18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg IF – Viborg FF: Odds og optakt d. 23. april 2021

Umiddelbart ligner det en kamp mellem de to kommende oprykkere til Superligaen. Silkeborg IF har, trods en svær efterårssæson, kæmpet sig tilbage på andenpladsen, hvor de har fire point ned til Esbjerg på tredjepladsen. Viborg FF buldrer afsted og har stadig ikke tabt en kamp i indeværende sæson. Formår Silkeborg IF at hale ind på topholdet fra Viborg FF eller løber de grønblusede med sejren i topopgøret i den danske 1. division? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – Viborg FF. Der er kampstart fredag d. 23. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


Silkeborg IF – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Rasmussen
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 11°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:17.

Optakt til Silkeborg IF – Viborg FF : Skader, karantæner og startopstillinger

Vaskeægte topopgør i den danske 1. division. Begge mandskaber har stortest gjort rent bord i forårssæsonen indtil videre med otte sejre og en uafgjort hver i ni kampe. Det begynder også at dufte i Superliga i næste sæson for begge mandskaber – og særligt Viborg FF. Deres nærmeste konkurrent til oprykning, Esbjerg, har ikke været i nærheden af de to klubbers niveau i foråret, og meget skal gå galt, hvis ikke vi ser både Silkeborg og Viborg i landets bedste fodboldrække i næste sæson.

Silkeborg skulle lige vænne sig til 1. division efter de rykkede ned i sommer, men efterfølgende har Kent Nielsen og hans unge mandskab ikke set sig tilbage. Silkeborg spiller noget af de mest beundringsværdige og offensive fodbold i 1. division og vil langt hellere forsvare med bolden, end uden, hvilket to mål imod i ni forårskampe også vidner om.

Viborg har været ganske suveræne gennem hele sæsonen. Trods et trænerskifte i vinterpausen, har Viborg formået at ride videre på bølgen. NUL nederlag, seks uafgjorte og 19 sejre i 26 kampe taler sit tydelige sprog.

Man kan godt sætte sig til rette og nyde en god fodboldkamp mellem to hold, som formentlig tager skridtet op i landets fineste fodboldselskab, når 2020/2021-sæsonen skiftes ud med 2021/2022.

Silkeborg IF forventet startopstilling (4-1-4-1): Gunnarsson; Carstensen, Gertsen, Felix, Dahl; Brink; Jørgensen, Kaalund, Mattson, Vallys; Helenius

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Brandhof, Kramer, Lauritsen, Sørensen; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Aaquist

Odds på Silkeborg IF – Viborg FF

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Kunstgræsset kan give Viborg deres første nederlag i sæsonen

Silkeborg er 1. divisions bedst spillende hold, selvom Viborg er placeret over dem. Viborg har langt mere rutine på holdet, og har vist sig at være langt mere kyniske end deres modstandere, senest eksemplificeret med 4-0 sejren over Esbjerg. Som det mest tekniske hold i 1. division passer det Silkeborg glimrende, at de spiller deres hjemmekampe på kunstgræs.

Selvfølgelig vil det være en motivationsfaktor for Viborg, at gå ubesejret gennem sæsonen, men Silkeborg har bare langt mere brug for sejren end Viborg har, og det bør også være tydeligt når kampen fløjtes i gang. Begge hold har vist rigtig højt niveau på det seneste, men alligevel går vi med hjemmesejren grundet kunstgræsset på JYSK Park og pga. at Silkeborg har mere brug for de tre point end Viborg har. Første nederlag i sæsonen til Viborg bliver en realitet fredag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,35
1-tallet
Besøg Cashpoint *

Silkeborg IF – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF slog HB Køge med 3-0 i deres seneste kamp.

  • Viborg FF kommer med en 4-0 sejr i rygsækken, endda mod de nærmeste oprykningskandidater, Esbjerg.

  • Sebastian Grønning er både Viborgs og hele 1. divisions topscorer med 15 kasser.

  • Bag Viborg-spilleren fælger Magnus Mattson med 12 mål i sæsonen.
  • Viborg har vundet de to første opgør i sæsonen mod Silkeborg med ét mål begge gange.

Skriv et svar