18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 31. runde i Serie A d. 2. – 4. april 2022

Virkelig en interessant runde vi går i møde i Italiens bedste række. Det spidser både til i toppen, i kampen om europæiske pladser og i kampen om at undgå nedrykning. Dermed er der en masse på spil i weekendens kampe. Weekendens helt store opgør er Derby d’Italia, som meget vel kan vise sig at være utrolig definerende for mesterskabet. Michael Rundager byder dig på italienske specialiteter fra weekenden.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Rundens kamp: Juventus – Inter X (1-1)

Det hører til sjældenhederne at Derby d’Italia ikke har store implikationer i det italienske mesterskab, og weekendens store brag er bestemt ikke nogen undtagelse. Begge kan fortsat snuppe endnu en Scudettoen til pokalskabet, men det kræver meget få fejltagelser undervejs. Derfor er dette opgør ekstremt vigtigt for begge mandskaber. 

Med et voldsomt exit i Champions League, kan Juve nu fokusere yderligere på at skabe det mirakel, der skal til for at sikre endnu et mesterskab. De har dog fortsat Coppa Italia at kæmpe med om, men med blot syv point op til AC Milan på førstepladsen og 16 kampe i streg som ubesejret, må de lugte blod. Det har på ingen måde været overbevisende eller prangende i denne periode på 11 sejre og fem uafgjorte, men det er klassisk italiensk – en stil som blandt andet gav Inter deres mesterskab sidste år. De vil stå i en 4-4-2 blok, presser en anelse højt, men så snart det bare lugter af ubalance i organisation, vil de droppe ned på egen banehalvdel. Her vil det blive et voldsomt slagsmål, hvor “Den Gamle Dame” blot venter på at smide rollatoren, for så at blæse afsted på et imponerende kontrastød. Derudover skal vi holde øje med de få opspil, som fører til et angreb, da det formentlig vil være indlæg, som Juventus går efter. Inter er fortsat sårbare på indlæg, og her kan hjemmeholdet for alvor straffe dem. De skal dog klare sig uden Kaio Jorge, Weston Mckennie, Federico Chiesa og Denis Zakria samt Luca Pellegrini som tydeligvis vil påvirke deres start-11, men også fleksibiliteten i deres udskiftningsmuligheder.   

Inter har ikke de samme udfordringer på skadesfronten, men har derimod lidt af en manglende effektivitet. Tre scoringer i blot fem kampe (eksklusiv Salernitana, inklusiv alle turneringer). Offensivt mangler de friskhed og power – Inter kan altid forvente Edin Dzeko inde i boksen og Lautaro Martinez over det hele, men målene vælter ikke ind. Udgangspunktet må forventes at være 3-5-2, og specielt deres wingbacks, Denzel Dumfires og Robin Gosens kommer til at blive afgørende for deres gennembrudskraft. Centralt vil Juventus med stor sandsynlighed være lukket ned med stor komptakthed, så det er Dumfires og Gosens, som skal udnytte den plads de vil få. Men i sidste ende afhænger det af deres dynamik og relationer inde centralt, da de først skal spille sig på Juves banehalvdel via de centrale rum. Fejler de derinde vil det koste ekstremt meget den anden vej, da det vil give gunstige betingelser for omstillinger den anden vej. Inter kan i langt højere grad leve med et enkelt point på kontoen end Juventus, der skal overhale Inter, Napoli og AC Milan som har et syv-points forspring. Derfor tror jeg ikke Inter vil satse voldsomt af frygt for omstillinger, men de vil dominere kampbilledet, da Juventus ikke har holdet eller mentaliteten til andet end at forsvare, spille langsomt eller slå kontra. Jeg tror vi får en hård fight, uden sprudlende fodbold og et uafgjort resultat, da Juventus ikke har været i stand til at slå de tre andre i toppen, samtidig med at Inter ikke har været i stand til at vinde på Allianz Stadium siden 2012.   

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Spezia – Venezia 1 (2-1)

Det lugter ikke af topfodbold når Spezia tager imod Venezia, men jeg kan garantere for rå fight og to hold, som vil gå efter en sejr. Ser vi på Spezias program, så tænker jeg at de har sat en stor fed cirkel rundt om netop denne runde og den 37., hvor de tager til Udine. Kan de tage en sejr er der måske også mulighed for at bringe momentum videre til næste rundes udekamp mod Empoli. Til det kommende opgør håber jeg at vi blandt får lov til at opleve det Spezia hold, jeg faldt for i sidste sæson, hvor de rent faktisk spillede modigt og uden et blindt ønske om at blive en sæson mere. Det har været for meget kick and rush, men mod et mere defensivt orienteret hold, som Venezia, ser vi forhåbentlig et hold som tør spille den ind centralt og tage chancer der fra. De står uden alvorlige afbud og kan derfor stille i stærkeste, som på dagen kan drille de fleste hold, grundet fart og individuel – lad os kalde det gåpåmod. Det bør være nok til at overbevise dem om at tage styringen og gå benhårdt efter alle tre point, som vil bringe dem 3-5 point fra overlevelse. 

Det er blevet til fem point i 2022 for Venezia, og det eneste som må give dem bare en smule nattero er det resterende kampprogram. Udover denne mulighed for at komme tættere på overlevelse, venter Udinese, Salernitana, Bologna hjemme og Cagliari (i 38. runde). Der er altså fortsat gode muligheder for point på kontoen, men en kamp som denne skal udnyttes, da Venezia har tre point op til Cagliari over nedrykningsstregen. Desuden er det med større sandsynlighed Spezia med syv points forspring, de skal overhale end det er Cagliari. Deres vej til point i weekenden er dog noget hæmmet, da de må undvære Thomas Henry, Sergio Romero samt anden keeper Luca Lezzerini og Dennis Johnsen. Ikke desto mindre vil det med stor sandsynlighed ikke ændre meget på gameplan, som hedder grav hurtigst muligt skyttegraven, læg minefeltet og eksploder ved given lejlighed, når der kan lugtes blod. Det er ikke “Det Sixtinske Kapel”, som bliver genskabt når Venezia går på banen, men nærmere en blidere gengivelse af det italienske rugbylandsholds bedrifter. Jeg tror vi får en lige kamp, hvor Spezia trods alt har en del mere Serie A erfaring, hvilket kommer dem til gavn. Derfor tror jeg på en smal sejr til hjemmeholdet ligesom i det omvendte opgør (1-2).   

Rundager tror på: Spezia vinder til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Lazio – Sassuolo 1 (3-1)

Det har ikke været en prangende sæson for Lazio, men de kan fortsat redde den med en vild slutspurt. De er blot to point fra Atalanta og Roma på den eftertragtede femteplads, der giver Europa League-fodbold. Den kommende modstander bliver dog ikke nogen let opgave at nedkæmpe, da de apropos slutspurte, selv har påbengyndt en. Der har igennem hele sæsonen været interne udfordringer efter Maurizio Sarri trådte til som cheftræner, og det har givet kæmpe udsving i præstationerne. Senest tabte de 3-0 i “Derby de Capitale”, og runden forinden kunne de med nød og næppe slå Venezia 1-0, alt imens de slagtede Cagliari 0-3 på Sardinien. Når de rammer dagen og alt ruller, står de stærkt – bortset fra kampene mod de andre tophold. Derfor kan det være svært at spå om deres forfatning, men med kampen om Europa League og deres styrke i presspillet og på bolden, burde vi se et dominerende hjemmehold i weekenden. De må dog klare sig uden Pedro, Luiz Felipe og Stefan Radu, hvilket efterlader Francesco Acerbi med Partic, som stoppermakker. 

Sassuolo er ubesejret i de seneste seks kampe, hvor det er blevet til fire sejre og to uafgjorte. Derudover har de scoret 16 mål i denne periode, hvor det samtidig kun har lukket syv mål ind – det er lidt for Sassuolos taget deres defensive organisation eller mangel på samme i betragtning. En af de flittige målscorer Gianluca Scamacca er med stor sandsynlighed ude, men ellers kan de stille i stærkeste, som uden tvivl kan udfordre Lazio gevaldigt. Selvom modstanderne i de seneste runder har været sølle, giver det uden tvivl deres offensive spillere en tro på egne evner, og det er guld værd. Der vil være kamp om boldbesiddelsen, men jeg kan ikke forestille mig andet end at Lazio vil dominere her. Det vil derfor være via skarpe pasninger igennem Lazios forreste pres og omstillinger, som skal danne grundlag for deres chanceproduktion. Dette er bestemt også noget de gør godt, og derfor tror jeg vi får en underholdende kamp med lidt flere mål end det gennemsnitlige (2.87). Jeg tror også vi får en sejr til Lazio, som trods alt har markant mere at spille for end gæsterne, der er fanget midt i ingenting.

Rundager tror på: Lazio vinder til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Salernitana – Torino 2 (0-1)

Genoa vandt en fodboldkamp forleden, og dermed har vi beviset på at alt kan ske – ikke desto mindre, tror jeg mere på at Covid-19 ikke eksistere, end at Salernitana kan sikre sig overlevelse. Med 16 point i 28 kampe ser det tungt ud, og skulle der komme noget godt ud af deres deltagelse i år, må det være et validt argument for at skære Serie A ned til 18 hold. Weekendens modstander hedder Torino, og det lyspunkt de må kunne finde frem, er at Torino er håbløse på udebane (10 point). Det er faktisk kun Salernitana, der har gjort det dårligere med otte point. Det skal dog understreges at halvdelen af de ti point, Torino har hentet ude, er kommet i de seneste fem forsøg. Salernitana vil ikke ændre på meget i deres tilgang – direkte spil, slutprodukt om det så er en afslutning fra midterlinjen og så et forsøg på at stå dybt og forsvare. 

Torino ligger på en 11. plads med 35 point og en elendig formkurve. Senest var de skyld i at Genoas chancer for overlevelse blev genopfrisket, da de hjemme tabte 1-0 – desuden skal vi ni runder tilbage for at finde deres seneste sejr i samme by, da de vandt 1-2 over Sampdoria. Det der taler for en sejr i weekenden, må være deres evne til at forsvare, hvilket vil begrænse Salernitanas muligheder for at skabe noget på bolden, og på omstillinger. De kan dog risikere at deres egen mand, Simone Verdi straffer dem, da han allerede har kvitteret med et par mål og to godkendte præstationer for Salernitana mod Spezia og Genoa. Torino skal være mere direkte i deres spil, og forsøge at pumpe bolden ind i feltet så meget som muligt. Får Andreas Belotti noget at arbejde med, bør han være mand for et afgørende øjeblik. Selvom Torino har været sløje på det seneste, så har de dog ingen undskyldning for ikke at tage alt med hjem. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: Torino vinder til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Empoli 1 (2-0)

Fiorentina har været inde i en solid periode med 11 point i de seneste seks Serie A runder, hvor de har holdt nullet i to og kun lukket fem mål ind. Der hersker ingen tvivl om at de er et godt sted for tiden, hvilket deres seneste 1-1 resultat ude mod Inter bekræfter. Her så vi en kamp, hvor de spiller lige op med de forsvarende mestre. Perfekt timing op til Derby dell’Arno! La Viola har været enormt dygtige til at få folk ind i feltet hurtigt, og det fører ofte til scoringer, hvilket deres seneste fem scoringer understreger. De har været dynamiske og producere mere xG end deres modstandere i stort set alle kampe (ifølge Wyscout). Med frygt for at gentage mig selv, så er de altså kommet meget godt ud af tabet af Dusan Vlahovic. Til det kommende opgør vil deres dynamik og vilje til at komme i feltet, med stor sandsynlighed være nok til at serve Empoli midt over. Det tempo de er i stand til at spille i og deres individuelle kvaliteter på midtbanen, vil gøre det svært for gæsterne at modsvare.

Et af ligaens måske mindst formstærke hold, er naboerne hvis stadion blot ligger 27 km fra Stadio Artemio Franchi. Empoli kan måske ligne et hold, der er ved at have styr på det igen efter de tre seneste rundes hæderlige resultater, men ser vi på kampbilledet skulle de have tabt dem med 2-3 mål. Der er ikke et gram dynamik i deres boldomgang, og så har de ekstremt svært ved at håndtere tempoet. Derudover får de modsat den kommende modstand sjældent mere end to spillere ind i feltet. De udgør altså en lille trussel, samtidig med at de har svært ved at holde nullet. Derfor tror jeg vi får et noget ensidigt forløb, og spørgsmålet er velsagtens ikke om værterne kan få ændret på det tidligere 2-1 nederlag til gæsterne. Det er vel nærmere om de ikke får netmaskerne til at blafre mere end en enkelt gang i weekenden. Jeg tror det bliver til en sikker sejr til Fiorentina.   

Rundager tror på: Fiorentina vinder med mere end ét mål til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Atalanta – Napoli X (1-1)

Rundens andet topbrag består af Atalanta og Napoli. Begge har fortsat ekstremt meget at spille for, selvom Atalantas chancer for en plads i Champions League er mere eller mindre død. De skal derimod koncentrere sig om femtepladsen, som lige nu besættes af Roma med de samme 51 point som La Dea. Derfor må vi forvente en topmotiveret, som vil fokusere 100 procent på kampen selvom de har en vigtig Europa League runde i vente, når de ude skal møde RB Leipzig. Atalanta vil med stor sandsynlighed fokusere på at presse højt i perioder, hvor de tvinger Napoli ud i siderummet. Derudover tror jeg de vil have et brændende ønske om at dræbe flowet i kampen, således at Napoli ikke får lov til at sidde tungt på boldbesiddelsen i lange perioder. Kan de så få skabt nogle gode chancer på bolderobringer højt på banen, standardsituationer eller de enkelte magiske øjeblikke, hvor Atalanta moser igennem enhver modstander centralt, så kan alting ske. De står uden vigtige spillere som Duvan Zapata, Jermie Boga, Rafael Toloi og Josip Ilicic, som alle hører til i start-11. Generelt har skades- og kampfrekvensen været deres helt store modstander i denne sæson, og grundlæggende årsagen til deres nedtur i 2022. 

Nedtur har dog primært været opskriften for Napoli, når de har udfordret Bergamo-klubben. Siden sæson 19/20 er det blot blevet til en sejr og to pointdelinger, men hele fire nederlag i det indbyrdes regnskab. Derfor virker det her ikke som en “walk in the park” kamp på trods af hjemmeholdets afbud. Napoli må også undvære Victor Osimhen, Andre Anguissa, Giovanni Di Lorenzo, Andrea Petagna og muligvis Piotr Zielinski. Det er også nogle seriøse tab i start-11 og på bænken. Ikke desto mindre har Napoli en markant bredere trup end Atalanta, hvilket også afspejler sig i tabellen – gæsterne har nemlig i lige så stor grad lidt under skader og mange kampe i denne sæson. Gli Azzurri har til gengæld intet andet end Serie A at fokusere på, og det giver dem unægteligt en fysisk såvel som mental fordel i de sidste otte runder og ikke mindste i den kommende. Jeg tror vi får et lidt blandet kampbillede, hvor Napoli generelt vil være dominerende på bolden, men det hold som presser bedst kan løbe med sejren. Her tror jeg Napoli vil klare den bedst, men Atalanta har hjemmebanen, og Gian Piero Gasperini har haft ekstremt stor fokus på den defensive organisation i denne sæson. Derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Udinese – Cagliari X (1-1)

Der er flere spændende kampe på programmet, som ingen indflydelse har på mesterskabet, men nærmere hvem der bliver i Serie A. Udinese er ikke langt fra at sikre sig en sæson mere, og med to kampe på hånden tyder meget på at det nok skal lykkes. De skal holde et pointsnit/kamp på 0,5, og så er de med stor sandsynlighed home safe. Første skridt mod det vil være denne seks points-duel mod øboerne, som også kæmper om overlevelse. Skadeslisten ser overskuelig ud, men 21-årige Nehuen Perez mangler, og Pablo Mari Villar er ude med karantæne, og dermed står de en anelse svækket i bagkæden. Offensivt kan de dog glæde sig over at Gerard Deulofeu har taget over efter Beto er forsvundet. Vi må forvente et defensivt orienteret hjemmehold, som fokuserer på at være i balance så længe som muligt både på bolden og uden. Kontrastød og standardsituationer vil være deres vej til en sejr. 

Cagliari har hårdt brug for point efter tre nederlag i streg og en pludselig “opblomstring” fra Genoas side. Nu er det ikke længere blot et spørgsmål om at holde Venezia under dem, men pludselig også Il Grifone. Deres seneste kamp mod Milan endte med et 0-1 nederlag i en kamp, hvor de ellers fik skabt 3-4 gode chancer, hvilket er positivt da de intet skabte i nederlaget til Spezia og Lazio. Defensivt har det været lidt af en rodebutik på det seneste, men ganske underholdende at se en decideret sweeper i moderne fodbold. Cheftræner Walter Mazzarri er godt nok også 60 år gammel, men det er forbavsende at se den slags. De forsøger at presse nogenlunde højt på banen, men deres bagkæde dropper tilbage så snart der bare er optræk til det mindste dybdeløb, og så har de balladen, da mellemrummet op til midtbane kæden bliver kæmpe stort. Til det kommende opgør må de klare sig uden Leonardo Pavoletti og Razvan Marin, som begge er testet positiv for COVID-19 – også her er de lidt bagefter resten af verden. Derudover er Nahitan Nandez og Luca Ceppitelli ude med skader, hvilket svækker truppens bredde og start-11. Udinese har været klart stærkest i det indbyrdes regnskab, og jeg tror umiddelbart ikke Cagliari har nok firepower til at bryde igennem deres betondefensiv. Desuden kan Udinese være mere end tilfredse med et uafgjort resultat, som jeg også tror bliver kampens udfald. 

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Sampdoria – Roma 2 (1-2)

Sampdoria kunne ånde lettet op efter deres 0-2 sejr over Venezia i sidste runde. Det har givet dem et hul på syv point ned til netop oprykkerne fra Venedig på 18. pladsen, og dermed sikrer de sig en smule arbejdsro inden en slutspurt, hvor blandt andet Salernitana og Genoa kommer forbi Stadio Luigi Ferraris. Kampe som skal vindes og så burde alt falde på plads for Sampdoria. Dermed ikke sagt at de resterende kampe ikke kan hjælpe, men netop disse må forventes afgørende. Det bliver fx ikke en let opgave i den kommende runde, når Roma kommer på besøg. Her vil kampen med alt sandsynlighed blive dikteret af, hvad Jose Mourinho tror kan give gæsterne tre point. Sampdoria kan med fordel håbe at de kan stille sig en smule tilbage i noget der minder om deres 4-4-2 formation, og blot absorbere pres og vente på en omstilling. Deres bagkæde er ikke specielt gode venner med bolden, så chancen skal med stor sandsynlighed skabes på en bolderobring, da de ikke får meget held med at spille sig op fra fase 1 til 4.

Roma må klare sig uden Jordan Veretout (igen) og Gianluca Mancini, men her er de godt dækket ind med erstatningsmuligheder. I sidste ende handler det i høj grad om, hvorvidt Lorenzo Pellegrini og Tammy Abraham kan splitte Sampdoria ad. Kan modstanderen lukke ned for dem, har Roma ikke været meget værd, og det kan også være noget af forklaringen på deres ekstreme skifte i niveau fra kamp til kamp. De er svære at gøre sig kloge på, ikke mindst på grund af denne udfordring, men også fordi Mourinho ikke har været specielt dygtig til at udvikle holdet i en bestemt retning – udover at der er kommer intensitet og power i deres defensive tilgang. Det er ikke specielt imponerende når man tænker på investeringer i truppen for over 110 millioner Euro. Jeg tror vi får en lidt rodet kamp, hvor begge hold vil holde en smule igen, men hvor kvaliteten på I Giallorossi’s mandskab i sidste ende vil løbe med sejre.

Rundager tror på: Roma vinder til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Verona – Genoa 1 (1-0)

Skal nogen stoppe denne vanvittige redningsmission Genoa har påbegyndt, så må det næsten være Verona på hjemmebane. 26 af de i alt 42 point Verona har skrabet sammen i denne sæson, er tikket ind på Stadio Marcantonio Bentegodi. Deres nuværende formkurve peger dog ikke i retningen af et hold på toppen, og Verona har i de seneste sæsoner nærmest gået i dvale så snart de rammer 40 point. De går dog sjældent mere end 2-3 kampe uden en sejr, og på papiret bør dette tage dem tilbage til en vinderkurs. Deres vigtigste offensive spillere Antonin Barak, Gianluca Caprari, Giovanni Simeone og Marco Faraoni, er alle sammen klar og det tror jeg kommer til at være guld værd i weekenden. Med netop disse gutter gør det ikke så meget, at de er en anelse forudsigelige, da der er nok kvalitet til at nedbryde de fleste hold. Det kan 55 mål i 30 kampe bevidne – kun tre andre hold i Serie A har scoret flere mål. 

Dermed kan meget tyde på at Genoa får nok at se til, hvis de skal bibeholde deres stime på otte kampe ubesejret. 10 point og fem clean sheet er det blevet til, og senest slog de Torino 1-0, hvilket bragte dem tilbage i snakken om at blive i den bedste italienske række. De har dog et ekstremt svært kampprogram, som ellers skal sikre dem omkring 12-15 point for at overleve. Deres seneste sejr kom på baggrund af en boldbesiddelse på 28 procent og blot 119 succesfulde pasninger. Vi snakker 1,3 succesfulde pasninger i minuttet, og jeg tror ikke de kan forvente at skulle være mere på bolden i det kommende opgør. Det gør sådan set ikke det store, da cheftræner Alexander Blessin er en legende i at destruere fodboldkampe. Jeg tror vi vil se et ekstremt defensivt afklaret hold, som er omtrent lige så afklaret i at de ikke har lyst til at være på bolden, da det kan koste en omstilling i den forkerte retning. Selvom Genoa forsvarer fremragende og presser som galt det deres liv, så tror jeg Veronas offensive kvaliteter er nok til at tage sejren. 

Rundager tror på: Verona vinder til odds 1,83 – SPIL HER >>*

AC Milan – Bologna 1 (2-0)

AC Milan får lov til at lukke og slukke den 31. runde en sen mandag aften i Milano. Lige meget hvad, kan de med en sejr udbygge forspringet til en eller flere af de andre top-4 hold, og dette må være topmotiverende. Zlatan Ibrahimovic er også meldt klar igen, og snakker om at han er langt fra færdig – dette må også give et moral boost til truppen. De skal trække på rutinen resten af vejen, og så er Scudettoen sådan kun noget de kan smide nu. Den første hurdle dertil hedder Bologna, hvilket må siges at være en af de lave spring der skal til. De er ubesejret i de seneste otte Serie A-kampe, hvor de i samme periode har holdt nullet hele fem gange, og blandt andet vundet præcis 1-0 i de seneste tre kampe. Det er ikke fordi de ikke har skabt chancer til mere end et mål, men effektiviteten har bare ikke været i højsæde – derfor har deres stærke defensiv været altafgørende. Den eneste seriøse ridse i lakken er deres 2-2 resultat i Salernitana. 

Det bliver ekstremt svært for Bologna at få noget som helst med hjem fra hybrid banen i San Siro. Det har generelt bare været svært for dem siden årsskifte, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr på 2-1 over Spezia. Det har været nogenlunde hæderligt defensivt, men det kræver for meget fokus, som derfor begrænser deres fremadrettede pondus. Senest mod Atalanta formåede de dog for første gang i tre runder at skabe mere end 10 afslutninger, men blot en enkelt af dem var værd at skrive hjem om. Jeg tror simpelthen ikke på projektet, som også må drives uden cheftræner Sinisa Mihajlovic, der er ude på ubestemt tid med leukæmi. De kan måske være heldige med et par kontrastød, men jeg kan ikke se andre udfald end en sejr til førstepladsen i Serie A.

Rundager tror på: AC Milan vinder med præcis ét mål til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af ComeOn!


Få flere spiltips til weekenden i SpilXpoden

Skriv et svar