18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Torino – Inter: Odds og optakt den 13. marts 2022

Inter snuppede sejren på Anfield tirsdag aften, men det var ikke nok til at spille sig videre i Champions League. (Foto: Bildbyrån)
Inter snuppede sejren på Anfield tirsdag aften, men det var ikke nok til at spille sig videre i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Det er helt tæt i toppen af Serie A, hvor Inter, Milan og Napoli skiftevis topper tabellen, derfor kan Inzaghis mandskab heller ikke være tilfredse med andet end 3 point her i udekampen mod svingende Torino. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Torino – Inter. Der er kampstart søndag d. 13. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL


Torino – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Stadio Olimpico, Torino
Vejret: 9°, frisk vind

Optakt til Torino – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er umanerligt tæt i toppen af Serie A, hvor Milan, Inter og Napoli skiftes til at sidde på rækkens 1.plads. Ingen af de tre mandskaber viser den fornødne stabilitet til at stikke af, så der bliver formentlig spænding til det sidste. Milan topper rækken med 60 point, Inter med en kamp i hånden har 58 point, og så har vi Napoli på 3.pladsen med 57 point. Juventus begynder også så småt at nærme sig toppen, så hvis de tre øverste bliver ved med at smide point, så får vi måske et fjerde hold med i mesterskabskampen.

Efter fire kampe i streg uden sejr, kom Inter endelig tilbage på sporet i fredags, da de maste ligaens bundskraber Salernitana med hele 5-0. Der blev tanket tiltrængt selvtillid hos Lautaro Martinez og Dzeko, som stod for henholdsvis tre og to mål i det opgør, derudover gav det også 3 vigtige og tiltrængte point. Tirsdag aften var Inter i aktion i Champions League, hvor de tildelte Liverpool et sjældent nederlag på Anfield, men det var ikke nok til avancement, da Inter tabte det første 1/8-finaleopgør med 2-0. Ikke desto mindre fik milaneserne vist at de kan være med på højeste niveau, og det må give en vis portion selvtillid.

Torino befinder sig i lidt af ingenmandsland i midten af Serie A-tabellen, hvorfra der er langt til både nedrykningsstreg og europæiske billetter. Hjemmeholdet er ikke i prangende form, faktisk har de ramt en halvsløj stime med seks kampe i streg uden sejr, heraf tre nederlag. Udover kampen mod Juventus har modstanden ellers ikke været fra øverste italienske hylde, så Juric’ tropper kan godt tillade sig at være skuffede over pointhøsten. Torino er ikke det mest sindsoprivende hold i Serie A, mest af alt lever de på deres gode organisation, og de står da også noteret for en af ligaens bedste defensiver i indeværende sæson. De bringer bare for lidt offensivt.


Torino:

  • Vanja Milinković-Savić (Målmand, Fast) – Tvivlsom
  • Dennis Praet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mohamed Salim Fares (Kant, Reserve) – Tvivlsom


Inter:

  • Stefan de Vrij (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Marcelo Brozović (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Torino forventet startopstilling: Berisha; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Mandragora, Lukic, Vojvoda; Pobega, Brekalo; Belotti

Inter forventet startopstilling: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro


Odds på Torino – Inter

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: 3 point og videre til næste

Der er ikke storkampe på Serie A-menuen i denne weekend. Napoli skal op imod Verona, Milan tager imod Empoli, Juventus møder Sampdoria, og så har vi her Inter, som skal en tur til Torino. På nær Napolis kamp mod Verona, som kan vise sig tricky, så er det ganske overkommelig modstand, som venter for Serie A’s tophold i denne weekend, og derfor er det ekstremt vigtigt at hive en sejr i land for ikke at tabe et skridt i mesterskabskampen.

Inter kom tilbage på sejrssporet senest efter fire ligakampe i streg uden sejr, det var godt nok på en nem bekostning mod bundholdet Salernitana, men ikke desto mindre blev det til en flot og stor sejr, og yderst tiltrængt selvtillid til Martinez og Dzeko, som ellers var gået lidt måltør. Torino befinder sig som sagt i et ingenmandsland i midten af Serie A, og måske det er derfor, at de ikke har kunne hive sig op til en sejr i de seneste seks spillerunder. Hjemmeholdet vil formentlig gribe kampen defensivt an, som de har for vane at gøre, og så vil det være op til Inter at åbne kampen op. Torino bringer meget lidt offensivt, og Inter har en af ligaens bedste defensiver, så der bør ikke være så meget at frygte for Handanovic i Inter-målet. Jeg er ikke sikker på, at det bliver en fodboldopvisning af de forsvarende mestre, men de bør have klassen til i det mindste at hive 3 point i land.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Inter vinder
Gå til bet365 *


Torino – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Torino er nummer 11 i Serie A med 34 point. Statistikken er på 9-7-11 og målscoren 33:28.

  • Inter er nummer 2 med 58 point. Statistikken er på 17-7-3 og målscoren 58:29.

  • Josip Brekalo er topscorer for Torino med seks ligamål.

  • Lautaro Martinez topper listen for Inter med fjorten scoringer.

  • Inter vandt sæsonens første indbyrdes opgør 1-0 på en scoring af hollandske Dumfries.


Expected Goals: Torino vs. Inter de seneste tre kampe:

TorinoResultatxGInterResultatxG
Bologna – Torino(0-0) 0,17 – 0,92Liverpool – Inter(0-1) 1,49 – 0,44 
Torino – Cagliari(1-2) 0,99 – 2,74Inter – Salernitana(5-0)4,23 – 1,16 
Juventus – Torino(1-1)0,74 – 0,8Milan – Inter(0-0) 1,26 – 0,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Torino – Inter?

Torino – Inter spilles søndag den 13. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Torino – Inter?

Torino – Inter spilles på Stadio Olimpico i Torino

Skriv første kommentar

Skriv et svar