formalitet med nedrykningsspillet, kan sagtens vise sig at blive en neglebider for SønderjyskE. Så hvor meget energi og fokus vælger de at ofre på denne kamp? Hvor vigtigt er det lige nu at spille sig i pokalfinalen? De er selvfølgelig reelt bare en sejr fra finalen i Aarhus, og de kommer til at give det deres bedste forsøg, men selv SønderjyskEs bedste kan vise sig ikke at være nok.

For lige så stille har FC Midtjylland sat en fin stime sammen, og holdet er nu på fire sejre i træk. To af sejrene har været mod Brøndby og AGF, og FC Midtjylland har nu givet sig selv et hul i toppen af rækken på fire point ned til nummer to, som netop nu er Brøndby. Den meget brede midtjyske trup kommer for alvor til sin ret for tiden, hvor mange af de spillere, der ikke præcis er førstevalg i mesterskabsspillet, de får spilletid i pokalkampene, og kvaliteten hos dé spillere ser ud til at være rigeligt til at sikre FC Midtjylland en plads i pokalfinalen, hvor det ser ud til, Randers venter. Og hvis der kan være en smule tvivl, om SønderjyskE vil prioritere både DBU Pokalen og ligaen lige nu, er der ikke den ringeste tvivl om, at FC Midtjylland har truppen, indstillingen og lysten til at jagte både pokaltriumf og endnu et mesterskab sideløbende.

Frank Onyeka måtte udgå med en skade i kampen mod AGF i søndags, men Mikael Anderson gjorde det fint som erstatter, og ellers er Jens Lys-Cajuste ved at være i omdrejninger igen og kan træde ind. På de tre offensive pladser bag angriberen er der frit valg mellem Evander, Anders Dreyer, Awer Mabil, Pione Sisto og Gustav Isaksen. Det er altså et herligt luksusproblem for træner Brian Priske at skulle balancere spilletiden for at holde så mange som muligt skarpe og sultne på samme tid. For to runder siden indledte FC Midtjylland mesterskabsslutspillet som nummer to og forfølger. Nu ligner de et hold med niveau og klasse til at køre titlen hjem fra spids uden at se sig over skulderen, og så vil de helt sikkert også føle, der er overskud til at gå efter pokaltitel nummer to på tre sæsoner.

SønderjyskE:

FC Midtjylland:
Daniel Høegh (Forsvar, Reserve) – Skadet
Dion Cools (Back, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Hende; Holm, Eskesen, Ekani, Vinderslev, Wright; Jacobsen

FC Midtjylland forventet startopstilling: Hansen; Sery, Sviatchenko, Scholz, Ailton; Cajuste, Anderson; Isaksen, Sisto, Mabil; Brumado.

Odds-forslag: Ligamestrene afviser pokalmestrene

De sidste 10 Superligakampe har SønderjyskE vundet én, spillet én uafgjort og tabt otte. Den 11. kamp vandt de også. Det var den første siden vinterpausen, hvor de med en helstøbt indsats indledte foråret lovende med 2-1-sejr i Herning. Siden har de fuldstændig tabt fatningen. I pokalkvartfinalerne slog de godt nok Fremad Amager fra 1. division både ude og hjemme, mens de altså tabte det første opgør i Herning 1-0.

Omvendt ser det ud for FC Midtjylland. Siden det nederlag tidligt i februar mod SønderjyskE, har midtjyderne i 10 Superligakampe vundet syv, spillet en uafgjort og tabt to. De har også vundet alle tre pokalkampe – begge kvartfinaler mod OB og i sidste uge mod SønderjyskE. Deres seneste fire kampe er vundet henholdsvis 5-0, 1-0, 1-0 og 4-1. Siden de har sat Jonas Lössl i målet for syv kampe siden – efter 2-0-nederlag ude mod Lyngby – er der scoret to mål mod dem. Begge af AGFs Patrick Mortensen. Fem kampe har de holdt buret rent, og det er blevet til fem sejre og bare et enkelt nederlag.

Selv om SønderjyskE i næsten en halvleg mod Horsens lignede sig selv og scorede to gange, er det svært at se dem gentage dén præstation mod et FC Midtjylland, der har sat turboen til og drøner af sted. De eventuelle rotationer på holdet vil blot give dem yderligere incitament til at vise kvalitet og gøre krav på en mere fast plads på holdet. Anbefalingen herfra er sejr til FC Midtjylland med mindst to overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) 2-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

SønderjyskE – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • SønderjyskE har en pokaltitel fra sidste sæson af forsvare, og på vejen til denne semifinale har de slået Skive, Lyngby og Fremad Amager.

  • Weekendens hjemmekamp for SønderjyskE i nedrykningsspillet så lovende ud med flot spil og 2-0-føring mod Horsens, men gæsterne ville det anderledes og endte med at vende kampen og snuppe alle 3 point via en 3-2-sejr.

  • SønderjyskEs statistik for sæsonen er nu på 8-4-12 og en målscore på 34:38. De har aktuelt 6 point ned til en nedrykningsplads, og der er 8 kampe tilbage at spille.

  • FC Midtjylland vandt pokalturneringen forrige sæson. Deres vej til semifinalen i år er gået forbi HB Køge, FC København og OB.

  • Weekendens Superliga-kampe magede sig perfekt for FC Midtjylland, der bankede AGF 4-1 og nu er 4 point foran nummer 2 i tabellen.

  • Statistikken for FC Midtjylland i sæsonen hedder 15-4-5 og 40:21.

  • 10 mål til Anders K. Jacobsen er rigeligt til at være topscorer hos SønderjyskE.

  • Sory Kaba er flittigste målscorer hos FC Midtjylland med 9 kasser indtil videre.

  • Første møde i denne pokalsemifinale endte 1-0 til FC Midtjylland i torsdags. Kampens enlige målscorer var Sory Kaba.

Skriv et svar