18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 6. runde i Serie A d. 10. – 12. september 2022

Vores Calcio-ekspert Michael Rundager giver dig op og ned til weekendens program i Serie A. Der er udsigt til mere fest og flere mål hos Napoli, Atalanta og Lazio, mens det ser knastørt ud hos både Juventus og Inter.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: Inter – Torino X (1:1)

Rundens kamp byder ikke på to hold i toppen af tabellen, men derimod en vaklende topkandidat til Scudettoen og et Torino-mandskab, som kan bide sig fast i toppen. 

Inter led deres tredje nederlag på blot to uger, da de onsdag aften tabte fuldt fortjent 0-2 til Bayern München. Indtil videre har de blot slået oprykkere og kandidater til nedrykning, så vi mangler fortsat at se dem præstere på topniveau. 

Lautaro Martinez så stærk ud mod AC Milan, og han vil også blive afgørende i det kommende opgør, hvor hans evner til at afgøre kampe på egen hånd bliver vigtige. Derudover må vi forvente at Edin Dzekos evner i feltet bliver taget i brug, da Torino ikke tillader mange gennembrud på anden vis end via gennembrud på siden, hvor et indlæg kan komme på tale. 

Men vigtigst af alt, er Inters defensive organisation. Selv i balance ser deres bagkæde presset ud, og det kan blive dyrt mod et kynisk Torino-mandskab. Skadeslisten består kun af Romelu Lukaku, som formentlig skal bruge en del tid på at komme i en seriøs kampform. 

Torino har med en målscore på 6:5 formået at hente 10 point i de første fem kampe, hvilket er nok til en sjetteplads. Det er ganske imponerende og klassisk Ivan Juric, som er i sit es for tiden. Sejre på et enkelt mål, 0:0 mod Lazio og så et fortjent 3:1-nederlag til Atalanta. 

Nu skal de spille på en svær udebane igen mod et hjemmehold, som minimum har scoret tre mål i de seneste fem hjemmekampe. Skal Torino stoppe dette, kan de ikke risikere at satse for meget på bolden, for Inter har været skarpe på omstillinger. De vil med stor sandsynlighed forsøge at dræbe kampen fra første minut ved risikofrit at søge gennembrud via siderum samt et mellemhøjt pres uden de store intentioner om at stikke snuden for langt frem. 

Jeg tror det bliver en svær kamp for Inter, som har en midtugekamp i benene, og derfor forventer jeg et uafgjort resultat.     

Rundager tror på: X til odds 4,70 – SPIL HER >>*

Lautaro Martinez og Inter skal på en vanskelig opgave mod et solidt Torino-hold. (Foto: Bildbyrån)


Napoli – Spezia 1 (2:0)

Jeg kan vist uden at fornærme nogen skrive, at Napoli stod for den største overraskelse i Champions League, da de besejrede Liverpool med hele 4:1. 4:0 stod den efter de første 45 minutter, og deres nuværende form er helt i top. I sidste runde slog de fuldt fortjent Lazio 2:1, hvilket fik deres 0:0-kamp mod Lecce til at glide ned i kassen med glemte sager. 

Kan de gå på vand, og vil det påvirke deres indstilling til det kommende opgør? Det må næsten være deres værste fjende mod Spezia. Kan de holde fokus og klare sig uden Diego Demme og Victor Osimhen, bør den kommende kamp være til at løse.

Spezia er noget hårdere ramt af skader, hvor David Strelec, Daniele Verde, Daniel Maldini, Kelvin Adou og muligvis Salvador Ferrer er ude. De hører godt nok ikke fast til start-11, men deres bænk er svækket, og forberedelserne på træningsbanen må også været udfordret, da truppen er relativt smal. Spezia bryder sig ikke om individuel kvalitet, og det, tror jeg, bliver nøglen til en hjemmeholds-sejr.

Rundager tror på: Napoli -1,5 til odds 1,62 – SPIL HER >>*


Sampdoria – AC Milan 2 (0:1)

Sampdoria skal forsøge at ændre på det faktum, at Milan ikke taber i Serie A: 21 kampe uden nederlag er voldsomt for gæsterne. Sampdoria er i den stik modsatte situation med to point efter de første fem runder og en målscore på 2:9. Senest tabte de 2:1 til Verona i et lige opgør, hvor heldet tilsmilede deres modstander. 

Sampdoria har en problematisk skadesliste, hvor Harry Winks, Fabio Quagliarella, Omar Colley og Jeison Murillo forventes ude. Det rammer dem i samtlige kæder i en svær kamp mod en modstander, de blot har vundet over en gang i de seneste 10 indbyrdes opgør. 

Milan fik ikke en drømmestart i Champions League, da de måtte nøjes med 1:1 mod RB Salzburg. Sløseri kostede et mål, og så skulle de til at nedbryde en betondefensiv. De to hold har spillet mange tætte opgør, hvor et enkelt mål afgjorde slaget, og jeg tror sagtens, vi kan få noget lignende. 

Milan vil være udmattet og skal i første ombæring fokusere på at komme godt fra start, da en scoring imod vil gøre ondt. Dernæst skal de blot æde sig ind og glæde sig over at have spillere som Rafael Leao og Olivier Giroud, der kan afgøre tætte kampe. Jeg forventer en sejr til Milan.  

Rundager tror på: 2 til odds 1,50 – SPIL HER >>*


Atalanta – Cremonese 1 (2:0)

Et Atalanta-mandskab uden europæisk fodbold på programmet som så ovenikøbet har fundet den rette tilgang til sejre. Det må være en anelse skræmmende for de andre klubber, som ønsker en plads i top-4. Til det kommende opgør kan der dog blive brug for mere end omstillingskniven, da Cremonese ikke forventes meget på bolden. 

Derfor er det en udfordring at både Duvan Zapata og Luis Muriel (igen) er ude. Heldigvis for Gian Piero Gasperini har han muligvis fundet sin nye mand i front, da Rasmus Højlund allerede står noteret for sin første scoring. Et godt løb direkte mod mål for at ramme et indlæg kan også blive opskriften på den næste scoring. La Dea må forvente gennembrud primært i side/halvrum (ligesom Torino, Inter og Fiorentina) eller via afslutninger ude fra.

Et sølle point i fem kampe, og Cremonese skal stå tidligt op, hvis de skal gøre sig forhåbninger om noget som helst i weekenden. Ganske ufortjent kæmpede de sig til 0:0 mod Sassuolo i sidste runde, og de skal være glade for, de ikke lukkede 2-3 mål ind. De skal dog holde fast i det positive i et point og nogle solide præstationer op til. 

Jeg tror næppe, de kan få meget med hjem fra Bergamo, da tempo bliver for højt, og de fortsat mangler på kampformen. Derfor forventer jeg en hjemmesejr.    

Rundager tror på: Atalanta -1,5 til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Rasmus Højlund er allerede kommet på måltavlen for Atalanta, og med skader til Zapata og Muriel kan der blive flere muligheder for den danske angriber. (Foto: Daniele Mascolo / Ritzau Scanpix)


Bologna – Fiorentina X (1:1)

Bologna er sluppet ud af de første fem runder med tre point på kontoen, og det vil være at strække den, hvis en sådan høst kan kaldes godkendt. Spezia, Salernitana og Verona har blandt andet stået på kampprogrammet, og her kunne man snildt have forventet det dobbelte. 

Bare ikke under Sinisa Mihajlovic. Derfor er det ikke overraskende at han er blevet fyret. Nu skal Thiago Motta forsøge at undgå nedrykning, hvilket er et minimumskrav. 

Fiorentina har heller ikke haft en fornuftig start på sæson 22/23, hvor de befinder sig på en kedelig 11. plads. De kan gå lysere tider i møde, men det kræver en genrejsning af det offensive artilleri. Heldigvis for La Viola kom Antonin Barak på tavlen i deres Conference League gruppespilskamp mod Riga. Kampen endte noget skuffende 1-1, men der var chancer til yderligere 3-4 mål. 

Begge hold har brug for oprejsning, Bologna er unægteligt mere friske, men Fiorentina blev næppe presset voldsomt fysisk af Riga, så det kan blive en lige affære. Bologna vil stille sig ned og fokusere på kontrabold og et direkte spil. Spørgsmålet er så, om Fiorentina kan afvise dette og samtidig skabe gennembrud mod en lavtstående organisation. Jeg tror på uafgjort.  

Rundager tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Lecce – Monza 1 (2:1)

Der står ekstremt meget på spil, når de to oprykkere skal duellere. Begge hold hungrer efter point, og med en sejr kan Lecce sågar få skabt luft ned til nedrykningsstregen.

Lecce gjorde en fin figur mod Torino, som dog løb med en smal 1:0 sejr. Havde Morten Hjulmand og et par holdkammerater været lidt skarpere, var et point inden for rækkevidde. Det har generelt været et defensivt anlagt I Salentini-mandskab, men nu skal de vise nogle andre dyder mod Monza. De får en gylden mulighed for at tage tre point, hvis de kan bringe sig foran og herefter satse på offensive omstillinger fra et 5-4-1 udgangspunkt. 

Monza har endnu ikke skrabet et eneste point sammen, og cheftræner Giovanni Stroppa er under maksimalt pres. Det er på ingen måde et godt udgangspunkt, han står i. Forventningerne har måske været for høje, men holdet ser spændende ud! I sidste sæson vandt Lecce begge indbyrdes opgør, og jeg tror med udgangspunkt i Monzas pressede situation, at de vil lide endnu et nederlag.

Rundager tror på: 1 til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Sassuolo – Udinese X (1:1)

Det her må være et af Sassuolos hadeopgør. I grunden burde de vinde med udgangspunkt i de to trupper. Sådan har det set ud i mange sæsoner, men det er ikke lykkes værterne at vinde i de seneste otte opgør. Fire nederlag og fire uafgjorte, og det kommer af Udineses overlegne fysik. 

Sassuolo skal spille klogt ved ikke at satse for meget på Udineses banehalvdel. Dernæst skal de spille hurtigt og respektere den store boldbesiddelse, de kan forvente, ved at være skarpe i genpres og returløb. Skadeslisten er fortsat tynget af et afbud fra Domenico Berardi, som ellers er manden, der kan indtage de fleste skyttegrave.

Vi skal mange år tilbage helt til 14/15 for at finde en bedre start på sæsonen for Udinese, som for nuværende indtager fjerdepladsen. Dengang endte de på en 16. plads, så vi må lige trække vejret. Der er dog gunstige forhold for at bibeholde en topplacering, da deres spillestil og fysiske spidskompetencer har det med at gøre ondt på I Neroverdi. Jeg tror, vi får en ganske underholdende kamp, som ender med pointdeling. 

Rundager tror på: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*


Lazio – Verona 1 (3:1)

Efter et slemt nederlag til Napoli på 2:1 kom Lazio stærkt tilbage med 4:2-sejr over Feyenoord i Europa League. Sejren var mere eller mindre sikret ved 3:0 efter 30 minutter, så der har været mulighed for at spare på kræfterne og dosere hos vigtige spillere. Derfor er Lazio med stor sandsynlighed ikke voldsomt mærket fysisk, og mentalt har det givet et boost selvom de fortsat ser usikre ud defensivt. 

På midtbanen må de undvære Danilo Cataldi, som har karantæne til det kommende opgør, og her vil en vigtig balancespiller gå tabt. Matias Vecino, som formentlig vil udfylde rollen, kommer dog med høj moral, da han sørgede for to basser i midtugekampen. 

Verona fik sæsonens første sejr hjemme mod Sampdoria (2:1) i et lige opgør. Dermed har Gabriele Cioffi fået en smule arbejdsro, men der er stadig en masse relationer som skal skabes, da en håndfuld vigtige spillere er væk. 

Til det kommende opgør bliver det de defensive relationer, som skal lykkes mod Lazio, for Verona kommer ikke til at se meget til bolden. Lazio har haft det ekstremt svært mod Verona i de seneste to sæsoner, men jeg tror, de mange ændringer hos gæsterne vil koste. Sikker hjemmesejr med en god portion mål.      

Rundager tror på: Lazio -1,5 til odds 2,55 – SPIL HER >>*


Juventus – Salernitana 1 (1:0)

To trænere, som forstår hinanden, skal nu stå over for hinanden. Tre point er tre point, og sådan er det. Davide Nicola og Massimiliano Allegri står i to forskellige verdener, men dette må være deres fælles mantra. 

Juventus blev udspillet i midtugens 2:1-nederlag til PSG, men de formåede at holde sig i live, hvilket er en Allegri-specialitet. Juventus vil tage styringen fra første minut, og nu får Den gamle dame mulighed for at kræse lidt om sit hjemmepublikum. 

De skal dog ikke forvente gaver fra Salernos fineste, som vil kæmpe for hver en bold (ellers får de smidt en sko i hovedet). Juventus skal spille i et højt tempo og presse Salernitana langt ned på egen banehalvdel, hvor det bliver svært at køre omstillinger. Det skylder de ovenpå en forfærdelig indsats mod Fiorentina. Salernitana er godt på vej til at tage bagdelen på alle i Serie A. Ubesejret i de seneste fire runder og generelt bare bøvlede at spille mod. De er gode til at gøre tingene færdig, så der er få muligheder for at slå kontra på dem, og så klapper de dig ned, hvis du tager for mange berøringer. Juve får en svær kamp, men de vandt begge kampe sidste sæson 2:0, da de trods alt er et bedre hold, som spiller lige så fokuseret på point frem for alt. Jeg tror, Allianz Stadium får lov til at juble over en beskeden sejr.  

Rundager tror på: 1 til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Empoli – Roma 2 (0:1)

Empoli har nu spillet fire uafgjorte kampe i streg, men kampprogrammet har unægteligt indbudt til mere. Modstanderne har været Salernitana, Lecce, Spezia og formsvage Fiorentina samt Verona. Empoli ligner et hold i problemer, men heldigvis for dem kommer Roma med nederlag på 4:0 og 2:1 til henholdsvis Udinese og Ludogorets (Europa League). Kan Empoli svare igen på Romas hårde tilgang til spillet og gå efter et grimt opgør, kan de måske sikre sig deres femte point og måske endda mere grundet Romas mange skader. 

Jose Mourinho må undvære Tammy Abraham, Rick Karsdorp, Stephan El Shaarawy, Marash Kumbulla, Georginio Wijnaldum og Nicolo Zaniolo. Vi snakker altså et maltrakteret mandskab, som ovenikøbet skal komme sig ovenpå en midtugekamp i Bulgarien. Det ser ikke lovende ud, også selvom de snildt stiller med en start-11, der bør slå Empoli. 

Jeg forestiller mig en uskøn kamp, hvor Romas bedste chance bliver på standardsituationer. Det er fristende at tro på en sejr til hjemmeholdet, men Mo-bold har det med at dræbe alt, og derfor forventer jeg en heldig sejr til gæsterne.  

Rundager tror på: 2 til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Serie A
K
1SSC Napoli20172148153330153
2Inter20131640261442140
3Lazio20115436162047138
4Atalanta20115439231651138
5AC Milan2011543729854238
6Roma2011452618843237
7Udinese207852822645129
8Torino207672122-148227
9Bologna207582630-455226
10Empoli206861924-551526
11Monza207492528-344125
12Fiorentina206682226-451224
13Juventus20115430171337523
14Lecce215882124-348223
15Salernitana205692538-1348321
16Sassuolo2055102331-849220
17Spezia2046101732-1552218
18Verona2034131832-1459313
19Sampdoria202315834-266639
20Cremonese2108131537-224818

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar