18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg IF – FC Fredericia: Odds og optakt den 26.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er dømt sommerfest i Silkeborg onsdag aften! Oprykningen til Superligaen er i hus for hjemmeholdet efter et helt magisk forår! Får vi endnu en målfest på Jysk Park når FC Fredericia kommer på besøg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg IF – FC Fredericia. Der er kampstart onsdag d. 26. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


Silkeborg IF – FC Fredericia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 13° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 01:02.


Optakt til Silkeborg IF – FC Fredericia: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så halvsvært ud for Silkeborg da de gik på vinterferie, men de har haft et helt fantastisk forår ved Gudenåen! 15 kampe har Silkeborg spillet i foråret, og de har stadig deres første nederlag til gode! Ud af de 15 kampe er hele 12 endt med sejr. Det er vildt imponerende af Kent Nielsen og co. Med den fantastiske stime har de efterladt de andre bejlere til oprykningen hjælpeløst bag dem, oprykningen er sikret og værterne ligner et hold, som er klar til at byde sig til på den største danske scene igen. Det har været voldsomt målrigt i Silkeborgs seneste kampe, og hjemmefansene vil nok håbe på endnu en gang god underholdning her.

FC Fredericia har store ambitioner, men der er stadig et skridt op til de bedste hold, som vi også kan aflæse i tabellen. Ganske fortjent kom de med i den øverste del af 1.divison, men de må alligevel tage til takke med en nuværende 5.plads og med et godt stykke op til de absolutte tophold. De kommer med to nederlag i træk, senest en 3-0 lussing af Viborg FF, så Fredericia spillerne er nok ved at være modne til en sommerferie, for så at se hvor langt de kan drive det til næste sæson.

Silkeborg IF:

  • Mark Brink Christensen (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Nicklas Helenius (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Fredericia:

Silkeborg IF forventet startopstilling: Gunnarsson; Carstensen, Gertsen, Felix, Dahl; P.Mattson; Jørgensen, Kaalund, Mattson, Vallys; Lind

FC Fredericia forventet startopstilling: Olafsson; Nissen, Anker, Kirkegaard, Høegh;  Nielsen, Nwadike, Jensen; Oggesen, Sørensen, Jensen.

Odds på Silkeborg IF – FC Fredericia

Silkeborg IF er bookmakernes favorit i dette opgør fra den danske 1.division.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 01:02.


Odds-forslag: Afslutningsfest i Nordicbet Ligaen

Hjemmeholdet har været helt igennem fremragende i foråret, de har blæst al modstand af banen, lige på nær Viborg, som ser ud til at ende på 1.pladsen i 1.division. Der er stadig en mulighed for at Silkeborg kan ende øverst på skamlen, men så skal de snuppe 3 point her, og håbe på et rimelig usandsynligt Viborg nederlag imod HB Køge. Det betyder nok ikke det store, for oprykningen er sikret alligevel.

Værterne fra Silkeborg kom flyvende ud til foråret, og det var med usvigeligt sikre sejre, som oftest uden at indkassere mål. Efter oprykningen blev sikret er der blevet åbnet lidt mere op for defensiven, men det betyder ikke alverden, når de samtidig bare lukker endnu mere op for deres egne målsluser. Silkeborg og Viborg har været en klasse for sig selv i 2021, og jeg tror på, at Silkeborg ville elske at sende deres hjemmefans på sommerferie med endnu en sikker sejr. Fredericia er ikke en ueffen modstander, men har måtte give fortabt imod de allerbedste hold i 1.division. Jeg tror, at vi får en komfortabel hjemmesejr her, Mattson i Silkeborg offensiven er helt ustyrlig for tiden, og generelt fungerer offensiven upåklageligt for hjemmeholdet, som for fine arbejdsbetingelser her imod et Fredericia hold, som i seneste kamp imod Viborg virkede noget modløse.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Silkeborg IF -1.5 (AH)
Besøg Bet365 *


Silkeborg IF – FC Fredericia: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg IF er på 2. pladsen i oprykningsspillet til Superligaen. De har 70 point efter 31 kampe. Hjemmeholdets statistik er på 22-4-5 og målforskellen 74:27.

  • FC Fredericia indtager 5.pladsen i Nordicbet Ligaen med en statistik på 13-5-13 og en målscore på 41:42.
  • Magnus Elkjær Mattsson er topscorer for Silkeborg IF med 18 sæsonmål. Han har været brandvarm på det sidste!

  • Christian Tue Jensen har været ganske målfarlig for gæsterne i denne sæson, han står noteret for 10 kasser.

  • FC Fredericia snuppede sejren i sæsonens første indbyrdes opgør, men Silkeborg har siden taget revanche med to sejre i streg!


Expected Goals: Silkeborg IF vs. FC Fredericia – de seneste tre kampe

Silkeborg IFResultatxGFC FredericiaResultatxG
Helsingør – Silkeborg(3-3)1,22 – 2,1Fredericia – Viborg(0-3)1,32 – 3,75
Silkeborg – HB Køge(4-1)1,81 – 0,78Helsingør – Fredericia(2-1)1,98 – 0,89
Viborg – Silkeborg(3-3)3,27 – 0,66Esbjerg – Fredericia(1-2)1,48 – 2,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar