18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Salernitana – Spezia: Odds og optakt den 7. februar 2022

Salernitana er i knæ. Syditalienerne ligger sidst i Serie A med sølle 10 point. (Foto: Bildbyrån)
Salernitana er i knæ. Syditalienerne ligger sidst i Serie A med sølle 10 point. (Foto: Bildbyrån)

Det ser ganske håbløst ud for syditalienske Salernitana, som skraber bunden i Serie A. Mandag aften skal de forsøge at holde overlevelseshåbet i live, når de tager imod Spezia. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Salernitana – Spezia. Der er kampstart mandag d. 7. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Salernitana – Spezia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paolo Valeri
Stadion: Arechi Stadium, Salerno
Vejret: 9°, let vind

Optakt til Salernitana – Spezia: Skader, karantæner og startopstillinger

Salernitana er med i den bedste italienske række for første gang siden deres nedrykning i 1999, og de skal nok nyde det mens det varer, for der er ikke meget, som tyder på, at de får lov at spille med igen til næste sæson. Syditalienerne indtager den absolutte bundplacering i rækken med 10 point efter 22 kampe. Der er i skrivende stund hele 10 point op til Cagliari lige over stregen, dog har Salernitana to kampe i hånden, så håbet lever fortsat, selvom det ser ganske svært ud. Oprykkerne har hentet en stor bunke af nye spillere i januars transfervindue, så måske det kan give lidt luft under vingerne,

Spezia har meget bedre styr på det end Salernitana, selvom de også huserer i den nedre del af Serie A. Faktisk er gæsterne inde i deres hidtil bedste periode i sæsonen, det er blevet til tre sejre i streg, og fire sejre i de seneste fem. Blandt andet er det blevet til noget overraskende udesejre over både Napoli og Milan, imponerende! Spezia har med de seneste resultater også taget et pænt skridt væk fra de absolutte bundhold, i skrivende stund er der 7 point ned til Venezia under stregen.


Salernitana:

  • Matteo Ruggeri (Back, Fast) – Skadet
  • Frédéric Veseli (Forsvar, Reserve) – Syg
  • Stefan Strandberg (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mamadou Coulibaly (Midtbane, Reserve) – Skadet


Spezia:

  • Simone Bastoni (Back, Fast) – Skadet

Salernitana forventet startopstilling: Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ranieri; Bohinen, Radovanovic, Coulibaly, Verdi, Ribery, Mousset

Spezia forventet startopstilling: Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou, Reca; Sala, Kiwior; Gyasi, Verde, Maggiore, Manaj


Odds på Salernitana – Spezia

Bookmakerne har udeholdet som smalle favoritter.


Odds-forslag: De har ikke niveau til mere end… Serie B

Der er ingen tvivl om, at det her ikke er Serie A-rundens mest sexede opgør, Salernitana og Spezia er ikke ligefrem de mest velkendte eller velspillende klubber i støvlelandet. Ikke desto mindre, så er der vigtige point på spil mandag aften. For hjemmeholdet, så er det ved at være sidste udkald, hvis de vil redde lidt af æren og holde overlevelsesdrømmen i live, mens Spezia med en sejr kan tage endnu et skridt væk fra bunden.

Spezia har sat foden på gaspedalen på det seneste med fire sejre i de seneste fem kampe. Flotte og overraskende sejre ude mod Napoli og Milan, og måske endnu vigtigere sejre over både Sampdoria og Genoa, som er direkte konkurrenter i bunden. Det spiller for gæsterne for tiden, og jeg regner også med, at de har nok kvalitet til at snuppe 3 point her mod Salernitana, som virker til ikke at have niveauet til at være med i den bedste række. Værterne er det mindst scorende hold i ligaen, og lukker samtidig flest mål ind af alle, 10 point efter 22 kampe – De får ikke vendt skuden her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,50
Spezia vinder
Gå til marathonbet *


Salernitana – Spezia: Statistik, topscorer og H2H

  • Salernitana er sidst i Serie A med sølle 10 point. Statistikken er på 3-2-17 og målscoren 14:53.

  • Spezia er nummer 14 med 25 point. Statistikken er på 7-4-12 og målscoren 24:42.

  • Federico Bonazzoli er topscorer for Salernitana med fire scoringer.

  • Gyasi og Verde deler topscorerværdigheden hos Spezia, ligeledes med fire scoringer hver.

  • Spezia vandt det omvendte opgør 2-1, efter de ellers var bagud 1-0 ved halvleg.


Expected Goals: Salernitana vs. Spezia de seneste tre kampe:

SalernitanaResultatxGSpeziaResultatxG
Napoli – Salernitana(4-1) 4,52 – 0,22Spezia – Sampdoria(1-0) 0,41 – 0,29 
Salernitana – Lazio(0-3)0,34 – 2,17  Milan – Spezia(1-2)3,16 – 1,66
Verona – Salernitana(1-2) 2,35 – 1,2 Genoa – Spezia(0-1)1,23 – 2,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Salernitana – Spezia?

Salernitana – Spezia spilles mandag den 7. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Salernitana – Spezia?

Salernitana – Spezia spilles på Arechi Stadium i Salerno

Skriv første kommentar

Skriv et svar