18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 18. runde i Serie A d. 17. – 19. december 2021

Med en midtugerunde forude er det spændende at se, hvem af topholdene i Serie A der slipper bedst gennem det hårde program op til juledagene. Efter Napolis pointtab i de seneste tre runder, har Atalanta nu meldt sig ind i topkampen, hvilket betyder at der er hele fire hold, der kan drømme om at holde julepause i førstepladsen. I denne runde byder på en direkte kamp mellem to af duellanterne i form af AC Milan og Napoli, som tørner sammen søndag aften.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager

Rundens kamp: AC Milan – Napoli 2 (1-2)

Der kan ikke være tvivl om at rundens kamp spilles i Milano, hvor Milan tager imod Napoli. De to tophold har muligvis smidt førstepladsen til de forsvarende mestre, men kampen om scudettoen er langt fra afgjort. En kamp som denne kan til gengæld spille en stor rolle i racet.

Milan har vaklet noget på det seneste, hvor resultaterne ikke har flasket sig godt nok til at bibeholde førstepladsen. Senest var de heldige at sikre sig et enkelt point, da Zlatan Ibrahimovic på akrobatisk vis udlignede til 1-1 i 92. minut. Kort forinden kunne Beto til gengæld have lukket kampen med en scoring til 2-0, og ser vi nøgternt på chancer skabt, skulle Udinese havde vundet. Milan mangler dynamik i deres angreb og det kom specielt til udtryk i sidste weekend, hvor de kun kom til ti afslutninger og en enkelt blev sendt indenfor rammen – en afslutning som meget få, udover Zlatan er i stand til at eksekvere med høj kvalitet. I sidste sæson var deres bedste perioder resultatmæssigt i høj grad også båret af et defensivt udtryk med fokus på gode offensive omstillinger, og det kan meget vel komme på tale igen i denne sæson. Til det kommende opgør vil en sådan tilgang muligvis blive nødvendig, eller komme helt af sig selv, da Napoli har været stærke på bolden. Milan skal fokusere på at bryde spillet centralt, hvor Napoli ofte søger hen for så at kunne angribe i en valgfri side eller lave en hurtig spilvending. Kan Rossoneri stoppe det vil de begrænse Napolis opspil og offensive planer. Derudover kan de få gode muligheder for at slå kontra den anden vej centralt, hvilket er svære ved erobringer på siden. Det nuværende formdyk skyldes et voldsomt komprimeret program med mange kampe og få pauser kombineret med en periode på to måneder med mange skader i fortrukne start-11. Rundens store kamp er heller ikke en undtagelse da Ante Rebic, Rafael Leao, Simon Kjær og Davide Calabria er ude med skader. Derudover er Pierto Pellegri skadet og Olivier Giroud forventes kun klar til et indhop. 

Det skal dog ikke være en alt for stor undskyldning at Napoli har lidt under det samme hårde program, og skaderne har ramt dem hårdt i over en måned. Midtbanen har været maltrakteret i en måneds tid, men holdes alligevel kørende af en imponerende bredde, hvor de stadig forventer at kunne stille med en slagkraftig trio i form af Diego Demme, Andre-Frank Anguissa og Adam Ounas (med mindre Piotr Zielinski bliver klar). Elif Elmas, Fabian Ruiz og Stanislav Lobotka er stensikkert ude, og det samme gør sig gældende for Kalidou Koulibaly, som må anses for at være en af de stærkeste forsvarsspillere i verden. Victor Osimhen er klar til at spille, men er nødsaget til at spille med en beskyttelsesmaske og dermed er alle offensive spillere klar til kamp. Det gør det enormt svære at spille imod, da de for tiden har en god håndfuld spillere, der sparker bolden ind eller kan assistere andre med en sukkerbold. De har dog været svingende resultatmæssigt grundet de mange skader, som spolere rytmen og relationerne på blandt midtbanen, hvor den førnævnte trio ikke har mange kampminutter sammen. I de seneste seks kampe (inklusiv Europa) har de tabte flere kampe end i de foregående sytten, hvilket også fortæller noget om deres fantastiske start på sæsonen. Senest tabte de ganske ufortjent 0-1 til Empoli i en kamp som kunne være endt 2-0, og ingen ville blinke. En freak scoring af Patrcik Cutrone på et hjørnespark og ineffektivitet foran Empolis mål kostede dyrbare point. Selvom Napoli er i en resultatmæssig dårlig periode har de stadig spillet god fodbold og scoret mål. Derudover har cheftræner Luciano Spalletti aldrig tabt til cheftræner Stefano Pioli, selvom de to trænere har stået over for hinanden ti gange, og sidst de to hold mødtes på San Siro vandt Napoli 0-1. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne.           

Rundager tror på: Napoli vinder til odds 3,22 – SPIL HER >>*

Lazio – Genoa 1 (3-1)

Tabet af Simone Inzaghi har tydeligvis gjort ondt på Lazio, som ikke har lignet sig selv i denne sæson. Deres pres hænger ikke sammen og deres evne til at kontrollere en kamp med bolden har været af svingende kvalitet. Derudover er deres uindtagelige fort, Olimpico di Roma pludselig begyndt at smuldre en anelse. Senest spillede de helt vanvittigt 4-4 imod Udinese og tabte forinden 0-1 til Juventus, hvilket også var deres første hjemmebanenederlag i Serie A i 19 kampe. I sidste runde tabte de 2-1 til Sassuolo, som mere eller mindre udspillede cheftræner Maurizio Sarris mandskab. Efter en tidlig scoring fra Mattia Zaccagni gik det fuldkommen i stå og herfra stod der Sassuolo på det meste. De har unægteligt brug for noget opløftning, hvilket også ses tydeligere end før på spillernes kropssprog. Heldigvis venter der en modstander, som de har vundet over 4-3, 4-0 og 4-1 i deres seneste tre indbyrdes opgør i hovedstaden. Truppen er tæt på intakt bortset fra at Pedro og Ciro Immobile er tvivlsomme. Immobile er unægteligt et kæmpe tab, men må ikke være nok til at Lazio ikke går ind til opgøret med stor favoritværdighed.

Genoa har ikke vundet en eneste af deres seneste 14 Serie A-kampe. Derudover er det blot blevet til en scoring i de seneste fem kampe, men kan dog glæde sig over at det var Mattia Destro, som fik scoret i Derby della Lanterna. Kan de få gang i ham igen, vil der komme point på kontoen ligesom en sejr over Salernitana (1-0) tirsdag i Coppa Italia også kan sætte skub i troen på egne evner. Skadeslisten er også ved at være nedbragt til et acceptabelt niveau, men de savner stadig vigtige spillere som Filipe Caicedo, Nicolo Rovella og Mohammed Fares. Tre spillere med mål og kvalitet i sig – noget cheftræner Andriy Shevchenko ikke har meget af på holdkortet. Der skal forsvares med livet som indsats, og så skal de håbe på en effektiv kontrafase og knivskarpe standardsituationer tæt på Thomas Strakosha’s mål, for at hive vigtige point hjem. Sarri har aldrig tabt til Genoa og det tror jeg bestemt heller ikke bliver tilfældet fredag aften. Lazio bør vinde komfortabelt i en kamp som potentielt kan give en masse mål.      

Rundager tror på: Over 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Salernitana – Inter 2 (0-2)

Tilbage i 16/17-sæsonen leverede Pescara Calcio en historisk ringe præstation i Serie A – 18 point og en målscorer på 37-81 efter 38 kampe. Den ene sejr fik de sågar tildelt. Men nu ser det ud som om, at Salernitana vil gøre dem mesterstykket efter, da de efter sytten runder blot har otte point og en målscorer på 11-37. Tre nederlag i streg plus exit i Coppa Italia i midtugen samt en horrible offensiv, som blot har scoret en enkelt gang i de seneste syv kampe Serie A-kampe. Deres hold er så vederstyggeligt at de selv har formået at ødelægge Simy’s evner til at score mål. Den store angriber nettede ellers 20 gange for nedrykkerne, Crotone i sidste sæson, men i denne er det blot blevet til en enkelt scoring i 17 kampe. Skal de have en chance for at ændre på dette i den kommende runde, kræver det mirakler. Sol og måne skal stå helt korrekt og så skal de håbe på et par heldige fuldtræffere. Senest blev de slagtet af Fiorentina med hele 4-0, og de har generelt været gavmilde med otte mål imod sig i de seneste tre Serie A kampe.  

Inter har langsomt, men sikkert klatret forbi alle hold og sidder nu som forsvarende mestre på førstepladsen. Et point skiller dem fra AC Milan på andenpladsen, men det kan meget vel blive til mere efter denne runde, hvor I Nerrazzurri er kæmpe favoritter til tre point. Med en, som altid (fristes man til at skrive), halvtom skadesliste, hvor Joaquin Correa og Matteo Damian fortsat befinder sig, kan de stille med tæt på stærkeste start-11 og have friske ben af høj kvalitet siddende på bænken. Lige nu rider Inter på en bølge, som i sidste runde skyllede Cagliari væk 4-0. Havde de været en anelse mere skarpe foran mål kunne kampen være endt 8-0. Lautaro Martinez glippede et hattrick, da han brændte et straffespark. Tilbage i 1999, hvor de to hold sidst mødtes vandt værterne 2-0 på Arechi foran 34.787 tilskuere. Dengang lagde Marco Di Vaio op til en scoring og Gennaro Gattuso var hans trofaste holdkammerat. Det er andre tider, og vi kan ikke forvente samme topspillere eller antal mennesker på lægterne – det samme gælder resultatet, hvor jeg tror på en ganske komfortabel sejr til gæsterne.

Rundager tror på: Inter vinder med mere end ét mål til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Atalanta – Roma 1 (2-0)

Atalanta har ramt en imponerende stime på seks Serie A sejre i streg og med en målscore på 17-6. Senest slog de Verona 1-2 på en ekstremt svær udebane i en meget tæt kamp. Marginalerne går deres vej og de har flere spillere, som byder ind med mål grundet deres power og offensive indstilling. Vi ser en del af deres mål komme fra situationer, hvor de nærmest løber oven på hinanden for at komme afsted med en afslutning. Det er svært at lukke ned for, da de har høj individuel kvalitet og samtidig har et hold der truer målet konstant. Det pynter også gevaldigt på holdet, at Duvan Zapata er kommet i gang – hele otte mål og tre assist i de seneste ti kampe, han har været involveret i (inklusiv Champions League) taler sit tydelig sprog. Det giver holdet mere sikkerhed, da de kan forvente noget af ham, og i de enkelte kampe hvor det ikke lykkedes, vil det typisk komme fra en af de fire andre, som også bidrager med mål. Skadeslisten er kort og indeholder kun Robin Gosens, der er et tab, men alligevel ikke har figureret meget i truppen i denne sæson. 

Roma har derimod lidt større udfordringer, da de må undvære Chris Smalling, Stephan El Shaarawy og Lorenzo Pellegrini. Specielt Pellegrini er et stort tab offensivt, men Smalling virker også som deres solide anker defensivt. Det underbygges under alle omstændigheder af fire nederlag, to uafgjorte og kun en enkelte sejr i en længere periode tilbage i oktober-november, hvor Smalling var skadet. Det må derfor forventes at de vil være sårbare i bagkæden, hvilket kan blive dyrt imod målfarlige La Dea, som har scoret mindst to mål i syv af deres seneste otte Serie A kampe. Roma skal forsøge at udnytte Tammy Abrahams styrke og fart mod en Atalanta bagkæde, som har det svært imod netop disse færdigheder, men offensivt har det ikke set prangende ud. De skaber ikke meget og deres seneste 2-0 sejr over Spezia kom efter to standardsituationer, som blev braget ind af netop Smalling og Ibanez – altså ikke en af deres offensive spillere. Men standardsituationer er i den grad også et våben de skal køre på, og kan fører til deres første sejr over et af de klassiske top-7 hold i denne sæson. Den eneste kamp af denne kaliber, som har kastet point af sig var 0-0 resultatet imod Napoli. Derfor lugter det kommende opgør også af en sejr til hjemmeholdet, som ikke har tabt til Roma i de seneste syv indbyrdes opgør.     

Rundager tror på: Atalanta vinder til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Bologna – Juventus X (1-1)

Den kommende modstander kan næsten kun være Bolognas værste mareridt. Elleve nederlag i streg til Juventus, der ovenikøbet har scoret minimum to mål i ti af de kampe. Sidste sæson blev det til nederlag på 1-4 ude og 2-0 hjemme. Med de svingende præstationer I Rossoblu har leveret i denne sæson kan det bliver svært at forvente noget andet i år. De kan dog glæde sig over at få Nicolas Dominguez tilbage fra karantæne, da den argentinske midtbanespiller har udviklet sig til at være afgørende for deres defensive struktur. Spiller han godt får de typisk også point på kontoen, men i hans fravær måtte det registrere det andet nederlag i streg, da Torino besejrede dem 2-1. Bologna havde ikke meget at byde ind med på kuglen og tillod for meget foran eget mål, hvor Torino kunne have scoret yderligere et par gange. Imod Juventus bør de fokusere på at få gang i maskineriet igen og satse mere offensivt. Forventningerne er lave og modstanderen vil hellere flytte bolden rundt end at kører en god kontra.

Det lignede ellers en sikker sejr til Juventus i sidste weekend, da Alvaro Morata bragte dem foran 0-1 efter godt en halv time, men Venezia ville det anderledes. Chancer skabte de nok af til at lukke kampen, men dræberinstinktet udeblev, og i stedet stoppede deres lille sejrsstime. Det har ikke set godt ud for Juve, og så snart man fornemmer en smule stabilitet smider de point til hold som Venezia. Der går ikke mange mål ind på dem, hvilket en xG against på 0.95 (ifølge wyscout) også underbygger, men deres evne til at score mål har også dalet anseeligt efter Cristiano Ronaldo forlod den hullede skude. I det kommende opgør skal de frem over stepperne i kontrafasen og udnytte Bolognas svagheder i defensive omstillinger. De kan ikke forvente at holde nullet og vinde på et enkelt mål, da styrkeforholdet mellem de to har flyttet sig siden sidste sæson – specielt ikke når Juve er uden Manuel Locatelli, Paulo Dybala, Federico Chiesa, Danilo og Aaron Ramsey, som alle forventes ude med en skade. Desuden afspejler en pointforskel på blot fire også ganske pænt afstanden mellem de to på nuværende tidspunkt. Historisk set står Juventus dog forbløffende stærkt, og deres trup er på papiret markant stærkere end værterne, men det mentale spiller en stor rolle, og der er gæsterne hårdt ramt. Jeg tror vi får en lige kamp, hvor det endelig lykkes Bologna at hente point.  

Rundager tror på: X’et til odds 3,82 – SPIL HER >>*

Odds på Serie A

*Reklamelink

Cagliari – Udinese 2 (0-1)

Cagliari fik afbrudt deres besynderlige stime på fire uafgjorte kampe i streg, da de løb direkte ind i et voldsomt 4-0 nederlag, som kunne have endt værre. Selvom det ikke er blevet til mere end 10 point i 17 kampe er de på mirakuløs vis kun to point fra at kravle over nedrykningsstregen. Den kommende runde kan meget vel sætte fut i deres kamp om overlevelse, lige så vel som at den kan hamre tre ekstra søm i kisten. Det blev til en fornuftig optakt, da de besejrede Cittadella ganske overbevisende 3-1 i Coppa Italia onsdag aften. Et par kæmpe målmandsfejl forærede Gli Isolani to scoringer, men det vigtigste for værterne var nok bare at score mål og faktisk udnytte deres chancer, hvilket de ikke har været gode nok til. Skadeslisten er tilforladelig, men Nahitan Nandez og Kevin Strootman ville dog have højnet niveauet en anelse i start-11. 

Udinese er et af de hold der ser ud til at blive fanget i nedrykningskampen, men kan med en sejr skabe et kæmpe hul ned til blandt andet Cagliari. Det er ikke blevet til mange sejre i denne sæson (3), men de holder for nuværende et pointsnit, som er godt nok til en periode mere i Serie A. I sidste runde kunne de have taget sejren over Milan, men blandt andet målscoren Beto kunne ikke udnytte en chance i 82. minut, som med stor sandsynlighed havde lukket kampen. Ligesom værterne spillede Udinese også Coppa Italia i midtugen, hvor Crotone blev nedsablet hele 4-0. Dermed kan de også tage et godt resultat med ind til nedrykningsdramaet. Udinese må klare sig uden Roberto Pereyra, Iyenoma Udogie og Isaac Success, men meget tyder på at omdrejningspunktet er bagkæden og Beto. Rammer de dagen bør gæsterne vinde. Kan de komme foran bliver det ikke en nem opgave for Cagliari, som vil presses frem på banen og dermed giver gode muligheder for omstillinger. Dette er Udineses stærkeste våben, og jeg tror mest på en Beto scoring end værternes effektivitet. Derfor forventer jeg en sejr til udeholdet.    

Rundager tror på: Udinese vinder til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Sassuolo 1 (2-1)

Sidste sæsons positive overraskelse, Sassuolo skal spille imod dette års, når Fiorentina står for værtsskabet. Med fire sejre i de seneste fem kampe, har I Viola positioneret sig solidt i toppen kun seks point fra Napoli på fjerdepladsen. Godt båret af Dusan Vlahovic’ mål og en velorganiseret defensiv, som ikke tillader meget rum centralt og sideforskyder hurtigt og effektivt, er det svært at spille imod dem. Senest gik det hårdt ud over Salernitana, som blev besejret med hele 4-0. Generelt har de bare scoret mål på det seneste – hele femten mål er det blevet til i de seneste fem kampe. Den kommende modstander, Sassuolo har til gengæld haft et godt greb om Fiorentina, hvor Fiorentina blot har vundet en af de seneste syv kampe siden. Det ser dog ud til at være vendt på hovedet i denne sæson, og det er da også hjemmeholdet, som har forsøgt at hente gæsternes anfører og ikke omvendt. De er ovenpå og skal blot fortsætte med at fodre en masse indlæg til Vlahovic, som vil kunne dominere Sassuolos bagkæde i luftrummet. 

Sassuolo har ikke tabt i fem kampe, og udspillede senest Lazio i en fuldt fortjent 2-1 sejr, der godt kunne være blevet til mere. Deres spil på bolden flyder som altid, men nu er deres mange offensive spillere med et spændende potentiale også begyndt at byde ind med scoringer – 13 mål i de seneste fem kampe understreger dette. Derfor skal det hele ikke død og helvede komme fra Domenico Berardi længere, selvom han selvfølgelig skulle starte slutspurten imod Lazio med en vanvittig scoring. Kan de fortsætte dette trend og samtidig begrænse Fiorentinas muligheder for at komme til indlæg og standardsituationer, har de måske en chance, men det ser svært ud. Jeg forventer en af rundens mest underholdende kampe, hvor Fiorentina løber med pointene i sidste ende.      

Rundager tror på: Fiorentina vinder til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Spezia – Empoli X (1-1)

Spezia kan meget hurtigt blive isoleret i bunden, sammen med de tre hold under nedrykningsstregen. Selvom spillet har set fornuftigt ud på bolden, har de ikke været dygtige nok til at vinde de vigtige kampe. Deres bagkæde er alt for sårbar og det betyder, at de i snit skal score mere end to mål for at vinde deres fodboldkampe. Men det er ikke kun i eget felt skarpheden mangler, de kommer heller ikke frem til nok i den anden ende, da de lige nu ligger på 0,99 xG pr. kamp (ifølge Wyscout). Onsdag aften blev de også sendt ud af Coppa Italia med 0-2 til Lecce, som blot bekræfter deres nuværende krise. De kan dog glæde sig over en noget nær tom skadesliste, som dermed øger konkurrencen til træning og muligvis deraf evnen til at vinde fodboldkampe igen. Imod Empoli bliver de uden tvivl nødt til at øge tempoet i deres boldomgang og satse noget mere, da de ellers får det svært imod en solid defensiv, som dog ikke er knivskarp på de offensive omstillinger.  

Empoli gik modsat Spezia videre i Coppa Italia, da de vandt med 3-4 over Verona, og noget tyder på at oprykkerne i høj grad er faldet til i toppen af italiensk fodbold. Det er ekstremt overraskende at finde dem på en ottendeplads i Serie A, men de har også været ekstremt heldige i over halvdelen af deres kampe, så spørgsmålet er om det kan fortsætte. Den seneste runde gav en sejr over Napoli på 0-1, men her scorede Patrick Cutrone et helt igennem umuligt mål, som holdt frem til dommerens slutfløjt på trods af gode chancer den anden vej. Skal Empoli tage point med i den kommende runde, skal de fokusere på at bryde Spezias opbygning centralt på banen, da de ofte sætter bolden på spil derinde. Dernæst skal de være tålmodige på bolden, da de egentlig bare skal få spillet den ned omkring Bianconeris banehalvdel, og så kan alting ske. Jeg tror vi får en jævnbyrdig kamp uden en vinder ligesom i fire af de seneste fem indbyrdes opgør.    

Rundager tror på: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Sampdoria – Venezia 1 (2-1)

Det blev til en ekstremt vigtig sejr i Derby della Lanterna på 1-3 for Sampdoria, som dermed sendte dem i sikker afstand af nedrykningsstregen for nu. De kan tage endnu et stort skridt væk i weekendens opgør mod Venezia, hvor de uden tvivl vil betegnes favoritter. Udover sejren i Serie A er de netop også gået videre i Coppa Italia, da de sendte Torino ud med en heldig 2-1 sejr. Klassisk Sampdoria der fokuserer på at stå kompakt defensivt for så at eksplodere på omstillinger. Det kan de ikke forvente at få lov til imod Venezia, som selv har det med at parkere bussen, som er forsynet med nok gummistøvler til at kunne sparke samtlige bolde ud af kommunen. Her har Sampdoria til gengæld nok donkraft i form af Antonio Candreva og Francesco Caputo til at få løftet bussen, og flyttet den ud på sidelinjen. Det kan også være at en brandvarm Manol Gabbiadini vil holde sin stime på et mål i hver af de seneste tre kampe kørende lidt endnu. 

Venezia snød Juventus fra at komme et voldsomt skridt tættere på en top-4 placering, da de ganske ufortjent sikrede sig et point. Dermed kom de sig nogenlunde over den kæmpe føring, som de smed imod Verona weekenden inden. Endnu bedre blev det i deres komfortable 3-1 sejr over Ternana i Copa Italia – en sejr som blev sikret ved hjælp af to gode mål på omstillinger. Samme opskrift skal bruges imod Sampdoria, men de må klare sig uden deres hurtige angriber David Okereke, og det kan godt blive et stort tab i forhold til at være effektive på omstillinger. Venezia har til gengæld vist sig at være enormt besværlige at spille imod, og derfor skal Sampdoria ikke forvente en nem kamp. Ikke desto mindre forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.       

Rundager tror på: Sampdoria vinder til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Torino – Verona X (1-1)

Torino blev i midtugen sendt ud af Coppa Italia, da de stod overfor Sampdoria, der tog en 2-1 sejr med sig videre i turneringen. Torino kan derimod tage en ganske overbevisende 2-1 sejr over Bologna med sig ind i denne runde, som dermed var deres tredje kamp i streg uden nederlag. Desuden har de ikke tabt deres seneste fem hjemmekampe, som har kastet hele 13 point af sig og meget tyder på, at cheftræner Ivan Djuric har gjort endnu et hold dødbringende på hjemmebane. De har dog en mindre krise i bagkæden, da både deres helt store defensive profil Bremer, hvilket Koffi Djidji også fortsat forventes at være. Offensivt står de også svækket, da Andrea Belotti stadig lider af en baglårsskade. Men Djuric har det med at skabe kollektiv succes, hvor individerne blot er det ekstra krydderi.    

Verona blev sendt ud af Coppa Italia i midtugen, da de tabte 3-4 til Empoli. De kan dog se positivt på et lige ved og næsten comeback efter at være bagud 1-4 i det 73. minut. Deres første udebanesejr i denne sæson kom på noget nær samme facon, da var tæt på at få en mindre lussing af Venezia, men i stedet vendte den til en 3-4 sejr. Ligesom deres første sejr uden for egen hule kom i hus, led de til gengæld også et sjældent nederlag hjemme (1-2), da formstærke Atalanta kom på besøg. Kampen kunne snildt være gået begge veje og Verona ser stadig stærke ud. De to hold har spillet uafgjort hele syv gange i de seneste ti indbyrdes opgør, og taget specielt Juric’ tilgang i betragtningen vil det ikke overraske mig et sekund, hvis den kommende kamp får det samme udfald. Begge hold har et indgående kendskab til hinanden, da Juric’ DNA stadig flyder i Verona, og Verona omvendt kender alt til hans metoder og taktiske tankegang. Derfor forventer jeg en lige kamp og et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Skriv et svar