18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torino – Juventus: Odds og optakt den 3. april 2021

Derby della Mole er slaget om håneretten i Torino, imellem Torino og Juventus. Der har været en skuffende sæson for begge mandskaber, men med den vigtige håneret på spil, skal de finde spillehumøret frem igen! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Torino – Juventus, med kampstart lørdag d. 3. april 2021 kl. 18:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365.

Odds på Torino – Juventus

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter.

Torino – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Fabbri
Stadion: Stadio Olimpico, Torino
Vejret: 16°, let vind.

Optakt til Torino – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke det mest betændte derby i Italien det her, det skyldes simpelthen, at niveauet på de to hold i mange år har været for stor. Som man også kan læse ud fra de indbyrdes statistikker, så er Juve klasser bedre end bysbørnene fra Torino. Men lørdag er der altså også mere end bare håneret på spil, for begge mandskaber har brug for point til hver deres ende af rækken.

Hjemmeholdet leger med ilden i denne sæson, de indtager 17.pladsen i Serie A med et sølle point ned til Cagliari under stregen, de har dog en kamp i hånden, men der er ingen tvivl om, at de befinder sig i en prekær situation. Det er kun blevet til 4 sejre i 27 spillerunder, det har været Torinos problem igennem hele sæson, at de ikke sætter nok sejre ind på kontoen, men i stedet spiller et hav af uafgjorte kampe. Faktisk er hjemmeholdet det hold i hele ligaen, som har spillet flest X’er, hele 11 af slagsen. De har kun én sejr i de seneste fire kampe, så det er ikke fordi det virker som om der er forbedring at spore. Målt på xPTS så burde de ligge i rimelig sikker afstand fra nedrykningsstregen, men de får simpelthen for lidt ud af det, og så langt henne i sæsonen kan de ikke længere skyde skylden på sort uheld, det er i højere grad et udtryk for manglende skarphed i begge felter.

Det er bare under vanligt niveau for Juventus i denne sæson, de vandt godt nok den italienske Super Cup og er i finalen i Coppa Italia, men det er jo ikke de turneringer, som de stiler efter at vinde. Mesterskabet er efterhånden uden for rækkevidde, og i CL blev det til et skuffende exit til Porto. Forspringet ned til Napoli på 5.pladsen er blot på 2 point, og det er i højere grad en kamp om, at spille sig i CL til næste sæson end at jagte Inter på 1.pladsen. Det er ikke den debutsæson, som Pirlo han havde drømt om, og i italienske medier er der spået om, at han blot har et par kampe mere til at bevise, at det er ham Juventus skal satse på i næste sæson. Bysbørnene fra Torino er dog noget nær det nærmeste Juventus kommer på en ønskemodstander, for det er virkelig sjældent, at de zebrastribede ikke tager 3 point i Derby della Mole.

Torino:
Wilfried Stephane Singo (Midtbane, Fast) – Skadet
Nicolas N’Koulou (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Lyanco (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Vanja Milinkovic-Savic (Målmand, Reserve) – Skadet

Juventus:
Merih Demiral (Forsvar, Reserve) – Covid-19
Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Covid-19
Gianluigi Buffon (Målmand, Reserve) – Karantæne

Torino forventet startopstilling: Sirigu; Izzo, Bremer, Buongiorno; Vojvoda, Rincon, Mandragora, Lukic, Murru; Sanabria, Belotti.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Danilo S.; Ramsey, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Cristiano Ronaldo.

Odds-forslag: Viljen bliver afgørende

Der er kæmpe forskel på de to Torino klubber, det kan vi aflæse i tabellen og på de sidste mange indbyrdes opgør. Men Juventus er ikke til at regne med i denne sæson, det er meget ustabilt hvad Pirlos mandskab præsterer, som vi også så det i den sidste kamp før landskampspausen, hvor de tabte til Benevento hjemme på Allianz Stadium. Det virker ikke så stabilt fra Juventus, som vi har været vant til igennem de sidste mange sæsoner, de er til at tale med og de har ikke samme skrækindjagende virkning på modstanderen længere. De forsvarende mestre er svære at spå om, for hvis Ronaldo han rammer dagen, så bliver selv de halve chancer banket i kassen.

Men faktum er altså, at de kæmper en del med at sætte sig for alvor igennem i deres kampe, og et formentlig ultradefensivt udgangspunkt, som Torino kommer med i morgen, passer ikke det her Juventus virkelig godt, for de lever mest på deres individuelle klasse, og ikke det smukke spil. Der er virkelig muligheder for hjemmeholdet her, det er mange år siden vi har set så svagt et Juventus hold. Begge hold har kniven for struben, og vores vurdering er, at der er mere fighterånd i det undertippede hjemmehold end i de forvænte verdensstjerner fra Juve. Vi tror på, at et tændt Torino mandskab kan forværre krisen yderligere for Pirlo og co. Men der bliver garderet, så indsatsen ryger retur ved en et-måls sejr til udeholdet.

SpilXperten.com anbefaler: Torino +1 asian handicap til odds 2,03 – SPIL HER* >>

Torino – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Torino hænger gevaldigt i bremsen i denne sæson, de indtager pt. 17.pladsen i Serie A med en statistik på 4-11-12 og en målscore på 39:50.
  • Det har været ekstremt skuffende for Juve i denne sæson, de indtager 3.pladsen med en statistik på 16-7-4 og en målscore på 54:23.
  • Der har ikke været mange lyspunkter for Torino i sæsonen, et kunne dog være Belotti, som endnu engang har vist sig garant for mål. Han står noteret for 11 ligascoringer.
  • Selvfølgelig, hvem andre end Ronaldo skulle toppe Juventus topscorerliste? Portugiseren har lavet flest mål af alle i ligaen med hans 23 scoringer.
  • Det er Juventus der er ’storebror’ i Torino, de sidder tungt på den indbyrdes statistik med 8 sejre og 2 uafgjorte i de seneste 10 møder. De vandt også sæsonens første opgør med 2-1.

Skriv et svar