18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Skotland – Israel: Odds og optakt den 9. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Danmark har så godt som sikret sig 1.pladsen i gruppe F, og nu slås resten af holdene om 2.pladsen. Skotland og Israel, som pt. indtager henholdsvis 2. og 3.pladsen i gruppen, ligner de mest åbenlyse bejlere til at sikre sig den playoff-givende 2.plads, så der er masser på spil lørdag aften i Edinburgh. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Skotland – Israel. Der er kampstart lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL


Skotland – Israel: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley, England
Stadion: Hampden Park, Edinburgh
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til Skotland – Israel: Skader, karantæner og startopstillinger

Meget skal gå galt hvis ikke Danmark skal snuppe 1.pladsen i gruppe F, forspringet ned til de nærmest forfølgere fra henholdsvis Skotland og Israel er på henholdsvis 7 og 8 point her med fire kampe tilbage at spille. På forhånd lignede Østrig det hold, som skulle udfordre danskerne om 1.pladsen, men de har skuffet fælt og halter fortsat efter Skotland og Israel, som har 4 og 3 point ned til østrigerne på 4.pladsen. Der er stadig håb for alle tre nationer, om end Skotland og Israel har vist noget bedre takter end Østrig indtil videre.

Skotland har kæmpet gevaldigt med at spille sig med til EM og VM igennem de sidste mange år. Faktisk var sommerens EM-slutrunde den første for skotternes vedkommende siden 1998 og det var da heller ikke meget de havde at byde på i sommers. Det blev kun til 1 point i de tre gruppekampe, som bød på nederlag til Tjekkiet og Kroatien men trods alt en ærefuld 0:0-kamp mod arvefjenderne fra England. Som tingene ser ud pt. så har skotterne dog fine kort på hånden for at spille sig til 2.pladsen her i gruppen. Skotterne har kun tabt én kamp indtil videre, til Danmark, herudover har de været gode til at liste spinkle sejre hjem. Det er blevet til to gange 1-0 mod henholdsvis Moldova og senest Østrig. Det er ikke meget sprudlende angrebsfodbold vi har set fra skotterne indtil videre, men mindre kan åbenbart også gøre det. Med en sejr her kan de øge forspringet til Israel til 4 point inden de sidste kampe mod Færøerne, Moldova og et formentlig allerede kvalificeret dansk landshold.

Israel har indtil videre været gruppe F’s positive overraskelse! På forhånd tænkte de fleste nok at det hele skulle stå mellem Danmark og Østrig, og måske Skotland, men det var de færreste, som havde regnet med at Israel skulle byde sig til i kampen om en af gruppens to øverste placeringer. Kvalifikationen har budt på nederlag for Israel, begge til de uovervindelige danskere, mens de krydsede mod Skotland tilbage i marts og herudover har leveret meget overbevisende indsatser mod Moldova, Færøerne og Østrig. Sidstnævnte blev blæst ud med 5-2 i starten af september, og det beviser virkelig, at Israel ikke er et hold man skal spøge med. I modsætning til Skotland, har Israel vist sig frem med positiv angrebsfodbold, og især Eran Zahavi virker til at være i storform i denne sæson med tre mål i Æresdivisionen, tre mål i Europa og hele seks mål her i VM-kvalen. Ham skal skotterne holde et vågent øje med lørdag! Israel mangler to svære udekampe mod konkurrenterne fra Skotland og Østrig, foruden to hjemmekampe mod henholdsvis Moldova og Færøerne.

Skotland:

  • Grant Hanley (Forsvar, Fast) – Karantæne

Israel:

  • Hatem Elhamed (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Eitan Tibi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Orel Dgani (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Skotland forventet startopstilling: Gordon; Hendry, McTominay, Tierney; O’Donnell, Gilmour, Christie, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Israel forventet startopstilling: Marciano; Arad, Hanna, Bitton; Dasa, Natkho, Peretz, Solomon, Menahem; Zahavi, Dabbur


Odds på Skotland – Israel

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en hjemmesejr.

Odds-forslag: Giftige gæster får point

Der er lagt op til en gyserafslutning i Danmarks gruppe! De danske helte er heldigvis home safe, men slaget om den playoff-givende 2.plads lever i bedste velgående. Hele tre hold byder sig til i kampen om 2.pladsen, og her med fire spillerunder tilbage står Skotland og Israel umiddelbart stærkest i billedet. Det er to diamestralske modsætninger, som står overfor hinanden lørdag aften. De pragmatiske skotter vs. de angrebsivrige israelere.

Skotterne er gjort til rimelig klare favoritter her, og måske også en anelse for klare til min smag. Skotterne er solide og svære at trænge igennem, men offensivt har de ikke alverden at byde på, som man også kan se på deres målscoringen indtil videre i kvalifikationen. På trods af hjemmebanefordelen, ligner det i min optik et mere jævnbyrdigt opgør end bookmakerne har gjort det til. Israel skal helst have point med her, for der venter endnu en svær udebanetur for dem i Østrig ved næste landskampssamling. Hvis Israel rammer det fine niveau, som vi har set fra dem blandt andet i hjemmekampen mod Østrig, så skal de have gode chancer for at spille lige op med Skotland. Anbefalingen lyder på minimum 1 point til de giftige gæster.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
X2
Gå til Marathonbet *


Skotland – Israel: Statistik, topscorer og H2H

  • Skotland indtager 2.pladsen i VM-kvalens gruppe F med 11 point i seks kampe. Statistikken er på 3-2-1 og målscoren 9:5.
  • Israel er på 3.pladsen i gruppen med 10 i seks kampe. Statistikken lyder på 3-1-2 og målscoren 14:11.
  • John McGinn som til daglig tørner ud for Aston Villa er topscorer hos Skotland med tre kasser.
  • PSV’s Eran Zahavi er topscorer for Israel med flotte seks mål i seks kampe.
  • I marts spillede de to nationer 1-1 i Israel.


Expected Goals: Skotland vs. Israelde seneste tre kampe:

SkotlandResultatxGIsraelResultatxG
Østrig – Skotland(0-1) 0,84 – 1,82Danmark – Israel(5-0)2,23 – 0,03 
Skotland – Moldova(1-0)2,84 – 0,22Israel – Østrig(5-2)1,75 – 2,36
Danmark – Skotland(2-0)1,03 – 0,45Færøerne – Israel(0-4)0,46 – 2,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar