18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 34. runde i Serie A d. 23. – 25. april 2022

Inter har mulighed for at gå forbi AC Milan i toppen af tabellen i denne runde, men det kræver en sejr over Roma i Match of the week. Der er masser af italiensk action i vente, og Michael Rundager er klar med den komplette gennemgang af runde 34.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: Inter – Roma 1 (2-1)

Vi bliver muligvis ikke vidne til den mest velspillende kamp, når Inter tager imod Roma på Giuseppe Meazza, men når dommeren fløjter kampen i gang, er der ingen tvivl om at meget vil være på spil! Roma jagter en plads i Champions League og som minimum Europa League, hvorimod Inter forsøger at genvinde førstepladsen og endnu en Scudetto. 

I midtugens Coppa Italia slagtede Inter deres naboer, AC Milan med hel 3-0, hvilket sikrede dem en plads i finalen, hvor Juventus venter. Det er noget af en bedrift at hamre tre basser ind mod et hold, som blot har lukket 29 af slagsen ind i 33 Serie A runder. Der er forskel på pokalen, men ikke desto mindre vidner det blot om det stejlt stigende formkurve de forsvarende mestre er inde i. Tre sejre i streg og blot tre mål indkasseret i de seneste seks runder har kastet overhånden tilbage til Inter, som nu kan afgøre mesterskabet på egen hånd. Det kræver dog en klinisk præstation mod Roma, som vil teste deres mentale styrke og evne til at spille igennem et tæt og semi højt pres. Inter vil være en smule slidte ovenpå deres Coppa kamp tirsdag aften, men med to scoringer i første halvleg, har de kunne hvile noget mere. Desuden har det unægteligt givet et kæmpe moralboost, som kan drive dem sæsonen ud. Skadeslisten er relativt kort, da det kun forventes at Arturo Vidal er ude, hvilket giver dem mulighed for at stille i stærkeste. Konkurrencen er høj om visse pladser, og derfor tror jeg på et topmotiveret hjemmehold, som vil være spilstyrende og med plads til at søge gennembrud på siderne. Robin Gosens serverede en assist i pokalen, og netop hans færdigheder kan blive altafgørende igen, hvis de skal trænge igennem et tonser hold som hovedstadsklubben er blevet til under Jose Mourinho. 

Modsat Inter kan gæsterne ikke stille i stærkeste, da Nicolo Zaniolo er ude med en karantæne. Det er et stort tab for deres presspil såvel som deres offensive muligheder, da han giver et stort bidrag i begge dele. Det må dog understreges at de ikke lever på individer (udover Tammy Abrahams mål), men i høj grad af deres ihærdige indsat fordelt over de 90 minutter. Der bliver næppe kastet nogle skønhedspriser deres vej, men deres evne til at presse højt og intenst på en måde, hvor alt flow bliver dræbt er imponerende. Derfor er de nu oppe på 12 Serie A kampe i streg uden at lide et nederlag. Senest gik det ud over Napoli, da de sikrede sig et point (1-1) ved netop rå fight, direkte spil og en solid mandfolkepræstation i defensiven. Målet til 1-1 fejler på ingen måde noget, og kunne snildt være på tale til rundens mål, men forinden den chance i 91. minut skaber de stort set intet nævneværdigt. Skal de have noget med fra denne svære kamp, skal de have samme kliniske effektivitet. Ydermere skal de sparke Barella, Brozovic og de andre Inter spillere tilstrækkeligt over hælene i et forsøg på at flytte fokus. Roma har ikke vundet i Milano siden 2017, og med en ekstremt vigtig midtugekamp i Europa League, tror jeg de får svært ved at eksekvere mod et hold med en stærkere bredde og generelt bedre hold. Derfor forventer jeg en sejr til værterne ligesom i det omvendte opgør (0-3) og i pokalen (2-0).

Rundager tror på: Inter vinder til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Torino – Spezia X (1-1)

Torino har været inde i en god periode, men stærke defensive præstation og to point på kontoen efter uafgjort mod Lazio (1-1) og Milan (0-0). Forinden disse pæne resultater formåede de at tage deres tredje udebanesejr med 0-1 over Salernitana – hvilket af uransagelige årsager også er det seneste hold, som ikke har tabt på oprykkerne. Dermed lader dette resultat til ikke at skulle negligeres, men tværtimod være med til at fremhæve deres positive formkurve. De har ikke forfærdelig meget at spille for længere, men ikke desto mindre er deres nuværende placering og pointhøst uomtvisteligt ikke noget de kan være tilfredse med. Derfor tror jeg vi vil se et motiveret mandskab, som styre kampen, men fortsat har ekstremt svært ved at skabe chancer på andet en standardsituationer. Måltørken bliver på ingen måde bedre af at Andrea Belotti endnu engang er skadet ligesom Tommaso Pobega, Sasa Lukic, Koffi Djidji, Dennis Praet, Armando Izzo og Mohammed Fares, som alle forventes ude. Men måske er der endelig kommet gang i Pierto Pellegri, der scorede sit første mål i fem år i Serie A i sidste runde. 

Spezia fik ørene i maskinen i sidste weekend, da de blev udspillet 1-3 af Inter. Det var ikke meget som fungerede for dem, og deres enlige mål kom også på baggrund af et dårligt indlæg efterfulgt af en formidabel afslutning fra Giulio Maggiore. Det kan dog være at de også skal fokusere en anelse på deres defensive struktur i weekenden, da 37 af de i alt 57 mål imod sig, er indkasseret på udebane. Skadeslisten er kort med Ebrima Colley ude, hvilket ikke er et voldsomt tab. Dermed kan de stille med en frisk start-11 mod et decimeret hjemmehold, og det kan være deres åbning for at afvise, køre kontra og satse på at det i sidste ende giver pote. Tilbage i november var det nok til en 1-0 sejr, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de kan gøre noget lignende igen. Derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Venezia – Atalanta 2 (1-2)

Venezia skal i weekenden undvære deres venstre back med det herlige navn, Ridgeciano Haps og den sikre indhopper, midtbanemanden Sofian Kiyine, som begge er ude med en karantæne. Derudover er målmand Sergio Romero fortsat yderst tvivlsom ligesom Tyronne Ebuehi, hvilket er en svækkelse bagkæden og den sidste skanse på mål. Venedigs bedste har været så skidt kørende at selv Salernitana er kommet op på den samme sløje pointhøst (22 i 32 kampe). Deres noget defensive tilgang har ikke været i stand til at kaste point af sig, og hvis ikke der snart sker mirakler kan de meget vel ende på sidstepladsen. Til det kommende opgør får de rig mulighed for dyrke betondefensiven og en intens kontrafase, da gæsterne fra Bergamo har været sårbare. Kan de hive point i hus har de fortsat Salernitana og Cagliari på programmet, men det kræver mere end blot sejre i de to kampe. 

Det blev til endnu et fortjent nederlag, da Verona tog en 1-2 sejr med hjem fra Gewiss Stadium. La Dea er i kæmpe problemer og jeg kan ikke understrege nok, hvor skuffende en sæson det har været for det normalt så sprudlende Gian Piero Gasperini mandskab. De får en gylden mulighed for at få vendt om på deres elendige periode på tre nederlag i streg, da det vel nærmest kun er de andre bundhold, som befinder sig i samme resultatmæssige situation. Syv point i de seneste otte runder, og det ellers så stærke udebanehold, har kun vundet en af de seneste fire ture. Det er ellers blevet til 33 point i 16 udekampe og meget skal da også gå galt før det ikke bliver til 36 point på lørdag. Joakim Mæhle og Ruslan Malinovsky er helt sikkert ude, hvorimod Rafael Toloi og Remo Freuler er tvivlsomme. Venezia stiller fortsat med tredjevalg på mål, da Luca Lezzerini ligesom Romero også er skadet. Dette invitere til mål, ligesom i de to foregående opgør imellem de to mandskaber, som bød på en 2-0 og 4-0 sejr til Atalanta. Jeg har svært ved ikke at se noget lignende forekomme, da specielt Duvan Zapata ser sulten ud, og har givet en del gnist tilbage i truppen. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: Atalanta vinder til odds 1,45 – SPIL HER >>*

Verona – Sampdoria 1 (2-0)

Verona har udover nederlag til Napoli og Inter været inde i en solid periode på otte kampe og 12 point, hvor de blandt andet på udebane, har spillet uafgjort mod Fiorentina og Roma. I sidste runde formåede de sågar at vinde over Atalanta ganske fortjent 1-2. Deres solide periode har placeret dem på en niendeplads med 48 point, hvilket dog ikke er nok til at de for alvor kan kæmpe med om pladserne i Europa. Ikke desto mindre er det en fremragende bedrift af chetræner Igor Tudor, som har gode muligheder for at forlænge denne periode mod Sampdoria. Skadeslisten er uden nævneværdige spillere, og dermed kan de på ny stille med deres offensive trio Gianluca Caprari, Antonin Barak og Giovanni Simeone. De er enormt svære at kontrollere, hvilket mål i 29 af de 33 kampe indtil nu bekræfter. I det kommende opgør vil vi med stor sandsynlighed se Verona i kontrol, med mindre de kommer foran. Deres boldomgang er solid og deres power i og omkring feltet er ikke til at spøge med. 

Sampdoria har overhånden historisk set med deres syv sejre i de seneste ti indbyrdes opgør og 3-1 tidligere på sæsonen. Meget er dog sket og fem nederlag i de seneste seks runder understreger dette. De er hamrende ineffektive i deres boldomgang og mangler dynamik oppe foran, hvilket kostede dem et 1-2 nederlag til Salernitana i sidste weekend. Et katastrofalt nederlag, da en sejr mere eller mindre kunne have sikret dem overlevelse. I stedet har de inviteret det ypperste bundhold tilbage i troen om overlevelse. Skal de have noget med fra dette opgør skal det komme ud af en solid defensiv præstation og stjernestøv fra en af de gamle oppe foran. Det ser dog ikke lovende ud taget Veronas hjemmebane form med i regnestykket. Forholdsvis sikre sejre over de tre andre bundhold i de seneste fire hjemmekampe, Genoa, Venezia og Udiense (som ikke er et bundhold længere). Derfor tror jeg værterne holder Sampdoria i nedrykningsspillet en runde mere med en sejr.

Rundager tror på: Verona vinder til odds 1,74 SPIL HER >>*

Salernitana – Fiorentina 2 (0-2)

En dristig slutspurt i sidste øjeblik eller blot tilfældigheder – det vil tiden vise. Ikke desto mindre er Salernitana med to sejre i streg pludselig inden for rækkevidde af Cagliari på 17. pladsen. Blot seks point skiller dem fra den livgivende plads, men den kommende modstander er hverken Udinese eller Sampdoria. De må altså forvente at stå overfor en modstander, som udover at være i stand til at diktere kampens tempo også kan sparke bolden forbi Vid Belec. Selvom det lykkedes dem at holde nullet i sidste rundes 0-1 sejr over Udienese, skal de i den grad stå tidligt op for at gengive samme bedrift. Selvom de skulle formå at komme foran og efterfølgende parkere busserne, så vi i 2-1 nederlaget til Roma og 2-2 mod Sassuolo, at de ikke er i stand til at forsvare en føring. 

Fiorentina er flyvende for tiden, men må selvfølgelig være en anelse skuffet over ikke at gå hele vejen til Coppa Italia finalen. Onsdag aften tabte de 2-0 til Juventus, som stort set ikke så bolden, men til gengæld forhindrede La Viola i at blive farlige. Ser vi bort fra nederlaget til Juventus, er de ubesejret i de seneste seks runder og vandt seneste 1-0 over Venzia i et opgør, hvor de skaber nok chancer til yderligere 5-6 scoringer – det er mildest talt en joke at de ikke vinder med mere. En sand målscorer mangler de efter Dusan Vlahovic blev solgt, men kollektivet fejler intet, og det vil med stor sandsynlighed også komme til at køre Salernitana ud af banen. Om de så kan scorer samtidig med at de forhindre hjemmeholdet i en random scoring eller et effektivt kontrastød, bliver det afgørende spørgsmål. Det omvendte opgør endte 4-0, og med den nuværende form gæsterne befinder sig i, tror jeg de går benhårdt efter femtepladsen med endnu en sejr.

Rundager tror på: Fiorentina vinder til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Bologna – Udinese 1 (2-1)

I en liga med 20 hold, hvoraf en god håndfuld af dem er håbløse eller alt for gode til resten får vi kampe som denne. Intet er på spil og vi aner ikke helt, hvad vi får. Begge hold har været inde i en god periode, hvor Bologna endnu en gang formåede at drille et af topholdene med 1-1 mod Juventus i sidste runde. Nu står de overfor en knap så intimiderende modstander, som måske gør det svære for dem at finde motivationen frem. Meget tyder dog på at de er drevet af et kald om at stå sammen og endnu engang bekrige, hvert et forsøg på at komme igennem deres ti mand foran eget mål. Var det ikke for akrobatik og en snu målnæse havde Bologna taget tre point over Juventus, men en scoring i 95. minut snød dem. I det kommende opgør må vi forvente at de tør komme lidt mere frem på banen og forsøge at tage mere initiativ. De må dog klare sig uden deres topscorer Marko Arnautovic, som er karantæneramt.  

Udinese lignede ikke et hold, der var sultne efter mere, da de i midtugekampen tabte 0-1 til Salernitana. Et flot kontrastød i de døende sekunder kostede dem det ene point, men resten af kampene er alligevel gratis, da de med 39 point ikke længere bør frygte nedrykning. Derfor tror jeg deres motivation for at gå ud og dø for flere point hænger på en tynd tråd modsat Bologna, som står sammen omkring Sinisa Mihajlovic. Udiense må ligesom Bologna undvære vigtige spillere, da Nahuel Molina også har karantæne og Beto fortsat forventes ude med en baglårsskade. Begge hold giver sjældent et kontraangreb væk, men Bologna har spillere som er i stand til mere end blot at løbe hurtigt, og det tror jeg sammen med den motiverende faktor bliver afgørende. Derfor forventer jeg jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: Bologna vinder til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Empoli – Napoli 2 (0-2)

Empoli fortsætter deres voldsomme nedtur med et 4-1 nederlag til Udinese. Kun Cagliari og Salernitana har lukket flere mål ind, og det kan snildt gå hen og blive en grim en igen. De spillede en på mange punkter fornuftig kamp mod Udinese, men deres evner til at forsvare holder dem nede. De nærmer sig et snit på 2 xg/kamp imod sig i denne sæson, og det skyldes i høj grad manglende defensiv struktur centralt. Både deres stoppere og central midtbane, har ekstremt svært ved at følge med på omstillinger, og ligner ofte store træningsmænd af plastik over for individuel kvalitet. Derudover får de sjældent den store aflastning fra de forreste, som blot har formået at score to gange i de seneste seks runder. Det eneste de kan glæde sig over, er en skadesliste uden vigtige spillere på. 

Napoli overlevede Romas hårde fysiske tryk, hvilket gav dem et 1-1 resultat, som i høj grad satte deres mesterskabs drømme under stort pres. De formåede ikke at udnytte deres gode perioder i kampen, og måtte i tillægstiden smide deres 1-0 føring, da hovedstadsklubben skruede tempoet op. Kan de genskabe samme momentum mod Empoli, tror jeg vi får en andet udfald, da Victor Osimhen har gode muligheder for at mose bagkæden. Derudover bør deres centrale midtbane kunne fremtvinge mange gode muligheder. Napoli må dog undvære Stanislav Lobotka, Giovanni Di Lorenzo og Kalidou Coulibaly til det kommende opgør, og det kan måske give hjemmeholdet lidt åbninger. Jeg tror vi får et Napoli mandskab, som vil have let ved at spille sig op på Empolis banehalvdel via midten, og skal blot eksekvere der fra. Bænken er bred, og skulle Osimhen eller Insigne ikke ramme dagen er det måske Dries Mertens eller Hirving Lozano der får netmaskerne til at blafre. Det omvendte opgør endte med en overraskende sejr på 0-1 til Empoli, men jeg har svært ved ikke at se gæsterne løbe med en sejr.

Rundager tror på: Napoli vinder med mere end ét mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Genoa – Cagliari X (1-1)

Meget er på spil når Genoa tager imod Cagliari i 34. runde af sæson 21/22. Vi skal tilbage til sæson 06/07 for senest at finde Genoa i Serie B, men vinder de ikke dette opgør er løbet unægteligt kørt. 

Tre nederlag i streg efter en stime på otte kampe ubesejret – en fuldkommen ligegyldig stime, da det ikke førte til alverdens point eller en fornemmelse af at de var blevet et bedre fodboldhold. Senest tabte de 2-0 til Milan og runden forinden endte det med en afklapser på 1-4, hvilket understreger at cheftræner, Alexander Blessins syn på fodbold alligevel havde sine begrænsninger. Nu står defensivt velbevandrede træner med en gylden mulighed for at vise noget andet. De har intet at tabe, da uafgjort vil være fuldstændig værdiløst på dette tidspunkt – det er kun en sejr der gælder. Om kampen fortsat vil byde på pindsvinefodbold fra hjemmeholdets side, eller de stikker snuden frem er svært at vurdere. Forbliver de ultra defensive, ser jeg dem snildt holde nullet, men har også svært ved at se dem score. Åbner de op, står de lige pludselig sårbare på opstillinger og skal gøre noget de mere eller mindre ikke har praktiseret i fire sæsoner. Skadeslisten består fortsat af vigtige spillere i start-11, da Nicolo Rovella, Andrea Cambiaso og Zinho Vanheusen alle anses som yderst tvivlsomme. 

Foran knap 15.000 tilskuere tog Cagliari en ekstremt vigtig sejr på 1-0 over Sassuolo i sidste weekend. Med den er de intet mindre end 4 point fra noget  nær at sikrer overlevelse. Tre point søndag aften vil dermed være en kæmpe gevinst, men omvendt sender et uafgjort resultat mere eller mindre Genoa ned i Serie B. Derfor vil det ikke overraske mig, hvis gæsterne overlader meget af initiativet til hjemmeholdet, der generelt ikke er venner med bolden. Dette kan give Cagliari mulighed for at straffe dem på kontrastød og bolderobringer højt på banen. Over de seneste par år har det været fire tætte opgør, som alle har kastet en et måls-sejr af sig til Genoa, men jeg har på fornemmelsen af at det er fristende for cheftræner Walter Mazzarri bare at holde nullet. Ligesom værterne lider øboerne også under nogle skader: Alberto Grassi, Nahitan Nandez, Kevin Strootman og Edoardo Goldanigga samt Matteo Lovato i karantæne. Derfor vil det heller ikke være et udehold i fuld power. Jeg tror derfor på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Lazio – AC Milan 1 (2-1)

Der er stadig liv i drømmen om Europa League i 22/23 sæsonen for Lazio, men det kræver noget nær maksimum point i de resterende fem runder. Det blev nemlig ikke til et fuldt udbytte i sidste rundes 1-1 resultat mod Torino, som ellers stod til at vinde – men hvem andre end Ciro Immobile til at komme snigende på bagerste stolpe og score i 92. minut. Mon ikke han også kommer til at skulle spille en stor rolle i det kommende opgør, hvor Milan venter. Lazio kan håbe på at Milan er tilbage til det defensive makværk de leverede tidligere på sæsonen, hvor de sejlede rundt. Vi så lignende tendens i tirsdagens 3-0 nederlag til Inter i pokalen, hvor et sæt høje kegler havde gjort det bedre end Tomori Fikayo og Pierre Kalulu, som ellers har været fremragende. Lazio skal presse højt og se om de er til at ryste i bagkæden, samtidig med at de bør fokusere på at udnytte pladsen på siderne. Herfra kan de komme relativt tæt på mål og udfordre i 1v1 dueller eller finde Immobile, der kan score fra de sværeste vinkler. Skadeslisten består blot af Patric, så de stiller med stor sandsynlighed i stærkeste og har sågar gode muligheder for at skifte i tilfælde af at posen trænger til en rystetur. 

Gæsterne fra Milano har som hovedstadsklubben behov for alle de point, der er på spil, hvis de skal bevare håbet om et mesterskab. Coppa Italia er væk, da de blev kørt rundt af Inter, som også kan stjæle den første Scudetto siden sæson 10/11. De skal lynhurtigt have rystet 3-0 nederlaget af sig og finde bedre defensive dyder frem søndag aften, ellers kan de gå galt igen. De to stoppere var plantet i jorden, og det går ikke mod spillere som Lautaro Martinez eller Immobile. Milan skal med stor sandsynlighed gribe deres perioder i kampen, men ellers satse på en bedre defensiv præstation og tage sejren på omstillinger. Skal de pludselig frem på banen i tilfælde af at komme bagud, kan det hurtigt gå galt, da Lazio er ekstremt farlige på omstillinger. Det der taler for en sejr til gæsterne, er udelukkende værterne håbløse præstationer mod top-4 holdene i denne sæson, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr over Inter. Det der taler imod er deres nuværende form med smalle ikke overbevisende sejre i ligaen, en nedsmeltning i pokalen og skader til Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic, Alessio Romagnoli, Alessandro Florenzi og selvfølgelig Simon Kjær. Disse afbud er klare mangler i start-11 og indhoppe fra bænken. Derudover har de netop en midtugekamp siddende i benene, og derfor tror jeg på en sejr til Lazio.

Rundager tror på: Lazio vinder til odds 2,90 – SPIL HER >>*Sassuolo – Juventus 2 (1-2)

En af rundens potentielt bedste kampe venter, når Sassuolo skal forsøge at gentage deres 1-2 sejr over Juve i det omvendte opgør. De har været inde i en god periode, men kom ned på jorden igen i sidste rundes nederlag til Cagliari (1-0). Deres nuværende 10. plads og manglende muligheder for at opnå noget i denne sæson udover en respektabel placering i midten af tabellen kan være hæmmende. Det kan være forklaringen på 33. rundes fuldt fortjente nederlag til bundholdet, hvor Sassuolo blot producerede syv skud mod mål (under halvdelen af deres sæson snit). Nu venter endnu et opgør mod en modstander, som har meget at spille for, og derfor skal de spændende salgsemner fra I Neroverdi motiveres af selve udstillingsvinduet. Det vil ikke overraske mig, hvis hjemmeholdet kommer til at være mest på bolden og forsøge at søge gennembrud i side/halvrum, hvorfra de kan finde Gianluca Scamacca. Derudover må vi blot konstatere at Domenico Berardi, har evnerne til at afgøre kampen på egen hånd. 

Juventus har smidt fire point i de seneste tre Serie A runder, og må dermed konstatere at drømmen om at genvinde mesterskabet ikke bliver i år. De kan dog glæde sig over en plads i Coppa Italia finalen efter en klassisk Juve-sejr på 2-0 over Fiorentina. Fuldstændig udspillet alle andre steder end i de to felter. Ligesom Milan måtte “Den Gamle Dame” også se sig snydt af Bologna, der i store dele af sidste rundes 1-1 opgør begrænsede storklubben til små chancer. Det kommende opgør kommer dog til at give dem mulighed for at dyrke det de har været bedst til under Massimiliano Allegri, nemlig kontrastød. Og dette tror jeg også bliver deres vej til en nødvendig sejr, da Roma blot er fem point fra dem og Fiorentina med en kamp i hånden skal hente syv af slagsen. Skadeslisten tvinger dem fortsat til at opfinde midtbanespillere (Danilo) eller ændre formation, da Arthur, Manuel Locatelli og Weston McKennie er skadet. Jeg tror motivation, rutine og den uskrevne regel om at Juventus vinder fører gæsterne til en sejr, ligesom syv af de seneste ti indbyrdes opgør også har kastet af sig.  

Rundager tror på: Juventus vinder med præcis ét mål til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Se også:

Skriv et svar