18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 1. – 3. oktober 2022

Serie A ruller igen fra lørdag, og vores ekspert Michael Rundager er klar med seneste nyt, analyser og indsigt fra Støvlelandet. Der er storkamp i Milano lørdag, når Roma gæster Inter og San Siro. Et andet meget vigtigt opgør er kampen for overlevelse mellem oprykkerne Lecce og Cremonese.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: Inter – Roma 1 (2:1)

Rundens helt store oplevelse venter i Milano, når Inter tager imod hovedstadsklubben Roma. De to hold skal ramme jorden i fuld sprint efter en landsholdspause, da det har vaklet en del i de seneste fem runder. Derfor tror jeg, vi vil se to topmotiverede mandskaber duellere om fuldt udbytte. 

Inter har kun hentet seks point i de seneste fem kampe, og spillet har generelt givet anledning til bekymring. Senest tabte de 3:1 til et hårdt kæmpende Udinese-mandskab, som tog alle tre point med et par sene scoringer. Inter kan dog trøste sig med en stærk hjemmebane i 22/23, hvor de har vundet tre gange (Torino, Cremonese og Spezia).

Ydermere skal vi tilbage til februar 2017 for at finde deres seneste nederlag til Roma. De må dog forsøge at holde denne flotte stime kørende uden Marcelo Brozovic, som ud over en karantæne også er skadesplaget. Desuden er Romelu Lukaku fortsat uden for holdtræning og Hakan Calhanoglu tvivlsom.  

Ligesom Inter har Roma også haft det svært på det seneste, hvor det blot er blevet til syv point i fem kampe. Det virker for ustabilt og tilfældigt, om de vinder eller ej, og José Mourinho må være forklaringen. Hans strategi er ikke at vinde på den lange bane, og derfor vil han ikke vinde et mesterskab igen.

Standardsituationer (som han ikke står for) og en brutal power er deres bedste våben, og det kan man komme langt på mod dårlig modstand, men når de andre top-7 hold banker på døren, kommer de for ofte til kort. De kan glæde sig over, at Marash Kumbulla og Stephan El Shaarawy er meldt klar igen. Derudover bør Paulo Dybala være i stand til at spille en rolle. 

Selvom Inters forsvar har sejlet i opstarten, tror jeg ikke, det er tilfældigt, de har vundet deres syv seneste Serie A-kampe. Roma kan dog køre på kontrafasen og håbe på noget der, men jeg tvivler på, det vil være nok. Inter tager sejren.

Rundager tror på: 1 til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Paulo Dybala kan smile igen, nu han er kommet væk fra Juventus. Men han og Roma er på en svær opgave ude mod Inter i weekendens Serie A-runde. (Foto: Bildbyrån)


Napoli – Torino 1 (2:1)

Napoli sidder på toppen af tabellen efter blandt andet vigtige sejre over Milan (1:2) og Lazio (1:2) i de seneste tre runder. De har høstet 17 point og holder en flot målscore på 15:5 i sæsonens første syv runder, hvor de også helt unikt for ligaen har haft ni forskellige spillere på måltavlen. De må dog undvære den ene af dem, da Victor Osimhen fortsat er ude med en baglårsskade.

Her forventer jeg, Giovanni Simeone træder til, men Giacomo Raspadori kan også udfylde rollen. Napoli skal spille hurtigt og forsøge at vende spillet for at nedbryde Torinos kompakte organisation. Specielt Piotr Zieliński bliver afgørende her, og han har bestemt også set skarp ud i de seneste kampe. Desuden er spilvendinger en af Napolis spidskompetencer og en mulig forklaring på, hvorfor de i nyere tid ikke har tabt til Torino. 

Torino har op til landsholdssamlingen haft en svær periode med tre nederlag i fire kampe. Specielt det seneste nederlag på 1:0 til Sassuolo gør ondt på gæsterne, som har været for usikre på bolden. De har mange boldtab grundet tekniske fejl, og det vil blive straffet hårdt mod et hold som Napoli, der besidder mange målscorere og høj fart fra specielt Hirving Lozano og Khvicha Kvaratskhelia.

Jeg spår ikke Torino og Ivan Juric store chancer, og derfor forventer jeg en sikker sejr til hjemmeholdet, som ikke har tabt til gæsterne siden januar 2015. 

Rundager tror på: 1 til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Empoli – AC Milan 2 (0:1)

En fuldkommen ufortjent 1:0-sejr over Bologna lige før landsholdspausen sendte Empoli op på 14. pladsen med 7 point og en beskeden samlet målscore på 6:7. De har ikke været prangende, og derfor var de tre point ekstremt afgørende i en kamp, hvor Empoli stod for ren overlevelse.

De har ellers spillet en ok sæson, men de mangler fortsat en målmager, og jeg har også svært ved at se, hvordan de skal score i den kommende runde. De kan dog gå benhårdt efter et uafgjort resultat, men de kan ikke blive ved at stille sig ned foran eget felt i 90 minutter, da Milan vil slagte dem på indlæg.

Et uafgjort resultat ville til gengæld være noget, Milan kunne nikke genkendende til, da de har spillet to ud af tre til pointdeling på udebane (Serie A) i denne sæson. Efter to uger til at komme sig ovenpå et ganske ufortjent 2:1-nederlag til Napoli, tror jeg, de vil vende tilbage til hverdagen med en stærk præstation.

De må dog fortsat klare sig uden Zlatan Ibrahimovic, men værre endnu er det, at Mike Maignan ikke kan bidrage imellem aluminiums-stængerne grundet en mindre skade. Theo Hernandez vendte også retur fra landsholdssamling med en skade, og det er nogle store tab.

Jeg tror dog fortsat, en snu Olivier Giroud og en flamboyant Rafael Leao er nok til at tage den fjerde sejr i streg over Empoli.

Rundager tror på: 2 til odds 1,60 – SPIL HER >>*


Lazio – Spezia 1 (2:0)

Så er det blevet tid til endnu en omgang Maurizio Sarri og Lazio-bold. Ingen ved helt, hvad der venter, men vi kan typisk forvente mål. Senest slog de Cremonese 4:0 efter en horribel indsats i Herning, og det må unægteligt have været den bedste medicin at komme videre på.

De har to sejre i streg i Serie A og indtager en fjerdeplads, som de SKAL forsvare i den kommende runde. Nyheden om, at Ciro Immobile er tilbage i holdtræning op til opgøret, er også med til at tale en sikker Lazio-sejr op. De skal dog være varsomme over for Spezias kontrafase og bliver derfor nødt til at møde op med en stor mængde respekt. 

Spezia har nemlig med otte point i de første syv runder gjort sig fortjent til respekt. De holder sig i live i alle kampe, som var de Sampdoria i sæson 19/20, og de har vist sig i stand til at udfordre de fleste. De har fået styr på den defensive organisation, men den individuelle kvalitet er fortsat lav. Derudover er de blevet meget afklarede omkring deres egen boldomgang.

Når det så er sagt, er de kommet til kort mod både Juventus og Inter, som slog dem med henholdsvis 2:0 og 3:0, og et lignende resultat forventer jeg også i det kommende opgør.

Lazio bør vinde komfortabelt, med mindre Immobile ikke bliver klar. I så fald ser jeg blot en smal sejr for mig.

Rundager tror på: 1 til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Lecce – Cremonese 1 (2:1)

En af rundens vigtigste kampe består af oprykkerduellen mellem Lecce og Cremonese. Et opgør som i sidste ende kan spille en kæmpe rolle i nedrykningsspillet. 

Lecce har hevet seks point i hus i de seneste fem runder og slog i sidste runde Salernitana 2:1. Et kæmpe resultat og en vigtig optakt til hvad der venter dem på søndag. Den kommende modstander har ikke slået værterne på Ettore Giardiniero siden 1994, og Lecce har generelt siddet tungt på det indbyrdes regnskab. De må dog undvære omstillingsmaskinen Lameck Banda og Federico Di Francesco, men deres vigtigste offensive kort Gabriel Strefezza er klar og brandvarm. 

Cremonese kunne ikke holde fast i deres mindre stime på to kampe med to point, da de blev slagtet 4:0 af Lazio. Det er ikke det samme scenarie, jeg forestiller mig i weekenden, hvor en mildere modstand må forventes. De har dog haft det svært mod værterne, og styrkeforholdet samt momentum hælder til hjemmepublikums favoritter.

Derfor forventer jeg en hårdt tilkæmpet sejr til Lecce og anfører Morten Hjulmand.

Rundager tror på: 1 til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Morten Hjulmand og Lecce spiller en meget, meget vigtig bundkamp mod Cremonese. (Foto: Bildbyrån)
Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Sampdoria – Monza X (1:1)

Et drabeligt opgør mellem to klubber i mindre krise. Sampdoria havde nok luret, det ville blive en svær sæson, men at de indtager sidstepladsen med blot to point; det er en voldsom overraskelse. Hvad der er lige så overraskende er, Marco Giampaolos hånd fortsat er ved roret.

De har muligvis været uheldige, og holdet er mildest talt skidt, men spillet har ikke været sprudlende eller med tegn på bedring. Til det kommende opgør kan Sampdoria håbe, gæsterne vil sidde mest på bolden, så de kan straffe dem på kontra, da deres etablerede spil ikke har vist sig specielt farligt. 

Monza går fortsat med Raffaele Palladino som cheftræner, hvilket er prisværdigt. Det ville også være voldsomt ikke at give ham chancen oven på deres flotte 1-0-sejr over Juventus i hans debut. Et hold, som forinden havde lukket 14 mål ind i seks kampe, formåede altså at holde nullet, og den 38-årige italiener med fortid i Juves akademi, forventer jeg går efter noget lignende.

Kan de få et uafgjort resultat med hjem fra Genoa, er de godt stillet. Derfor forventer jeg et rodet opgør, som ender uden en vinder.  

Rundager tror på: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*


Sassuolo – Salernitana 2 (1:2)

En overraskende 1:0-sejr over Torino kastede Sassuolo langt væk fra nedrykningsstregen, og nu står de med en rigtig god mulighed for at bygge videre på et godt resultat. Noget usædvanligt for værterne har de blot scoret to gange i de seneste fire runder, og det flotte generationsskifte efter mange store salg lader vente på sig.

Til det kommende opgør har jeg heller ikke de store forventninger til Sassuolo, der må klare sig uden Domenico Berardi, Martin Erlic, Gregoire Defrel og Hamed Traore. Start-11 og bredden er dermed hårdt ramt, og den kommende modstander kommer med rå power. 

Salernitana må slikke sig om munden over muligheden for at tage point på Mapei Stadium. De mange skader og gæsternes relativt gode start på sæsonen gør det nemlig indbydende at forvente et godt resultat retur til Salerno. De skal bare fokusere på at mose igennem fysisk og håbe, deres imponerende stime på 10 mål i de seneste fem kampe kan fortsætte lidt endnu. Jeg tror på en mindre overraskelse og en sejr til udeholdet.

Rundager tror på: 2 til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Atalanta – Fiorentina 1 (1:0)

En potentiel lækkerbisken står for døren, når La Dea tager imod Fiorentina, som ser ud til at have fundet tilbage på rette spor med en 2:0-sejr over Verona. Atalanta skal under alle omstændigheder ikke forvente en walk over, selv om de indtager andenpladsen med 17 point og en målscore på 11:3.

Det er knastør fodbold med fokus på knivskarpe omstillinger offensivt og død og helvede ingen imod sig. Derfor ligger La Viola godt til dem, da gæsterne vil være meget på bolden og dermed give chancer for netop hurtige kontra den anden vej.

De har også noget at revanchere oven på tre nederlag til gæsterne i sidste sæson (Serie A og Coppa Italia). De må formentlig klare sig uden Duvan Zapata, Juan Musso og Berat Djimsiti, men truppen er bred og mindre fysisk belast grundet deres fravær i de europæiske turneringer. 

Fiorentina gik til landsholdspause med en vigtig sejr, som kunne være blevet til mere, men skarpheden mangler fortsat. Der vil ikke være plads til mange misbrugte chancer, mod et kontrolleret Gian Piero Gasperini-mandskab i storform. Desuden skal de være forsigtige med at oversatse på hjemmeholdets banehalvdel netop på grund af risikoen for angreb den anden vej.

Jeg tror, det bliver en taktisk affære, hvor gæsterne forsøger at tage tempoet ud af kampen via possession for så at spille sig til et par gode chancer. De må undvære deres førstevalg på mål, Pierluigi Gollini, men derudover mangler de også Dodo, Gaetano Castrovilli og Sofyan Amrabat. Det er store tab, og jeg tror også, de taber til Atalanta.  

Rundager tror på: 1 til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Der er fuld fart på karrieren for Rasmus Højlund, der netop har fået debut på det danske A-landshold og byder sig til i front hos Atalanta. (Foto: Bildbyrån)


Juventus – Bologna 1 (1:0)

Selv efter en horribel start på sæsonen, hvor Juve netop har tabt 1:0 til Monza og flyder rundt på en 10. plads i Serie A, er der fortsat tiltro til Allegri (officielt). Han skal nu sammen med en lidt mindre skadesplaget trup forsøge at vende skuden mod Bologna.

På listen over fraværende er Angel Di Maria, Fabio Miretti, Paul Pogba, Kaio Jorge og Federico Chiesa. Det lysner, men spørgsmålet er, om spillet også bliver forbedret. De skal under alle omstændigheder vinde en pligtsejr over Bologna på 16. pladsen. 

Gæsterne var inde i en god stime på fem point i tre kampe, da de måtte indkassere et 1:0-nederlag til Empoli op til pausen. Det var helt igennem vanvittigt, de ikke vandt kampen, for de skabte chancer nok. Nu venter en modstander af en anden kaliber, som har haft mulighed for at slikke sine sår og nyde en smule arbejdsro.

Bologna har holdet til at lave en overraskelse, men det skal være på en kontra, og det tror jeg ikke, Juve vil tillade. Tværtimod. Derfor tror jeg på en kedelig Allegri-sejr på en enkelt pind.  

Rundager tror på: Juventus (0:1) X til odds 3,70 – SPIL HER >>*


Verona – Udinese 2 (1:2)

Nedrykningstruede Verona tager imod sæsonens helt store overraskelse. Cheftræner Gabriele Cioffi står for første gang som træner overfor sin gamle klub Udinese, og det ser ikke alt for lovende ud.

Truppen mangler offensiv og defensiv kvalitet, samtidig med deres dygtige midtbanespillere har brug for tid. Der, hvor de har lidt styrke, er på indlæg, men her står Udinese enormt stærkt i bagkæden. Derfor tror jeg ikke, hjemmeholdet skal håbe på meget mere end et enkelt point ved at spille meget passivt. 

Udinese har i de seneste fem kampe fejet al modstand af banen. Fem sejre i streg og en målscore på 14:3 er dybt imponerende. De har blandt andre slået Inter, Roma og Fiorentina, så kan de holde stimen kørende, burde dette blive en overkommelig opgave.

Spørgsmålet er blot, om Verona vil stille sig ned og forsøge at afvise, eller de tager kampen op og giver mere plads til offensive omstillinger. Gæsterne har vist, de kan nedbryde modstanderne med andre facetter af spillet heriblandt standardsituationer og i opbygningen.

Jeg synes jo allerede, træerne er vokset op i himlen, når man ser på Udineses sæsonstart, men jeg tror også, det fortsætter lidt endnu. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne fra Udine. 

Rundager tror på: 2 til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Serie A
K
1SSC Napoli20172148153330153
2Inter20131640261442140
3Lazio20115436162047138
4Atalanta20115439231651138
5AC Milan2011543729854238
6Roma2011452618843237
7Udinese207852822645129
8Torino207672122-148227
9Bologna207582630-455226
10Empoli206861924-551526
11Monza207492528-344125
12Fiorentina206682226-451224
13Juventus20115430171337523
14Lecce215882124-348223
15Salernitana205692538-1348321
16Sassuolo2055102331-849220
17Spezia2046101732-1552218
18Verona2034131832-1459313
19Sampdoria202315834-266639
20Cremonese2108131537-224818

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar