18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 35. runde i Serie A d. 30. april – 2. maj 2022

Med kun tre runder tilbage, spidser det for alvor til i Serie A. Michael Rundager kigger frem mod weekendens kampe fra 35. runde med stor spænding!

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: AC Milan – Fiorentina 1 (2-1)

Man kan ikke klage over spænding i dette års Serie A. Der er fortsat hårdt kamp om mesterskabet, pladserne i Europa og nedrykningsspillet. Milan kunne efter afvikling af de Corona-udsat kampe i midtugen, igen tage skæbne i egne hænder. Vinder de resten af kampene, vinder de også Scudettoen, men det kræver til at starte med en sejr over Fiorentina, som kæmper om en plads i Europa. 

Milan tog en kæmpe skalp i sidste weekend, da de besejrede Lazio 1-2 efter et flot comeback. Sejren var fuldt fortjent, men det holdt hårdt og sejrsmålet faldt først i det 92. minut. Både Olivier Giroud og Zlatan Ibrahimovic var involveret i begge scoringer, og de to herre har i store dele af denne sæson været drivkraften bag mange af de 74 indhentede point. De er nu oppe på 12 Serie A kampe uden at lide et nederlag og i syv af kampene har de holdt nullet – ganske enkelt imponerende. Et håbløst 1-2 nederlag til Spezia tilbage i januar måned, er det eneste som holder dem fra et nederlags-frit 2022 (når vi snakker Serie A). Deres kampprogram er fortsat hårdt, og den næste store udfordring venter allerede på søndag. Der vil være hård kamp om boldbesiddelsen, men skulle La Viola vinde duellen på midtbanen, vil Milans bagkæde umiddelbart godt kunne håndtere presset. Derudover vil Milans omstillinger og standardsituationer alene kunne fører til en sejr, selvom jeg nu ser en lige boldfordeling, hvor begge hold har deres perioder med momentum. Skadeslisten er ikke slem for hjemmeholdet, men Ismael Bennacer og selvfølgelig Simon Kjær samt Alessandro Florenzi må forventes ude, hvilket rammer bredden men ikke start-11 (undtagen Kjær).  

Gæsterne fik en ordentlig øretæve i midtugen, da Udinese kom på besøg. Helt uden noget at spille for blev det alligevel til en 0-4 sejr over Fiorentina, som virkede til at tage for let på opgaven. Restforsvaret var ikke i orden og deres manglende aggressivitet i bagkæden samt ineffektivitet i den anden ende kostede dyrt. Det skal dog understreges at de fik sparet en del fra den foretrukne start-11. De har fortsat mulighed for at ende på femtepladsen, men dette gjorde deres chancer markant dårligere. Specielt da de nu med mindre hvile og en ordentlig lussing, skal løfte sig mod førstepladsen, som de har haft et par tætte opgør mod i 2021. I denne sæson vandt Fiorentina 4-3 i det omvendte opgør og tidligere samme år tog Milan en 2-3 sejr. Noget tyder altså på at det kan blive marginalernes kamp, med mindre de seneste runder, er en kraftig indikation på, hvor Vincenzo Italiano og hans mandskab er. I weekenden tabte de 1-2 til Salernitana, og dermed glippede de en kæmpemæssig mulighed for at have været på 62 point med fire ned til Roma på en fiktiv sjetteplads – kun fire point op til Juventus på fjerdepladsen. Der kan altså være tale om en seriøs omgang spaghettiben, som skal stabiliseres lynhurtigt. Jeg tror den ekstra kamp i benene samt de to holds nuværende form vil betyde at Milan ender med at trække det længste strå i, hvad jeg forventer bliver en underholdende kamp.

Rundager tror på: AC Milan vinder til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Cagliari – Verona 1 (2-1)

Det spidser til i bunden, hvor der i en længere periode ellers var mere eller mindre stilstand. Det har Salernitana vendt op og ned på, hvilket sætter Cagliari under et gevaldigt pres – fuldt fortjent, da det blot er blevet til tre point i de seneste syv runder, som har budt på seks nederlag. Senest tabte de 1-0 til Genoa, som de ellers med en sejr kunne have sendt helt ud af snakken om overlevelse med blot et uafgjort resultat. Det var begrænset, hvad de kom frem til, men specielt Razvan Marin må være en anelse skuffet over ikke at blive noteret for en scoring. De har flere forsøg på at sikre sig overlevelse, da Salernitana og Venezia fortsat venter, men indtil videre dumper de fælt. Til det kommende opgør skal de forsøge at begrænse Veronas mulighed for at spille centralt, da de her fra har været enormt dygtige til at finde gennembruddet via siderne. Kan de til at starte med lukke ned for denne option og blot skubbe gæsterne ud fra start, har de lettere ved at kontrollere kampen. Offensivt skal de vende tilbage til det der gjorde dem ubesejret i februar måned – fokusere på at få sendt spillere i feltet, få afsluttet angrebet og ellers stå kompakt. 

Verona har set solide ud i 2022, hvilket har kastet en flot niendeplads af sig. De er fanget midt i ingenmandsland, da de ikke har mulighed for at avancere mere med seks point op til Atalanta og fire kampe tilbage. I sidste runde spillede de 1-1 mod Sampdoria, der fortsat kæmper for at sikre sig en sæson mere i Serie A. Her lykkedes det Veronas defensiv at holde gæsterne nede på fire afslutninger – to af dem kom i forbindelse med straffesparket, Francesco Caputo brændte for så at udnytte riposten. Omvendt gjorde Verona heller ikke det store væsen af sig offensivt, hvor det blot blev til et par nævneværdige chancer. De har været ganske solide på udebane i denne sæson, senest blev det til en 1-2 sejr over Atalanta, og i tre af de efterfølgende fire kampe væk fra egen hule, har de spillet uafgjort. Mod topholdene har det set svært ud på det seneste, men de har været solide når det kommer til midt- og bundhold grundet deres gode organisation og dygtige offensive spillere. Med kniven for struben tror jeg Cagliari det ekstra frem der skal til for at hente point, ligesom i deres 1-0 sejr over Sassuolo i 32. runde. Derfor tror jeg på en smal sejr til hjemmeholdet.   

Rundager tror på: Cagliari vinder til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Napoli – Sassuolo 1 (2-1)

Snakken om en ny træner til Napoli florerer åbenlyst i medierne efter endnu et muligt mesterskab, er gledet ud af hænderne på dem. Cheftræner Luciano Spalletti har ikke fået nok ud af en fornuftig trup, og det koster ham med stor sandsynlighed jobbet. Tre runder i streg uden en sejr, og det seneste var så hård for moralen, da de smed en 0-2 føring og tabte 3-2 til Empoli. En slutspurt fra 80. til 88. minut slukkede ethvert håb om mesterskabet, og nu er sæsonen mere eller mindre ligegyldig, da de har sikret sig en Champions League plads. Til det kommende opgør må de klare sig uden Stanislav Lobotka, Elif Elmas og Giovanni Di Lorenzo, hvor det unægteligt er sidstnævnte som vil blive savnet i start-11. De har virket trætte og demotiveret på det sidste, og meget tyder på at mængden af skader i løbet af sæsonen har kostet for meget. Skal de have noget med fra det kommende opgør, skal det komme fra Victor Osimhen, der med sin fysiske pakke bør kunne kører Sassuolos bagkæde rundt i manegen. Desuden skal de være skarpe på omstilligerne, da der vil komme gode muligheder her. Midtbanen har ikke for alvor været i stand til at kontrollere kampene i et stykke tid, og derfor tror jeg ikke de vil kunne sætte sig på spillet, men fodre de Osimhen nok bør det kaste mål af sig. 

Sassuolo leverede en flot præstation mod Juventus, som dog formåede at tage alle tre point efter et målmandsdrop i 88. minut. Efter en boldbesiddelse på 58 procent og 23 afslutnigner måtte de alligevel sande at Juve bare vinder fodboldkampe. Det er ikke tilfældet mod den kommende modstander, men de kommer til at få problemer med at dæmme op for det fysiske pres Osimhen bringer. Deres bedste chance er at holde possession og lægge et hårdt genpres så snart bolden går tabt, for på den måde at begrænse den dygtige angribers muligheder omkring målet. Skulle de komme foran vil de ikke blot kunne stille sig tilbage og afvise, da deres stoppere ikke er stærke nok, hvilket Moise Kean blandt andet udnyttede i sidste runde. Det bedste kort de kan spille er altså derfor et offensivt et af slagsen, hvor de satser på at score mere end Napoli. Her har de også nogle gode bud på en målscore, og derfor tror jeg vi får en ganske underholdende kamp, med mange flotte angreb. Jeg tror dog hjemmeholdet løber med alle tre point, da de har et stærkt offensivt kort.   

Rundager tror på: Napoli vinder til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Sampdoria – Genoa X (1-1)

Derby della Laterna har altid lidt ekstra over sig, men nu snakker vi en direkte duel i nedrykningsspillet. Sampdoria fik stoppet blødningen i sidste runde, da de spillede 1-1 ude mod Verona. De to foregående runder bød på Salernitana og Bologna, som begge blev tabt og dermed smed de en gylden mulighed for at sikre sig i havnen. Det har på ingen måde været kønt i denne sæson, og offensivt har de været en mindre skandale, selvom det tydeligvis har været et fokuspunkt. Det eneste der taler for at de nok skal overleve, er truppens kerne som er gammel og rutineret, og det skal komme til udtryk i de sidste runder – det er til gengæld ikke en lys fremtid de træder i møde. En af de rutinerede som de må undvære, er karantæneramte Tomas Rincon, hvilket betyder at de med stor sandsynlighed skal ændre i systemet for at gøre plads til Stefano Sensi på midtbanen. Generelt har de skiftet system meget, og det har tydeligvis ikke været godt for stabiliteten. 

Efter tre nederlag i streg, kom Genoa tilbage på rette køl med en overordentlig vigtig 1-0 sejr over Cagliari. I 89. minut fandt de et heldigt mål og kunne fejre en vigtig sejr og et clean sheet igen. Held har været en del af forklaringen på deres mange sæsoner i Serie A, og noget tyder på det skal holde dem oppe igen. Til det kommende opgør kan de ikke bruge en uafgjort til noget, men de er ikke i stand til at tage kontrollen i kampene og må derfor sætte deres lid til omstillinger og standardsituationer – eller tilfældigheder. Jeg tror vi vil se et hjemmehold gå langt for blot at holde det ene point, da Genoa har et svært kampprogram tilbage. Med blot et point bliver det umanerligt svært for bundholdet at komme over stregen, og derfor skal de frem på banen, hvilket åbner op for kontrastød den anden vej. Spørgsmålet er så, hvor meget hjemmeholdet tør satse selv på dem. Jeg tror vi får et uafgjort resultat og dødsstødet og formentlig det endelige dødsstød til Il Grifone.  

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,20 SPIL HER >>*

Spezia – Lazio 2 (1-2)

Det var ikke meget Spezia fik budt ind med i 2-1 nederlaget til Torino lørdag aften, og var det ikke for et sent straffespark havde der ikke været noget at skrive hjem om. Siden de fire point hentet mod Empoli og Venezia, har de kunne ånde lettet ud og glæde sig over en sæson mere i Serie A, hvilket har kostet på intensiteten i deres spil. Fortsætter det mod Lazio kan de risikere at få ørene i maskine, ligesom mange af de andre midt- og bundhold når de er på menuen. Spezia skal forsøge at spille igennem det høje pres med direkte stejle pasninger, og satse på at deres fart kan skabe nogle chancer. Derudover skal tvinge gæsterne ud i siderummet, da deres bedste chance for at lukke Ciro Immobile ned, er ved at afvise indlæg. De må dog klare sig uden deres nogenlunde solide stopper, Martin Erlic der er ramt af en karantæne. 

Lazio skal forsøge at komme ovenpå igen efter et 1-2 nederlag til Milan, men det kan blive svært når der endnu engang er ballade i baglandet. Cheftræner Maurizio Sarri skulle efter sigende have været oppe og toppes med klubbens ejer, Claudio Lotito efter nederlaget – men det er intet nyt med intern “drama”, som ser dagens lys. Udover denne hændelse har Francesco Acerbi også fået skarp kritik rettet mod sig fra klubbens fans, og det vil ikke være en overdrivelse at kalde miljøet omkring hovedstadsklubben toksisk. Derfor er det et eller andet sted imponerende at de fortsat befinder sig på en sjetteplads blot to point fra Roma på Europa League pladsen. Netop dette må være drivkraften i de sidste fire runder, og holder de deres form mod hold uden for “top-7”, ligner det også tre point. Kun Sassuolo, Verona og Bologna har formået at slå dem – vi skal tilbage til d. 12 december for at finde det seneste nederlag til et hold uden for det fine selskab. Det er deres presspil og høje individuelle kvalitet, som kværner igennem denne type modstander, og jeg forventer det samme i den kommende runde. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne, som også vandt 6-1 i det omvendte opgør.

Rundager tror på: Lazio vinder til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Juventus – Venezia 1 (2-0)

Vi har set en overflod af klassiske Juve sejre igennem sæsonen, og specielt på det seneste med sejre over Sassuolo og Fiorentina (Coppa Italia). Det skal dog understreges at de har været og fortsat er hårdt ramt med skader – Weston McKennie og Federico Chiesa er helt uden, hvorimod Arthur, Manuel Locatelli og Kaio Jorge muligvis vender tilbage i weekendens på papiret stensikre sejr. Juve må og skal være dominerende fra start til slut, men må også forvente at skulle arbejde hårdt for de tre point, da Venezia vil stå dybt. Det så vi tydeligt var en udfordring mod Bologna, Cagliari og Spezia, som kastede en uafgjort og to smalle sejre af sig. Det der taler for en sejr er blandt andet Dusan Vlahovic’ dygtige målnæse inde i feltet og kan Paulo Dybala kører videre på hans scoring mod Sassuolo i sidste runde har de en nøddeknækker i ham. Men det kommer til at kræve satsninger offensivt, som kan åbne op for kontrastød den anden vej. 

Venezia har ikke fået et point i de seneste otte runder, og det har langsomt men sikkert sendt dem ned på en sidsteplads i tabellen. Det er begrænset, hvad de byder ind med udover en lækker kamptrøje – et xg snit på 0.94/kamp og 8.6 afslutninger/kamp (ifølge Wyscout) har ikke kastet mere end 27 scoringer af sig. Kun Genoa gør det dårligere, når det kommer til at score mål, og samtidig med det har de lukket 61 mål ind i 33 kampe. De er enormt sårbare overfor indlæg og dygtige individualister. Derudover har deres bagkæde svært ved at følge med, når tempoet bliver skruet op og det må være “Den Gamle Dames” mulighed, selvom de ikke just har spillet i et formel-1 tempo. Specielt Dybala skal udfordre, og så skal Dusan serveres med nogle indlæg, og så burde hjemmeholdet tage den sejr jeg absolut forventer.

Rundager tror på: Bologna vinder til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Empoli – Torino 2 (0-1)

Jeg tror ikke jeg fornærmer nogen ved at kalde det et af sæsonens største overraskelser, da Empoli bagud 0-2 efter 80 minutter mod Napoli, alligevel får vendt den til en 3-2 sejr. En Sejr som slukkede Napolis håb om en scudetto og gav Empoli deres første sejr i 2022. Havde Empoli udnyttet deres to store chancer i første halvleg, var kampen nok alligevel endt med samme udfald, blot uden samme spektakulære afslutning. Dermed er det blevet til fire point i de seneste tre runder, og havde de været skarpere på deres chance i 4-1 nederlaget til Udinese kunne det måske have set anderledes ud (lyder underligt, men ikke desto mindre sandt). Effektiviteten har generelt ikke været i top for oprykkerne, som ifølge xg skulle have scoret mere i denne sæson (ifølge Wyscout). Det er derfor ikke lovende for deres chancer mod et af de mest solide hold i ligaen, når det kommer til defensive pligter. Filippo Bandinelli er den eneste nævneværdige spiller, som er ude til opgøret grundet en karantæne. 

Fraværslisten hos Torino er bestemt også mild, da det kun er spillere til bredden, som mangler – hvilket betyder at Andrea Belotti med stor sandsynlighed vender tilbage. Det kan muligvis også være forklaringen på deres gode periode med fem kampe i streg uden et nederlag. Deres sæson har primært bestået af få mål pr. kamp og sjældent over 3, men i midtugens opgør mod Atalanta formåede begge hold alligevel at score fire gange. To straffespark, et selvmål og en tidlig scoring kastede fire mål og et point af sig til Torino, som i løbet af de 90 minutter blot have fire skud indenfor rammen. Voldsomt nok scorede deres modstander også på to straffespark, men Torino formåede med 77 minutter igen at smide en 2-4 føring. De virkede fuldkommen udkørte til sidst, og når der så ikke er det store at spille for i de resterende kampe, kan kampe udvikle sig på denne måde. Der har generelt været fremgang at spore i Torinos spil, hvilket Ivan Juric flittig fremhæver, men kan de modstå en modstander som lavede et vanvittigt comeback? Torino har unægteligt det stærkeste hold af de to, og med deres opadgående formkurve tror jeg de har nok til at holde Empoli for fadet og selv finde et mål. 

Rundager tror på: Torino vinder med præcis ét mål til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Udinese – Inter 2 (1-2)

Udinese er et af de hold, som uden tvivl har fået mest ud af et trænerskifte. Med cheftræner Gabriele Cioffi ved roret har de høstet 27 point i 18 kampe og på det seneste er har de indhentet fire sejre i seks kampe. Senest slog de Fiorentina med 0-4 i en kamp, hvor de blot var på bolden i 28 procent af tiden. En tidlig scoring blev dødsstødet for La Viola, da Udinese herefter kunne dyrke deres passive boldomgang og busparkering afbrudt voldsomme kontrastød. Sidst jeg oplevede dem så effektive på omstillinger, var da omstillingsbæstet Seko Fofana i sæson 19/20 buldrede derudaf, som en enmandshær. Derfor bliver det enormt spændende at se, om de kan kontrollere Inters offensiv samtidig med at de selv får dyrket deres omstillinger. Meget tyder på at de fortsat må klare sig uden Beto, der lider af en baglårsskade. 

Kampen om mesterskabet tog en interessant drejning, da noget oftest set på WATTS Eurosport kostede Inter et point. Et kæmpe kiks fra målmand Andrei Radu førte til en sen 2-1 scoring af Nicola Sansone, som dermed sikrede Bologna sejren. Dermed tabte de for første gang i 11 kampe (alle turneringer inkluderet), og tabte formåede ikke at bringe sig i front med et point ned til Milan. Nu skal de gå efter tre point i samtlige kampe og håbe at Milan dummer sig undervejs, og det kan gå hen og blive giftigt mod en omstillingsmaskine som Udinese. Inter må for alt i verden ikke komme bagud, samtidig med at de skal op og jagte en scoring. Derfor kommer vi med stor sandsynlighed til at se et kontrolleret Inter-mandskab, som satser på at deres individuelle kvaliteter og måske en standardsituation kan give dem målene. I bagkæden kommer de til at savne Alessandro Bastoni og Robin Gosens vil ikke kunne blæse afsted på fløjen, da de begge forventes ude. I det omvendte opgør vandt Inter 2-0, og de har generelt siddet tungt på det det interne regnskab. Derfor tror jeg også de formår at ryste nederlaget i midtugekampen af sig, og finder det ekstra frem for en sejr. 

Rundager tror på: Inter vinder til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Roma – Bologna X (1-1)

Det var tydeligt at Roma havde Europa League og Leicester i hovedet, da de tabte 3-1 til Inter i weekenden. En enkelt afslutning indenfor rammen med scoren 3-0, var alt hvad de nåede frem til i løbet af 90 minutter – resten gik ved siden af. Det gik ikke et hak bedre mod Leicester, hvor de havde fire afslutninger, som alligevel var nok til en tidlig scoring og et godt udgangspunkt til returopgøret (1-1). De lukkede markant bedre ned for englænderne sammenlignet med den seneste kamp og runden forinden mod Napoli. Nu er den kaliber modstander de står overfor i weekenden også noget helt andet, og vi kan forvente noget mere fra Jose Mourinhos tropper. De vil formentlig forsøge at dominere fysisk og komme til gennembrud på siderne eller via Lorenzo Pellegrini og Nicolo Zaniolos gennembrudsstyrke. Desuden må vi forvente at der kommer gang i Tammy Abraham igen, da de vil kunne komme til mange indlæg.

Det var rørende billeder der dukkede op af hele Bolognas senior mandskab, der fejrede 2-1 sejren over Inter foran Sinisa Mihajlovic’ hospitals vindue. De har været inspirerende at følge siden cheftrænerens indlæggelse, hvor det er tydeligt at se et hold, som kæmper for mere end blot fodbold. Derfor er de utilregnelige og hamrende svære at spille imod. To sejre og tre uafgjorte resultater er det blevet til i denne periode, hvor de udover midtugens sejer, har spillet uafgjort mod Juventus (1-1) og Milan (0-0). De står ekstremt kompakt og afviser det meste fra deres udgangspunkt tæt på eget mål, men er også kommet en anelse ud af busken, hvilket vi så mod Udiense (2-2) og Sampdoria (2-0). Truppen er ikke ramt er signifikante skader, men de får også brug for hele bredden ovenpå en hård midtugekamp. Jeg tror vi får et rodet opgør, hvor hjemmeholdet får det ekstremt svært. Derfor forventer jeg et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: Uafgjort til odds 4,60 – SPIL HER >>*Atalanta – Salernitana 1 (3-0)

Er det snyd og bedrag, eller har vi fået det gamle Atalanta tilbage – dengang de sprudlede offensivt og scorede mange mål? Det klæder dem i hvert fald med Duvan Zapata og Luis Muriel i kampform samtidig. Syv mål i de seneste to kampe som er endte 4-4 (Udinese) og 1-3 (Venezia), der begge har budt på scoringer fra Luis Muriel og en anden målfarlig herre, Mario Pasalic. De får bare ekstra power og dermed en større stressfaktor for modstandernes bagkæde og Zapata flyver rundt omkring feltet, og lige netop dette tror jeg bliver altafgørende mod en usikker bagkæde som Salernitanas. De skal forsøge at skrue tempoet i vejret på bolden samtidig med at de ikke må undervurdere den direkthed, der pludselig har givet gæsterne en masse succes. Kan de lukke helt ned for åbninger centralt og i bagrummet, tror jeg ikke Salernitana har meget de kan lykkes med. La Dea skal ikke ud i for mange defensive omstillinger, da det er deres store svaghed. 

Salernitana skal have stor ros for at have skabt ekstra spænding i nedrykningskampen, og så er der ikke meget mere at komme efter. Spillet er stadig elendigt, men de har formået at skabe en smule aflastning i form af scoringer på de 5-10 afslutninger de når frem til på trods af at de skyder på alt, som var det de glade dage med Leon Andreasen på Aarhus Stadion (SKYYYYYD!!!!). Får de en tidlig scoring og kan parkere bussen yderligere, selvom jeg ikke tror det kan lade sig gøre, så har de muligvis en chance. Det bliver dog svært for dem at kontrollere den offensiv Atalanta har budt på i de seneste par kampe. Dermed ikke sagt at de ikke kan skabe et mirakel med deres fjerde sejr i streg, men det er omtrent lige så sandsynligt som et nyt fodboldstadion i Aarhus indenfor de næste 10 år. Jeg tror vi får en ensidig affære, hvor hjemmeholdets måltyve kan få en fest.   

Rundager tror på: Atalanta vinder med mere end ét mål til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Skriv et svar