18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 2. runde i Serie A d. 20. – 22. august 2022

Michael Rundager er klar med en komplet gennemgang af alle 10 kampe fra 2. runde i Serie A. Rundens kamp finder vi i Bergamo, hvor Atalanta tager mod AC Milan, mens Torino – Lazio og Bologna – Verona ligner et par andre godbidder.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: Atalanta – AC Milan 2 (1:2)

Både Atalanta og Milan kom fornuftigt fra start med to-målssejr over henholdsvis Sampdoria (0:2) og Udinese (4:2), og der er derfor lagt i stenovnen til et brag af en topkamp. 

La Dea viste gode takter mod Sampdoria, hvor specielt Duvan Zapata var flyvende, men deres nye indkøb Ademola Lookman beviste også sit værd på omstillinger. Kan de holde et lignende niveau mod Milan, bliver det en voldsomt intens affære, hvor Atalanta kan mase sig igennem på siderne uden problemer.

Kommer de først foran, ligner de også et farligt hold på omstillinger – hvilket kiksede for dem sidste år. Milan kom hurtigt bagud i sidste runde og har svært ved at komme i gang, så der er gode muligheder for succes til hjemmeholdet. 

Det var ikke chokerende, Udinese voldte Milan problemer, men et 50/50-straffespark hjalp milaneserne godt på vej til storsejren. Milan var energiske i den offensive fase, og det kom til udtryk i form af fire scoringer. Sidste de scorede fire mål i Serie A, var to dage før juleaften i 21/22, og der var muligvis også nogle julegaver involveret i seneste runde, men det kom på baggrund af hårdt arbejde og flot spil.

Sandro Tonali meldes klar til kamp, og desuden er det ikke sandsynligt, Rafael Leao kan sparke så dårligt mod mål to kampe i streg. Dermed må vi forvente et endnu stærkere Milan-mandskab. 

Jeg tror absolut, dette både er den største kamp i anden runde, men også den der potentielt set kan sprudle mest. Milan har siddet på de seneste tre indbyrdes kampe med tre sejre, og jeg tror, deres power vil vise sig for meget for La Dea, der fortsat mangler Merih Demiral i bagkæden.

Rundager tror på: AC Milan til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Joakim Mæhle og Atalanta er den ene part i ‘Rundens Kamp’, hvor de møder AC Milan. (Foto: Jennifer Lorenzini / Reuters / Ritzau Scanpix)


Torino – Lazio 1 (2:1)

“Effektivt som Ivan Juric vil have det.” Det må være overskriften for Torinos 2:1-sejr mod Monza. Men en af forklaringerne bag deres åbningssejr skal findes i klude-forsvarsspil og et Monza-mandskab, som langt fra er fysisk parat til Serie A. Den ene målscorer, Alexey Miranchuk, pådrog sig en baglårsskade og må derfor ventes ude, hvilket er et seriøst tab for deres offensive evner. Vi kan dog forvente defensiv struktur, tålmodig boldomgang og effektivitet, der tilsammen skal vinde kampen for Il Toro

Lazio spillede en vanvittig kamp mod Bologna, som blev besejret 2:1. Sjældent har jeg set en så fri og udisciplineret indsats fra to italienske hold. Det kan blive et problem, når de står over for et velorganiseret mandskab. Derudover vil de mangle deres førstevalg på mål, Luis Maximiano, og deres kroppe vil helt sikkert stadig bære præg af et intenst opgør.

Det opløftende for Lazio var deres individuelle præstationer, som sikrede dem tre point, og det er formentlig også den opskrift, de skal leve på i den kommende runde. Torino er stærke hjemme, hvorimod Lazio sjældent høster meget ude. Derfor forventer jeg et lige opgør, som Torino løber med.

Rundager tror på: Torino til odds 3,09 – SPIL HER >>*


Udinese – Salernitana 1 (2:1)

En voldsom åbning med tidlig scoring af Udinese mod Milan endte alligevel med en våd klud og et 4:2-nederlag. Udineses bedste viste gode takter, men defensivt var de svært udfordret på siderne, og de kunne ikke selv kontrollere kampen centralt. Den nye cheftræner Andrea Sottil står nu over for en gylden mulighed for at rette op på det resultat, når Salernitana kommer på besøg.

Det er et af de absolut sløjeste hold i Serie A, som samtidig mangler to profiler i Emil Bohinen og Matteo Lovato. Den kamp skal give tre point for Udinese.Salernitana skal have stor ros for den udvikling, de har været igennem, men de var chanceløse overfor Roma, der begrænsede dem til nul (0!) store chancer. Omvendt bankede Roma på døren 4-5 gange, og Salernos drenge endte med nederlag på 1:0.

Det bliver en fysisk præget kamp, hvor held men også kvalitet kommer til at spille en stor rolle. Det er noget, hjemmeholdet besidder i højere grad end gæsterne, hvilket de to scoringer mod Milan også vidner om. Derfor forventer jeg hjemmesejr.

Rundager tror på: Udinese til odds 1,80 – SPIL HER >>*


Inter – Spezia 1 (2:0)

Det blev ikke en overbevisende åbning på sæson 22/23 fra Inter, men en slutspurt i de sidste 25 minutter sikrede en 2:1-sejr mod Lecces 5-1-4-formation. Nu venter endnu et formodet bundhold, og med et sejrsmål banket ind i 94. minut, må troen på holdet være intakt hos vicemestrene trods det beskedne resultat.

Et ekstremt vigtigt punkt fra kampen må være Romelu Lukakus scoring, da en god start for ham efter den spildte tid i Chelsea er altafgørende. Derfor tror jeg ikke, vi kan forvente andet end et stålfast hjemmehold, som ved, hvad der skal til. 

Spezia viste også gode takter med deres 1:0 sejr over Empoli i en ekstremt vigtig kamp, når vi taler om nedrykning, og det er måske noget, som giver dem ro i sindet. Man fristes til at tænke i de baner, at de nu vil køre videre, men jeg forestiller mig nærmere, de ser den kommende runde som en “gratis” kamp.

De mangler Viktor Kovalenko, Kelvin Adou og Janis Antiste, som alle enten styrker start-11 eller bænken. Inter vandt begge kampe sidste år med to mål (1:3 og 2:0), og samme margin tror jeg mindst, Nerazzurri vinder med.    

Rundager tror på: Inter -1,5 til odds 1,47 – SPIL HER >>*


Sassuolo – Lecce 1 (3:1)

Sassuolo fik en ekstra lang tur hjem fra Torino, da Juve bankede dem 3:0. Sassuolo kom aldrig rigtig tæt på noget, men de kan trøste sig med, der potentielt set venter tre point i den kommende runde. De har høj individuel kvalitet, hvilket altid er en gave mod oprykkerne, der skal vænne sig til tempoet og de markant dygtigere modspillere. Dette kunne godt gå hen at blive en fremragende kamp for Domenico Berardi, som netop har forlænget sin kontrakt frem til 2027. 

Lecce viste, de kunne være med mod mesterskabsfavoritterne fra Inter. Det var ikke kønt, da de pludselig stod i en 5-1-4 formation og kæmpede for det ene point, som var det en skyttegravskrig, hvor modstanderen er i voldsom fremmarch.

De er svære at gøre sig kloge på, men første runde viste, de er mere end villige til at gå på kompromis for at sikre point i kampen om overlevelse. De skal undvære den albanske oprydder, Kastriot Dermaku, i bagkæden, og hans fysik vil blive savnet, men derudover kan de stille i stærkeste.

Det er blot femte gang i historien, de to hold står over for hinanden. Det seneste møde var i 2020, og det vandt Sassuolo 4:2, og jeg forventer noget lignende denne gang. 

Rundager tror på: Over 2,5 mål til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Empoli – Fiorentina X (1:1)

Det blev en skidt start på sæsonen for Empoli, der tabte 1:0 til Spezia. De var klart det bedste hold på banen, men Sam Lammers og Mattia Destro brændte hver en god chance. Deres defensive organisation ser fornuftig ud, men den vil i langt højere grad blive udfordret her, når Fiorentina kommer på besøg. Derfor kan de ikke leve med ineffektivitet, da nullet bliver svært at holde. 

Fiorentina tog som forventet tre point mod Cremonese (3:2), men de måtte kæmpe hårdt for det. En heldig scoring i 95. minut, hvor målmanden med bolden i hænderne kaster sig ind i sit eget mål for at forhindre indlægget i at blive farligt. Havde de været skarpere, kunne kampen dog være endt med yderligere to til tre scoringer, og Fiorentina gjorde en flot figur med 25 afslutninger og ni inden for rammen.

Den kommende kamp bliver endnu sværere, og jeg tror, Empoli vil gå benhårdt efter det ene point og dermed ikke lukke La Viola ind for alvor.

Rundager tror på: X til odds 3,80- SPIL HER >>*


Napoli – Monza 1 (3:1)

Vi skal tilbage til d. 26. juli 2020 for at finde den seneste kamp, hvor Verona har lukket fem mål ind. Alligevel formåede Napoli – som ikke just har opgraderet sig selv hen over sommeren (på papiret) – at slagte dem 5:2.

25 afslutninger og en xG på 3,74 (Kilde: Wyscout.com), som også var den højeste måling i hele 1. runde. Kampen var ikke pletfri, da Verona scorede to gange på baggrund af standardsituationer, men det var noget af en ilddåb for et hold, som er i gang med at genopbygge sig selv. 

Monza tabte fuldt fortjent 2:1 til Torino og fik sig blot et pyntemål i tillægstiden. Der var ikke mange lyspunkter ud over Michele Di Gregorio på mål og deres højre side, som fungerede nogenlunde. Holdet ser fortsat spændende ud, men de skal bruge mere tid, og en uge vil desværre ikke være nok.

Specielt ikke når vi snakker et hold, der lige har destrueret Verona 5:2. I 1964 mødtes de to hold i anden runde af sæson 64/65, og her vandt Napoli 5:0. Mindre kan gøre det, men en sikker sejr til hjemmeholdet står skrevet på væggen.

Rundager tror på: Napoli -1,5 til odds 1,99 – SPIL HER >>*


Bologna – Verona 2 (1:2)

Det var ikke et modent udtryk, Bologna viste frem i deres 2:1-nederlag til Lazio. Foran 1:0 og en mand i overtal formåede de alligevel at smide det hele væk efter to tåbelige gule kort til Adama Soumaoro i slutningen af første halvleg.

Selv efter udvisningen forsøgte Bologna at presse højt og angribe. Det var mildest talt pinligt håndteret af cheftræner Sinisa Mihajlovic, der umuligt kan have mange kampe tilbage i trænerstolen hos Bologna. 

Heldigvis for Mihajlovic venter en lige så stor rodebutik fra første runde. Verona blev udraderet 5:2 af Napoli, og de magtede ikke mere end fem skud mod mål, hvoraf fire kom fra en standardsituation. Det er ikke en lovende start, bortset fra Kevin Lasagna og Thomas Henry begge fik scoret.

Jeg er dog mere rolig på gæsternes vegne, da den nye cheftræner Gabriele Cioffi gjorde det fremragende med Udinese i sidste sæson. Begge hold har profiler, som vil væk, men Bolognas spillere har ikke præsteret under Mihajlovic i over et år. Derfor tror jeg på en mindre overraskelse og sejr til gæsterne.  

Rundager tror på: Verona til odds 3,11 – SPIL HER >>*


AS Roma – Cremonese 1 (2:0)

Roma kom godt fra land med en solid 1:0-sejr mod Salernitana. Det blev ikke en køn affære, men det generer ikke Jose Mourinho og hans tropper, og det kommende opgør kunne sagtens blive en grim gentagelse. Paulo Dybala bliver vigtig, da han skal bruges til at lirke et defensivt orienteret mandskab op. Han fik ikke den bedste start, men der vil være mere tid på bolden mod Cremonese. 

Oprykkerne fra Cremona var tæt på at hive et point i hus, da de tabte 3:2 til Fiorentina. En uheldig scoring i de døende minutter kostede dem point i et opgør, hvor de var nede en mand kort før pausen.

Cremonese ser ikke voldsomt godt organiseret ud, da bagkæden flakker meget rundt, mens midtbanen ikke formår at lukke mellemrummet hurtigt nok. Jeg tror, det bliver guf for blandt andre Tammy Abraham og Dybala. En sikker sejr til hjemmeholdet. 

Rundager tror på: AS Roma -1,5 til odds 1,69 – SPIL HER >>*


Sampdoria – Juventus 2 (0:1)

Et par last-minute-tacklinger fra Atalanta i begge halvlege forhindrede Sampdoria i at komme på tavlen – ja sågar i overhovedet at have et skud på mål. Deres kedelige 4-5-1-system med langsom boldomgang bragte altså ikke noget til spillet, men deres presspil så fornuftigt ud. Kan de snuppe en bolderobring højt på banen, kan der måske opstå noget.

Sampdoria har ingen nævneværdige afbud modsat Juventus, som udover de mange skader til første runde nu også må undvære Angel di Maria.

Det blev til en fremragende start på sæsonen for Juve, der ganske overbevisende nedsablede Sassuolo 3:0. Dusan Vlahovic scorede to gange, og hans evner inde i feltet bliver vigtige. Sampdoria tillader ikke mange gennembrud centralt, så det er indlæg, der vil bringe de fleste muligheder.

Skadeslisten er forfærdelig lang, men Juve lider ikke under dobbeltkampe endnu, så de burde kunne holde den imponerende stime på syv sejre i streg mod Sampa kørende.

Rundager tror på: Juventus til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Serie A
K
1SSC Napoli20172148153330153
2Inter20131640261442140
3Lazio20115436162047138
4Atalanta20115439231651138
5AC Milan2011543729854238
6Roma2011452618843237
7Udinese207852822645129
8Torino207672122-148227
9Bologna207582630-455226
10Empoli206861924-551526
11Monza207492528-344125
12Fiorentina206682226-451224
13Juventus20115430171337523
14Salernitana205692538-1348321
15Lecce204881924-546220
16Sassuolo2055102331-849220
17Spezia2046101732-1552218
18Verona2034131832-1459313
19Sampdoria202315834-266639
20Cremonese2008121535-204718

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar