18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 23. runde i Serie A d. 21.-23. januar 2022

Der er fortsat fuld spænding i Serie A, specielt i toppen af ligaen, hvor Juventus igen har meldt sig ind i kampen. De kræver dog, at de får sat point på kontoen i weekendens kamp mod ligaens 2’er AC Milan – Ja, det er korrekt, der venter et klassisk italiensk topbrag. Michael Rundager gennemgår her samtlige kampe i runden, uddyber den seneste form, fravær og hvad han tror kampen ender.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager

Rundens kamp: AC Milan – Juventus 2 (1-2)

Rundens helt store opgør venter når Milan tager imod Juventus søndag aften. Milan kan fortsat presse Inter om mesterskabet, og Juventus har efter en imponerende stime af gode resultater gjort sig relevant i snakken om en plads i top-4. Derfor er der enormt meget på spil, når de to hold skal duellere om point på kontoen. 

AC Milan fik tydeligvis spaghetti ben i sidste rundes 1-2 nederlag til Spezia. De stod med en gylden mulighed for at hente point på førerholdet Inter, men kunne i stedet dumme sig gevaldigt, da de ikke var i stand til at udnytte deres chancer og samtidig dummede sig defensivt. Det er voldsomt at se nogle af de defensive bommerter Milan har lavet i denne sæson, og Spezias første scoring var en grov understregning af dette. Det afgørende mål faldt dybt inde i tillægstiden og få havde blinket, hvis der var blevet fløjtet frispark til Milan sekunder forinden. Ikke desto mindre, skal sådan en kamp køres hjem når du får et straffespark og skaber 25 afslutninger. De har kørt et hårdt program, og grunden til de ligger i toppen kan i virkeligheden også blot skyldes nogle af de mirakler cheftræner Stefano Pioli har stået for i løbet – han får ofte rigtig meget ud af lidt. Nu får de Sandro Tonali tilbage fra karantæne, og han har vist sig at være i topform, men midtbanen er fortsat uden Ismael Bennacer og Franck Kessi. Desuden er Fikayo Tomori, Fode Ballo og selvfølgelig Simon Kjær ikke til rådighed, hvilket gør bagkæden og midtbanen noget svækket. Men med Tonali i truppen, er deres muligheder for at kontrollere mere af slagets gang markant forbedret. Derudover er deres offensive spillere fortsat inde i en god periode med mål. 

Juventus må undvære Leonardo Bonucci og Federico Chiesa, men har derudover truppen intakt. Senest moste de Sampdoria i Coppa Italia med 4-1 og i weekenden vandt de ganske overbevisende 2-0 over Udinese. Det er ikke modstandere i nærheden af Milans kaliber, men Juve har fundet den gamle vindermentalitet tilbage. Nu mangler de blot at stadfæste den når modstanden er fra toppen af tabellen. Godt nok vandt de over Roma 3-4, men det var på baggrund af syv gode minutter, da Roma ellers klart havde fortjent sejren. Inter udstillede dem også fuldstændig i selve spillet, da de vandt 2-1 i Super Cup, men Inter formåede alligevel at være med resultatmæssigt. Cheftræner Massimiliano Allegri er en mester i at skabe resultater, men også i at dræbe hjerter. Det er knastørt at se på, og talentafvikling kan vel uden tøven smides på bordet uden at støde nogen. De vil gå til denne kamp, som enhver anden, med fokus på en kontrolleret boldomgang, hvor der ikke skal ske for meget uventet. Dernæst satser de på lækkert fra Paulo Dybala eller noget power fra Weston McKennie inde i feltet, som med et sent løb kan fange en til tider omtumlet Rossoneri-bagkæde med skægget i postkassen. Jeg tror vi får et ægte italiensk opgør med lækre tacklinger, struktureret boldomgang, men et Milan mandskab mere presset end Juventus. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne.        

Rundager tror på: Juventus vinder til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Verona – Bologna 1 (2-0)

Vi så et skræmmende effektivt Verona mandskab besejre Sassuolo med hele 2-4 i sidste uges kampe. Selvom cheftræner Igor Tudor, mener at de skulle have scoret 7-8 mål i kampen, vil jeg stadig mene at de udnyttede deres chancer ganske fornuftigt. Det var blot sæsonens tredje udebanesejr, alle sejre er faldet indenfor de seneste fire udebaneture. Omvendt har de ikke vundet på hjemmebane siden d. 22. november, hvilket er fem kampe på Stadio Marcantonio Bentegodi siden. Dermed har det ellers så sikre hjemmeholdet været nødsaget til at høste vindruerne på farten. Det er svært at gøre sig helt klog på I Gialloblu for tiden, da de runden forinden tabte 1-2 til Salernitana, som lige nu er en stærk kandidat til at blive det dårligste hold i Serie A’s historie. Det har været en ustabil periode med meget COVID-19, skader og karantæner, hvilket kan forklare de svingende resultater, men holdet er til mere end Tudor’s forsigtige ønske om 39 point og overlevelse. Det skal en kamp som denne vise, da Bologna er i kulkælderen med mange afbud og Verona ser ud til at være uden de store mangler. 

Bologna står fortsat uden Musa Barrow og sandsynligvis også Riccardo Orsolini samt en håndfuld andre fra bredden, som er tvivlsomme. Derudover er Andreas Skov Olsen så godt som videre, da et salg inden dette transfervindue lukker nærmest er uundgåeligt. Den offensive slagkraft er altså ikke imponerende for tiden. Ligesom Verona har det også været en svær tid for gæsterne, som har lidt under COVID-19 og generelt skader. De har til gengæld ikke været i stand til at komme specielt godt ud af situationen, da det kun er blevet til tre point i de seneste seks runder. Senest tabte de fortjent 0-2 til Napoli. Det eneste som muligvis kan trøste en smule er håbet om at historien vil gentages sig. Det er nemlig kun lykkes hjemmeholdet at slå Bologna én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør. Tidligere på sæsonen vandt I Rossoblu 1-0, og det vil med stor sandsynlighed være et lignende resultat, der skal på bordet hvis de vil vinde. De har blot scoret syv mål i de seneste seks kampe, og har i tre af kampene ikke formået at score – det går mildest talt dårligt for dem offensivt for tiden. Derfor tror jeg bestemt heller ikke på nogen mirakler i weekenden, men blot den kære Tudor komme tættere på det kedelig mål om blot at overleve i Serie A.

Rundager tror på: Verona vinder til nul til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Genoa – Udinese X (1-1)

Genoa har lavet en klassisk “italiener”, da de for anden gang i denne sæson skifter cheftræneren ud. Først gik det udover Davide Ballardini (hvilket ingen kan være overrasket over) og dernæst Andriy Shevchenko (for uerfaren til opgaven). Nu prøver de sig med tyske Alexander Blessin, som også er ganske uerfaren, men kan tilføje en del på det defensive. I weekenden tabte de modløst 6-0 til Fiorentina, som ellers runden forinden tabte 4-0 til Torino. Den står på Serie B til næste sæson, også selvom det skulle lykkes dem at presse på med en sejr i den kommende runde. Da spillet med bolden ikke just har været prangende, kan det være at en specialist i presspillet kan give dem nogle bolderobringer, som fører til chancer i stedet. Heldet tilsmiler dem ikke længere, hvilket ellers har været den eneste grund til at de ikke har rykket ned i de to foregående sæsoner. 

Det blev til en skrivebordssejr over Salernitana, på 3-0, da kampen aldrig blev til noget grundet COVID-19 udbrud hos bundproppen. Dermed fik Udinese lidt at smile af, trods nederlag til Juventus på 2-0 og Atalanta 2-6 i de to seneste Serie A runder. Den sikre defensive bastion er blevet minimeret drastisk, hvilket har kostet mange mål på det seneste. Derfor må tilføjelsen af Pablo Mari fra Arsenal være kærkommen. Men at dømme ud fra den suveræne 0-4 sejr over Cagliari for fire runder siden, tror jeg de har en perfekt opskrift til sejr mod knap så imponerende modstandere. Genoa skal frem på banen, hvilket vil give gode omstillingsmuligheder til gæsterne. Det er rent guf for gæsterne og dynamit for værterne. Jeg tror vi får en forbavsende underholdende kamp, hvor kvaliteten dog vil halte lidt. Genoa vil håbe på en god dag for Mattia Destro, men spørgsmålet er hvorvidt de kan holde Udineses kontrastød og Beto nede. Udinese har til gengæld 130 minutter i benene efter deres pokalexit på 1-0 til Lazio i tirsdags. Jeg tror vi får en kamp, hvor Udinese kan være tilfredse med uafgjort mod et mentalt påvirket Genoa mandskab, som stadig er nedslået ovenpå sæsonens udvikling. De vil derfor ikke kunne udnytte et potentielt udmattet og måske lige så presset hold fra Udine – Jeg forventer en pointdeler.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Inter – Venezia 1 (2-0)

Lige nu ligner det en sikker udsættelse af kampen mellem Inter og Venezia, men meget kan nå at ske. Inter kunne ikke holde deres imponerende sejrsstime på ni kampe i streg kørende, da de mødte et veloplagt Atalanta mandskab i forrige weekenden. Kampen endte 0-0, men det lignede længe blot et spørgsmål om tid, før ballet blev åbnet med den første scoring. En stærk præstation fra de forsvarende mestre, som med lidt mere held havde vundet i Bergamo. Der var til gengæld ingen problemer med at score i midtugens Coppa Italia opgør mod Empoli – de kunne dog have scoret endnu mere. Kampen endte 3-2 efter forlænget spilletid, og Inters eneste store svaghed kom endnu engang til syne, da Empoli scorer til 1-2 kort før slutfløjtet på et indlæg. Inter står med en fuldstændig tom skadesliste, med undtagelse af Joaquin Correa, men med en brandvarm Alexis Sanchez, som i øvrigt scorede med låget i pokalen, er de fortsat godt dækket ind breddemæssigt. Det bliver også nødvendigt, da Nerrazzurri må være en anelse udmattet oven på to hårde kampe. 

Venezia har ikke den samme luksus for hånden som Inter, da deres stab (6) og spillertrup (8) er blevet ramt af 14 tilfælde med COVID-19. I tilfælde af ni spillere smittet, kan I Leoni alti bede om udsættelse af kampen – lige nu tror jeg næsten de håber på den mulighed med så mange afbud. Venezia fik et point mod Empoli, da de på baggrund af en ekstremt flot kæmpet anden halvleg fik reduceret til 1-1. Det hører dog med at Empoli havde to mand liggende i græsset, da Venezia fik de hvidklædte til at ligne flotte kegler på banen. Skal Venezia hive samme resultat hjem i weekenden, vil det formentlig kræve noget lignende. 

Inter vil presse gæsterne i bund, og forsøge sig med gennembrud både via kombinationer omkring feltet og indlæg til stærke Edin Dzeko. Specielt deres gennembrudsspil omkring feltet er den store forskel på Simone Inzaghis hold og så det Antonio Conte havde i sidste sæson. De er afklaret og gode til at løbe dybt, samtidig med at de tør sætte bolden på spil med en risikabel aflevering. De risikable bolde vil give små åbninger til Venezia, men jeg tror simpelthen ikke de kan få nok ud af det, når bolderobringerne kommer langt nede på egen banehalvdel. Derfor forventer jeg en sejr til Inter, som ikke vil komme let til de tre point grundet udmattelse og et par busser foran målet.

Rundager tror på: Venezia +2,5 (AH) til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Lazio – Atalanta 1 (1-2)

Vi er ikke langt fra at jeg havde valgt dette opgør som rundens kamp, grundet den oplagte mulighed for sprudlende offensiv fodbold. Lazio har beriget os med en målscore på 13-7 i de seneste fem runder og vandt seneste 0-3 over Salernitana. Nu står de overfor et tophold, hvilket de tidligere på sæsonen har håndteret som en pose blandede bolcher. I begyndelsen af sæsonen stod de stærkt, men i de seneste tre topbrag er det blevet til 2-1 nederlag til Inter, 4-0 nederlag til Napoli og 0-2 nederlag til Juventus. Senest de stod overfor Atalanta klarede de sig til gengæld fornuftigt med et 2-2 resultat. Dengang sad La Dea mere eller mindre på det hele, men kampen bød på forbavsende få chancer, effektiviteten var blot i top. Den kan den potentielt set også være i weekenden, da Ciro Immobile er skræmmende for tiden. Han har nettet ti mål i de seneste ti kampe, og scoret fire kampe i streg nu. Senest tog han dem videre i Coppa Italia, med en scoring til 1-0 i forlænget spilletid. De ekstra 30 minutter var absolut ikke optimalt, da truppen allerede er en anelse presset grundet skader til Mattia Zaccagni, Pedro og Francesco Acerbi. Deres spillestil kræver dynamik i presset og eksplosive kanter, derfor har de brug for overskud. 

Atalanta har sæsonen igennem manglet nøglespillere, og i den kommende runder vil de også stå uden Duvan Zapata, Robin Gosens, Ruslan Malinovsky og Josip Ilicic. De to sidstnævnte er yderst tvivlsomme grundet COVID-19 restriktioner. Truppen er splittet bogstavelig talt grundet enkelte spillere, som ikke er blevet vaccineret. Derfor er det svært at spå om, hvad de stiller med, eller hvordan de kommer til at præstere. En ting er dog sikkert – de kommer til at mose igennem i kontrafasen og skal hente deres point på den måde. Deres seneste præstation mod Inter indikerer også at de fortsat kan levere på et topniveau, netop ved at trykke på knappen på de rigtige tidspunkter. De skal lukke ned for Lazios gennembrudsfase i siderne og udnytte det til tider sløsede forreste pres til nemme opspil. Jeg tror vi får os en medrivende kamp på et højt niveau, som også potentielt set kan give en god mængde mål (ligesom i de seks foregående opgør). Atalanta har været mest stabil og bør være mest ovenpå fysisk. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: Atalanta vinder til odds 2,26 – SPIL HER >>*


Cagliari – Fiorentina 2 (1-2)

Bundholdet fra Sardinien er på dybt vand – selv efter deres to sejre i streg befinder de sig fortsat under nedrykningsstregen, og det kommende opgør ser ikke ud til at hjælpe dem der. De har en god håndfuld spillere ude med COVID-19 samtidig med at de mangler Keita Balde og Kevin Strootman. Målmand Allesio Cragno, Alessandro Deiola, Raoul Bellanova og Alberto Grassi forventes ligeledes ude netop grundet Corona, og dermed er målmandsposten og specielt midtbanen spoleret fuldstændig. Derfor vil det ikke overraske mig gevaldigt, hvis de ender med at stå dybt i en 5-mands bagkæde og håbe på gode omstillinger og en forsigtig tilgang til deres egen boldomgang. Fordelen med tre mand i opbygningsfasen, er at de er svært at presse dem og skulle det blive aktuelt er der ofte en befri muligheder i form af en lang bold afsted på fløjene til en wingback. De skaber ikke meget, men tillader heller ikke voldsomt meget imod sig, hvilket 1-0 nederlag til Roma i Serie A og Sassuolo i Coppa Italia også vidner om.   

Det lykkedes endelig Fiorentina at få afsluttet en stime på tre kampe uden sejr, og fik i den grad vasket et håbløst 4-0 nederlag til Torino af sig, da de slagtede Genoa 6-0. Dermed tror jeg de fik lov til at give dødsstødet til Genoa og samtidig finde tilbage på rette spor. Unipol Domus er dog ikke til at spøge med, da det er en svær udebanetur lige meget, hvilken forfatning værterne er i. Gæsterne bør dog forsøge at sætte sig på opgøret ved at dominere centralt og presse Cagliari i bund. Deres midtbane er markant stærkere, og gennembrud centralt må derfor også være løsningen, da det bliver svært at komme til mange indlæg imod en 5-mands bagkæde. Dermed skal Dusan Vlahovic ikke forventer mange muligheder via indlæg, men skal i stedet tage kampene med stopperen for at skabe mere plads til dybdeløb fra central midt. Jeg tror vi får en svær kamp for La Viola, da Cagliari kæmper for overlevelse – omvendt kæmper de selv for en plads i Europa, og det kræver en sejr. Derfor forventer jeg et tæt opgør, som i sidste ende giver en sejr til Fiorentina.

Rundager tror på: Fiorentina vinder med præcist ét mål til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Odds på Serie A

*Reklamelink

Napoli – Salernitana 1 (3-0)

Det bliver endnu et underligt opgør i Serie A, da COVID-19 hærger løs på ny. Napoli er muligvis ovre det værste, men deres modstander er ekstremt tæt på at kunne smide håndklædet i ringen og bede om udsættelse, da de har otte spillere inficeret med COVID-19. Det er i forvejen en gave at skulle spille mod Salernitana, men nu mangler de over halvdelen af truppen grundet skader, karantæner og positive tests. At Napoli så mangler David Ospina på mål, Andre Anguissa, Adam Ounas samt Kalidou Coulibaly virker som en picnic ved siden af. De skal, ligesom i mere eller mindre samtlige kampe i denne sæson, tage kontrollen via midtbanen. Her er de ekstremt dygtige til at sætte et gennembrud i gang på kanterne, og spørgsmålet er så blot om de er effektive nok til at udnytte deres chancer. Skulle det ikke være tilfældet går der rygter om at Victor Osimhen endelig er ved at være klar, og kan gøre sit comeback i weekenden. 

Salernitana fik fratrukket et point for nyligt, da de ikke mødte op til opgøret mod Udinese. Dermed taber de kampen 3-0 og får en pointstraf – det er hårdt, men har samtidig ingen sportslige implikationer som sådan. De har fortsat kurs må en historisk elendig sæson, og det eneste positive der kan komme ud af det, er en seriøs snak om Serie A’s antal hold. Skal de tage noget med fra weekenden bliver det på baggrund af tilfældigheder og en beton defensiv. Jeg har svært ved at se dem score mål eller forhindre Napoli i at gøre det. Derfor forventer jeg intet andet end en sejr til værterne, som virker til at være kommet i gang igen til Juventus’ store skræk.   

Rundager tror på: Napoli -2,5 (AH) til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Spezia – Sampdoria X (1-1)

Det er blevet til ti point i de seneste fem runder for Spezia, og grundet en enormt ringe bundstrid ser det ud til at de ikke behøver meget mere end 12-14 point ekstra, for at sikre overlevelse. Senest vandt de 1-2 over AC Milan, da de på dramatisk vis scorede det vindende mål dybt inde i tillægstiden – et mål som muligvis blev grundlagt på et frispark, men det er en ringe undskyldning. Spezia har været ekstremt heldige på det seneste og det har ført dem til friske sejre over topholdene (Milan og Napoli), ligesom i sidste sæson, hvor de blev døbt “dragon slayers”. De har generelt været inde i en fornuftig periode ovenpå en dårlig start på sæsonen, og det ser ud til at de kan sikre sig en sæson mere i toppen af italiensk fodbold. I det kommende opgør skal de forsøge at genoprette balance, da de tabte 2-1 i den omvendte udgave. Dette er ikke langt fra umuligt grundet deres egen kampform, men også gæsternes. 

Sampdoria har truffet en svær beslutning, som dog var uundgåelig, da de fyrede cheftræner Roberto D’Aversa og gav Marco Giampaolo resten af sæsonen til at bevise sit værd i ugens løb. De har tabt alle fire kampe i 2022 og står pludselig i en situation, hvor de er blevet opslugt af nedrykningsspillet igen. De kan dog med en sejr i den kommende runde tage et kæmpe skridt i den rigtige retning – der er altså ekstremt meget på spil for begge hold. Det kan derfor komme til udtryk via en forsigtig tilgang, hvor begge hold i sidste ende kan leve med et uafgjort resultat. Sampdoria har behov for at stabilisere sig igen, og Spezia vil stadfæste deres position i tryghed med et enkelt point. Sampdoria mangler Maya Yoshida og Omar Colley i bagkæden, specielt Yoshida er et stort tab. Derfor ser jeg dem ikke som værende favoritter i det kommende opgør, selvom deres trup på papiret diktere det. Jeg forventer et uafgjort resultat.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Torino – Sassuolo 1 (2-0)

Med fire sejre i de seneste fem runder har Torino forsigtigt spillet sig ind i kampen om pladserne i Europa. Senest slog de fuldt fortjent Sampdoria 1-2, hvor de kontrollerede kampen i de første 75 minutter. Deres defensiv er solid og så længe de holder nuværende effektivitet foran modstandernes mål, vil de fortsat være relevante i subtoppen. Cheftræner Ivan Juric har skabt et stærkt fundament omkring deres organisation både med og uden bolden, hvor de sjældent kan fanges ude af balance. Deres evne til at straffe modstandere på omstillinger og gode gennembrud opbygget centralt, men eksekveret via fløjene har båret frugt på det seneste. Derfor må det også forventes at de vil være i kontrol i det kommende opgør, hvor gameplanen må være et mellemhøjt pres med fokus på at lukke ned for Domenico Berardi og så selv skrue tempoet op når de er på bolden.

Sassuolo tabte med hele 2-4 i egen hule, da Verona kom på besøg i sidste weekend. Det var nærmest som at se et oldboys hold forsvare imod et ungdomshold, da Sassuolos pres og intensitet i forsvarsspillet var pinligt. Deres boldomgang manglende intet, da de ofte kunne spille sig tæt på Veronas felt, men der manglende uendeligt meget intensitet generelt. Der kom dog andre boller på suppen i Coppa Italia, hvor de sendte Cagliari ud med en 1-0 sejr, der snildt kunne være endt med et par mål mere. Grundet den energiforladte kamp i sidste runde og Torinos stærke stime samt imponerende hjemmebanestatistik, der kun er overgået af Inter, forventer jeg en sikker sejr til hjemmeholdet.  

Rundager tror på: Torino vinder til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Empoli – Roma 2 (1-2)

Det er seks runder siden den seneste Empoli sejr – det var dermed en kort stund, hvor de blandede sig i kampen om de Europæiske pladser. Cirka lige så kort som ideen om at de kunne blande sig til at starte med. Vi kan dog ikke tage det fra dem, at de har gjort sig en fin figur med fornuftig fodbold og blandt andet sejre over Napoli, Juventus og Fiorentina. Dermed er det langt fra udelukket at de kan skabe en overraskelse i weekendens opgør mod Roma. Det seneste 1-1 resultat i Venedig skriger dog ikke til himlen om et hold på vej til noget stort, men præstationen var god og disse kampe har sit eget liv. Derfor kan noget pege i retningen af at Empoli er på vej til at finde fodfæste igen. Senest tabte de i forlænget spilletid 3-2 (2-2) til Inter, i en kamp hvor de kom tilbage 1-2 efter at Inter bragte sig foran tidligt i opgøret. Deres helt store udfordring er den manglende evne til at levere over 90 minutter, de spiller ofte en fremragende første eller anden halvleg, men falder fuldstændig igennem i den modsatte. Der mangler de fortsat vindermentalitet på højeste hylde.

Roma tog en spinkel 1-0 sejr over Cagliari med sig videre til den næste runde. De skulle bruge et straffespark for at skabe en chance stor nok til at hente sejren, men Tammy Abraham kunne med en bedre førsteberøring havde lukket kampen. Dermed fik de afsluttet en svær periode med blandt andet nederlag til Juventus og AC Milan – to kampe som understreger at de fortsat ikke kan være med i striden om Champions League pladserne. Kampen om Europa lever dog fortsat videre i en hård duel med Fiorentina og Lazio. De skal have maksimalt udbytte af den kommende runde og det kræver en fokuseret defensiv indsats. Begge hold kommer til at have momentum, men alt efter hvad cheftræner Jose Mourinho beslutter sig for bør det være Roma der kontrollerer opgøret. I Giallorossi skal udnytte deres individuelle kvaliteter på banen til at presse en tvivlsom bagkæde, derudover tror jeg Tammy Abraham får en overskuelig opgave mod Empolis stoppere. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne ligesom i det omvendte opgør, hvor Roma vandt 2-0.

Rundager tror på: AS Roma vinder til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink


Elsker du sport og spil? Så prøv at give vores podcast, SpilXpoden, et lyt.

Skriv et svar