18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sampdoria – Spezia: Odds og optakt den 22. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Mikkel Damsinho og Sampdoria har ikke gang i nogen stor sæson. ‘I blucerchiati’ hænger lige over nedrykningsstregen i den italienske Serie A, og derfor emmer det også lidt af bundbrag når de fredag aften tager imod Spezia, som ligeledes huserer i den nedre del af rækken. Stepper Sampdoria op, eller fortsætter den negative stime af resultater? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sampdoria – Spezia. Der er kampstart fredag d. 22. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Sampdoria – Spezia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Optakt til Sampdoria – Spezia: Skader, karantæner og startopstillinger

Sampdoria har egentlig et ganske fint mandskab, i hvert fald fint nok til en placering midt i Serie A. I sidste sæson endte de på 9.pladsen i ligaen, og levede dermed op til potentiale, som er til stede i truppen. De kan ikke tillade sig at stile meget højere i tabellen, men de burde præstere bedre end til den 17.plads de befinder sig på pt. Sæsonens otte første kampe har kun budt på en enkelt sejr, og det er langt fra godt nok. De har virkelig gode spillere i offensiven, hvor Caputo og Quagliarella har bevist sig som habile målscorere over et langt stykke tid, Candreva og Damsgaard på kanterne har både teknik og drev med bolden, men fælles for dem alle er, at de ikke har fået det til at fungere indtil videre.

Roberto D’Aversa er ny mand ved Sampdoria-roret i denne sæson, og han forsøger at få holdet til at spille en mere offensiv form for fodbold end tilfældet var under Ranieri, men indtil videre har det ikke båret frugt, hverken offensivt eller defensivt. Der er fortsat meget at arbejde på i Sampdoria, men spillermaterialet rækker til mere end den nuværende placering lige over nedrykningsstregen.

Hvor Sampdoria har materialet til at stile højere end den nuværende placering i ligaen, så befinder Spezia sig nogenlunde som forventet på ligaens 16.plads. Gæsterne har habile spillere i offensiven i Verde, Antiste, Gyasi og Nzola, de kan alle ramme et rimelig pænt niveau, men de får ikke meget hjælp af defensiven til at skrabe point sammen. Spezia står pt. for den svageste defensiv i Serie A med 20 indkasserede mål i sæsonens første otte kampe. Umiddelbart ligner gæsterne en klar nedrykningskandidat, men de kan trøste sig med at sæsonens to hidtidige sejre er kommet mod direkte konkurrenter i bunden af rækken. Senest blev det til en 2-1 sejr hjemme over Salernitana, en kamp der kunne have gået begge veje. Mens de tidligere på sæsonen vandt 2-1 over Venezia på et mål i tillægstiden. Hvis Spezia bliver ved at vinde alle bundbragene, så klarer de måske skærene trods en skrantende defensiv.

Sampdoria:

 • Ronaldo Vieira (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Damsgaard (Kant, Fast) – Skadet
 • Morten Thorsby (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Mohammed Ihattaren (Midtbane, Reserve) – Skadet

Spezia:

 • Jacopo Sala (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Martin Erlic (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Kevin Agudelo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Mehdi Bourabia (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Arkadiusz Reca (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Sampdoria forventet startopstilling: Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Adrien Silva, Askildsen; Caputo, Quagliarella

Spezia forventet startopstilling: Provedel; Ferrer, Hristov, Nikolaou, Bastoni; Kovalenko, Maggiore; Strelec, Antiste, Gyasi; Nzola


Odds på Sampdoria – Spezia

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Odds-forslag: Åben slagudveksling på Stadio Luigi Ferraris

Det er endnu uvist om Mikkel Damsgaard kommer i spil til denne kamp, den danske troldmand udgik af landskampen mod Østrig og sad ude i sidste weekendens nedelag til Cagliari. Fraværet får, desværre(set med danske briller), nok ikke den store indflydelse på Sampdoria, for danskeren har endnu ikke bidraget med hverken mål eller assist i denne sæson.

Selvom Sampdoria er rimelig klare favoritter her, og besidder langt bedre spillermateriale end gæsterne, så er jeg lidt loren ved den forventelige hjemmesejr. Spillet har indtil videre i sæsonen været et godt stykke fra det niveau, som Sampdoria kan spille på. Pt. er der ingen nemme kampe for værterne, for som vi så det i sidste weekends kamp mod Cagliari, så kan selv bundholdene volde dem problemer. Jeg har til gengæld heller ikke særlig stor fidus til Spezia, som sejler rundt defensivt.

Sampdoria forsøger under Roberto D’Aversa, at spille mere offensiv fodbold end tilfældet har været tidligere. Det har ikke båret frugt indtil videre, men her får de perfekte arbejdsbetingelser mod Serie A’s dårligst forsvarende hold, som har lukket 20 mål ind i otte kampe. Det er virkelig de offensive profiler ‘time to shine’ fredag aften, og Caputo og Quagliarella ved udmærket hvor målet står. Det offensive mindset kan hurtigt give huller bagtil, og det vil Spezia helt klart stå klar til at udnytte. Gæsterne er kommet på tavlen mod hårde modstandere som Lazio, Juventus og Milan i denne sæson, så mon ikke, at de også kan få sat mål i kassen her? Anbefalingen bliver en målrig affære, hvor begge hold får lov at fejre mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Begge hold scorer og over 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Sampdoria – Spezia: Statistik, topscorer og H2H

 • Sampdoria hænger fast på Serie A’s 16.plads med 6 point i otte kampe. Statistikken lyder på 1-3-4 og målscoren 11:16.

 • Spezia er lige over på 15.pladsen med 7 point for otte kampe. Her lyder statistikken på 2-1-5 og målscoren 10:20.

 • Den tidligere Inter og Lazio-spiller, Antonio Candreva, er topscorer hos Sampdoria. Den rutinerede kantspiller står noteret for tre kasser.

 • Hos Spezia deler Verde, Bastoni og Gyasi topscorerværdigheden med to mål hver.

 • I sidste sæson endte dette opgør med 2-2, mens Spezia vandt hjemmekampen mod Sampdoria med 2-1.


Expected Goals: Sampdoria vs. Spezia – de seneste tre kampe

SampdoriaResultatxGSpeziaResultatxG
Cagliari – Sampdoria(3-1)0,98 – 1,43Spezia – Salernitana(2-1)2,21 – 1,62
Sampdoria – Udinese(3-3)2,01 – 2,76Hellas Verona – Spezia(4-0)0,39 – 1,13
Juventus – Sampdoria(3-2)1,95 – 0,69Spezia – Milan(1-2)0,88 – 1,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar