18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 3. runde i Serie A d. 26. – 28. august 2022

Michael Rundager er klar med en komplet gennemgang af alle 10 kampe fra 3. runde i Serie A. Runden byder på lækkerbiskener som Juventus – Roma og Lazio – Inter.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: Juventus – Roma 1 (2-1)

Den kommende runde byder på mange kampe, som i sidste ende kan være afgørende for sæsonens endelig udfald. Rundens kamp har muligvis ikke direkte implikationer for mesterskabet, men en plads i top-4 er unægteligt noget begge hold bør gå efter. Derfor kan man snakke om et klassisk 6-points opgør. 

Juve skal forsøge at rejse sig oven på et kedeligt 0:0 resultat ude mod Sampdoria. Et kedeligt opgør, som i høj grad underbygger cheftræner Massimiliano Allgris måde at gå til vaflerne på. Vind hjemme og få for alt i verden point med hjem fra udekampene – gerne bare det ene. Jeg tror ikke, vi skal forvente et så passivt mandskab, når de spiller hjemme; her vil de dominere. Allegri skal dog gribe det klogt an, mod Roma som tidligere har vist sig ekstremt effektive til at stå lavt og slagte deres modstandere på omstillinger. Til det kommende opgør står de uden profilerne Angel Di Maria, Paul Pogba, Wojciech Szczęsny og Federico Chiesa – desuden er Arthur, Marley Ake og Kaio Jorge også ude.

Jose Mourinho må også undvære profiler, da Nicolo Zaniolo har karantæne og Georginio Wijnaldum er skadet. Det er dog vand sammenlignet med hjemmeholdets liste, og Roma får formentlig mest af alt brug for deres defensive styrker og så Tammy Abraham, som skal holde på bolden i omstillingsfasen. Indtil nu har de spillet solidt uden at virke uovervindelige, 1:0 sejre over Salernitana og Cremonese er godkendt, men begge scoringer kommer på baggrund af en standardsituation. Udtrykket er fortsat rodet og pragmatisk, så det handler i høj grad om, hvorvidt gutterne fra hovedstaden er motiverede og rammer dagen. Mon ikke de er det i den kommende runde, spørgsmålet er så om det er nok på Allianz Stadium. 

Sidste sæson bød på to tætte opgør, som sikrede Juve seks point efter 1:0 og 3:4. Den samme tæthed forventer jeg også i dette opgør, hvor jeg ser hjemmeholdet løbe med sejren.

Rundager tror på: Juventus vinder med ét mål til odds 3,95 – SPIL HER >>*


Monza – Udinese 2 (1-2)

Det har på ingen måde været den start på sæsonen, Monzas transfervindue har lagt op til. Først et 1:2 nederlag til Torino og senest en total udradering på 4:0 mod Napoli. Jeg har sjældent set hold skabe sølle 0.02 i xg (ifølge Wyscout), men det var tilfældet i sidste runde. De mange skader til det kommende opgør får heller ikke de mørke skyer til at blæse væk. Dany Mota, Carlos Augusto, Andrea Ranocchia og Pablo Mari Villar er alle ude med skader. Alle kæder er ramt og de nye ansigter skal fortsat bruge tid på at skabe relationer, hvilket ikke er lovende for det kommende opgør. 

Det har på ingen måde været en opløftende start på sæsonen for Udinese, men de har dog skrabet et point sammen efter 0:0 hjemme mod Salernitana. Skadeslisten er derudover også en smule mindre, men tabet af Nehuen Perez er et stort tab. Det bliver altså et opgør mellem to hold, som trænger til en god præstation og point. Noget jeg tror, Udinese vil være tættere på at kunne udleve, derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,36 – SPIL HER >>*


Lazio – Inter 2 (1-2)

Vi har nogle store baskere i 3. runde, og dette er absolut et af dem. Lazio mod Inter har potentialet til at blive et højintenst opgør med masser af mål. 

Når det så er sagt, var Lazio ikke i stand til at score mod Torino i sidste runde, men måske endnu vigtigere, så scorede modstanderen heller ikke. Den defensive organisation har været for svingende, og det bliver der ikke plads til fredag aften. Alle spillere forventes klar til opgøret, så forberedelserne og konkurrencen må have været i top, nu er det blot op til cheftræner Maurizio Sarri at sætte holdet op. Sidste sæson vandt de 3:1 over Inter på Olimpico di Roma, og det samme er muligt igen, men de skal stoppe Romelu Lukaku.

Seks point i de to første kampe mod bundholdene Lecce og Spezia, er muligvis ikke en specielt god indikator for Inters styrke. Deres præstation mod Spezia er til gengæld ikke til at tage fejl af – 3:0 og tillader blot et enkelt skud mod mål (efter et hjørnespark). Deres mål falder på forskellige opspil, hvor Lukaku er dybt involveret i de to første, og så ved man bare at sol, måne og stjerner står perfekt for Inter, når Joaquin Correa får netmaskerne til at blafre. Inter mangler fortsat Henrikh Mkhitaryan, men de klarer sig, og han er formentlig ikke i start-11 alligevel. 

Jeg tror vi kan forvente os et brag af en kamp, hvor begge hold vil have deres perioder. Inter ser skræmmende ud lige nu og derfor tror jeg på en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*


Cremonese – Torino 2 (1-2)

Cremonese har haft en godkendt start på tilværelsen i Serie A, hvor de formåede at presse både Fiorentina og Roma en smule. Nu venter en nemmere modstander, som dog bliver svær at score på. Oprykkerne bør gå benhårdt efter et point, ved at stille sig ned og absorbere Torinos angreb. Det vil være muligt at begrænse dem, men spørgsmålet er, om de har kvaliteten. Skadeslisten er tom, så de har friske ben og med stor sandsynlighed en tro på tingene. 

Torino spillede en fornuftig kamp mod Lazio i sidste rundes 0:0 resultat, men de skal bringe mere på bolden, hvis der skal scores. Den kommende modstander giver dem bedre muligheder for at satse lidt, da omstillingerne vil være mindre farlige. Derfor tror jeg, cheftræner Ivan Juric får skubbet sit hold længere op, vinder mere tid i angrebene (som han har brug for), og tager en sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*


AC Milan – Bologna 1 (2-0)

En solid start på sæsonen har givet Milan fire point i de to første kampe. To svære kampe mod Udinese og Atalanta kunne sagtens være endt med kun det halve. Dermed må vi forvente et solidt Milan-mandskab i den kommende tid, i hvert fald så længe de kan holde skaderne nede til kun Rade Krunic. I det kommende opgør får de brug for kreativitet og tempo i spillet, og det vil Charles De Ketelaere måske kunne bringe, da han rygtes i start-11. Sammen med Sandro Tonali kan de kontrollere midtbanen og så krydse fingre for, at Rafael Leao endelig snøre støvlerne ordentligt på. 

Bologna har ikke vundet over Milan siden 2016, og skal vi tage de to holds nuværende kampform for gode varer, så ser det også sort ud på lørdag. I sidste runde var de heldige med at spille sig til uafgjort (1:1) mod Verona, der snildt kunne have scoret yderligere 3-4 mål. Endnu værre bliver det, at deres offensive profil, Riccardo Orsolini er ude med en karantæne. Det lugter langt væk af Bologna presset i bund og en sikker sejr til værterne.

Rundager tror på: AC Milan -1 (EH) til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Spezia – Sassuolo X (1-1)

Spezia og Sassuolo har haft en identisk start på sæsonen, hvor de begge har vundet en enkelt 1:0 og fået ørene i maskine 3:0. Forskellen er blot, at Sassuolo går ind til kampen med en 1:0 sejr over Lecce (en pligtsejr). Det kan blive gæsternes fordel i det kommende opgør. Skadeslisten er ikke alvorlig, da det kun er Hamed Traore og Mert Muldur, der forventes ude, men skal de have noget med, bliver de nødt til at blive skarpere på de defensive omstillinger. 

Spezia vil uden tvivl vente som en slange i det høje græs, afventende før slangehugget sættes ind. Deres 1:0 sejr over Empoli var et godt eksempel på dette, efter de kom foran. Denne strategi reddet deres skind i sidste sæson, og det vil også kunne give dem point i det kommende opgør. De må klare sig uden Kelvin Amian og Janis Antiste, men det er alligevel M’Bala Nzola, vi må forvente kan blive hovedperson igen. Jeg ser et relativt jævnbyrdigt opgør på Alberto Picco, og forventer derfor et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*


Salernitana – Sampdoria X (1-1)

Det er svært at putte en grimasse på til dette opgør. Jeg forventer ikke en tempofyldt fodbold med fokus på at spille sig igennem, men nærmere et godt presspil fra begge hold og specielt lange bolde fra Salernitana. Værterne fra Salerno klarede frisag med 0:0 mod Udinese i sidste runde, hvilket er et kæmpe resultat i kampen om overlevelse. Nu venter endnu en altafgørende kamp mod Sampdoria. De har fortsat mange vigtige spillere ude med skader og må derfor leve på hård fight og bolde sendt ud til pølsemanden.

Sampdoria har muligvis ikke leveret noget stort på banen, men skulle have været foran efter 6’ minut mod Juventus. I stedet kæmpede de sig til et godkendt 0:0 resultat, hvor “Den Gamle Dame” blev begrænset offensivt. Sampa må klare sig uden Andrea Conti, Tomas Rincon og nyindkøbte Manuel De Luca. 

En sejr vil være kæmpestort for begge mandskaber, men jeg tror ikke de to hold giver hinanden lov til det store.

Rundager tror på: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*


Verona – Atalanta 2 (1-2)

Verona kan ikke være tilfredse med 1:1 mod Bologna, da de klart dominerede kampen, ikke desto mindre var det en klar forbedring fra deres 2:5 nederlag til Napoli. Nu skal de forsøge at lægge på, hvilket tydeligvis er i den defensive organisation. Bolognas scoring vidner om en sløset tilgang omkring indlægssituationer, som vil koste dyrt mod et hold som Atalanta. Verona skal forsøge at kontrollere kampen uden at kaste for meget frem, men blot være tålmodige og gøre det, de er bedst til – gennembrud på siden, som samtidig begrænser antal offensive omstillinger mod sig. 

Gæsterne fra Bergamo ser skarpe og afklarede ud. De viser tænder inde i feltet, hvor de lynhurtigt får sendt 4-5 spillere ind, samtidig med at de har det helt fint med ikke at være på bolden. Kan de spille sig fra fase 1 til 3 på en aflevering, gør de det fremfor at fedte rundt med den, og det har bragt dem tilbage i snakken om en topplacering. Jeg tror, vi vil få en kontrolleret kamp, hvor begge hold hiver lidt i håndbremsen i store dele af kampen, men når det så gælder, går det stærkt. Det vil ikke overraske mig, hvis der skal en standardsituation til at åbne kampen, men i sidste ende ligner det en sejr til La Dea grundet deres kynisme og individuelle kvaliteter.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*


Fiorentina – Napoli 2 (1-2)

Fiorentina havde det svært mod en defensivt indstillet modstander, da de forsøgte sig 17 gange mod Empolis mål. Kun en af de afslutninger lugtede af noget brandfarligt og resten – desuden kom otte af dem i tillægstiden. De led muligvis under at have spillet en midtugekamp i Conference League kvalifikationen, hvor de slog Twente 2-1. Inden weekendens opgør har de været i Holland for at spille, hvilket igen kan præge deres præstation. Omvendt har Napoli blot lænet sig tilbage i stolen og studeret lodtrækningen til deres Champions League gruppespil. 

Napoli startede som fyr og flamme i sæson 21/22, og noget tyder på, vi er vidne til noget lignende i år. De to første runder har budt på en 2:5 og 4:0 sejr mod henholdsvis Verona og Monza. Muligvis to hold omkring bunden for nuværende, men fortsat en magtdemonstration fra et hold under opbygning. Truppen er noget nær skadefri, da det lige nu kun er Diego Demme der meldes ude. Men med en targetman som Victor Osimhen, lader det til, at alt kan lade sig gøre. Derudover er Khvicha Kvaratskhelia kommet flyvende fra start med tre mål og en assist. Napoli har i de to førnævnte et frygtindgydende våben med god fart og teknik, noget som giver dem en spændende dimension via hurtige gennembrud og omstillinger. Det kan blive afgørende mod Fiorentina, som jeg tror står overfor en for stor mundfuld.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*


Lecce – Empoli 1 (1-0)

Endnu et vigtigt opgør spilles i 3. runde, når Lecce tager mod Empoli. Begge må forventes at balancere mellem overlevelse og nedrykning i denne sæson, og derfor er dette et afgørende slag. Lecce har ligesom de to andre oprykkere fortsat at hive et point ind til gode, og det skal ske søndag aften. Indtil videre har de produceret 13 afslutninger i de to første runder, men har fortsat ikke sneget sig over 1 xg (ifølge Wyscout). Jeg tror, de får bedre mulighed for at sætte spillet, og dermed vise sig bedre frem. Kommer de først foran, vil de være i stand til at forsvare en føring. 

Empoli sikrede sig et vigtigt point mod Fiorentina i sidste runde, men det er nogle helt andre værktøjer, der skal op af kassen i 3. runde. Her må det forventes, at de går efter tre point, og kan så leve med uafgjort. Cheftræner Paolo Zanetti vil helt sikkert forsøge at kontrollere kampen og tage initiativet mod oprykkerne. Det kan give åbninger den anden vej, og jeg tror netop dette vil forårsage problemer for gæsterne. Lecce kommer foran og forsvarer den hjem.  

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar