18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Salernitana – Juventus: Odds og optakt den 30. november 2021

En dybt frustreret Dybala i weekendens nederlag til Atalanta. (Foto: Bildbyrån)
En dybt frustreret Dybala fra weekendens nederlag til Atalanta. (Foto: Bildbyrån)

Weekenden bød på endnu et nederlag til Juventus, som stille og roligt glider længere væk fra top-4 i Serie A. Tirsdag aften venter der dog overkommelig modstand i form af ligaens bundprop fra Salernitana. Den opgave kan de vel klare? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Salernitana – Juventus. Der er kampstart tirsdag d. 30. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Salernitana – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francesco Fourneau
Stadion: Stadio Arechi, Salerno
Vejret: 5°, svag vind


Optakt til Salernitana – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Salernitana er tilbage i Serie A for første gang siden deres nedrykning i 1999, det er lang tid siden de har spillet med i den bedste italienske række, og det kan ses. Syditalienerne indtager den absolutte bundplacering i rækken med 8 point efter de første 14 kampe. Ikke just imponerende. Bundstriden er tæt indtil videre, så der skal ikke mere end 3 point til for at komme oven vande igen. Der er ikke meget pænt at sige om Salernitanas comeback i Serie A indtil videre, de virker simpelthen som om, at de ikke har niveau til at spille med. De står for ligaens ringeste offensiv og den næstdårligste defensiv. I weekendens bundbrag mod Cagliari var der dog en sjælden succesoplevelse, da Bonazzoli i tillægstiden fik reddet et enkelt point med hjem fra Sardinien. Værterne er uden en håndfuld faste startere til dette opgør, blandt andre den tidligere Bayern-stjerne Franck Ribery.

Juventus kan simpelthen ikke få det til at spille i denne sæson. De kommer fra en hård uge med et 4-0 nederlag til Chelsea i Champions League, samt et 1-0 nederlag hjemme mod Atalanta i Serie A. I skrivende stund indtager ‘Den Gamle Dame’ 7.pladsen i Serie A, og afstanden til den vigtige top-4 placeringen blev større med nederlaget til de direkte konkurrenter fra Atalanta, som nu er 7 point foran. Juves defensiv ser egentlig forholdsvis stabil ud, men både på midtbanen og i angrebet er kvaliteten simpelthen for lav. Det er ikke mange ‘verdensklasse’-spillere de råder over i Torino efterhånden, midtbanen fremstår tung og uorganiseret, mens angrebet fremstår utrolig tandløst. Juventus har blot scoret 18 mål i de første 14 spillerunder, det er der tolv hold i Serie A, som har gjort bedre. Ondt blev værre i weekendens kamp, for her blev en af de eneste offensive kort med en snert af klasse nemlig skadet, Federico Chiesa kan på sine gode dage redde den tandløse Juve offensiv, men han bliver altså ikke klar her.

Salernitana:

 • Grigoris Kastanos (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Cedric Gondo (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Franck Ribéry (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Andrea Schiavone (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mamadou Coulibaly (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Stefan Strandberg (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Matteo Ruggeri (Forsvar, Reserve) – Skadet

Juventus:

 • Aaron Ramsey (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Weston McKennie (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Danilo (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Salernitana forventet startopstilling: Belec; Veseli, Gyomber, Gagliolo, Ranieri; Obi, Di Tacchio, Coulibaly; Bonazzoli; Djuric, Simy

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bernardeschi, Locatelli, Bentancur, Rabiot; Dybala, Kean


Odds på Salernitana – Juventus

Bookmakerne ser Juventus som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Juventus’ rutinerede defensiv gør udslaget

Juventus spillede faktisk en ganske hæderlig kamp imod Atalanta i lørdags, men for femte gange i sæsonen måtte de alligevel gå tomhændede fra banen. Der mangler ideer og kvalitet i offensiven, og det lider de zebrastribede pt. hårdt under. De offensive stats er ikke meget mere end et bundhold værdigt, heldigvis så ved Chiellini, Bonucci, De Ligt osv. heldigvis stadig hvordan man forsvarer. Mesterskabet virker til allerede at være ude af syne, så nu skal skal Juve sætte alt ind på som minimum at ende i top-4, men det kan vise sig svært nok.

Tirsdag aften kommer Juventus på en af de mest overkommelige opgaver som Serie A har at byde på, det er godt nok på udebane, men modstanderholdet er de syditalienske oprykkere fra Salernitana, som skraber bunden af rækken med sølle 8 point. Selv et Juventus-mandskab i historisk krise bør ikke komme i problemer her mod ligaens med afstand tammeste offensiv. Med det Juventus viser for tiden, så kan jeg godt have min tvivl om, hvor let de har ved at få hul på bylden. Umiddelbart er det svært at forestille sig, at gæsterne skulle dele øretæver ud, men sejren bør alligevel komme i land. Salernitana er gået målløse fra banen i halvdelen af sæsonens kampe, og i alle tilfælde mod hold fra top-8. Anbefalingen bliver en Juventus sejr med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Juventus vinder til nul
Gå til Unibet *


Salernitana – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Salernitana skraber bunden i Serie A med sølle 8 point, statistikken lyder på 2-2-10 og en målscore på 18:16.
 • Juventus er nummer 7 med 21 point. Statistikken er på 6-3-5 og målscoren 18-16.
 • Federico Bonazzoli er topscorer for Salernitana med tre mål.
 • Topscorerværdigheden hos Juve bliver pt. delt af Bonucci og Dybala, som hver har lavet tre mål.

Expected Goals: Salernitana vs. Juventus – de seneste tre kampe

SalernitanaResultatxGJuventusResultatxG
Cagliari – Salernitana(1-1)3,06 – 0,94Juventus – Atalanta(0-1)1,05 – 0,45
Salernitana – Sampdoria(0-2)1,59 – 1,49Chelsea – Juventus(4-0)2,57 – 0,43
Lazio – Salernitana(3-0)1,33 – 0,64Lazio – Juventus(0-2)0,31 – 3,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Salernitana – Juventus?

Salernitana – Juventus spilles tirsdag den 30. november 2021 klokken 20:45.

Hvor spilles Salernitana – Juventus?

Salernitana – Juventus spilles på Stadio Arech

Skriv et svar