18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Udinese – Napoli: Odds og optakt den 20. september 2021

Foto: Bildbyrån

Jens Stryger og Udinese skal i aktion mandag aften, når de hjemme tager imod syditalienske Napoli. Både Udinese og Napoli er kommet fornemt ud af starthuller med henholdsvis 7 og 9 point i de første tre spillerunder. Hjemmeholdet har allerede taget point fra Juventus i denne sæson, kan de også levere overraskelsen mod Napoli? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Udinese – Napoli. Der er kampstart mandag d. 20. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Udinese – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gianluca Manganiello
Stadion: Dacia Arena, Stadio Friuli, Udine,
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Udinese
SSC Napoli
Odds are subject to change. Last updated 20. september 2021 20:54.


Optakt til Udinese – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to mandskaber i fin form, som skal duellere mandag aften i Udine. Både Udinese og Napoli har stadig sæsonens første nederlag til gode og indtager henholdsvis 3. og 5.pladsen i Serie A.

Udinese er som regel en del af Serie A’s nedre halvdel, hvor de gang på gang formår at ende i komfortabel afstand til nedrykningsstregen, men samtidig ikke virker til at have niveauet til at stile meget højere. Sidste sæson var ingen undtagelse, her endte Udinese på Serie A’s 14.plads, og selvom afstanden til stregen kun var på 7 point, så kom de aldrig rigtig i fare. Spillermaterialet er ikke prangende, men Luca Gotti får det optimale ud af det. I denne sæson er Udinese startede overraskende godt ud med to sejre og et enkelt x. Sejrene er godt nok kommet mod overkommelige modstander som Venezia og Spezia, men i sæsonpremieren præsterede de altså at få 2-2 mod Juventus efter at have været bagud med 2-0. Faktisk var de lidt uheldige ikke at vinde den kamp. Fin pointhøst og fine præstationer, Udinese kommer heller ikke i karambolage med nedrykningsstregen i denne sæson.

Napoli kunne ikke have fået en bedre start under Luciano Spalletti end tilfældet har været. De tre første kampe i sæsonen har kastet 9 point af sig, heriblandt en kamp mod Venezia hvor man spillede 70 minutter i undertal og en sejr over Juventus. Napoli er en fast bestanddel af den italienske top, og i denne sæson er der virkelig muligheder, hvis de kan indfri potentialet. Juventus er ikke hvad de har været, Inter har sagt farvel til et par markante profiler, så kampen om ‘Lo Scudetto’ bliver helt sikkert mere åben end tidligere. Napoli endte akkurat uden for top-4 i sidste sæson efter et gigantisk fejltrin i sidste spillerunde, så de må tage til takke med at spille Europa League i denne sæson. Her var napolitanerne i aktion torsdag aften ude mod Leicester, hvor de fik vendt et truende 2-0 nederlag til en uafgjort med Osimhens to scoringer i 2.halvleg. Han ser mere og mere interessant ud!

Udinese:

 • Ilija Nestorovski (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Destiny Udogie (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

Napoli:

 • Alex Meret (Målmand, Fast) – Skadet
 • Stanislav Lobotka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Diego Demme (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dries Mertens (Angreb, Reserve) – Skadet

Udinese forventet startopstilling: Silvestri; Becao, Nuytinck, Samir; Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Stryger Larsen; Deulofeu; Pussetto

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Anguissa, Fabian Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen


Odds på Udinese – Napoli

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 20. september 2021 20:54.


Odds-forslag: Der bliver givet og taget i Udine

Det er ikke en ukompliceret opgave Napoli kommer på her. Udinese har nemlig hang til at levere overraskende resultater mod Serie A’s bedste mandskaber. Gotti råder over en sammentømret enhed, som formår at stable en stabil defensiv på benene, og så er de ikke uefne i omstillingsspillet. De har holdt nullet i de to seneste kampe, og mod Juventus fik de godt nok ikke lukket af bagtil, men de viste sig til gengæld farlige den anden vej. Jeg ser også gode muligheder for at Udinese kan sikke kontra-kniven ind her, for Napolis defensiv er altså ikke usårlig.

Målscoren er den samme for begge hold forud for dette møde, både Udinese og Napoli er kommet på tavlen seks gange i sæsonen, og begge har indkasseret to mål. Napoli kommer uden tvivl til at sidde på boldbesiddelsen og initiativet i dette opgør, og det passer begge mandskaber udmærket. Gæsterne har et godt tag på Udinese, som de har slået i de seneste tre indbyrdes opgør. Til gengæld danner der sig også et billede af, at Udinese formår at gøre ondt på Napoli-defensiven. I de seneste fem indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen, og det tror jeg sagtens kunne ske igen på mandag. Napoli bliver svære at holde fra fadet, men de blotter sig til gengæld også af og til den anden vej. Anbefalinger lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,83
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


Udinese – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Udinese har fået en flot start på sæsonen med 7 point i de første tre kampe. Statistikken lyder på 2-1-0 og en målscore på 6:2.

 • Napoli er kommet forrygende i gang med sæsonen. Tre kampe har kastet 9 point af sig og en delt 1.plads. Statistikken lyder på 3-0-0 og scoren 6-2.

 • Gerard Deulofeu har fået en god start på sæsonen med to mål i tre kampe.

 • Napoli har haft mange målscorere i gang allerede, alle seks mål er sat ind af forskellige spillere. Victor Osimhen var dog på pletten to gange i torsdagens kamp mod Leicester.

 • Napoli vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, 5-1 hjemme og 2-1 ude.


Expected Goals: Udinese vs. Napoli – de seneste tre kampe

UdineseResultatxGNapoliResultatxG
Spezia – Udinese(0-1)1,36 – 0,49Leicester – Napoli(2-2)1,06 – 1,63
Udinese – Venezia(3-0)2,18 – 1,06Napoli – Juventus(2-1)2,31 – 1,14
Udinese – Juventus(2-2)2,57 – 1,47Napoli – Benevento(1-5)1,39 – 2,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar