18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til tre udskudte kampe i Serie A d. 27. april 2022

Et trekløver af udskudte italienske kampe venter onsdag d. 27. april, så hvis du er på udkig efter dit CL-supplement, så finder du det lige her. Michael Rundager dissekerer Fiorentina – Udinese, Atalanta – Torino og Bologna – Inter.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Fiorentina – Udinese 1 (3-1)

Når La Viola tager imod I Bianconeri, har de en meget kedelig ting til fælles – begge hold har for nyligt tabt til Salernitana, som til deres forsvar er inde i en stime på tre sejre i streg. 

Fiorentina stod i en yderst gunstig position, da Roma tidligere i 34. runde havde lidt et nederlag til Inter, hvilket gav plads til et nyt hold på femtepladsen. Det krævede blot en sejr over Salernitana, men Fiorentina tabte 2-1, da de på ingen måde var i stand til at skabe nok chancer. Det var noget nær samme udfordring, de stod i under Coppa Italia-semifinalen mod Juventus, hvor de også fik lov til at være boldbesiddende størstedelen af opgøret. Det samme kan vi snildt forvente af det kommende opgør, hvor gæsterne ikke just er interesseret i at være dominerende på bolden. Det kan være ildevarslende for deres chancer i dette udsatte opgør fra 20. runde, når man tænker på Udineses spillestil og heftige defensiv. Ser vi på hjemmeholdets egne brister i bagkæden, kan vi pludselig frygte, at det kan gå helt galt for dem i slutspurten mod Europa. De skal finde kynismen frem defensivt og samtidig håbe, at Nicolas Gonazalez kan fortsætte sin positive stime fra blot et par uger siden. Specielt da Lucas Torreira, som også har været inde i en god periode, har pådraget sig en skade. De skal forsøge at skabe gennembruddet via halvrummet og komme ind i feltet den vej igennem, da det har vist sig ganske effektivt mod Udineses 3-5-2 formation.  

Udinese spillede sig op efter et skidt nederlag til Salernitana, da de i weekenden spillede 2-2 mod Bologna. Havde de været skarpere i første halvleg, ville kampen allerede være lukket der. Til det kommende opgør bliver de nødt til at afvise indlæg bedre, da det ikke så specielt overbevisende ud. Dernæst skal de holde fast i deres høje effektivitet på omstillinger og standardsituationer. Begge scoringer mod Bologna var klasseeksempler på, hvordan det skal gøres, og dermed tror jeg, vi kan vente os en tæt kamp. Gæsterne må dog med stor sandsynlighed undvære Beto og Roberto Pereyra, som netop har været nøglespillere i deres offensive omstillinger. Det mest afgørende for Udinese bliver dog deres forsvarsspil, hvor de må forvente at skulle afvise meget fra egen banehalvdel. Kan de holde Fiorentina fra at trænge igennem centralt og i halvrummet, kan de nemt sideforskyde og forhindre farlige indlæg. Fiorentina vandt det omvendte opgør 0-1, og med det de spiller for kontra Udineses mangel på noget at spille for, tror jeg alligevel ikke gæsterne er i stand til at afvise presset. Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet, der med tre point kan lægge afstand til de to hovedstadsklubber.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atalanta – Torino 1 (2-1)

Det har ikke været kønt for Atalanta i 2022, hvor de blot har høstet 16 point. De formåede at slutte en stime på tre Serie A nederlag i streg, da de i weekenden vandt 1-3 over Venezia på ganske overbevisende maner. Med endnu mere kvalitet i afslutningerne kunne de sågar havde vundet med mere, men jeg tror bare, de er overlykkelige for at se deres målscorere Duvan Zapata, Luis Muriel og Mario Pasalic score i det samme opgør. Det er svært at vurdere, om der blæser nye vinde i sejlene hos La Dea, men rammer de en høj effektivitet foran mål, er der mange point at hente. Deres xg-produktion har ikke fejlet noget (1.8/kamp ifølge Wyscout), men modsat de to foregående sæsoner, har de i 21/22 ikke formået at score mere end xg. Skal der en sejr i hus mod den kommende modstander, skal der også effektivitet til, da de ikke tillader mere end 1.08 xg/kamp mod sig fordelt over et snit på 9.6 afslutninger/kamp mod sig. Bergamos fineste skal, ligesom resten af ligaen, forsøge at finde et mål på baggrund af et indlæg, da det centralrum har vist sig hermetisk lukket. Dette bør også kunne lade sig gøre med Zapata i feltet og et muligt sent løb fra en wingback, der kan overrumple Torinos bagkæde. De må fortsat klare sig uden Ruslan Malinovsky, hvis evner på langskud ellers havde været kærkomne. Derudover er Joakim Mæhle og Rafael Toloi fortsat tvivlsomme. 

Torino er ubesejret i de seneste fire Serie A-runder, hvor de blot har lukket to mål ind og hentet otte point. Vi skal tilbage til d. 27. februar, hvor Cagliari slår dem 1-2, for at finde en modstander, der senest er lykkedes med at juble over en scoring mere end en gang mod Il Toro. De har spillet syv kampe sidenhen og kun lukket fire mål ind. Deres bagkæde på tre, og typiske overtal centralt på banen, gør det svært for hold at trænge igennem og få produceret nok store chancer. De er ekstremt svære at spille imod, men det er ikke specielt meget, de selv får produceret i den anden ende, så kampene får derfor dette meget modsatte udtryk sammenlignet med, hvad Serie A ellers har budt på i denne sæson (2.82 mål/kamp). Torino lider stadig under et par seriøse afbud, da Andrea Belotti og Tommaso Pobega er ude med skader. Derudover har cheftræner, Ivan Juric heller ikke med Torino knækket koden til, hvordan man henter mange point på udebane – blot 14 point i 16 kampe. Omvendt har hjemmeholdet været håbløse på Gewiss Stadium, hvor de blot har hevet 18 point i 16 kampe ind på kontoen. Jeg tror dog med fokus fuldt rettet mod at sikre en plads i Europa til næste sæson, at vi kan forvente et markant bedre Atalanta-mandskab resten af sæsonen, og derfor tror jeg på en smal hjemmesejr.

Rundager tror på: Atalanta vinder med ét mål til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Bologna – Inter 2 (0-2)

Bologna er ubesejret i fire runder og har blandt andet klaret uafgjort mod Milan og Juventus i denne periode. Senest spillede de 2-2 mod Udinese, hvilket var et noget ufortjent resultat, da Bologna ikke var specielt imponerende. Men lige nu finder de målene frem, hvilket jeg ikke kan finde en bedre forklaring på, end at de står sammen om deres sygdomsramte cheftræner, Sinisa Mihajlovic. Det tror jeg har sine begrænsninger, og jeg tror vi får dem at se onsdag aften. De var som nævnt heldige at få et point hjemme mod Udinese og i allerhøjeste grad mod Juventus runden forinden, og nu venter Inter, som har ramt en strålende periode. De må fortsat klare sig uden Marko Arnautovic, der forventes ude resten af april, og dermed mangler de høj kvalitet oppe foran. 

Gæsterne fra Milano er ubesejret i de seneste syv runder – derudover har de vundet de seneste fire, som blandt andet har kastet sejre over Juventus, Verona, og Roma af sig. De er brandvarme og går benhårdt efter mesterskabet, og det tror jeg kommer til at gå ud over Bologna, der i det omvendte opgør blev slagtet 6-1. Inters skadesliste består blot at Arturo Vidal, men med en så varm Marcelo Brozovic, er resten af holdet løftet et niveau op. Inter slog ganske effektivt Roma 3-1 i weekenden, og fire dage forinden det opgør vandt de over Milan 3-0 i Coppa Italia – det er altså et brandvarmt Inter-mandskab vi får og se i de sidste runder af denne sæson. Tæt på perfekt timing af cheftræner Simone Inzaghi, som der med tre point i midtugen, igen kan indtage førstepladsen og tage skæbnen i egne hænder. Jeg tror, vi får en kamp, hvor der bliver spillet ned mod Bolognas mål i størstedelen af opgøret, dog med små afbræk, hvor der bliver slået kontra den anden vej. Det bliver ikke en let opgave for Nerazzurri, men holdet er sprudlende for tiden og derfor forventer jeg en sikker sejr til de forsvarende mestre.

Rundager tror på: Inter -1 (AH) til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Læs også:

Skriv et svar