18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Torino – Juventus: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Endnu en Serie A-runde, endnu et lokalbrag! I denne omgang står den på Derby della Mole, slaget om håneretten i Torino, så der skal nok blive knald på. Juventus har fået en sløj start på sæsonen, og for en gangs skyld ligger de to klubber side om side. Kan Torino udnytte ‘storebrors’ haltende form? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Torino – Juventus. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Torino – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paolo Valeri
Stadion: Stadio Olimpico, Torino
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Torino – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Derby della Mole er lokalbraget mellem Torino og Juventus, og sidstnævnte sidder tungt på tronen i byen. Gæsterne fra Juve er det mest succesfulde hold i italiensk fodbold historie, så selvom Torino nød stor succes engang i 1940’erne, så må de stadig tage til takke med at være ‘lillebroren’ i Torino. Desværre for værterne, så er det heller ikke ofte de får lov at smage sejrens sødme i derbyet, faktisk skal vi helt tilbage til 2015 for at finde seneste Torino-sejr.

Torino kan dog nyde for en stund, at de faktisk ligger højere i tabellen end Juventus, dog med samme pointantal. Værterne fik en sløj start på sæsonen med to nederlag, men har fået rettet op på skuden, og er nu ubesejrede i de seneste fire kampe, herunder to sejre. Træner Ivan Juric udrettede mirakler med Verona i sidste sæson, og det virker til at han nu også er ved at få sat sit præg på Torino, som høster fint med point for tiden, på trods af fraværet af flere bærende profiler. Juric er kendt for en standhaftig defensiv med dertilhørende knivskarp kontrafodbold, den første del virker til at fungere fint med to indkasserede mål i de seneste fire kampe, men vi stadig mangler at se lidt mere fra de offensive folk fra Torino.

Juventus har fået en historisk dårlig start på sæsonen, og indtager i skrivende stund en skuffende 10.plads i ligaen. Trænerskiftet fra Pirlo til Allegri bar ikke umiddelbar frugt, men det virker til at der trods alt er forbedring på vej hos de zebrastribede. De første fire Serie A-runder løb af stablen uden sejr til Juventus, men nu er de altså kommet på tavlen. Først vandt de med besvær 3-2 over Spezia, dernæst med mindre besvær 3-2 over Sampdoria og onsdag aften kom sæsonens flotteste resultat, da de vandt 1-0 over de forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea. Det tog lidt tid, men Juve er ved at være der!

Torino:

 • Dennis Praet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Armando Izzo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Andrea Belotti (Angreb, Fast) – Skadet
 • Simone Zaza (Angreb, Fast) – Skadet
 • Koffi Djidji (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marco Pjaca (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Juventus:

 • Arthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kaio Jorge (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Paolo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet
 • Alvaro Morata (Angreb, Fast) – Skadet

Torino forventet startopstilling: Milinkovic-Savic; Zima, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Mandragora, Ola Aina; Pobega, Brekalo; Sanabria

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; Bernardeschi, Bentancur, Locatelli, Rabiot; Chiesa, Kean


Odds på Torino – Juventus

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: Angrebskvaler i begge lejre

De to Torino-klubber ligger for en gang skyld side om side i Serie A, de indtager henholdsvis 9. og 10.pladsen, og mens det er ganske godkendt for Torino, så er det en stor skuffelse for Juve. Den kæmpe klasseforskel der har været på de to mandskaber i snart mange år, er ved at udligne sig lidt her med Juves formnedgang, men der er ikke tvivl om, at de zebrastribede stadig besidder langt højere kvalitet.

Til dette opgør er der flere mærkbar fravær hos begge klubber, og især offensivt kommer der desværre til at mangle profiler. Hos Torino er kaptajn Andrea Belotti ude, det er topscorer Pjaca, Simone Zaza og Dennis Praet. Det kommer altså til at kunne mærkes, selvom flere af dem har misset de seneste kampe også. Hos Juventus er det de to angrebsprofiler Dybala og Morata, som er ude, og det vil helt sikkert også kunne mærkes, selvom Juve selvfølgelig har habile afløsere.

Både i forhold til de to træneres spillestil og de offensive fravær som de har til dette opgør, så er det svært at forestille sig en målfest. Både Torino og Juventus virker til at have det bedst med at stå defensivt og lukrere på omstillingerne, her har de umiddelbart større styrker end i det etablerede angrebsspil. Det er et derby hvor der er masser på spil, så der kan hurtigt gå mere slåskamp i den end champagne-bold. Juve i deres nuværende forfatning er ikke mange klasser bedre end Torino, så jeg tror, at hjemmeholdet kan få held til at gøre det til en tæt og hårdt kæmpet affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,04
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Torino – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Torino indtager 9.pladsen i Serie A efter seks spillerunder med en statistik på 2-2-2 og målscoren 9:6.

 • Juventus har fået en skidt start på sæsonen og indtager i skrivende stund 10.pladsen i Serie A efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 2-2-2 og en målscore på 10:10.

 • Midterforsvar Coulibaly og super-sub Pjaca deler topscorerværdigheden for Torino med to kasser hver.

 • Morata og Dybala deler topscorerværdigheden i Juventus med to mål hver. Begge spillere blev dog skadet i sidste weekend, og misser formentlig begge dette derby.

 • Juventus har den klare overhånd i Torino-derbyet, hvor de har vundet syv af de seneste ti opgør. Seneste opgør endte dog med 2-2, så måske Torino ikke er så langt fra som de har været.


Expected Goals: Torino vs. Juventus – de seneste tre kampe

TorinoResultatxGJuventusResultatxG
Venezia – Torino(1-1)1,56 – 0,71Juventus – Chelsea(1-0)1,39 – 0,83
Torino – Lazio(1-1)1,22 – 1,01Juventus – Sampdoria(3-2)1,92 – 0,69
Sassuolo – Torino(0-1)0,72 – 1,81Spezia – Juventus(2-3)1,17 – 2,07
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar