18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 37. runde i Serie A d. 14. – 16. maj 2022

Spændingen er fortsat helt intakt i toppen af Serie A-tabellen, hvor AC Milan og Inter udkæmper en tokamp om Scudettoen. Drama er der også i bunden, hvor flere hold endnu har en realistisk chance for at redde sig til allersidst.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: Juventus – Lazio 2 (1-2)

Juventus har sikret sig en Champions League-plads, så rundens kamp byder ikke på en dramatisk dyst om fjerdepladsen, selv om Lazio indtager pladsen lige under. Der er dog fortsat et glohedt trænersæde under Massimiliano Allegri og en garanteret plads i Europa League til næste sæson for Lazio på spil. Cappuccinoen må derfor forventes ekstra stærk! 

Juventus var i kamp onsdag aften, da de skulle forsøge at vinde et trofæ i 21/22. Det gik langt fra som håbet, da de efter forlænget spilletid tabte 2-4 (2-2) til Inter i Coppa Italia-finalen. De blev kørt af banen i et uundgåeligt nederlag, der blot blev spændende på grund af et målmandskiks og en scoring på en flot omstilling. Den Gamle Dame havde før sidste rundes nederlag til Genoa (2-1) været inde i en solid periode, hvor de kun tabte til Inter. Men spillet har ikke været et festfyrværkeri, og nu er den ellers så målfarlige Dusan Vlahovic også gået i stå. Den unge serber fik dog endt fire kampes måltørke med en forgæves scoring i midtugens finale. Juventus skal forvente en svær kamp, uanset hvilken tilgang Lazio kommer med, da et højt pres og bolddominans fra gæsterne kan blive svært at håndtere, og Lazio er ligesom Inter ekstremt målfarlige. De har mange forskellige typer, som vil kunne stresse Juves hårdtprøvede mandskab, der har lidt af mange skader på det seneste og slæber rundt på træthed fra Coppa Italia-nederlaget. Skulle Lazio stille sig længere ned og slå til på omstillinger, er Juves offensiv ikke mere skræmmende, end at Udinese har scoret lige så mange mål som Juventus i denne sæson. Skadeslisten er dog begrænset til de to langtidsskader Federico Chiesa og Weston McKennie samt Kaio Jorge. Spørgsmålet er, om de mentalt er gået på ferie efter finalen og derfor falder helt igennem i 37. og 38. runde. 

Af de fire hold involveret i subtop-striden virker Lazio stærkest, men de roder rundt uden for top 4 på grund af deres elendige præstation mod netop holdene i de øverste lag. Der var dog ingen slinger i valsen i sidste rundes 2-0 sejr over Sampdoria, som specielt i anden halvleg blev kørt ud af banen. En formidabel Sergej Milinkovic-Savic-assist satte Luis Albertos overskudsagtige scoring i gang, og dermed scorede Lazio sæsonens 72. mål på blot 36 kampe. 12 af målene er faldet i de seneste fem kampe, hvor specielt Ciro Immobile har været den store bidrager med sine seks italienske mesterværker. De har et mindre arsenal af spillere, som fyrer op for målfesten, da SMS, Alberto, Pedro, Immobile, Mattia Zaccagni, Felipe Anderson og senest Manuel Lazzari jævnligt producerer mål. Derudover er Francesco Acerbi giftig på standardsituationerne, og dermed har vi en potent cocktail, der også kan gøre ondt på Juventus. Værterne har dog været ekstremt gode til at holde målet rent, hvilket 33 mål imod understreger. De har dog ikke formået at spille til nul siden deres 2-0 sejr over Salernitana for syv runder siden, og dermed lugter det langt væk af åbninger for de mange offensive brikker. Netop samarbejdet mellem SMS og Alberto kan blive afgørende, da Immobile er ude med en ankelskade, og Pedro fortsat er tvivlsom. Derfor må vi forvente Anderson i front, som stensikkert giver plads til varme Lazzari på kanten. De har altså mange muligheder på trods af skader, og hvem ved, når selv Patric kan score mål, for så ved vi, helvede er frosset til is. Jeg tror, vi får en god fodboldkamp, hvor jeg er meget i tvivl om hjemmeholdets motivation. Derfor tror jeg på en overraskende sejr til gæsterne, der har friske ben og fortsat en masse at spille for.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Empoli – Salernitana 2 (1-2)

Empoli sikrede sig en sæson mere i Serie A for tre runder siden, da de i et mirakuløst comeback slog Napoli 3-2. Siden er det blevet til nederlag på 1-3 og 4-2 til henholdsvis Torino og Inter, som dermed bekræfter, at Empoli er i gang med at fejre juleaften noget tidligt (eller sent om man vil) med defensive gaver. Begge kampe kunne være endt med flere mål i eget net. Efter at have bragt sig foran 2-0 mod Inter formåede de at sløse det hele væk, og de tillod sågar 31 afslutninger mod eget mål, og specielt de tre sidste scoringer var bekymrende grundet manglende intensitet (motivation). Deres skadesliste er kort, da det kun er Lorenzo Tonelli og Nicolas Haas, som er tvivlsomme, men leverer de samme indsats som i seneste to kampe, kan de ligeså godt stille med deres U19-hold.  

Med trusler om træsko i hovedet og en spruttende Davide Nicola har Salernitana lavet det vildeste comeback. Seks kamp i streg ubesejret og i ekspresfart er de kravlet over nedrykningsstregen. Med en sejr lørdag kan de sende et voldsomt signal til Genoa og Cagliari, som befinder sig henholdsvis 2 og 1 point under dem. Det er fortsat ikke det kønneste at se på, men med ild i øjnene og en mission om overlevelse formår de at gøre det til en sand D-dag at komme gennem deres pigtrådshegn foran eget mål. De er enormt effektive, når de selv er på bolden, da de lynhurtigt kommer til afslutning eller indlæg, og det begrænser antallet af kontrastød den anden vej. Det er en vindende formular for tiden, og spørgsmålet er, om den kan holde. Til det kommende opgør må de undvære Emil Bohinen, som har været ekstremt vigtig på midtbanen, og det kan betyde en del for kampens udfald. Empoli har blot vundet en enkelt kamp i 2022, og nu venter Salernitana, der fortsat har meget at kæmpe for. Det lugter langt væk af en sejr til Salerno-mandskabet.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Udinese – Spezia 1 (2-1)

Udinese er et godt sted lige nu, hvilket deres seneste kamp mod Sassuolo viser. Her spillede de lige op med hjemmeholdet og hev et 1-1 resultat med hjem til Udine. Havde de været et my skarpere foran mål, kunne de sågar juble over tre point. Under Gabriele Cioffi har de fundet klarhed i deres defensive organisation, samtidig med de spiller med ny inspiration. Derfor er de for første gang i en del sæsoner helt ude af nedrykningsspillet og har været det i noget tid. Det har indtil videre ikke bremset dem i deres fremfærd, at de ikke spiller for andet end deres knastørre publikum. Men som en god italiensk ven sagde engang “de er underlige i den del af Italien”. Udineses opskrift på kompakthed centralt og stor power defensivt kombineret med eksplosive fremstød i kontrafasen og den selvsamme power på standardsituationer kommer til at volde Spezia store problemer. De har nemlig brug for bagrum at angribe i og kombinerer sig ikke igennem specielt meget, og da specielt ikke en defensiv som Udineses. Værterne skal dog klare sig uden Rodrigo Becao, som har været bundsolid i treback-kæden. Derudover er Issac Success og Beto fortsat tvivlsomme, så de er ramt på et par profiler. 

Spezia har hentet et enkelt point i de seneste fem runder, og det har ført til en pseudodeltagelse i nedrykningsspillet. De skal dog passeres af mindst to hold, som skal hente mere end fire point på dem, hvilket med to runder tilbage ikke er sandsynligt. Det må dog virke yderst motiverende at være i denne position, og derfor kan det spille ind i den kommende kamp. Senest så vi Venezia smide en 2-0 føring til 2-3 og så alligevel komme tilbage og vinde 4-3 over Bologna. Kvaliteten er der måske ikke, men man kan komme ekstremt langt på vilje mod mandskaber, der i princippet har kunnet smutte på badeferie i en måneds tid. Spezias kommende modstander har på ingen måde været på badeferie, men skulle det lykkes gæsterne at komme foran, er deres drive formentlig større. Ligesom Le Zebrette lider Aquilotti også af en del afbud fra vigtige spillere, hvor Simone Bastoni har karantæne (og er skulderskadet for den sags skyld), Kevin Agudelo, Jacopo Sala, Ebrima Colley og Leo Sena er alle enten tvivlsomme eller småskadede. Udinese har vundet de to seneste indbyrdes opgør med 1-0, og jeg tror snildt, vi kan forvente samme tæthed i resultatet. Jeg tror, Spezia vil gøre alt for et point og derfor kommer til at åbne sig for meget i den anden ende, hvilket vil resultere i gode muligheder for Cioffi og co. Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Verona – Torino 1 (2-1)

Italiens to ultimative midterhold står overfor hinanden i en direkte duel om at være holdet lige uden for det stærke selskab. Verona på niendepladsen tager mod Torino på en tiendeplads, og det er en kamp, jeg egentlig forventer mig en del af. Dels fordi Verona får lov at hilse på deres elskede ex-træner, Ivan Juric, der stabiliserede dem i Serie A, men også fordi begge hold virker solide for tiden. Værterne var dog chanceløse i sidste rundes 1-3 nederlag til AC Milan, som også kæmper for en Scudetto. De har Marco Faraoni ude med en karantæne, men det er unægteligt Adrien Tamaze, Gianluca Caprari og Antonin Barak, der har båret holdet i store dele af sæsonen. Alle tre er klar, og deres topscorer Giovanni Simeone er også klar til at folde sig ud. Det klæder ligaen, at en ellers meget defensivt orienteret klub, pludselig bliver underholdende på grund af deres offensive kvaliteter, og det kan vi takke cheftræner Igor Tudor for. Det er egentlig temmelig besynderligt, når man tænker på, at han selv var stopper i sin aktive karriere.

Torino har i den seneste tid set skarpe ud, men de måtte dog i en tæt kamp leve med et 0-1 nederlag til Napoli i sidste runde. Inden seneste runde var de ubesejrede i seks kampe, hvor de havde høstet ti point, og de var pludselig begyndt at score mål. Mål får de også brug for i næste runde, da hjemmeholdet er stærke på Marcantonio Bentegodi. Jeg tror, vi får en kamp, hvor begge hold vil kæmpe hårdt for at styre det centrale rum og derfor nok bliver tvunget ud på siderne af hinandens defensive kvaliteter. På siderne vil jeg netop skyde Verona til at være stærkest, og kombinerer vi det med en karantæne til Wilfred Singo og en skadet Antonio Sanabria, ser det svært ud for gæsterne. De har godt nok ikke tabt deres seneste fire udekampe, men Juric er ikke en mand, der hiver mange point hjem som udehold. De er 13. bedst på den konto, hvor otte af de i alt 18 point er hentet i de seneste fire udekampe. Det kan muligvis være tegn på, at træneren har knækket koden, men jeg tror ikke, det rækker til point i weekenden. Derfor forventer jeg en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Roma – Venezia 1 (2-0)

Fire kampe uden en sejr er, hvad Jose Mourinho har måtte leve med under hans og Romas march mod en Conference League-finale. Det er en flot bedrift, som dog uomtvisteligt har kostet point i ligaen. Men modstanderne har også heddet Fiorentina (2-0), Bologna i god form (0-0), Inter (3-1) og Napoli (1-1), så man kan vel argumentere for, at det var tæt på forventeligt. De står her over for en modstander, som har haft endnu værre resultater i Serie A, så det kan være lige netop det break, de har brug for. De skal i hvert fald hente tre point på Lazio, hvis de skal tilkæmpe sig en sikker plads i Europa League til næste sæson. Den kommende kamp er måske også en oplagt mulighed, da de på fysikken kan presse Venezia, som vil stå langt tilbage på egen banehalvdel. Dette kan blive guf for Tammy Abraham, der skal have kickstartet målmaskinen igen. Den store englænder får måske ikke så meget bagrum at løbe i, men hans bevægelser i feltet kan komme til gavn. De vil blive tvunget ud på siderne, og derfor skal de forsøge at finde Abraham på indlæg. Henrikh Mkhitaryan er tvivlsom, alt imens Gianluca Mancini stensikkert er ude med en karantæne. 

Der bliver ofte joket med, at 2-0 er den farligste føring. Udsagnet blev testet hårdt, da Venezia formåede at smide netop sådan en føring væk mod Bologna, der fik bragt sig foran 2-3. Herefter var det så Venezia, der kom i tanke om, at de kæmper for overlevelse, hvilket med godt et kvarter igen skubbede dem frem til en 4-3 sejr efter en sen scoring i 93. minut. Håbet er spinkelt, og der skal ikke mere end et enkelt point mere på Salernitanas konto for, at redningen er umulig. 10 nederlag i streg er for meget, og det koster dem en tur i Serie B, hvor man sagtens kunne frygte en lignende skæbne, som den Crotone (to nedrykninger i streg) lider under lige nu. De skal håbe på en masse teknisk fejl fra Roma, som kan give dem gode omstillingsmuligheder, men vigtigst af alt skal de koncentrere sig om at holde nullet. Det virker ikke sandsynligt, da de har lukket 68 mål ind og hele 11 af slagsen i de seneste fem runder. De vil fortsat stå uden Sergio Romero på mål, og Pietro Ceccaroni er fortsat tvivlsom. Jeg forventer ikke nogen let kamp for Roma, men en sejr må det give, når dommeren fløjter af.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Bologna – Sassuolo X (2-2)

Så gik den ikke længere. Det var en kæmpemæssig lussing lige i ansigtet på tilbagevendende Sinisa Mihajlovic. Bologna kom først bagud 2-0 for så at bringe sig på 2-3 og alligevel smide alle point ved en Venezia-scoring i 93. til 4-3. De har kæmpet som en flok ulve, der har savnet deres alfa, og da han så vendte tilbage, væltede korthuset af to ombæringer i samme kamp. Nu skal de forsøge at løfte sig mod et andet midterhold, der lige som dem selv ikke har noget som helst at spille for. Før nederlaget formåede de at spille seks kampe i streg uden at lide et nederlag, men det førte dog kun til to sejre og 2-3 kampe, hvor de blev belejret foran eget mål. Det bliver muligvis ikke en belejring i weekenden, men hjemmeholdet skal ikke forvente at sidde mest på bolden. Det gør dem måske heller ikke så meget, da de heller ikke skulle bruge meget mere end 40 procents boldbesiddelse for at nappe en 0-3 sejr i det omvendte opgør. Her stod 41-årige Gianluca Pegolo sæsonens eneste kamp, og han var i ekstremt gavehumør, så vi kan nok ikke forvente det samme udfald igen. 

Sassuolo fik læsterlige klø af Napoli (6-1) i forrige runde, og det opgør sad umiddelbart stadig i kroppen på dem, da I Neroverdi spillede 1-1 mod Udinese i sidste uge. De kunne snildt have tabt, da gæsterne fra Udine pressede på med 3-4 gode chancer. Den kommende modstander vil komme med meget af det samme i form af fysik og omstillinger, men kvaliteten vil være lavere. Sassuolo kan også glæde sig over, at de muligvis kan have Jeremy Toljan tilbage fra skade, men de må med sikkerhed undvære Giorgos Kryiakopoulos på venstre back, da han har karantæne. Domenico Berardi har ikke scoret, siden Italien blev sendt ud af VM-kvalifikationen, men der har været tydelig bedring, og den formidable kantspiller kunne sagtens være et godt bud på en matchvinder, og da specielt hvis man tænker på, at Venezia var i stand til at score på Bologna hele fire gange i sidste weekend. Jeg tror, vi kan få en målrig affære, hvor jeg dog ikke forventer at finde en vinder.

Rundager tror på: X’et til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Napoli – Genoa 1 (2-1)

Napoli hev en svær sejr på 0-1 hjem fra Torino og skabte dermed afstand til Juventus på fjerdepladsen. Meget skal altså gå galt, hvis de skal smide deres tredjeplads, som mest af alt må beskrives som et plaster på såret. I weekenden skal de holde Juventus væk med en sejr over Genoa, der netop tiltuskede sig tre point fra Den Gamle Dame i sidste runde. Skal de lykkes med dette, kræver det stor respekt for den kommende modstanders evne til at finde firkløvere på banen, som kaster tilstrækkeligt med held af sig. Det vil altså sige, de ikke kan forvente et maksimalt udbytte på en enkelt scoring men bliver nødt til at gå efter flere mål. I det omvendte opgør vandt Napoli 1-2, og med det fokus de har fundet frem efter 3-2 nederlaget til Empoli, burde det være en formssag at snuppe den tredje sejr i streg. De skal være skarpe på gennembrud via siderne og få kastet nok spillere i og omkring feltet på eventuelle indlæg. Her har de høj kvalitet på siderne og Victor Osimhen til at afslutte inde i feltet, men han vil ikke være nok alene. Deres skadesliste er tom – fuldstændig tom – for første gang i meget lang tid, så de har haft optimale forhold i deres forberedelser og kan stille i stærkeste. 

Håbets farve er godt nok grøn, og dermed ikke noget Genoa bærer rundt på. Ikke desto mindre har seks point i de tre seneste runder sat gang i troen på overlevelse på mirakuløs vis. Senest slog de som nævnt Juventus med 2-1 på eventyrlig vis, da Domenico Criscito tog revanche for hans misbrugte straffespark mod Sampdoria runden før. Criscito udnyttede i tillægsminutterne et straffespark, som bragte dem foran. Tårerne var tydelige, og håbet lever videre. Nu skal de forsøge at nedlægge endnu et tophold, men denne gang er de ikke i egen hule, og når de spiller ude, ender det som oftest galt. De har blot hentet 11 point via en sejr og otte uafgjorte i 18 forsøg, hvilket er dårligt nok til at være Serie As dårligste hold på udebane. Jeg giver dem heller ikke mange chancer her, men heldet har smilet Il Grifone mange gange tidligere, og de spiller unægteligt for mere end værterne. Derfor tror jeg, vi kan få en neglebider, som jeg dog ikke forventer giver andet end en sejr på Stadio Diego Armando Maradona til Gli Azzurri.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

AC Milan – Atalanta 1 (2-1)

Den 37. runde af Serie A byder på to topbrag, og netop Milan mod Atalanta kunne snildt have været kategoriseret “Rundens Kamp”. Men La Dea har været en skygge af sig selv efter årsskiftet, og det har sendt dem langt væk fra Champions League-drømme, hvor de i stedet må kæmpe som et udmagret gadekryds for blot at skulle spille europæisk i 22/23. Milan er omvendt helt i top og står til at tage den eftertragtede Scudetto, hvis blot de vinder de to sidste kampe. 

Milan har været skræmmende gode i bagkæden, og god defensiv organisation har det med at vinde pokaler. De har dog mere end blot en solid forsvarsstil, for deres offensive folk har også formået at markere sig positivt. Specielt Rafael Leao og Sandro Tonali har været flyvende på det seneste. Spændende unge navne som holdes i ørene af den gamle gnavpot Zlatan Ibrahimovic og den opportunistiske Olivier Giroud. De er ikke længere et simpelt hold, som forsvarer godt og vinder ved enten en kontra, standardsituationer eller på rent mos i feltet. De har individuelle kvaliteter ud over Franck Kessie, der kan nedbryde modstandernes defensiv, og det placerer dem på en førsteplads i tabellen. Til det kommende opgør får de brug for begge sider af mønten, da Atalanta kan bide fra sig både i det opbyggende spil og også på omstillinger, hvor de har stillet sig ned og afviser. Derfor tror jeg, der bliver behov for den brede palette af taktiske greb fra Stefano Pioli, når han skal outsmarte sin trænerkollega Gian Piero Gasperini i den anden lejr. Heldigvis for hjemmeholdet lider de kun af fravær af den langtidsskadede Simon Kjær, mens resten af truppen er klarmeldt.    

Atalanta kommer også kun til (måske) at savne Rafael Toloi og Giuseppe Pezzella til bagkæden, da begge er tvivlsomme. Dermed kan begge hold stille tæt på stærkeste og har kunnet træne noget nær perfekt op til en voldsomt vigtig kamp for begge mandskaber. Gæsterne skal forsøge at stresse Milans bagkæde mest muligt ved at få pumpet folk i feltet, samtidig med at de i perioder skal gå højt. Der har nemlig været kampe i denne sæson, hvor værternes bagkæde mest af alt har lignet et sæt kegler (ganske få gange). Det, der har været kendetegnende ved de kampe, har været hold, som er gode på bolden og kan spille i et højt tempo, samtidig med de har farlige folk i feltet. Lykkes de samtidig med at holde Leao fra 1v1-situationer og vinde duellerne i feltet, er der point i vente. I det omvendte opgør vandt Milan 2-3, og deres fart og power bliver et problem for gæsternes bagkæde, som har lukket ni mål ind i de seneste fem kampe. De havde det ikke godt mod Salernitanas og Torinos fysik for nogle runder siden, og jeg tror, det samme vil gøre sig gældende søndag. Derfor forventer jeg en sejr til Milan.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Cagliari – Inter 2 (1-3)

Både Cagliari og Inter har meget på spil, for de spiller for henholdsvis et mesterskab og overlevelse. Det kan kun blive spændende! 

Cagliari formåede ikke at tage en sejr over Salernitana i sidste runde, hvor de noget heldigt fik spillet sig til 1-1. Det ser sort ud for øboerne, som skiftede træner for sent, og nu har deres U19-træner en umulig opgave. Hans ilddåb i sidste runde var langt fra opløftende, da de både på boldbesiddelse og chancer tabte overbevisende til oprykkerne. Kan cheftræner Alessandro Agostini puste nok til ilden og få vækket den samme kampgejst, som Simone Inzaghi vil være i stand til? De kan selvfølgelig håbe på flere målmandsfejl fra gæsterne, der har haft lidt af den slags på det seneste, men i sidste ende ser det svært ud. Joao Pedro bliver vigtig, men han kan ikke bære byrden alene. De har kun en enkelt i karantæne, og det er reservekeeper Boris Radunovic, så de har da lidt positivt at hænge håbet på. 

Inter har fejret sæsonens andet trofæ, da de slog Juventus 2-4 i forlænget spilletid og dermed vandt Coppa Italia. De var dominerende på bolden og så skarpe ud i den afsluttende fase. Deres offensive spillere har været varme på det seneste, og det kommer til at gøre ondt på værternes bagkæde. Nerazzurri har muligvis lidt siddende i benene, men mentalt må de være løftet af sejren, samtidig med de ikke har råd til at miste fokus. Det store spørgsmål må være, hvorvidt Inzaghi er i stand til at samle truppen til den sidste slutspurt, og dermed vise han er en træner blandt de bedste. To finalesejre taler for det, men de mistede matchbolden med 2-1-nederlaget til Bologna. Jeg tror, vi vil se et toptunet Inter-mandskab, som tager turen til Sardinien med én tanke i hovedet: ‘Sejr!’ Det vil give en åben kamp, hvor der kan forventes mange mål, men jeg forventer også tre point til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet + over 2,5 mål til odds 1,76 – SPIL HER >>*Sampdoria – Fiorentina X (1-1)

Teknisk set er Sampdoria stadig i problemer, men nedrykning er mere eller mindre umuligt. Dermed ikke sagt at de ikke vil være topmotiverede for at lukke den tanke helt ved at hive et point ind allerede i denne runde, men de må føle sig nogenlunde sikre på, de ikke bliver overhalet af tre hold med fire point ned til nedrykningsstregen. Derfor tror jeg også, vi vil se et hold, som ikke kæmper for livet, hvilket deres 2-0-nederlag til Lazio i seneste runde også indikerer. De vandt Derby Della Lanterna og sikrede sig dermed overlevelse, og det var deres finale. Nu skal de blot se, om de kan forbedre nederlaget på 3-1 i det omvendte opgør, men spillet har ikke set godt ud i meget lang tid. Det er uafklaret og for afhængigt af aldrende spilleres små gyldne øjeblikke. Nu kan Mikkel Damsgaard erstatte nogle af de gamle nissers øjeblikke, da tanken om at lade ham starte inde bliver luftet. Det er i den grad også nok til, at jeg vil se med, skulle han være i start-11. Han kan blive vigtig i kontrafasen de gange, hvor de formår at vinde bolden i farlige situationer, men kampbilledet vil primært være med La Viola på kuglen. 

Fiorentina er med i en vanvittig tæt kamp om femtepladsen, der giver direkte adgang til Europa League-gruppespillet. De er blot tre point fra Lazio, som sidder der nu. Det skyldes blandt andet deres enormt sikre boldomgang og solide defensive organisation. Senest slog de Roma 2-0 på netop at forsvare med bolden, hvilket begrænsede Roma til seks afslutninger. Det samme kan meget vel ske i weekenden, men de må ikke undervurdere Sampdorias rutine og evne til at dukke op som trold af en æske. Derudover har de også svært ved at score kontinuerligt, da de ikke har fundet en god erstatning til Dusan Vlahovic. Krzysztof Piatek lignede det for en stund, men han er ude i kulden. Derfor kan Sampdoria måske holde stand med en kompakt organisation, som tvinger Fiorentina ud på siderne, men det har bare ikke lykkedes for særligt mange hold i denne sæson. Det er dog ikke på baggrund af Fiorentinas udebanestatistik, de er godt med, og derfor er mit bedste bud på et resultat en pointdeling, der vil skabe ro for hjemmeholdet.

Rundager tror på: X’et til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!

Skriv et svar