18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 5. runde i Serie A d. 3. – 5. september 2022

‘Det er den dejligste lørdag i 100 år’, ville Gnags have sunget om denne weekends lørdag i Serie A. Sikke et program. Det bliver Fantastico. Vores Serie A-ekspert Michael Rundager har grundigt fat om kraven på hele molevitico og giver dig analyser og spilforslag. Forza Italia!

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: AC Milan – Inter 1 (1:0)

Sæsonens første kæmpe brag venter i femte runde, når Derby Della Madonnina banker døren ind. Det er selvfølgelig ikke efter fem kampe, sæsonen bliver afgjort, men kampens udfald i tilfælde af en sejrherre kan have stor betydning efter 38. spillerunde. 

Milan har ikke fundet en offensiv rytme endnu, og derfor har deres præstationer på bolden været af svingende karakter. De skal nok få bragt bolden op på modstanderens banehalvdel, men herfra sker der ikke meget, med mindre det sker på individuelle bedrifter eller via deres defensive arbejde, hvor bolderobringer fx af to omgange gav mål mod Bologna. Derfor blev det også til en halvflad 0:0-præstation mod Sassuolo i weekendens opgør.

Lige nu er deres styrke unægteligt i spillet uden bold, og det kan meget vel blive deres bedste bud på en sejr mod Inter. Derudover lykkedes de fornuftigt med at dosere spillere som Sandro Tonali, Charles De Ketelaere, Pierre Kalulu, Junior Messias og Olivier Giroud, som forventes i start-11. Dermed kommer de med forholdsvis friske spillere mentalt og fysisk. 

Netop det med at spare spillere var også muligt for Inter, som uden problemer besejrede Cremonese 3:1. Dette kan blive en afgørende faktor, da de bedre har kunnet hvile sammenlignet med Milan, der måtte jage i samlet set 101 minutter. De må dog klare sig uden Romelu Lukaku, som forventes ude til det store opgør i Milano.

Jeg tror dog ikke, de på nuværende tidspunkt vil savne Lukaku, der virker ugidelig i presset. Der er ingen tvivl om, at hans kvaliteter inde i boksen vil blive savnet, men de er bedre tjent med noget energi. De må forvente, at gennembrud primært skal komme fra siderummet, men de kan måske fange Milan fremme og sende en effektiv omstilling afsted. 

Rossoneri har endnu ikke tabt i denne sæson (to sejre og to uafgjorte), og de to mandskaber spillede tætte opgør i sidste sæson (2:1-sejr til Milan og 1:1). Styrkeforholdet er meget lige, men Inter har tilladt alt for mange chancer mod sig. De har sløset ekstremt meget, og det tror jeg kommer til at koste.

Rundager tror på: 1 til odds 2,69 – SPIL HER >>*

Simon Kjær er tilbage fra lang skadespause, men han må nok se med fra bænken, når der er Derby della Madonnina i Milano. (Jennifer Lorenzini / Reuters / Ritzau Scanpix)


Fiorentina – Juventus 2 (0:1)

Det har ikke været en drømmestart på sæsonen for La Viola, der knebent slog Cremonese 3:2 og efterfølgende ikke har vundet en kamp. I sidste runde tabte de sågar 1:0 og formåede dermed for tredje runde i streg ikke at score et mål. Fiorentina var da uden tvivl bedst, men de mangler i den grad en angriber, som bare vinder point til dem.

Derudover er de ramt af mange kampe i rap, da dette er tredje uge i streg med en midtugekamp, hvilket presser deres bredde. De fik dog sparet lidt på deres forventede start-11, men de går ikke ind til det kommende opgør med momentum, fysisk og mentalt overskud eller høj moral, for der skal mere end en kvalifikation til Conference League på kontoen for at løfte humøret efter deres ligastart. De kan muligvis glæde sig over at få Nico Gonzalez tilbage på banen, og han vil kunne bringe lidt ekstra i det offensive.  

Massimiliano Allegri er i sit es med otte point og en målscore på 6:1 efter fire kampe uden at være prangende i to halvlege. Hans guldfugl Dusan Vlahovic og holdets organisation vinder point, selvom de langt fra folder sig ud. Der er momenter, hvor de spiller hurtigt og satser med mange fremme, men det er i et begrænset omfang. Skal de have noget med hjem fra Firenze, tror jeg, det skal komme fra deres kanter, da Fiorentina giver meget plads og generelt har svært ved at forsvare på siderne. Her kan Angel Di Maria eller Juan Cuadrado blive altafgørende, da de kan udfordre tæt på mål, grundet Fiorentinas smalle bagkæde.

Derudover må Juves noget friskere trup, hvor skadeslisten så småt tynder ud og en relativt nem 2:0-sejr over Spezia i 4. runde, have en positiv indvirkning. Sidste sæson spillede værterne klart bedst i Coppa Italia, hvor de mødtes i semifinalerne, men La Viola tabte alligevel 0:1 og 0:2 til Juve. Det samme udfald, forestiller jeg mig også, bliver tilfældet i weekenden.

Rundager tror på: 2 til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Lazio – Napoli 1 (2:1)

Ovenpå en stor 3:1-sejr over Inter måtte Lazio ned på jorden igen, da de spillede 1:1 mod Sampdoria i midtugens runde. Et opgør, hvor Felipe Anderson pådrog sig en skade. Det vil ikke være helt forkert at erklære Lazio i kontrol i opgøret, men de formår ikke at lukke kampen i første halvleg, og så kan det koste. Sidste sæson var også meget svingende, da de ikke var i stand til at holde fast i deres normalt så sikre hjemmebane, og det førte blandt andet til et 2:1-nederlag hjemme mod Napoli i sidste sæson.

I denne sæson har der dog ikke været voldsom slinger i valsen på Olimpico di Roma, men jeg er ikke helt overbevist endnu. Med Anderson potentielt set ude kan Pedro få lov til at folde sig ud på kanten, og han får formentlig også gode betingelser på specielt omstillinger, som kan blive en afgørende faktor. 

Napoli var ikke i stand til for alvor at true Lecce i midtugens kamp, og dermed måtte de nøjes med 1:1. Til deres forsvar blev der sparet en del til netop dette opgør. Dermed har de nu spillet to kampe uafgjort og blot scoret en enkelt gang, hvilket er helt ved siden af deres åbning med seks point og ni mål i de to første runder.

Victor Osimhen bliver ikke fodret nok, og det er et problem, når de ikke har en anden måltyv. De har mange, som ved, hvor målet står, men de leverer ikke mål jævnligt, og derfor kan hold som Lecce lukke ned for dem i en simpel 5-4-1-formation. Gør Lazio det samme, vil det gøre ekstra ondt, da de samtidig har nogle giftige gutter på omstillinger.

Napoli var ikke i stand til at flytte bolden hurtigt nok, men med en formation tættere på den ønskede start-11 tror jeg, vi vil se et markant bedre hold, og det vil presse Lazio, som ikke har samme bredde. Jeg tør dog ikke gå med andet end en hjemmesejr til Lazio, der har det med at være resultatmæssigt suveræne i egen hule.     

Rundager tror på: 1 til odds 2,77 – SPIL HER >>*


Cremonese – Sassuolo 1 (2:1)

Det har ikke været et nemt kampprogram for Cremonese, og det lysner ikke før i oktober, når de ude spiller mod Lecce. Men i weekenden står de dog med en gylden mulighed for endelig at hive et point i land, når Sassuolo kommer på besøg.

Godt nok har oprykkerne nul point og en målscore på 4:9 efter de første fire runder, men deres spil har indikeret, de er mere værd. De er stort set skadesfri og kan derfor stille med friske ben og konkurrence om pladserne i start-11. 

Det samme gør sig ikke gældende gæsterne, som må undvære deres vigtigste spiller Domenico Berardi. Derudover er Mert Muldur og Hamed Traore fortsat ude. Gæsterne har ikke været sprudlende i denne sæson, og vi er langt fra det offensive fodbold, de har praktiseret i de seneste sæsoner.

Nu skal en ny generation tage over efter mange flotte salg, og det har kun kastet fem point og en målscore på 3:5 af sig. Jeg tror ikke, de kan undvære Berardi, og Cremonese viser en opadgående formkurve. Derfor tror jeg på en mindre overraskelse. 

Rundager tror på: 1 til odds 2,98 – SPIL HER >>*


Spezia – Bologna 1 (2:1)

Rundens muligvis tørreste opgør består af Spezia og Bologna, der begge befinder sig i ingenmandsland eller nedrykningstruet, når vi snakker fremtid. 

Spezia tabte senest 2-0 til Juventus, som ikke gav dem mange muligheder. Otte afslutninger af harmløs karakter og 432 afleveringer, som førte til meget lidt. I det kommende opgør skal der andre boller på suppen, da Bologna er til at tale med, men de skal også presses i nedrykningskampen. Deres bedste muligheder skal fortsat findes i M’Bala Nzola, som kan køre en fornuftig kontrakniv.

Bologna er i problemer. Senest spillede de 1-1 mod Salernitana i et lige opgør, som Bologna førte frem til 88. minut. Jeg ser ikke det store lys for enden af tunnelen, så længe Sinisa Mihajlovic styrer båden.

Til det kommende opgør vil de skulle overvinde en betondefensiv, som blot venter på at stikke afsted, og det kan blive et problem. De er ikke specielt gode til at kontrollere kampe, og så lukker de forfærdeligt mange mål ind. Derfor tror jeg på en sejr til hjemmeholdet, som har haft en ekstra hviledag.    

Rundager tror på: 1 til odds 3,01 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Hellas Verona – Sampdoria 1 (2:1)

Vi har et ekstremt spændende opgør i vente, når Verona skal finde ud af, hvor de står efter flere flotte sæsoner. De har solgt ud og befinder sig nu i bunden med to point efter fire kampe. Senest forsvarede de sig til 1-1 mod Empoli, men nu skal de længere frem på banen, hvilket også var klædeligt mod Atalanta.

Kan de få skabt deres klassiske gennembrud på siderne og fodre Thomas Henry med bolde i feltet, skal det nok give pote. Derfor tror jeg, specielt Darko Lazovic bliver afgørende. 

Sampdoria kæmpede med alt, hvad de har lært mod Lazio, hvilket gav dem et enkelt point (1:1), men alt andet havde været forkasteligt ovenpå deres 4:0-nederlag til Salernitana. I det kommende opgør kan der opstå mange gode muligheder for at slå kontra, hvilket har vist sig at være deres bedste våben på trods af manglende fart som spidskompetence.

Ser vi på de to holds forfatning, tror jeg mest på en Gabriele Cioffi-sejr ligesom sidste år (med Udinese).  

Rundager tror på: 1 til odds 2,03 – SPIL HER >>*


Udinese – Roma X (1:1)

Udinese er ubesejret i tre kampe, hvoraf de seneste to sågar har givet maksimumpoint. 1:0 mod Fiorentina og 2:1 mod Monza. Senest spillede de fuldblods kontrabold med blot 26 procent boldbesiddelse og i alt 18 afslutninger fordelt mellem de to hold på banen.

Umiddelbart vil de kunne gøre det samme mod Roma, som dog har bedre offensive kort på hånden, men de gjorde det også sidste år (1:1).  

Et skadesplaget Roma-mandskab, skal forsøge at tage noget med hjem fra Udine. Georginio Wijnaldum, Marash Kumbulla, Stephan El Shaarawy og Nicolo Zaniolo er ude.

Det er et hårdt slag, og cheftræner Jose Mourinho kan ikke bare møde op med en ide om, at de fysisk skal slagte modstanderen. Det er Udinese, de står over for.

Derfor får han i høj grad brug for en defensiv præstation og et mål på en standardsituation eller en flot individuel præstation fra Paulo Dybala eller Lorenzo Pellegrini. Dybala får nok med samme medicin, som Roma selv kan lide at levere. Det lugter langt væk af et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Paulo Dybala er kommet flot i gang i Roma efter skiftet fra Juventus. (Foto:Alberto Pizzoli / AFP / Ritzau Scanpix)


Monza – Atalanta 2 (1:2)

Det var tåkrummende dårlige mål, Monza lukkede ind i deres 3:0-nederlag til Roma. Bagkæden forsvarede som en flok fårekyllinger, og det kostede dyrt. De kan have en nok så fin midtbane og offensiv kæde, hvis deres bagkæde ikke kan sætte dem op eller give dem bare det mindste sikkerhed i den anden ende.

De kan trøste sig med tanken om, at de ikke skal forsøge at håndtere Duvan Zapata, men andet positivt har jeg ikke at sige om deres chancer mod La Dea

Atalanta viste mod Torino endnu engang klarhed i deres udtryk med hurtigt direkte gennembrudsspil og en afventende defensiv. Ikke noget imponerende men effektivt og det er nok til at placere dem på førstepladsen efter deres 3:1-sejr.

Forsøger Monza blot at etablere sig på bolden omkring Atalantas banehalvdel, er hjemmeholdet i fare for en hvirvelvind. Jeg vil dog ikke blive overrasket, hvis vi løber ind i en situation, hvor gæsterne har undervurderet oprykkerne. Derfor bliver det ikke en walkover, men jeg forventer intet andet end en sejr til Atalanta.  

Rundager tror på: 2 til odds 1,51 – SPIL HER >>*


Salernitana – Empoli X (1:1)

Endnu et opgør med direkte implikationer for nedrykningsspillet venter, når Salernitana tager imod Empoli. I Granata har hevet fem point ind i de seneste tre kampe, og deres stærke form fra sidste sæson fortsætter.

Omtrent lige så uskønt men Davide ‘Allegri’ Nicola er ansat til at vinde point, og her blomstrer holdet. Til det kommende opgør vil de igen få mulighed for at krige sig til point, da Empoli må forventes mest på bolden. 

Empoli er ikke prisgivet til det kommende opgør, men jeg er spændt på at se, hvordan de vil trænge igennem værternes 5-mands bagkæde, uden at det koster for mange kontraløb den anden vej. De mangler individuel kvalitet, som vil kunne gøre ondt mod Salernitanas ekstremt mandsorienterede forsvar.

Derfor tror jeg, Empoli vil se sig tilfredse med et enkelt point og derfor ikke stikker snuden for langt frem. Kampen ender uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Torino – Lecce 1 (1:0)

Torino fik en hård medfart i midtugen, da de tabte 3:1 til Atalanta. Der var ikke meget at stille op, men de kan glæde sig over et enormt flot mål, som selvfølgelig kommer på baggrund af et spil fra siderummet. Siderum er formentlig også det eneste, de får lov til at lege i mod Lecce, men her er cheftræner Ivan Juric ekspert i at skabe gennembrud.

De har allerede mødt de to andre oprykkere og vundet 2:1, så de kender deres besøgelsestid, og da deres trup er markant bredere og uden for mange skader ser det godt ud oven på en midtugekamp. 

Lecce kæmpede sig heroisk til 1:1 mod Napoli, og mange af de samme takter skal bringes i spil i weekendens opgør. Deres to seneste mål har været sande bangers, så alt kan ske, så længe de formår at holde nullet.

Min forventning er dog, at Lecce er tyndslidte oven på en hård kamp, og Torino dummer sig sjældent på hjemmebane. Derfor vinder Torino sikkert.

Rundager tror på: 1 til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Serie A
K
1SSC Napoli18152144143027147
2AC Milan18115235201545238
3Inter18121538241437037
4Lazio18104431151644134
5Atalanta18104434201449134
6Roma1810442316740234
7Udinese186752621543125
8Torino186571820-246223
9Fiorentina186572124-346223
10Juventus18114327121536522
11Bologna186482329-651222
12Empoli185761622-646522
13Monza186392227-540121
14Lecce194871822-444220
15Spezia184681728-1147218
16Salernitana184682335-1242318
17Sassuolo1844101728-1143216
18Verona1933131731-1456312
19Sampdoria182313831-236139
20Cremonese1807111332-194217

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

2 kommentarer

  1. Henrikh Mkhitaryan er ude for Roma? Det er lige meget for han er ikke i klubben længere, og er skiftet til Inter siden starten af sommeren.

    1. Godt spottet – jeg har pillet det ud. Det går jo ikke! Tak for heads up.

Skriv et svar