18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sassuolo – Spezia: Odds og optakt den 18. marts 2022

Sassuolo hamrer mål ind for tiden, og især Raspadori, Scamacca og Raspadori virker særdeles velspillende. (Foto: Bildbyrån)
Sassuolo hamrer mål ind for tiden, og især Raspadori, Scamacca og Raspadori virker særdeles velspillende. (Foto: Bildbyrån)

Sassuolo er inde i en pæn stime på fem kampe i streg uden nederlag. Kan hjemmeholdet fortsætte de fine takter fredag aften, når de tager imod Spezia, som kæmper for at slå endegyldigt hul til bunden? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sassuolo – Spezia. Der er kampstart fredag d. 18. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Sassuolo – Spezia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Mapei,Reggio Emilia
Vejret: 9° og svag vind


Optakt til Sassuolo – Spezia: Skader, karantæner og startopstillinger

Sassuolo råder over en af ligaens giftigste offensiver! Den italienske trio i front med Berardi, Scamacca og Raspadori har vist sig flot frem i denne sæson. De to første står noteret for tolv kasser hver, mens Raspadori står noteret for ni. I de seneste kampe har de haft endnu en varm legekammerat i front i form af Traore, som har stået for tre mål og én af assist i de seneste fem kampe. Hjemmeholdet er inde i en god stime på fem kampe uden nederlag, heraf tre sejre. Sæsonen har ellers været en anelse skuffende for Sassuolo, som på trods af det store potentiale, ikke har kunne byde sig til i kampen om europæiske billetter i denne sæson, og det skyldes i høj grad at målene er haglet ind om ørerne på Consigli i målet. Men hvis de offensive profiler fortsætter i samme stil som i de seneste fem kampe, så skal det nok blive til mange flere point for Sassuolo.

I modsætning til Sassuolo, så er Spezia ikke helt i sikkerhed endnu. Bundstriden er tæt, og Spezia står med gode kort på hånden for overlevelse efter weekendens sejr i bundbraget mod Cagliari, men der er stadig mange kampe tilbage i sæsonen, så den er ikke helt i hus endnu. Forspringet til Venezia under stregen er pt. på 7 point, men det kan skrumpe til 4, når Venezia får spillet den kamp de har i hånden, og så har vi spændingen! Det var utrolig vigtigt for Spezia, at de fik skrabet en 2-0’er hjem mod Cagliari, for de foregående fire kampe var alle endt i nederlag, og nedrykningsstregen rykkede nærmere og nærmere. Men nu er der lidt luft og lidt selvtillid at gøre med for gæsterne, som i næste spillerunde skal spille endnu et bundbrag, denne gang mod Venezia.

Sassuolo:

 • Giacomo Raspadori (Angreb, Fast) – Karantæne
 • Jeremy Toljan (Back, Fast) – Skadet
 • Pedro Obiang (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Filip Djuricic (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Rogerio (Back, Fast) – Skadet

Spezia:

 • Jacopo Sala (Midtbane, Fast) – Skadet
 • M’Bala Nzola (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sassuolo forventet startopstilling: Consigli; Muldur, Kaan Ayhan, Ferrari, Kyriakopoulos; Frattesi, Maxime Lopez; Berardi, Defrel, Traore; Scamacca

Spezia forventet startopstilling: Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou, Reca; Maggiore, Kiwior, Bastoni; Verde, Agudelo, Gyasi


Odds på Sassuolo – Spezia

Bookmakerne ser Sassuolo som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Endnu en Sassuolo-målfest i vente!

Den fantastiske Sassuolo-offensiv mangler en af sine målnæser i denne omgang, da Raspadori ragede et rødt kort til sig i seneste kamp, men det rokker ikke ved, at hjemmeholdet ser ualmindeligt giftige ud for tiden. I de seneste fem kampe har Sassuolo som minimum scoret to gange pr. kamp, og nærmest alle de offensive profiler ser varme ud. Det er så også blevet til indkasserede mål i fire af de fem kampe, og det er ganske kendetegnende for Sassuolos sæson indtil videre. Der bliver givet og taget!

Spezia har mindre kvalitet end Sassuolo, men langt mere på spil. Gæsterne kæmper for overlevelse, mens hjemmeholdet befinder sig i et ingenmandslands i midten af tabellen. Jeg forestiller mig, at den ekstra motivation som Spezia løber rundt med kan udmønte sig i en åben slagudveksling inde på banen. Sassuolo ynder at angribe for fuld skrue, men efterlader også masser af plads til omstillinger den anden vej, og her har Spezia et par små hurtigløbere i Verde og Agudelo, som sagtens kan lave ballade. Hjemmeholdet kan spille frit for, og gæsterne vil kæmpe for point til det sidste. Det kunne sagtens blive målrigt!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,37
Over 3.5 mål
Gå til bet365 *


Sassuolo – Spezia: Statistik, topscorer og H2H

 • Sassuolo er nummer 10 i Serie A med 40 point. Statistikken er på 10-10-9 og målscoren 51:48.

 • Spezia er nummer 15 med 29 point. Statistikken for gæsterne er på 8-5-16 og målscoren siger 30:50.

 • Berardi og Scamacca deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med tolv mål hver.

 • Daniele Verde er topscorer for Spezia med mere beskedne fem mål scoringer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-2, i en kamp hvor Sassuolo ellers var nede med 2-0.

Info
NavnSpeziaSPE
Land
Italien
ITA
CheftrænerThiago Motta
Websitewww.acspezia.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
24
Mål
26
Mål imod
44
Rent bur
4
Gule kort
58
Røde kort
3
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
3
Gule kort
4


Expected Goals: Sassuolo vs. Spezia – de seneste tre kampe

SassuoloResultatxGSpeziaResultatxG
Salernitana – Sassuolo(2-2)2,33 – 1,74Spezia – Cagliari(2-0)2,05 – 0,56
Venezia – Sassuolo(1-4)2,8 – 3,57Juventus – Spezia(1-0)0,75 – 0,77
Sassuolo – Fiorentina(2-1)1,6 – 1,94Spezia – Roma(0-1)0,43 – 5,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sassuolo – Spezia?

Sassuolo – Spezia spilles fredag den 18. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Sassuolo – Spezia?

Sassuolo – Spezia spilles på Stadio Mapei i Reggio Emilia

Skriv et svar