18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sassuolo – Verona: Odds og optakt den 16. januar 2022

Den italienske badboy, Gianluca Scamacca, er virkelig begyndt at vise sig flot frem på det seneste. Fortsætter han de lovende takter mod Verona? (Foto: Bildbyrån)
Den italienske badboy, Gianluca Scamacca, er virkelig begyndt at vise sig flot frem på det seneste. Fortsætter han de lovende takter mod Verona? (Foto: Bildbyrån)

Det er to interessante mandskaber, der skyder søndagen i gang i Serie A. Sassuolo og Verona har begge et formidabelt topniveau, men resultaterne har været alt for svigende i denne sæson. Hvem rammer topniveauet og de 3 point her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sassuolo – Verona. Der er kampstart søndag d. 16. januar 2022 kl. 12:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Sassuolo – Verona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Mapei Stadium, Reggio Emilia
Vejret: 0°, svag vind

Optakt til Sassuolo – Verona: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag skal to af Serie A’s mest svingende mandskaber op imod hinanden på Mapei Stadium. Både Sassuolo og Verona har spændende spillere på holdkortet, som lejlighedsvis kan ramme et fænomenalt niveau, begge mandskaber har evnerne til at spille op mod de bedste hold på de gode dage, men fælles for begge er også, at stabiliteten i præstationerne mangler. Sassuolo har blandt andet slået Juventus, Milan og Lazio i denne sæson, mens Verona har overvundet Roma, Lazio, Juventus og x’et mod Napoli. Det lyder da meget godt? De to klubber indtager dog blot 10. og 12. i Serie A, og det skyldes, at præstationerne svinger alt for meget i niveau.

Sassuolo har et virkelig spændende mandskab, især offensivt står de stærkt i billedet med blandt andre Berardi, Scamacca og Raspadori, som alle gør sig på det italienske landshold. Det var lige præcis de tre italienere, som stod for scoringerne i weekendens imponerende storsejr på 5-1 over Empoli. Indtil videre har sæsonen været lidt skuffende for Sassuolos vedkommende, det er simpelthen blevet til for få sejre i de kampe, hvor de er gået på banen som favoritter. Pointtabene er blandt andet kommet mod bundholdene Genoa, Cagliari og Spezia, og det er der ikke råd til, hvis Sassuolo vil spille sig tættere på de europæiske pladser. Netop de europæiske pladser virker ellers til at være ‘up for grabs’ i denne sæson med Lazio og Romas svage resultater. Til dette opgør må hjemmeholdet undvære topscorer Berardi, som er ude med karantæne, samt Traore og Djuricic, som også får masser af spilletid.

Verona havde en formidabel periode tilbage i oktober/november, hvor de slog både Lazio og Juventus på hjemmebane, mens de fik uafgjort ude mod Napoli. Igor Tudor fik hurtigt sat skik på Verona-mandskabet efter han overtog tøjlerne fra Di Francesco tilbage i september. På de gode dage står Verona for en standhaftig defensiv og hurtigt omstillingsspil, som især passer godt til kampene som underdogs. Men som tilfældet også er det med Sassuolo, så er præstationer og resultater for ustabile, senest illustreret ved et 2-1 nederlag til ligaens bundskraber fra Salernitana. Som det ser ud lige nu, så har gæsterne en del fravær til opgøret, heldigvis ser det dog ud til, at de største profiler er klar til kamp. Ilic mangler på midtbanen, men ellers er fraværene ikke fra den normale startellever.


Sassuolo:

 • Domenico Berardi (Kant, Fast) – Karantæne
 • Pedro Obiang (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Filippo Romagna (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Francesco Magnanelli (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Filip Djuricic (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Hamed Junior Traorè (Kant, Fast/Reserve) – Landshold


Verona:

 • Davide Faraoni (Back, Fast) – Syg/Tvivlsom
 • Daniel Bessa (Midtbane, Reserve) – Syg/Tvivlsom
 • Mert Cetin (Forsvar, Reserve) – Syg/Tvivlsom
 • Lorenzo Montipò (Målmand, Fast) – Syg/Tvivlsom
 • Bosko Sutalo (Forsvar, Reserve) – Syg/Tvivlsom
 • Ivan Ilic (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Pawel Dawidowicz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Martin Hongla (Midtbane, Reserve) – Landshold

Sassuolo forventet startopstilling: Consigli; Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Maxime Lopez; Defrel, Raspadori, Muldur; Scamacca

Verona forventet startopstilling: Pandur; Casale, Gunter, Ceccherini; Depaoli, Tameze, Veloso, Lazovic; Lasagna, Caprari; Simeone


Odds på Sassuolo – Verona

Bookmakerne har Sassuolo som favoritter.


Odds-forslag: Berardi-løse Sassuolo skuffer igen

Det er svært rigtig at vide sig sikker på hvad der er i vente på Mapei Stadium søndag. Sassuolo og Verona har begge højt topniveau, men også et sløjt bundniveau. Sassuolo er favoritter hos bookmakerne blandt andet pga. hjemmebanefordelen, men det er værd at bemærke, at der fra denne runde kun er tilladt 5000 tilskuere til Serie A-kampe, så vi kan måske igen få en tid, hvor udeholdene har større chance for at bide fra sig. Ud fra weekendens kampe giver det dog også god mening at Sassuolo er favoritter, hjemmeholdet kommer nemlig fra en overbevisende 5-1 sejr over Empoli, mens Verona hjemme tabte til bundproppen fra Salernitana.

Både Sassuolo og Verona har i denne sæson været bedst i de kampe, hvor de ikke har skulle tage initiativet, men i højere grad stå kompakt og satse på omstillinger. Sassuolo har dog evnerne til at være kampstyrende, men i denne sæson har de ikke været gode nok til at skabe mål og chancer når de har siddet på favoritværdigheden. Til dette opgør er hjemmeholdet uden deres topscorer og offensive omdrejningspunkt, Berardi, så der er risiko for, at de igen ikke får fuldt udbytte ud af den forventede boldbesiddelse. Det er to jævnbyrdige mandskaber, som skal i ilden søndag, hvilket også ses i tabellen, hvor kun 1 point adskiller dem. Der er åbenlyse kvaliteter på begge hold, men man ved aldrig rigtig om de leverer eller ej. I min optik ligner det en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,65
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Sassuolo – Verona: Statistik, topscorer og H2H

 • Sassuolo indtager Serie A’s 10. plads med 28 point. Statistikken er på 7-7-7 og målscoren 36:33.

 • Verona er 1 point efter Sassuolo fra deres 13.plads. Statistikken er på 7-6-8 og målscoren 37:35.

 • Domenico Berardi er topscorer for Sassuolo med flotte ti kasser.

 • Veronas topscorer er Giovanni Simeone, han er pt. den tredjemest scorende spiller i ligaen med sine tolv træffere.

 • De to klubbers første møde i sæsonen var en hæsblæsende affære, som endte med en udesejr til Sassuolo på 3-2.


Expected Goals: Sassuolo vs. Verona de seneste tre kampe:

SassuoloResultatxGVeronaResultatxG
Empoli – Sassuolo(1-5)2,13 – 3,83Verona – Salernitana(1-2)2,35 – 1,21 
Sassuolo – Genoa(1-1)2,44 – 0,25 Spezia – Verona(1-2)0,72 – 2,06
Sassuolo – Bologna(0-3)0,74 – 1,19Verona – Fiorentina(1-1)0,62 – 1,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sassuolo – Verona?

Sassuolo – Verona spilles søndag den 16. januar 2022 klokken 12:30.

Hvor spilles Sassuolo – Verona?

Sassuolo – Verona spilles på Mapei Stadium i Reggio Emilia

Skriv et svar