18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 33. runde i Serie A d. 15.-18. april 2022

Påsken byder også på bold fra Serie A, hvor der stadig er voldsom spænding i toppen af rækken. Fredag aften skal de to Milano-klubber og titelaspiranter i ilden, og runden rundes af mandag, hvor den sidste kandidat til titlen Napoli skal forsøge at holde sig til. Michael Rundager er klar med et lille skriv om samtlige af runde 33’s kampe i Serie A.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: Napoli – Roma 1 (2-1)

Rundens topstrid består af Napoli, som efter et nederlag i sidste runde tabte terræn til Inter og Milan i kampen om Scudettoen. Lidt længere nede i tabellen finder vi Roma, som i længere tid har været effektive, og står dermed tæt på en plads i Champions League. Begge hold kan ikke tåle et nederlag, hvis de skal holde liv i håbet, og derfor bør vi forvente en kamp med nerve og to hold der på forskellig vis, vil gå efter tre point. 

Napoli har ikke været specielt imponerende mod de andre italienske tophold, og i sidste runde led de endnu et nederlag (2-3), da Fiorentina var på besøg. Det er måske lige at strække den lidt at kalde Fiorentina et tophold, nederlaget kan muligvis også forklares med at cheftræner, Vincenzo Italiano har godt styr på Napoli. Nu venter der Luciano Spalletti to gange 45 minutter mod Jose Mourinho og hans gamle klub Roma, som de spillede 0-0 mod i det omvendte opgør. I sidste sæson blev det til en 0-2 og 4-0 sejr, og Napoli har generelt siddet tungt på i denne duel. Men nu skal de forsøge at kontrollere et fysisk stærkt hold, som hvis de får lov, kan tromle igennem på omstillinger. Napoli skal derfor være forsigtige med deres boldomgang, og kan med deres voldsomme våben, Victor Osimhen oppe foran leve på direkte spil. Begge deres scoringer i sidste runde, blev sat op af den dygtige angriber, der først sprintede fra Fiorentinas bagkæde for så at servere bolden for Dries Mertens. Efterfølgende scorede han et ekstremt imponerende mål, hvor han viser sin store fysiske spidskompetencer i luftrummet og duelspillet. Dermed kan Napoli på simple midler skabe de chancer der skal til for at vinde udover selvfølgelig at udnytte deres dygtige midtbane og kanter til at kontrollere kampen på bolden. Giovanni Di Lorenzo, Adam Ounas og Andrea Petagna er tvivlsomme, men skulle Lorenzo blive klar igen er det en stor forstærkning.   

Roma har sat en vildt slutspurt ind i jagten på en plads i top-4, og det har afgivet 11 Serie A kampe uden at lide et nederlag. Det er sågar blevet til fem sejre i de seneste seks runder, hvilket har ført dem op på en femteplads kun fem point fra Juventus. De har både slået Atalanta og Lazio i denne periode og skal nu forsøge at nedlægge Napoli. Hvad de ikke formåede, var at slå Bodø/Glimt i Europa League i det første opgør, og derfor var de ude i en opslidende proces i returopgøret, som til gengæld var mere end rigeligt til at de gik videre (4-0 og 5-2 samlet). Denne ekstra kamp i benene er unægteligt problematisk sammenlignet med værterne, som godt nok lide af nogle skader, men har kunne rette fuld fokus på dette opgør hele ugen. Romas skadesliste er tom for første gang i mands minde, men de har også brug for hele truppen, hvis de både skal jagte point nok til en plads i top-4 og gå hele vejen i Europa. Netop dette tror jeg vil koste dem for meget mod et hurtigt spillende mandskab, der fortsat skal holde sig relevante i mesterskabsspillet. Derfor forventer jeg en sejr til Napoli.

Rundager tror på: Napoli vinder med præcis ét mål til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Spezia – Inter 2 (0-2)

Spezia har i de seneste fire runder sikret sig overlevelse i Serie A, da de har sikret sig point mod de omkringliggende bundhold, og nu venter en periode, hvor de mere eller mindre er i sikkerhed. Dette kan kaste noget positivt af sig, i form at et mere fritspillende mandskab, men det kan i den grad også fører til isolerede kollaps undervejs. I det kommende opgør kan de ikke tillade sig mange mentale pauser i løbet af 90 minutter, da Inter kæmper for en Scudetto. Levere de en tilsvarende sløj indsats, som den i sidste rundes 0-0 resultat mod Empoli, vil det ikke gå dem i nærheden af lige så godt. De var ekstremt heldige i ikke at tabe, da de tillod 3-4 store chancer og selv var ganske anonyme offensivt. Til det kommende opgør skal de derfor løfte det defensive niveau og forsøge at lukke ned centralt men også på siderne, hvilket kan kaste dem ud i en bagkæde på fem mand. Offensivt skal de ikke forvente mange gaver og må derfor være skarpe på de få muligheder, der givetvis vil opstå på omstillinger og gennembrud på siderne. 

I sidste sæson havde Inter et par bøvlede opgør mod Spezia, men i denne sæson er det indtil videre blevet til en overbevisende 2-0 sejr, hvor den snildt kunne være endt med mere. Forskellen på sidste år og nu er cheftræneren, som har formået at sætte et Inter-mandskab som er markant bedre på bolden. De har så også været noget mere svingende, men ikke desto mindre har de mulighed for selv at afgøre mesterskabet. I det kommende opgør skal de forsøge at presse Spezia ved at få smækket så mange bolde ind omkring feltet som muligt, da det generelt stresse Spezias bagkæde gevaldigt. Derudover skal de udnytte den store individuelle forskel der er på de to hold ved at udfordre i alle de 1v1 dueller de kan komme til. Starter Joaquin Correa inde, er han blandt andet en af dem der skal steppe op. Derudover skal deres wingbacks ramme dagen og deres indlæg, og så bliver det svært at forvente andet end en sikker sejr til gæsterne. Inter er inde i en stærk periode med otte kampe i streg uden at registrere et nederlag (alle turneringer inkluderet), og kæmper for noget stort modsat værterne. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne. 

Rundager tror på: Inter vinder til odds 1,34 – SPIL HER >>*

AC Milan – Genoa 1 (1-0)

Med en ekstrem dosis af egen medicin, tog Inter et vigtigt skridt mod endnu en Scudetto og samtidig et kæmpe skridt væk fra Juventus på fjerdepladsen. Det blev til en ganske ufortjent 0-1 sejr, grundlagt efter en straffesparksscoring dybt inde i tillægsminutterne af første halvleg. Seks afslutninger hvoraf blot en udover målet, er værd at snakke om, og den kom efter et fremragende sparket hjørnespark. Omvendt blev de tæppebombet og kun snildt have tabt med 2-3 mål. Kan de tage noget med fra sådan en sejr, må det være troen på at de har et mesterskabshold, der er ekstremt svære at spille imod. I weekendens opgør mod ligaens nummer ni, må de undvære deres topscorer Lautaro Martinez, som sidder over grundet en karantæne. Men derudover kan de stille i stærkeste, og det er netop i hans fravær at indkøbet af Joaquin Correa giver en smule mening. Sidst de to hold mødtes vandt Inter 1-3 og vi skal tilbage til 1992 for at finde den seneste Verona sejr – kun otte gange i historien har Inter tabt dette opgør. Otte sejre og to uafgjorte resultater i de seneste 10 indbyrdes opgør, og Inter har alt at spille for, hvorimod Verona for længst har sikret sin position i midten af tabellen. 

Verona kan ikke nå en plads i Europa og får svært ved at kravle højere op i tabellen – dette bør lægge en dæmper på deres motivation skulle de komme bagud. Det vil ikke overraske mig, hvis vi ser et hold der er mere end villige til at tage kampen op, så længe de har et resultat ligesom vi så Bologna gjorde det mod Milan i sidste runde. Men kampbilledet vil med stor sandsynlighed vise Inter i kontrol og konstant forsøge at trænge igennem en solid defensiv, der venter på en omstilling. Vi må dog ikke forklejne deres evner på bolden, som har taget et gevaldigt løft i denne sæson, hvor de fortsat er i blandt de mest scorende. Senest formåede de at nedlægge Genoa 1-0 (ENDELIG), hvilket ikke lyder specielt imponerende, men Genoa var ubesejret otte kampe i streg. Verona skal muligvis undvære Antonin Barak, hvilket er et hårdt slag for deres offensive muligheder, men her kan rutinerede Daniel Bessa tage over. Inter får altså ikke nogen let kamp, men der er for mange faktorer når peger i retningen af en Inter sejr, og derfor forventer jeg at cheftræner Simone Inzaghi fører hjemmeholdet til en sejr.  

Rundager tror på: AC Milan vinder til odds 1,34 – SPIL HER >>*

Cagliari – Sassuolo X (2-2)

Sardiniens bedste fodboldhold er langt fra sikkerhed og står med fem nederlag i streg, hvoraf to af kampene endte 2-0 og 5-1 til henholdsvis Spezia og Udinese. Det virker som om desperation skabt af at befinde sig under nedrykningsstregen, opildnede til en fremragende februar med otte point i fire kampe. Nu venter Sassuolo, som kun har tabt en af de seneste otte runder, og har scoret 19 gange i denne periode. Cagliari skal dermed forvente at skulle finde mål, hvis de vil hente tre point. Mål scorer de ikke mange af, det er kun de tre hold under dem som står noteret for færre, og den måde de kommer frem til scoringer på, kan beskrives på følgende måde: Lange indkast, tilfældigheder og kontrastød. Udover Nahitan Nandez kommer de ikke til at mangle nogen fra start-11, så der vil være muligheder, men det skal komme af mandsmod og held, da cheftræner Walter Mazzarri intet giver dem taktisk. Desuden kan vi formentlig også snart begynde at fornemme den samme intensitet, som bragte dem over nedrykningsstregen tage form igen. 

Ved det seneste møde mellem de to klubber, vandt gæsterne 1-0 i Coppa Italia. Her sad Sassuolo på det meste og kunne have kvitteret med yderligere et par scoringer alt imens Cagliari udnyttede pladsen i siderummet til nogle giftige indlæg. Kampbilledet vil med stor sandsynlighed ikke være meget anderledes, men rammer Joao Pedro og store stærke Leonardo Pavelotti dagen, får Sassuolo det svært i boksen. Det har generelt været en stor udfordring for Sassuolo at holde buret rent på grund af indlæg, men det er den indrømmelse de gør sig. Deres forsvarsspil tvinger modstanderne ud, og så forsøger de at afvise, hvad der måtte komme – 52 mål imod sig signalere tydeligt at de ikke kommer til at sælge mange dyre forsvarsspillere (kun seks hold er dårligere). Deres 58 scoringer (top-3 antal) fortæller til gengæld en historie om en klub, der har nogle dygtige offensive brikker, og det kommer Cagliari med stor sandsynlighed også til at føle. De to hold har spillet uafgjort syv ud af de seneste ti indbyrdes opgør, og derudover har Sassuolo vundet tre. Jeg tror ikke tendens bliver ændret gevaldigt grundet de to holds formkurve og derfor forventer jeg et uafgjort resultat i et opgør, hvor værterne har meget på spil. 

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Sampdoria – Salernitana 1 (2-1)

Det var en enormt vigtig skalp Sampdoria tog for tre runder siden, da de slog Venezia 2-0. Det har bragt ro i lejren, men ikke sikkerhed – det kan de til gengæld sikre sig i weekenden, når Salernitana kommer på besøg. To nederlag i streg har isoleret dem i en slags limbo i nedrykningsspillet, som det kommende opgør kan trække dem ud af. Senest tabte de fuldt fortjent til Bologna 2-0, og her var det svært at se et hold, der kæmpede om overlevelse. Offensivt har de været pinlige i denne sæson og klubben kæmper med deres spillemæssige identitet. Til det kommende opgør skal de til gengæld kun tænke på en ting, og det er at hive en sejr i hus mod måske historiens dårligste Serie A hold. Deres ekstremt forsigtige opbygningsspil koster dem for meget fremadrettet, så derfor skal de håbe på en rød løber op til Salernitanas banehalvdel, hvorfra de så kan bygge et angreb op. Kampbilledet vil med stor sandsynlighed være uinteressant, og med Sampdoria en del på bolden uden at være farlige. Heldigvis for dem har de et par navne på kampkortet, som ved hvor målet står – Antonio Candreva og Francesco Caputo. Manolo Gabbiadini er desværre for dem fortsat tvivlsom, og gode gamle Fabio Quagliarella er med sine 39 år lovligt undskyldt for ikke længere at være kampafgørende kontinuerligt.

Det vil ikke være retvisende at beskrive Salernitana, som værende på badeferie, da de trods alt kæmper for det. De bliver heller ikke udstillet med tre og firmåls-nederlag, hver anden uge. Senest pressede de sågar Roma ud til det yderste efter et flot mål af Ivan Radovanovic, men også her tabte de fuldt fortjent 2-1. De spiller uden en plan, men holder blot vejret indtil der skal sparkes langt, og skulle I Granata lykkes med at presse Sampdoria, bliver det på diagonaler og en sjælden solid defensiv præstation. De mangler en af deres bedste offensive kort, da Mamadou Coulibaly forventes ude med en skade. Sampdoria kæmper for overlevelse og får her en gylden mulighed for at komme tættere på. Netop dette tror jeg vil være drivkraft nok til at de rutinerede kræfter kører en sejr i hus.

Rundager tror på: Sampdoria vinder til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Udinese – Empoli 1 (2-1)

Udinese sikrede sig en sæson mere i Serie A ved at besejre Cagliari, Sampdoria og Venezia indenfor de seneste fem runder. Derudover har de spillet 1-1 mod Roma og tabt knebent 2-1 til Napoli. Det er blot blevet til to nederlag i de seneste ti ligakampe, og i denne periode har de høstet halvdelen af sæsonen 36 point, og dermed har Gabriele Cioffi med stor sandsynlighed bevist, at han ikke behøver agere cheftræner på en midlertidig baggrund. Specielt de to seneste kamp har være yderst overbevisende. De er ekstremt afklaret i deres omstillinger og i den opbyggende fase er det tydeligt at de gerne vil ramme dybe løb i bagrummet, som har været ganske effektivt på det senest. Kombinere man det med en stærk defensiv, får man deres nuværende slutspurt. Kampen vil med stor sandsynlighed bære præg af et hjemmehold, som ikke har noget imod at lade gæsterne være på bolden, men sådan er det normalt. De må dog undvære deres målræv, Beto, som har været god i de hurtige omstillingerne.    

Empoli gør hvad der skal til for at bibeholde stemplet Serie A klub, men det er på baggrund af et flot efterår at de sølle point der skrabes sammen for tiden kan bruges. Senest spillede de ganske forventeligt uafgjort mod Spezia i en fornuftig 0-0 opvisning. Empoli skabte 3-4 chancer, som alle kunne have bidraget med en sejr, men de mangler en målscore, og det er faktuelt lige meget, hvor meget Inter forsøger at tale lejesvenden Andrea Pinamonti op. Ligesom med Udinese, er Empoli ikke blege for en lang bold i bagrum og derfor tror jeg vi vil se to hold, stå dybt i forsvarsspillet for at mindske rummet at sparke i. Derudover vil de blæse afsted på omstillinger og momentvis satse på et højt pres. I det omvendte opgør vandt Empoli 3-1 og det tror jeg Udinese vil lave om på, som den helt store motiverende faktor. Derfor forventer jeg en sejr til Udines bedste hold.

Rundager tror på: Udinese vinder til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Venezia 1 (2-0)

Fiorentina har på baggrund af en ekstremt solid hjemmebane plantet sig på en syvendeplads, kun to point fra Lazio på Conference League- og fire fra Roma på Europa League pladsen. En solid stime af fem kampe uden nederlag med en imponerende 2-3 sejr over Napoli i sidste runde, har holdt dem relevante i subtoppen. Runden forinden kørte de Empoli ud af banen, med et 1-0 resultat som snildt kunne være blevet til mere. Det eneste holdet mangler for at kunne være en bastant del af toppen, er uden tvivl en solid målscorer – Men med Nicolas Gonzalez inde i en imponerende periode og Arthur Cabral muligvis det samme, finder de alligevel målene. De får også brug for effektivitet mod et defensivt præget Venezia mandskab, som de med stor sandsynlighed får let ved at spille mod, men svært ved at skabe store chancer. Begge hold har meget at spille for, så jeg tror vi får en hård fight og alt, hvad den kan trække fra specielt gæsterne, hvilket kan presse Fiorentina i kontrafasen. La Viola må undvære Giacomo Bonaventura, men Alfred Duncan har været en solid erstatning. 

Venezia har ikke mange skud tilbage i bøssen, og skal nu benhårdt går efter point og meget gerne sejre i samtlige kampe. Problemet er bare at truppen ikke er i stand til at fører taktstokken særligt effektivt, men har det tværtimod bedst i skyttegravene. Det så vi tydeligt i sidste rundes 1-2 nederlag til Udinese, hvor de ikke fik meget ud af deres boldbesiddelse og i stedet tillod en hulens masse omstillinger imod sig. Derfor må det glæde dem en lille smule, at de igen kan få lov til at sætte landminer og pigtrådshegn op omkring eget felt og satse på små momenter. Kampbilledet vil bære præg af et hold som ikke har råd til andet end at håbe, da de har brug for noget opløftende snart. De befinder sig til nedrykning og tabt otte af de seneste ti kampe. 2022 har blot budt på fem point og nu står de, hvis alt går som jeg forventer det med endnu et nederlag i hånden. Fiorentina tager deres 11. sejr på hjemmebane i sæson 21/22.

Rundager tror på: Fiorentina vinder med mere end ét mål til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Juventus – Bologna 1 (2-1)

I sikker stil, men så heller ikke mere, vandt Juventus 1-2 på Sardinien i sidste runde og fik dermed rystet noget af en chokstart af sig, da de kom bagud efter 10 minutter. To ekstremt flotte scoringer sikrede dem en fortsat relevans i mesterskabspillet, men 0-1 nederlaget til Inter var reelt set dødsstødet. Nu skal de blot fokusere på at holde Roma under dem og se, hvor langt det kan fører dem op i tabellen. Den kommende modstander bliver ikke nogen nem opgave, og de mange skader på midtbanen, Arthur, Manuel Locatelli og Weston McKennie fylder selvfølgelig en smule. Det kalder formentlig på et formation skifte, men betyder under alle omstændigheder, at vi ikke kan forvente meget kreativt fra central midt, hvor det så bliver Paulo Dybala, der skal sætte spillet centralt. Bologna vil stå parkeret på egen banehalvdel så længe de har et resultat, og herfra vil de afvise efter bedste evne – noget Milan fik lov til at føle. Spørgsmålet er så og Juve har det der skal til – målene skal med stor sandsynlighed komme via indlæg, og her er Dusan Vlahovic yderst begavet, så det burde være muligt. 

Bologna vandt ganske overbevisende 2-0 over Sampdoria, og dermed er fortællingen om et hold der står sammen for sygdomsplagede Sinisa Mihajlovic genskabt. De spiller med et andet fokus og drive – pludselig har deres præstation igen mening og det klæder dem. Kan de genfinde den samme styrke og fokus, som i deres 0-0 resultat i Milano kombineret med deres effektivitet i sidste runde, er der point at hente. Skadeslisten er mere eller mindre tom, så de har kunne træne godt, men får også brug for alt den positive energi de kan finde. Den Gamle Dame har ikke tabt til gæsterne siden 2011, men har derimod vundet de seneste 12 møder med I Rossoblu. I det omvendte opgør vandt værterne 0-2 og et lignende resultat vil trods alt ikke overraske mig, da Juve har ekstremt meget at spille for endnu. Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.   

Rundager tror på: Juventus vinder med præcis ét mål til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Lazio – Torino 1 (1-0)

Et af de varmeste hold i Serie A, er på nuværende tidspunkt Lazio, der foruden et 3-0 nederlag til Roma, ellers har buldret derudad på det seneste. De har været håbløse mod de andre tophold i denne sæson, og derfor ligger de ikke højere i tabellen end en sjetteplads, men når de mindre hold giver dem en lillefinger går det stærkt. Senest gik det hårdt ud over Genoa, som blev nedsmeltet 1-4 på et hattrick af hvem andre en Ciro Immobile. Hans magi bliver påkrævet igen mod et af de mest anstrengende hold at stå overfor i Serie A. Lazio skal forvente et tryk fra start af, som ikke er lige til at spille sig igennem. Det vil ikke overraske mig, hvis de i første ombæring får brug for at åbne kampen op med en scoring på baggrund af en bolderobring højt på Torinos banehalvdel. Skadeslisten er fuldkommen tom hos hovedstadsklubben, som dermed kan ændre kampbilledet via bænken i det tilfælde at start-11 ikke kan knække koden. 

Torino har ikke skrabet voldsomme mængder af point sammen (39), men de må uden tvivl havde et hårdt kæmpende ry i blandt de andre Serie A klubber. Cheftræner Ivan Juric tilbyder ikke meget kreativitet på bolden, men sætter til gengæld sit hold op til noget nær perfektion defensivt. Kan de få aflastning i form af mål, bliver de et stærkt hold fremadrettet, men det kræver at Juric udvikler sig. Selvom undskyldninger om skader og andet giver en fair forklaring på, hvorfor Andrea Belotti pludselig ikke kan score efter behag, så ligger der mere bag. Skal de have andet end et point eller et knebent nederlag med sig hjem fra Rom, skal målet/ene komme på standardsituationer eller tilfældigheder. Jeg tror dog mest af alt på Aquilottis solid hjemmebane, som har været den fjerdebedste i denne sæson, og forventer derfor en smal sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: Lazio vinder til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Atalanta – Verona X (1-1)

Jeg ved snart ikke, hvad man skal mene om det før i tiden så imponerende Atalanta. Deres sæson er en katastrofe ovenpå deres exit i Europa League, der sluttede efter 0-2 nederlaget til RB Leipzig torsdag aften. Der er under alle omstændigheder et enormt pres på Gian Piero Gasperini, som er en my way or the highway type træner. Den kan gå i noget tid, og specielt så længe resultaterne opfylder forventningerne, men der har været for meget hakkeri i maskineriet. Derfor fortsætter de med at dumpe ned i tabellen til den ottendeplads, der på nuværende tidspunkt snildt kan blive deres endestation. De har ikke vundet i fire kampe i streg nu og tabte seneste 2-1 til Sassuolo i ligaen. I det kommende opgør skal de håbe på en frisk og sulten Luis Muriel, da Duvan Zapata spillede fuld tid i midtugen – hvilket i sig selv er skørt når man tænker på hans skader i denne sæson. Mod Verona skal La Dea udnytte deres perioder i opgøret ved at få pumpet folk i feltet samtidig med at de skal have fokus på omstillingsmulighederne. Der vil opstå muligheder for at banke igennem på kontra, men det er uden tvivl også noget de selv skal være nervøse for i egen ende. 

Verona har haft en formidabel sæson under Igor Tudor, som har forvandlet en defensiv motor til at være en målmaskine. Det er der markant flere penge i, og så længe de bibeholder mange af de dyder den tidligere cheftræner Ivan Juric implementerede, vil de fortsat være et solidt midterhold. Senest tabte de noget ukarakteristisk med 2-0 til Inter i et opgør, hvor de aldrig fik et ben til jorden, noget som stort set ikke har forekommet i denne sæson. Det kan skyldes fraværet af Antonin Barak, som også vil være ude af dette opgør, hvilket sætter en lille dæmper på deres muligheder. Den seneste periode har også båret præg af et hold i en mindre tilbagegang, og derfor forventer jeg ikke at de kan udnytte værternes mulige udmattelse ovenpå en europæisk aften. Jeg tror Atalanta kommer haltende tilbage på rette spor, men det bliver ikke med fuldt udbytte, da Verona bør være i stand til at afvise det meste. Derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Få flere spiltips til weekenden i SpilXpoden

Skriv et svar