18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 36. runde i Serie A d. 6. – 9. maj 2022

Kun to point skiller Milano-klubberne i toppen af tabellen, hvor AC Milan er i pole position inden denne 36. runde fra Serie A. Michael Rundager er klar med en gennemgang af samtlige 10 kampe.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: Fiorentina – Roma 2 (1-2)

Det er ingen underdrivelse at kalde kampen om femtepladsen for en gummifabrik hvor Roma, Lazio, Fiorentina og Atalanta alle kæmper om titlen som de største producenter af gummiben. Af de tre hold virker Lazio stærkest, men tre point i næste runde vil være et kæmpe boost for de involverede hold fra “Rundens kamp”.

Fiorentina måtte for tredje runde i streg, sande at de ikke var gode nok. Et 1-0 nederlag til førstepladsen besat af AC Milan, og endnu engang en mangelfuld affære foran modstanderens mål. De formår ikke at få nok spillere i feltet, samtidig med at de er for langsomme til at spille den derind, hvilket gør indløbet for de offensive umuligt at time. Når de så er i hopla, mangler de blot en sand målscorer, hvilket kan gå hen at blive en udfordring i det kommende opgør. Fiorentina får ikke let ved i første omgang at spille sig igennem Romas forreste pres, men derefter skal de forsøge at være effektive imod Serie A’s femte bedste defensiv (målt på mål imod sig, 40). Derudover skal de være varsomme overfor Jose Mourinhos evne til at sætte Roma op som en omstillingsmaskine anført at Tammy Abraham. Sidst de to hold mødtes tilbage i august, var vi vidner til en klassisk Mo-kamp, med to udvisninger og tre Roma-scoringer på baggrund af bolderobringer og hurtige kontrastød. Det samme billede er slet ikke utænkeligt mandag aften. Fiorentina skal gøre alt for at kunne kontrollere kampen centralt på banen, så den ikke bliver fysisk præget, samtidig med at de må holde fokus på at få afviklet deres angreb. Skadeslisten fortsætter med Gaetano Castrovilli, og Alvaro Odriozola forventes ligeså ude. 

Ligesom værterne står Roma også uden en sejr i de seneste tre Serie A kampe. Uafgjort mod Bologna og Napoli, samt et 3-1 nederlag til Inter, har været på menuen, og det sætter pres på drømmen om Europa League – en plads de fortsat er i besiddelse af. Med en sejr eller blot et uafgjort resultat kan de mere eller mindre sikre sig at holde La Viola under sig, når den sidste runde er afviklet, og det tror jeg Mourinho sætter pris på. De kan vælge at gå op i et højt pres og få et mål via en bolderobring højt på banen, ligesom i det omvendte opgørs 1-0 scoring – men det kan blive risikabelt. Med et lidt dybere udgangspunkt kan de forhindre et knap så skræmmende hold (offensivt) i at komme frem til det helt store. Desuden har de en Conference League kamp i benene og mentalt, hvilket måske kræver en mere afholdende tilgang. Moralen må dog være høj oven på sejren over Leicester, som dermed bringer dem i finalen. Derfor tror jeg, vi vil se et defensivt udebanehold, som sender slangehug afsted, så snart chancen byder sig. Kan de guide Fiorentina ud på siderne, vil de forholdsvis let kunne guide indlæg væk. De kommer muligvis til at mangle Henrikh Mkhitaryan i kontrafasen, men her har Tammy Abraham tidligere vist sig mere end tilstrækkelig, så længe der kommer støtteløb undervejs. For kampens liv og energi håber jeg mest af alt på, at Fiorentina kommer foran, så Roma skal tænde damptromlen og mose igennem. Mine forventninger er en sejr til Roma, der kan tage den sjette i streg over værterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Inter – Empoli 1 (3-1)

Mesterskabsdrømmene fik et drøjt hug for et par uger siden, da Inter tabte 2-1 til Bologna, men man kom godt efter det i sidste rundes 1-2 sejr over Udinese. Det var ikke nogen let opgave, da Udinese har været stærke på det seneste. De havde kampen under kontrol, men måtte alligevel tilbyde deres fans lidt ekstra spænding, da Udinese scorede i noget nær samme facon som Lautaro Martinez. Ser vi bort fra Nerazzurris bizarre nederlag i sidste uges midtugekamp, kan vi konstatere, at de ikke har tabt i ni Serie A kampe og har vundet seks af dem. Desuden har de spillet sig i Coppa Italia finalen og presset Champions League finalisterne, Liverpool, som sendte Inter ud 2-1 i kvartfinalen. Sagt med andre ord; de timer deres topform meget fint, og havde det ikke været for en målmandsbommert, lå de uden tvivl godt til i kampen om mesterskabet. Nu skal de umiddelbart fortsætte deres form med sejre i de resterende kampe og håbe på overkogt pasta i Milans gryder. Til det kommende opgør har Inter kun Alessandro Bastoni på skadeslisten, og han har tidligere vist sig klar til at spille på mindre skader, så vi må forvente, at de kommer med alt. 

Hvis I forestiller jer en kæmpemæssig dæmning, som pludselig brister og slipper alt vandet ud, så er det muligvis den fornemmelse Empoli har stået med efter deres 3-2 sejr over Napoli. Det sikrede dem en runde mere i den flotteste fodbold manege Italien kan byde på, da de dermed kom op på 37 point og deres første sejr i 2022. Runden efter var alt vand fosset ud, og nu kommer der ikke mere elektricitet ud af sluserne. Empoli tabte fuldt fortjent 1-3 oven på et Andrea Belotti hattrick, og fra nu af spiller oprykkerne fuldstændig gratis kampe. Derfor forventer jeg ikke den store modstand i det tilfælde, at værterne skulle komme foran, hvilket alt peger i retningen af, når vi tænker på 15 Inter mål i de seneste fem kampe (inklusiv Coppa Italia). Jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi får en portion mål i dette opgør grundet Inters form samt de 14 mål, der har været involveret i gæsternes seneste tre kampe. Sikker hjemmesejr og potentielt set mange mål.

Rundager tror på: 1-tallet + over 3,5 mål til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Genoa – Juventus X (1-1)

Genoa må hænge noget med mulen ovenpå derbynederlaget til Sampdoria (1-0). De kunne have taget et seriøst skridt mod overlevelse, men i stedet er de i alvorlige problemer nu. Kampprogrammet ser umuligt ud og kræver derfor minimum et point fredag aften, så de har unægteligt mere på spil end Juventus, som ikke kan nå andet end at overhale Napoli. Det har efterhånden lykkedes cheftræner, Alexander Blessin, at krydre holdet med mere end blot defensive dyder, men det er fortsat yderst begrænset, hvad de får skabt af chancer. Når de så brænder et straffespark som i sidste runde, peger meget i retningen af, at det bliver et farvel til Serie A. Skal de finde noget frem, skal det komme via standardsituationer, da jeg ikke tror, de vil være i stand til at åbne Juve op i det åbne spil. De kan glæde sig over, at Andrea Cambiaso og måske sågar Zinho Vanheusden kan være med, men det er tvivlsomt. Specielt Cambiaso kan muligvis blive et fint offensivt kort at smide ind, da han har bidraget med mål og assist (1 og 4). 

Juventus har høstet 10 point i de seneste fire kampe, men modstanden har primært været fra midten og bunden af tabellen. Senest vandt de 2-1 over Venezia, hvor de skulle bruge to standardsituationer på at score. Hvis der er et hold, som på ingen måde har imponeret mig, må det være Juventus – placeringen er nogenlunde godkendt, men spillet har været tåkrummende dårligt og uinspirerende. Det kan også være forklaringen på de mange skader, da jeg forestiller mig et lige så forfærdeligt træningsmiljø. De kan dog glæde sig over, at en del af de skadesplagede spillere er på vej tilbage, og specielt nyheden om at Juan Cuadrado træner med truppen igen er vigtig. De må dog fortsat klare sig uden Manuel Locatelli. Medmindre Genoa kommer foran tidligt, tror jeg ikke vi vil se Den Gamle Dame på nogen måde forsøge at tage styringen og boldbesiddelsen. Tværtimod forventer jeg, at Massimiliano Allegri ser muligheder i at lade Genoa være på bolden, som dermed kan give muligheder på offensive omstillinger. Det kan meget hurtig blive som at følge et skakspil uden tidsbegrænsninger, hvor jeg ikke tror, vi vil finde en vinder.

Rundager tror på: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Torino – Napoli 2 (1-2)

Det var som at se en Andrea Belotti i alle andre sæsoner end denne, da han egenhændigt hev en sikker 1-3 sejr med hjem fra Empoli. Et ægte hattrick og dermed døde Ivan Juric’ offensive bekymringer for en stund. De skal klare sig uden Sasa Lukic (karantæne), Antonio Sanabria og Simone Zaza, og dermed er en del af deres offensive styrker ude. Sanabria og Lukic stod for tre af de fire scoringer i sidste uges midtugekamp mod Atalanta, som endte 4-4. I de to kampe har de formået at score 15 procent af sæsonens mål. Skal de hente en sejr hjemme mod Napoli, kan det meget vel kræve, at de holder gang i målmaskinen, da Napoli har haft godt gang i deres egen målproduktion på det seneste. I de seneste fire kampe har de trukket deres gennemsnitlige xg/kamp op anseeligt, og står ubesejret i de seneste seks runder. Det er fuldstændig omvendt af, hvad Ivan Juric plejer at præstere, men denne kampform har bragt dem op på en 10. plads i en periode, hvor de har mødt Atalanta, Lazio og AC Milan. De virker altså i ganske god form. 

Det samme kan ikke rigtig siges om Napoli, når vi snakker pointhøst, da deres seneste 6-1 sejr over Sassuolo var deres første i fire forsøg. Det er dog blevet til et væld af mål med hele 22 af slagsen i de seneste ti runder (inklusiv Europa League). Deres kampprogram til slut så perfekt ud til en Scudetto, men manglende stabilitet grundet europæisk fodbold og skader har kostet. Nu kan de ikke nå noget andet end chancen for at ende foran Juventus, hvilket må være et must for gruppen. Der har været en anelse ballade oven på ledelsens respons efter 3-2 nederlaget til Empoli, men truppen svarede voldsomt igen efterfølgende, og det gik så ud over Sassuolo. Chanceproduktionen var ikke noget særligt, men de var kliniske på blandt andet tre hjørnespark, og netop disse standardsituationer kan blive vigtige. Det er ingen nem opgave at trænge igennem Il Toro’s forsvar på Stade Grande Torino, og derfor kan et hjørnespark blive nøglen. Napoli har ingen på skadeslisten, og kommer derfor friske oven på en uge med perfekte vilkår at træne i. Dette vægter jeg højt, da konkurrencen skærpes, og der kan stilles højere krav. Derfor tror jeg, Napoli på trods af deres position går ud og leverer endnu en stærk præstation og hiver en sejr i hus. De har trods alt været ekstremt skarpe på udebane (37 point 11-4-2), hvor det kun er Milan der har hevet flere point ind (40).

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Udinese X (2-2)

Den stod på tenniscifre, da boldene fløj om ørene på keeper, Andrea Consigli, der samme med resten af Sassuolo-mandskabet måtte lide et voldsomt 6-1 nederlag til Napoli. Det kostede dem deres fjerde nederlag i fem kampe, kun afbrudt af 2-1 sejren over Atalanta. Der venter dem en svær opgave, da de ofte kommer til kort mod fysisk stærke modstandere – ikke kun i størrelse men også i fart. Sassuolos spillestil med mange fremme og flere af dem med spidskompetencer i det offensive, er en oplagt mulighed for gode kontramuligheder til Udinese. Derfor skal Neroverdi være varsomme med, hvordan de kommer til gennembrud, og samtidig fokusere på at få gjort angrebene færdige. Gianluca Scamacca får en nøglerolle grundet hans størrelse (196 cm), da de med stor sandsynlighed skal søge flest gennembrud på siden. Dermed bliver indlæg og kampene inde i feltet afgørende for deres målchancer. Derudover skal de håbe på en masse succesoplevelser til Hamed Traore og Domenico Berardi, som kan trække ind i banen og komme til afslutninger – men rummet er trængt centralt, og de kan give omstillinger den anden vej. 

Modsat værterne, har Udinese været inde i en stærk periode, som blandt andet har kastet sejre på 4-0, 4-1 og 5-1 over henholdsvis Fiorentina og Empoli og Cagliari af sig. Selv på en svær dag som i sidste runde, taber de kun 1-2 til Inter. Moralen og viljen til at vinde fodboldkampe er tårnhøj, og det gør dem forfærdelige at spille imod grundet deres defensive styrker. De skal med stor sandsynlighed klare sig uden Isaac Succes, som i den førnævnte periode har stået for fire assist og en scoring, selvom han kun er startet inde i fire af de syv kampe. Det samme er fortsat tilfældet med Beto, som også er tvivlsom, og dermed er Udineses offensiv voldsomt svækket. Det betyder og ikke, at de ikke kan bide fra sig, da både Gerard Deulofeu, Roberto Pereyra og Ignacio Pusetto er klar. Desuden er deres store talent Iyenoma Udogie også inde i en vanvittig periode på wingback-positionen, hvor han er storspillende. Det ligger ikke helt i kortene ud fra de to holds placering på en 11. plads (Sassuolo) og 12. plads (Udinese), men jeg vil ikke blive overrasket, hvis dette bliver en af rundens mest underholdende opgør. I det omvendte opgør endte kampen 3-2, og noget lignende er ikke utænkeligt, da begge hold har intet at spille for udover æren. Udinese har vundet fire af de seneste fem indbyrdes opgør, og det skyldes blandt andet, hvordan de to hold ligger til hinanden. Sassuolo har til gengæld været skarpe på hjemmebane (3-1-1 i de seneste fem), og derfor tror jeg de vil holde stand og ende med en pointdeling.

Rundager tror på: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Lazio – Sampdoria 1 (2-1)

Af de fire hold, som kæmper om pladserne i Europa League til næste sæson, virker Lazio absolut som det varmeste bud på femtepladsen. Defensivt har de været som vinden blæser i denne sæson, hvilket 53 mål imod sig i 35 kampe understreger, men offensivt er de 70 mål dybt imponerende. Kun Inter overgår dem med deres 74 scoringer, og det skyldes blandt andet deres topscorer Ciro Immobile, men der er generelt mange om buddet. En af de dygtige offensive spillere forventes dog ude, da Pedro har problemer med læggen, men truppen er enormt bred på de offensive positioner. Senest vandt de 4-3 over Spezia i en kamp, som kun bliver spændende grundet hjerneblødninger fra Lazios bagkæde og målmand, Thomas Strakosha. Sampdoria er mere eller mindre lukket land centralt, med undtagelse af rummet lige bag det forreste pres (forrum), så Lazio skal forsøge at skabe gennembrud på siderne og via diagonaler fra bagkæden. Dette kan nedbryde Sampdorias struktur og komme bag midtbanekæden. Felipe Anderson og Mattia Zaccagni får vigtige roller, men de har ikke bidraget med et mål i noget tid, så det kan hænge på Immobile og Sergej Milinkovic-Sarvic, hvilket ikke bør få hænderne til at ryste på Maurizio Sarri. 

Sampdoria sikrede sig mere eller mindre en sæson mere i Serie A, efter deres ekstremt vigtige derbysejr over Genoa. Spørgsmålet er, hvorvidt dette er et kæmpe løft eller en sovepude. Under alle omstændigheder skal de stå tidligt op for at få noget med hjem fra den italienske hovedstad. De kan glæde sig over en tæt på tom skadesliste, hvor deres muligvis farligste mand, Manolo Gabbiadini er eneste tilstede, og han forventes klar inden længe. Han må også være savnet, da de har været håbløse offensivt. Sidst de to hold mødtes, vandt Lazio 1-3, og her scorede Gabbiadini Sampdorias eneste scoring, men det er nok en herre som Francesco Caputo, de skal forvente scoringer fra i denne ombæring. Gæsterne skal håbe på effektivitet på kontraen og standardsituationer, men det bliver en svær kamp under alle omstændigheder. Kan de få gaver ligesom Spezia i sidste runde, er der altid gode chancer til gengæld. Jeg tror dog vi må forvente en hjemmesejr ligesom i otte af de ti foregående opgør i rækken.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,46 – SPIL HER >>*

Spezia – Atalanta 2 (1-2)

På trods af to kæmpemæssige gaver fra Lazios side, var det ikke nok til at tage et eneste point, da Spezia alligevel tabte 3-4. Tre nederlag i streg og ni mål indkasseret i processen – det har ikke just været i denne periode af sæsonen, hvor de har shinet mest. Er de lige så uskarpe mod Atalanta, kan det hurtigt blive endnu en omgang med afslutninger flyvende om ørerne på målmand, Ivan Provedel. Provedel var blandt andet så uheldigt at score et selvmål med ryggen i sidste runde, og det har generelt været sløjt på det seneste. Skal de have noget med sig fra den kommende runde, bliver det via en ekstremt kompakthed centralt afløst af sporadiske muligheder for omstillinger den anden vej. Derudover er der huller i Atalantas bagkæde, som kan udnyttes, hvis de formår at spille bolden nok gange bag La Deas bagkæde. 

Atalanta var få minutter fra at tabe 0-1 til Salernitana, men en sen scoring fra Mario Pasalic redde dem et point. Den dygtige midtbanespiller har scoret tre kampe i streg, og lader til at være brandvarm igen efter en skidt start på april måned. Sammen med Luis Muriel og Duvan Zapata skal han forsøge at knække endnu en defensiv modstander. Cheftræner Gian Piero Gasperini har selv været ude og udtale, at holdet mangler energi og intensitet, hvilket lige netop har været deres varemærke i mange sæsoner. Hvorfor det mangler, kan skyldes en manglende bredde i en skadesplaget sæson, men nu kan de stille i stærkeste, og det bør kunne ses søndag eftermiddag. Jeg tror, vi vil se gæsterne forsøge at skabe et gennembrud centralt på banen, og det vil kræve en del af de førnævnte spillere. Til at modstå eventuelle kontrastød er en bagkæde, som fortsat må undvære Rafael Toloi, men ellers kan de stille i stærkeste. Atalanta vandt 5-2 i det omvendte opgør, men jeg forventer på ingen måde det samme udtryk – jeg tror dog, vi får en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,46 – SPIL HER >>*

Venezia – Bologna 2 (1-2)

Jeg har det meste af denne sæson været efter Salernitana og kåret dem til det dårligste hold i Serie A i nyere tid. Den titel gør Venezia meget for at overtage med deres 22 point efter 35 kampe. De har nu formået at tabe ti kampe i streg, hvilket overstiger de otte nederlag i streg, Pescara præsterede nogle sæsoner tilbage. I midtugekampen mod Salernitana tabte de 2-1, og dermed er overlevelseschancerne i Serie A usædvanligt beskedne. Spillet med og uden bold har ikke fungeret og ligemeget, hvor mange spillere de placere bag kuglen, er de sårbare. Men specielt standardsituationer har gjort ondt på dem, og det har kostet dem mange point. I det kommende opgør er der en chance for, at de kan komme lidt ud af busken, men Bologna vil med stor sandsynlighed også forsøge at sætte tempoet i kampen. Venezia står uden Sergio Romero i mellem aluminiumsstængerne, og det har det med at gøre ondt. 

Bologna har modtaget den glædelige nyhed, at deres cheftræner, Sinisa Mihajlovic er blevet udskrevet fra hospitalet, men det er yderst tvivlsomt, at han vil være med til kampen. Uden at have været med til kampene, er Mihajlovic blevet kåret til månedens træner, da holdet er gået ubesejret igennem april. Holdet har stået sammen på dybt inspirerende vis, og det tror jeg, de vil fortsætte med resten af sæsonen. Det vil med stor sandsynlighed også komme til at gå ud over Venezia, der får svært ved at håndtere formstærke Marko Arnautovic, der har scoret fire mål i de seneste fire kampe. Senest var han noget anonym i 0-0 opgøret mod Roma, men selv her fungerede han som en vigtig spilstation i den opbyggende fase. Det bliver svært for hjemmeholdet at kontrollere ham, og jeg forventer en sejr til gæsterne, som vil blive båret af glæden ved at få deres træner tilbage.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Salernitana – Cagliari X (1-1)

Vi har en vanvittigt spændende kamp på programmet, når Salernitana tager imod Cagliari på Arechi stadion. Vinderen af dette opgør kan med stor sandsynlighed sikre sig en sæson mere i Serie A, og specielt Cagliari, der har Venezia i den sidste runde, kan tage et kæmpe skridt mod overlevelse med en sejr. Salernitana har dog Empoli og Udinese, som begge er hold, de har mulighed for at slå, skulle det være nødvendigt. 

En historisk slutspurt på fire sejre og et uafgjort resultat er, hvad cheftræner Davide Nicola har budt på. Med en sko i den ene hånd, klar til at sende den efter enhver der forsøger at stoppe dette skøre comeback, står de med en gylden mulighed for at levere en kæmpe overraskelse. Serie A’s bundhold har været så håbløse, så det har været nok blot at møde op engang i februar måned. Nicola har på imponerende vis dræbt de seneste 4-5 kampe – faktisk så imponerende, så selveste Mourinho og Allegri må nikke på anerkendende vis. Kan de gøre det samme søndag aften, har der blæst så mange positive vinde deres vej, at der snildt kan snige sig tilstrækkeligt med mål ind i Cagliaris ende. Med et uafgjort resultat vil de også kunne presse øboerne noget så gevaldigt, da de har Inter i næste runde. Derfor tror jeg, vi ser et ekstremt defensivt orienteret mandskab, der vil satse stort på kontrabold og momentane situationer, hvor de presser højt. De vil have deres sejr på 2-1 over Venezia fra torsdag aften siddende i kroppen, men det kan omvendt også have givet dem endnu flere mentale kræfter.  

Cagliari har ingen midtugekamp i bentøjet og skadeslisten er tom, men de har langt fra samme stærke formkurve som værterne. Det er blot blevet til en sejr i de seneste fem kampe. De point de har høstet i denne sæson har været på tilfældigheder, og nu ser det ud som om deres gode periode i begyndelse af 2022 ikke rækker længere. De har unægteligt holdet til at skubbe Salernitana ned under nedrykningsstregen, men klubben valgte at stole på den nu fyrede Walter Mazzarri for længe. På bedste Serie A-vis førte fyringen i samme ombæring til en forlængelse af Mazzarris kontrakt, som dermed vil modtage løn fra klubben frem til 2024. Nu skal Cagliaris U19-træner Alessandro Agostini, der tilbage i august 2020 blot stod noteret som U19-holdets assistenttræner, forsøge at redde klubben fra kæmpe fiasko. Der ser på ingen måde lovende ud, men en trænerfyring har det med at skabe en dynamik i truppen, som kaster point af sig. Jeg tror dog, den noget mere rutinerede Salernitana-træner vil være i stand til at hive et point hjem fra det kommende opgør. Det omvendte opgør endte 1-1, og jeg tror, vi får en gentagelse.

Rundager tror på: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*Verona – AC Milan 2 (1-2)

To formstærke hold står overfor hinanden i Verona. Hjemmeholdet har hentet 10 point i de seneste fem kampe, og siden årsskiftet er det blevet til 4-1-2 på hjemmebane, hvilket er halvdelen af de 30 point de har hentet på 17 hjemmekampe. Senest vandt de 1-2 på baggrund af flotte individuelle aktioner, som overrumplede Cagliari, og netop denne tilføjelse af individuel kvalitet har gjort forskellen for dem i denne sæson. De er måske ikke flamboyante i deres udtryk, men den målfarlige trio bestående af Gianluca Caprari, Antonin Barak og Giovanni Simeone har gjort ondt på de fleste i denne sæson. De er solide på bolden, hvilket gør dem i stand til at kontrollere kampene centralt på banen, samtidig med at de fortsat er stærke på omstillinger og afklarede i deres gennembrudsspil på siderne. Det bliver derfor ikke nogen walkover for ligaens førerhold, der står overfor en modstander, som scorer lige så meget som dem (61).

Milan må forvente, at der skal point på kontoen for at bevare førstepladsen, da Inter har en noget lettere kamp på Stadio Giuseppe Meazza, end hvad der venter dem. De har dog set skræmmende gode ud defensivt, og det bliver også nødvendigt søndag aften. Et sølle mål i de seneste otte Serie A runder, det er alt hvad der er gået ind på Rossoneri. Det er ikke meget, de selv har fået netmaskerne til at blafre i denne periode, men fem mål er det da blevet til i de seneste tre runder. Det har kastet sejre over Genoa, Lazio og Fiorentina af sig, og i samme ombæring en placering alene på toppen. Kan de begrænse Verona til sporadiske indlæg ved at sideforskyde voldsomt og mandsopdække Barak og Caprari, burde de kunne holde deres nuværende defensive form. Men kommer vi langt ind i kampen, og Milan fortsat mangler et mål, vil det kræve, at de satser, og det kan føre til hjemmeholdets åbning. Milan har det ikke med at lukke kampe på baggrund af mange mål, så det kan godt blive en neglebider til det sidste. Jeg tror dog, vi har et hold anført af rutinerede kræfter og en exceptionelt dygtig træner, og derfor forventer jeg en smal sejr til gæsterne.

Rundager tror på: AC Milan vinder med præcis ét mål til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar