18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torino – Parma: Odds og optakt den 3.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det ser bedre ud for Torino end det tidligere har gjort. Præstationerne og resultaterne er blevet forbedret betydeligt, men der skal flere point til at sikre sig overlevelse i Serie A. Kan de hente 3 af de lange imod Parma, som allerede har halvandet ben nede i Serie B? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Torino – Parma. Der er kampstart mandag d. 3. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Torino – Parma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gianluca Aureliano
Stadion: Stadio Olimpico, Torino
Vejret: 12°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Torino
Parma Calcio 1913
Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 20:42.


Optakt til Torino – Parma: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en rigtig sløj sæson i Torino, truppen har evnerne til at spille med længere fremme i tabellen, men alligevel er de blevet fedtet godt og grundigt ind i nedrykningskampen. I skrivende stund ligger de á point med Benevento under stregen, til gengæld har de så to kampe i hånden, så det ligner at de klarer skærene, men der skal lige et par sejre mere til for at vide sig helt sikker. Der har været forbedring i både spil og point under træner Davide Nicola, som overtog tøjlerne i januar. Han fik sat en prop i stimen med de mange nederlag, men som oftest blev det kun til X for Torino. De har dog lært at vinde fodboldkampe nu, og har vundet to ud af deres seneste fire ligakampe. De har to profiler ude med karantæne til i morgen, men de burde stadig have gode chancer for 3 point.

Vi er ved at være nået til vejs ende for Parmas overlevelseschancer. De har 11 point op til Torino, som indtager pladsen lige over nedrykningsstregen, der er 15 point tilbage at spille om, så det ville være et mirakel af den anden verden, hvis Parma reddede skindet her. Der er da heller ikke noget i resultaterne, som antyder at Parma er på vej tilbage til fordums styrke. De er oppe på fire nederlag i streg, og har faktisk kun vundet 3 kampe ud af 33 i denne sæson. Det bliver en tur ned i Serie B for Cornelius og co. som ellers har vist sig fint frem i de seneste sæsoner. De har dog ikke lagt sig fladt ned på trods af de spinkle overlevelseschancer, offensivt har de most på og deres seneste fem kampe har minimum har haft fire mål.

Torino:

 • Rolando Mandragora (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Simone Verdi (Kant, Fast) – Karantæne

Parma:

 • Andrea Conti (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Yann Karamoh (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Simone Iacoponi (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Dennis Man (Kant, Fast) – Skadet
 • Roberto Inglese (Angreb, Fast) – Skadet
 • Joshua Zirkzee (Angreb, Reserve) – Skadet

Torino forventet startopstilling: Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; Singo, Lukic, Rincon, Baselli, Ansaldi; Belotti, Sanabria.

Parma forventet startopstilling: Colombi; Conti, Osorio, Bani, Pezzella; Hernani, Brugman, Kurtic; Gervinho, Pellè, Mihaila.

Odds på Torino – Parma

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 20:42.


Odds-forslag: Gæsterne kommer ud i ren kamikaze-stil

Selvom begge hold huserer i bunden af Serie A, så har der været kæmpe stor forskel på de to holds præstationer i denne sæson. Torino har nærmest igennem hele sæsonen vist stort potentiale, men det er bare ikke blevet til nok sejre. For Parmas vedkommende har der ikke været meget at glæde sig over, de har langt hen ad vejen været et tørt bekendtskab i denne sæson, og det er først inden for det sidste stykke tid, at de er begyndt at vise sig lidt frem offensivt.

Der er ærligt talt ikke meget på spil for gæsterne til dette opgør, det er der til gengæld for hjemmeholdet og det er der selvfølgelig også taget højde for hos bookmakerne. Både motivationen og evnerne taler for en sejr til Torino her, men Parma kan altså spille helt frit, så det er ikke usandsynligt at vi får endnu et målorgie med Parma involveret. I Parmas seneste syv nederlag i Serie A er begge hold kommet på tavlen, så det er altså i højere grad et problem med at holde buret rent end selv at få puttet bolden i kassen. Torino har lukket mål ind i syv af deres seneste otte kampe. Jeg tror det bliver en åben slagudveksling i Torino, men hjemmeholdet har trods alt mest at spille for, så de gør nok til at hente alle 3 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,85
1-tallet og begge hold scorer
Besøg Unibet *


Torino – Parma: Statistik, topscorer og H2H

 • Torino indtager Serie A’s 16.plads med 31 point, de er á point med Benevento under stregen men har spillet to kampe færre.

 • Parma hænger under stregen på Serie A’s 19.plads, der er 11 point op med fem spillerunder tilbage, så de må nok indstille sig på en tur ned i Serie B.

 • Anfører Andrea Belotti er altafgørende for Torino, igen i denne sæson er han deres mest målfarlige spiller med 12 mål i Serie A.

 • De har et væld af angribere i Parma-truppen, alligevel er det to midtbanekrigere, som deler topscorerværdigheden. Hernani og Kucka står noteret for 7 ligamål hver.
 • Sæsonens første indbyrdes endte med en 3-0 sejr til Torino, i en kamp som var mere jævnbyrdige end det endelig resultat.


Expected Goals: Torino vs. Parma – de seneste tre kampe

TorinoResultatxGParmaResultatxG
Torino – Napoli(0-2)1,27 – 2,46Parma – Crotone(3-4)1,38 – 2,46
Bologna – Torino(1-1)0,25 – 1,67Juventus – Parma(3-1)1,57 – 1,03
Torino – Roma(3-1)4,04 – 2,04Cagliari – Parma(4-3)2,43 – 1,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Torino – Parma d. 3. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar