18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sampdoria – Roma: Odds og optakt den 17. oktober 2022

Andrea Belotti kom på måltavlen i Europa League torsdag aften, og får eftersigende lov at starte på banen igen mandag. (Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix)
Andrea Belotti kom på måltavlen i Europa League torsdag aften, og får eftersigende lov at starte på banen igen mandag. (Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix)

Tiende spillerunde i Serie A varer ved indtil mandag, hvor Roma gæster Sampdoria. Mourinhos mandskab kan overhale flere af konkurrenterne i toppen med en sejr, men hjemmeholdet, som skraber bunden af rækken, har fået ny træner, og måske det kan give vinger? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sampdoria – Roma. Der er kampstart mandag d. 17. oktober 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Sampdoria – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 22° svag vind

Sampdoria – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson var ikke voldsomt imponerende for Sampdoria, som langt hen ad vejen var involveret i bundstriden. Det helt endte dog lykkeligt med 6 point til nedrykningsstregen, og dermed også mulighed for en frisk start i 22/23. Meeeen… Den chance har de forpasset. Ondt er blevet værre for de blå fra Ligurien, som er sidst i Serie A med sølle 3 point i ni kampe.

Ledelsen har allerede taget konsekvensen af den sløje sæson, og smidt Marco Giampaolo på porten, mens den tidligere Inter-kriger, Dejan Stankovic, nu skal forsøge at redde kastanjerne ud af ilden. Der skal piskes energi og vilje ind i hjemmeholdet, og her har Stankovic i hvert fald mere karisma end sin forgænger. Den serbiske træner startede Sampdoria-karrieren i sidste weekend, hvor han fik sat en prop i stimen af nederlag, da det blev til 1-1 ude mod Bologna. En helt ok start, som må give en lille smule tro på tingene igen.

Roma spiller ikke just drømmefodbold i denne sæson. Romerne har svært ved at styre fodboldkampe, næsten ligegyldigt hvilket hold, de møder, og derfor ender de ofte med et defensivt udgangspunkt, selv mod overkommelige modstandere. Angrebsspillet flyder slet ikke, og det bliver nok kunne værre, nu hvor Dybala er ude med skade. Mourinho skal ofte hører for, at hans fodboldmandskaber spiller kedelig fodbold, og det er heller ikke helt forkert i dette tilfælde, men resultaterne har slet ikke været så tossede faktisk.

Med en sejr her kan romerne overhale både Udinese og Lazio, måske også Milan(alt afhængigt af de forsvarende mestres resultat søndag aften), og så snakker vi altså en 4. eller 3.plads i tabellen. Det er slet ikke skidt. Roma var i aktion torsdag aften i Europa League, men da de først skal spille mandag aften i denne omgang, bør stængerne være nogenlunde friske igen.


Sampdoria:

 • Harry Winks (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Murillo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Manuel De Luca (Angreb, Reserve) – Skadet


Roma:

 • Rick Karsdorp (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet
 • Zeki Celik (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Gini Wijnaldum (Midtbane, Fast) – Skadet

Sampdoria forventet startopstilling: Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Rincon, Vieira; Gabbiadini, Sabiri, Djuricic; Caputo.

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Matic, Cristante, Spinazzola; Zaniolo, Pellegrini; Belotti


Odds på Sampdoria – Roma

Oddsene peger på en favoritværdighed til Roma.


Odds-forslag: Endnu en uimponerende Roma-sejr

Der er vigtige point på spil mandag aften for både Sampdoria og Roma. Hjemmeholdet, som endnu har sæsonens første sejr til gode, har desperat brug for point i bunden af Serie A, mens gæsterne har mulighed for at tage et spring forbi flere konkurrenter i toppen af rækken.

Som nævnt i optakten, som flyder romernes angrebsspil langt fra i denne sæson, så på den måde behøver Sampdoria ikke være skrækslagne, når Roma skal spille etableret angrebsfodbold. Til gengæld har Mourinhos mandskab været dødsensfarlige på standardssituationer, mens de også har fine spillere til kontrabold i Zalewski, Spinazzola og Zaniolo, der alle har fart.

Sampdoria har formentlig nydt godt af ny energi fra Stankovic, og mandag vil de nok også i dele af kampen føle, at de kan spille fuldt med Roma. Men… gæsterne har været gode til at få fuldt udbytte af de her kampe mod hold fra den nederste del af tabellen. Det har ikke været overvældende, men pointene er kommet i land. Målfattige étmåls-sejre over Salernitana, Cremonese, Empoli og Lecce vidner om et mandskab, som gør lige nøjagtig nok, og det bliver også tilfældet her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,40
Roma vinder OG Under 3.5 mål
Gå til bet365 *


Sampdoria – Roma: Statistik, topscorer og H2H

 • Sampdoria skraber bunden af Serie A med 3 point i ni kampe. Statistikken er på 0-3-6 og målscoren 5:17.

 • Roma er nummer 6 med 19 point. Statistikken er på 6-1-2 og målscoren 12:9.

 • Djuricic er topscorer hos hjemmeholdet med to mål.

 • Paulo Dybala topper listen for Roma med fem mål.

 • Det er ofte målfattigt, når de to klubber krydser klinger. De seneste fire opgør er gået under 2.5 mål.
Info
NavnRomaROM
Land
Italien
ITA
CheftrænerJosé Mourinho
Websitewww.asroma.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
12
Mål
16
Mål imod
11
Rent bur
4
Gule kort
19
Turnering
Europa League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
12
Røde kort
1


Expected Goals: Sampdoria vs. Roma – de seneste tre kampe:

SampdoriaResultatxGRomaResultatxG
Bologna – Sampdoria(1-1) 1,23 – 0,42Roma – Lecce(2-1) 2,12 – 0,62
Sampdoria – Monza(0-3) 0,21 – 1,19Roma – Real Betis(1-2) 1,97 – 0,73
Spezia – Sampdoria(2-1) 0,76 – 1,33 Inter – Roma(1-2) 0,59 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sampdoria – Roma?

Sampdoria – Roma spilles mandag den 17. oktober 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Sampdoria – Roma?

Sampdoria – Roma spilles på Stadio Luigi Ferraris i Genova

Skriv et svar