18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sampdoria – Napoli: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

Napoli buldrer derud af i den italienske Serie A, og står som eneste hold med fuld plade efter fire spillerunder. Denne gang skal napolitanerne en tur til Ligurien, hvor vores helt egen Damsinho og Sampdoria venter. Kan Napoli fortsætte de fine takter, eller begynder trætheden at melde sig her med den tredje udekamp på syv dage? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sampdoria – Napoli. Der er kampstart torsdag d. 23. september 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Sampdoria – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paolo Valeri
Stadion: Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 21° og svag vind


Optakt til Sampdoria – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Sampdoria har ikke haft verdens nemmeste program til at starte med, allerede nu har de krydset klinger med begge Milano-klubber (nummer 1 og 2 fra sidste sæson) og Sassuolo, mens der i weekenden var mere overkommelig modstand i form af oprykkerne fra Empoli. De fire kampe har kastet 5 point af sig, og det må siges at være godkendt taget modstandernes niveau i betragtning. Det blev til et spinkelt nederlag til AC Milan i første spillerunde, siden har Sampdoria skaffet x’er hjem mod både Inter og Sassuolo inden de i weekenden leverede en solid 3-0 sejr over Empoli. Quagliarella har de seneste sæsoner stået med målansvaret for hjemmeholdet, men nu har han fået en ‘ung’ angrebspartner på sølle 34 år, Francesco Caputo, som er kommet til fra Sassuolo. Han stemplede ind i seneste runde med to kasser og flot spil. Han kommer helt sikkert til at blive en gevinst for Sampdoria i denne sæson. Mikkel Damsgaard, eller Damsinho om man vil, er startet inde i alle sæsonens kampe, men danskeren mangler stadig at levere samme slutprodukt som han gør på landsholdet.

Napoli ligner et hold, som vil byde sig til i kampen om mesterskabet i denne sæson. Syditalienerne har fået en fantastisk start under nye træner Luciano Spalletti med 12 point i de første fire kampe, og en flot målscore på 10:2. De kommer direkte fra en flot udesejr på 4-0 over ellers standhaftige Udinese, så selvtilliden er uden tvivl høj. Gæsterne har været en fast bestanddel af den italienske top i snart en del år, men de er ikke lykkedes med at ende øverst på Serie A-skamlen siden 1990. I denne sæson er der dog muligheder, og napolitanerne har allerede sat Juventus til vægs med en 2-1 sejr. Der er masser af kvalitet i Napoli-mandskaber, både defensivt og offensivt, og de virker til at have fundet et godt match på trænerposten med rutinerede Spalletti. Sæsonen er stadig lang, men det ser lovende ud for napolitanerne.

Sampdoria:

 • Manolo Gabbiadini (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Valerio Verre (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Mohammed Ihattaren (Midtbane, Reserve) – Skadet

Napoli:

 • Alex Meret (Målmand, Fast) – Skadet
 • Stanislav Lobotka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Diego Demme (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dries Mertens (Angreb, Reserve) – Skadet

Sampdoria forventet startopstilling: Audero; Bereszynski, Yoshida, O. Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Silva, Damsgaard; Caputo, Quagliarella

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui; Ruiz, Anguissa, Zielinski; Lozano, Osimhen, Insigne.


Odds på Sampdoria – Napoli

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Åben slagudveksling på Stadio Luigi Ferraris

Det er et spændende opgør vi har i vente torsdag aften, når topholdet fra Napoli skal på besøg hos Sampdoria. Gæsterne er selvfølgelig favoritter, men Sampdoria er ikke uefne, og har allerede taget point fra de forsvarende mestre Inter, og tabte kun knebent til sidste sæsons 2’er fra AC Milan. Der er håb for hjemmeholdet, men det bliver ikke let mod en velkørende Napoli-maskine.

Napoli spiller torsdag deres tredje udekamp på syv dage, efter en tur til Leicester, som resulterede i 1 point og en tur til Udine i weekenden, som kastede 3 point af sig. De har endnu ikke vist hverken svagheds-eller træthedstegn, men det kunne måske komme her mod et giftigt og rutineret Sampdoria-mandskab, som har en fin kulisse på hjemmebane. Jeg tror på, at det bliver et jævnbyrdigt opgør i Genova, som tilfældet også har været det i Sampdorias to første hjemmekampe mod AC Milan og Inter. Napoli er giftige i offensiven, og jeg er ikke i tvivl om, at Insigne, Osimhen og Lozano nok skal kombinere sig frem til muligheder, til gengæld så er der også masser af kvalitet i Sampdorias offensiv, hvor de to aldrende herrer, Qualiarella og Caputo, ikke skal bruge mange chancer på at få bolden i nettet. Det bliver tæt, og anbefalingen lyder på, at begge mandskaber kommer på måltavlen. Men mon ikke, at Napoli løber med den femte Serie A-sejr på stribe?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,74
Begge hold scorer
Gå til Comeon *


Sampdoria – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Sampdoria har fået en ok start på sæsonen med 5 point i fire kampe. Statistikken lyder på 1-2-1 og en målscore på 5:3.

 • Napoli er kommet forrygende i gang med sæsonen. Fire kampe har kastet 12 point af sig og en midlertidig 1.plads. Statistikken lyder på 4-0-0 og scoren 10-2.

 • Sommerindkøbet Francesco Caputo stemplede for alvor ind i weekendens kamp mod Empoli, hvor han blev noteret for 2 mål. Nok til pt. at være topscorer i Sampdoria.

 • Napoli har haft mange målscorere i gang allerede, men topscorerværdigheden går til det store brød af en midterforsvar, Kalidou Koulibaly, som har været på pletten i de to seneste Serie A-kampe.

 • Napoli vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, 2-1 hjemme og 2-0 ude.


Expected Goals: Sampdoria vs. Napoli – de seneste tre kampe

SampdoriaResultatxGNapoliResultatxG
Empoli – Sampdoria (0-3)1,22 – 1,88Udinese – Napoli(0-4)0,25 – 2,53
Sampdoria – Inter(2-2)1,38 – 1,21Leicester – Napoli(2-2)1,06 – 1,63
Sassuolo – Sampdoria(0-0)2,01 – 0,6Napoli – Juventus(2-1)2,31 – 1,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar