18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 12. runde i Serie A 29. – 31. oktober 2022

Vores ekspert udi den fascinerende verden med calcio og Serie A, Michael Rundager, vurderer og analyserer den kommende runde og giver sit bud på alle kampene. Rundens kamp er på Diego Armando Maradona Stadium i Napoli, hvor US Sassuolo er på besøg. Runden ligner guf for topholdene, men Rundager forventer, en af dem skuffer og må nøjes med uafgjort.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: SSC Napoli – US Sassuolo 1 (3:1)

Italiens absolutte tophold, SSC Napoli, tager imod US Sassuolo på niendepladsen. Rundens potentielt mest underholdende kamp åbner også 12. runde lørdag eftermiddag. Det er to hold, som begge vil noget med bolden, og som tilsammen har scoret 23 mål i de seneste fem runder. JEG GLÆDER MIG! 

Gli Azzurri leverede ikke bare et flot resultat på Stadio Olimpico i Rom, da de besejrede Roma 1:0. De spillede også hjemmeholdet ud af banen. Sejrsmålet viser, hvor svært det er at spille mod SSC Napoli for tiden. Godt opspil i fase 1 og så en lang bold dybt til Victor Osimhen, som presser Chris Smalling til en fejl og bum, mål! 

Er det ikke på en dyb pasning, kommer deres mål fra en standard, omstilling eller veletableret spil på modstanderens banehalvdel. Spillerne finder vej til mål, hvilket også var tilfældet i midtugens 3:0-sejr over Rangers FC i Champions League-gruppespillet. En kamp, hvor der blev sparet på vigtige profiler, som nu står friske til weekendens opgør. Truppen er uden skader og har derfor tæt på perfekte konditioner for at levere endnu en toppræstation.  

SSC Napoli vil med deres fart på siderne og power oppe foran give US Sassuolos cheftræner Alessio Dionisi mange grå hår på hovedet, da det er gift for deres bagkæde. Skal US Sassuolo komme hjem med noget, tror jeg, det vil kræve en føring efterfulgt af en heltemodig præstation med alle mand på egen banehalvdel. 

Kan de gøre rummene små og selv køre kontra, har I Neroverdi tidligere haft succes mod de store hold. I denne sæson har det til gengæld ikke båret frugt med nederlag til Atalanta, Inter, Udinese og Juventus, men de fik tilkæmpet sig et enkelt point mod AC Milan på netop at stå dybt. 

Jeg tvivler dog på, det vil være nok mod glohede SSC Napoli, som jeg forventer tager en sejr i et forhåbentligt medrivende opgør – også hvis rygterne taler sandt om, at Domenico Berardi tager med.

Rundager tror på: SSC Napoli -1,5 til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Victor Osimhen scorede det enlige mål, da SSC Napoli slog AS Roma 1:0. (Foto: Alberto Lingria / Reuters / Ritzau Scanpix)
Victor Osimhen scorede det enlige mål, da SSC Napoli slog AS Roma 1:0. (Foto: Alberto Lingria / Reuters / Ritzau Scanpix)


US Lecce – Juventus 2 (0:1)

US Lecce er uden sejr i de seneste fire runder, og de tabte sågar ganske fortjent 2:0 til Bologna FC i seneste runde. Det er på ingen måde sundhedstegn for oprykkerne, som langsomt men sikkert kommer tættere på nedrykningsstregen. 

Havde vi snakket tre uger tidligere, hvor de var inde i en god periode og deres kommende modstander knap så meget, så det lysere ud, men US Lecce er i problemer. De kan glæde sig over en tom skadesliste og en modstander, som netop er rejst hjem fra Portugal med en lussing og farvel til Champions League i bagagen.

Juve tabte 4:3 til S. L. Benfica i midtugens vind-eller-forsvind-kamp, og det vil uden tvivl sætte sine spor på nogle af spillerne. Omvendt har de været inde i en fornuftig periode med tre pligtsejre i de seneste fire runder. De var på ingen måde sprudlende i deres seneste 4:0-sejr over Empoli FC, men de skal have kredit for en storsejr, og tre scoringer mod S. L. Benfica er også fornuftigt. 

Kan Juventus score på en standardsituation, hvilket de har været flittige til på det seneste, kan de fedte sig til en sejr, og måske sågar et kontramål. Jeg forventer hvert fald en sejr til gæsterne, som kan forsvare den hjem.

Rundager tror på: 2 til odds 1,76 – SPIL HER >>*


Inter – UC Sampdoria 1 (2:0)

Inter er inde i en ubesejret stime på seks kampe (Champions League inkluderet), og de har vundet de seneste tre Serie A-kampe (ACF Fiorentina, US Salernitana og US Sassuolo).

Målproduktionen er sat i vejret med 16 scoringer i denne periode, og de har holdt nullet i tre af kampene. Den seneste ligakamp bød på en 4:3-sejr over ACF Fiorentina, og noget tyder på at cheftræner Simone Inzaghi har fundet vinderformularen frem igen. UC Sampdorias manglende fart skal presses, da de ikke er specielt målfarlige og samtidig har svært ved at forsvare mod individuel kvalitet. 

Det kan snildt blive en lækker kamp for Lautaro Martinez, som har scoret fire gange og assisteret to i de seneste fire kampe. Inter må dog klare sig uden Marcelo Brozovic, som ikke forventes klar, men wingbacks bliver alligevel vigtigere, da de skal skabe gennembrud med hurtige sideskift. 

UC Sampdoria fik endelig en sejr i sidste runde, da de noget heldigt vandt over US Cremonese 1:0. En enormt vigtig sejr i kampen om at blive i Serie A, og det bliver et langt sejt træk, hvor denne kamp ikke forventes at spille nogen rolle. Cheftræner Dejan Stankovic skal forsøge at bygge videre på et godt resultat med en god præstation, hvor de vil stå dybt og forsøge sig med kontra og tålmodighed. Men jeg ser intet andet udfald end sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: Inter -1,5 til odds 1,68 – SPIL HER >>*


Empoli FC – Atalanta 2 (1:2)

Der var ingen kære mor, da Empoli FC gæstede Allianz Stadium sidste fredag. Her led de et voldsomt 4:0-nederlag mod et sløvt Juve-mandskab, som bare var effektive. Empoli FCs kommende modstander er knap så sløv og har vist sig ganske effektive. 

Derfor bliver det en svær opgave at bygge videre på en fornuftig periode med syv point i fem kampe (kun nederlag til Juve og AC Milan). Skadeslisten byder også fortsat på Arian Ismajli, som vil blive savnet i bagkæden. 

Atalanta kan med ro i sindet vælge perioder af kampen, hvor de vil presse på men ellers stille sig tilbage og forsvare. Empoli FC besidder med stor sandsynlighed ikke kvalitet nok til at blive en alvorlig trussel, og omvendt vil Atalanta kunne blæse afsted på offensive omstillinger. 

De må dog klare sig uden karantæneramte Luis Muriel samt Marten De Roon, Davide Zappacosta og Rafael Toloi, som alle forventes ude med skader. Det er vigtige spillere, men for tiden er det i høj grad truppen som en helhed, der hiver sejrene i land. Jeg tror, vi får en afdæmpet kamp med periodevise temposkift fra La Dea, der i sidste ende løber med sejren.

Rundager tror på: 2 til odds 1,77 – SPIL HER >>*


US Cremonese – Udinese 2 (0:1)

Havde det ikke været, fordi US Cremonese er håbløse, ville jeg faktisk mene, at der med den famøse hul på bylden endelig er kommet mulighed for at besejre Udinese. 

Værterne er i den uheldige situation, at de fortsat må undvære Vlad Chiriches og førstevalg på mål Ionut Radu. Dette er et problem, da de i forvejen er skidt kørende defensivt. Der er gået 22 mål ind på dem i 11 kampe, og 12 af dem er indkasseret i de seneste fem runder. Straks værre bliver det, når man noterer sig, de blot har scoret ni gange i denne sæson. Det ser ikke lovende ud, men! 

Udinese tabte for første gang siden åbningskampen i Milano, da de led et overraskende 2:1-nederlag til Torino FC. Dømt ud fra chancer var resultatet fair nok, og Udinese så i lange perioder af kampen ugidelige ud. Det var ikke sprudlende, effektivt eller bare godkendt; Nej det lignede oldboys krydret med dårlige beslutninger på bolden. 

Dette skal de hurtigst muligt få ændret på, og heldigvis for dem venter en gavmild modstander. Gæsterne fra Udine skal blot holde nullet og finde en kasse på en standardsituation, så har de opskriften på en sikker sejr. Det er også mit bedste bud på kampens udfald: Sejr til Udinese.

Rundager tror på: 2 til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Spezia – ACF Fiorentina 2 (1:2)

Nede på en 16. plads finder vi Spezia, som blot har hentet et enkelt point i de seneste fire runder. Det til trods for kampe mod AC Monza, US Cremonese og senest US Salernitana, som de tabte til 1:0. Fortsætter de sådan her, rykker de stensikkert ned, og cheftræner Luca Gotti ligner en “dead man walking”. 

Defensiven har været en katastrofe, da bagkæden er for let at få ud af balance, hvilket er giftigt, da de har de svært i 1v1-dueller. Sætter du det sammen med en skidt statistik på 0,87 xg/kamp, har du opskriften på en svær sæson. I weekenden må de formentlig fortsat klare sig uden Simone Bastoni på midtbanen, hvilket er et stort tab. 

ACF Fiorentina har også en par vigtige offensive fravær, da Riccardo Sottil og Nico Gonzalez forventes ude. De kan dog håbe på en opblomstring af Luka Jovic, som blev dobbelt målscorer i deres 2:1-sejr mod Istanbul Basaksehir. Han blev redningsmand efter endnu en helkikser fra Pierluigi Gollini, og her er La Viola hårdt ramt. Går de med Gollini eller Pierto Terracciano, som har lukket ti mål ind i hans fire seneste optrædener mellem aluminiumsstængerne?

Spezia har blot scoret 9 gange, hvorimod ACF Fiorentina formåede at presse Inter i et 4:3-nederlag, hvor de viste gode takter. Derudover har de hentet otte af deres i alt ti point hjemme og står ubesejret mod Spezia i de seneste to sæsoner. Jeg tror på opløftning til Firenzes fineste.

Rundager tror på: 2 til odds 1,87 – SPIL HER >>*


SS Lazio – US Salernitana 1 (2:0)

SS Lazio har taget to vigtige sejre i den seneste uge, hvor de har slået Atalanta ude med 2:0 og FC Midtjylland hjemme i Rom med 2:1. De har ikke tabt de seneste seks Serie A-kampe, og indtil videre er det kun SSC Napoli (2:1), som har kunnet få dem ned med nakken.

Sergej Milinkovic-Savic, Ciro Immobile (muligvis retur fra skade) og Mattia Zaccagni er storspillende, samtidig med at keeper, Ivan Provedel sikrer dem point. Felipe Anderson må også siges at have været flyvende under Immobiles fravær. Jeg har svært ved at se, US Salernitana med deres nuværende træner og spillestil har noget at gøre mod den store individuelle kvalitet. 

I sidste sæson tabte US Salernitana begge opgør 3:0, og det kan snildt gå hen at blive samme show søndag aften. De kan dog håbe på trætte stænger hos SS Lazio, som dermed bliver nemmere at mandsopdække, men ellers bliver de nødt til at stå dybt og håbe på det bedste. 

Der skal held, trusler og sko i hovedet fra cheftræner Davide Nicola og et umotiveret hjemmehold til for en udebanesejr. Jeg forventer intet andet end tre point til SS Lazio.

Rundager tror på: 1 til odds 1,47 – SPIL HER >>*


Torino FC – AC Milan X (1:1)

Torino FC har normalt ikke meget tilfælles med Milan, men efter sidste runde kan de sammen med de forsvarende mestre bryste sig af at have vundet over Udinese. Med en tiltrængt 2:1-sejr i Udine fik de afsluttet en stime på fem kampe uden sejr. Inden da vandt de 4:0 over Cittadella i Coppa Italia, og pludselig har vi et hold, som måske kan presse AC Milan en smule. 

I sidste sæson blev det to tætte kampe (0:0 og en AC Milan-sejr på 1:0), og kan cheftræner Ivan Juric få organiseret dem kompakt, får AC Milan det svært. Torino FC kan også glæde sig over en tom skadesliste, så forberedelserne må være optimale. 

AC Milan må derimod undvære deres redningsmand på mål, Mike Maignan. Derudover er Alexis Saelemaekers, Alessandro Florenzi og Davide Calabria også forventet ude, hvilket rammer deres bredde i et tæt kampprogram, som i midtugen bød på en 4:0-sejr over Dinamo Zagreb. En stærk præstation fra blandt andre Rafael Leao, som bliver vigtig i weekenden, men ellers ikke nogen vild og varm kamp, som resultatet måske indikerer. 

AC Milan har det med at mangle dynamik, og der skal en masse højintense aktioner til at nedbryde et velorganiseret Juric-mandskab. Derfor tror jeg, AC Milan for første gang i fire runder smider point ved at dele med værterne. 

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Hellas Verona – AS Roma 2 (0:1)

Hellas Verona har tabt de seneste seks Serie A-kampe og står samtidig foran et salg af klubben. Der hænger tunge skyer over den ellers normalt stabile midterklub. De mangler kvalitet i bagkæden og offensivt, hvilket ikke bliver bedre af at Ivan Illic, Darko Lazovic og Ajdin Hrustic er ude. 

Specielt Illic og Lazovic er store tab, og det ser svært ud til det kommende opgør, hvor de får brug for alt den kvalitet, de kan mønstre. Skal de presse AS Roma, er der muligheder centralt, hvor det til tider ligner en passiv rodebutik, der tillader for meget. Her havde Illic været god på holdkortet. 

AS Roma har på ingen måde imponeret i denne sæson, men de befinder sig fortsat i toppen med 22 point, og de har blot to point op til den vigtige fjerdeplads. Vi ved aldrig helt, hvad de kommer med, men mod Hellas Verona må vi forvente, at deres høje pres vil lykkes. 

Dernæst kan vi nok godt forvente endnu et mål på en standardsituation, og mod et hold som Hellas Verona, der for alvor har været i gavehumør, kunne jeg godt se Tammy Abraham få gang i målkontoen. Han scorede for første gang siden 12. september i midtugens sejr over HJK Helsinki og kom frem til fire afslutninger. 

Jose Mourinho har ikke skabt noget stort hold, men de formår at tage deres pligtsejre, og det forventer jeg også bliver tilfældet mandag aften. 

Rundager tror på: 2 til odds 1,84 – SPIL HER >>*

Tammy Abraham og AS Roma hentede sejr i midtugen mod HJK Helsinki, og der er lagt op til finale om videre deltagelse mod bulgarske Ludogorets. (Foto: Bildbyrån)
Tammy Abraham og AS Roma hentede sejr i midtugen mod HJK Helsinki, og der er lagt op til finale om videre deltagelse mod bulgarske Ludogorets. (Foto: Bildbyrån)


AC Monza – Bologna FC X (1:1)

Det er blevet hverdag for cheftræner Raffaele Palladino ved roret i AC Monza. Efter en vild start er det nu blevet til et nederlag mod Empoli FC (1:0) og AC Milan (4:1), som igen har sendt dem ned omkring bunden. 

Der venter den relativt unge træner en vigtig opgave, når Bologna FC kommer på besøg, og her må han af tragiske årsager, klare sig uden Pablo Mari i bagkæden. Heldigvis har AC Monza et flot 3:2-esultat med i bagagen, da de sendte Udinese ud af Coppa Italia, som beviser, de fortsat har fat i den lange ende. 

Bologna FC vil jeg ikke ligefrem sige har fat i den lange ende endnu, men der er kommet fire point på kontoen i de seneste tre Serie A-kampe. De formåede sågar at presse SSC Napoli en smule, da de tabte med 3:2, og de sendte Cagliari ud af Coppa Italia med en 1:0-sejr. Senest slog de US Lecce ganske overbevisende 2:0, hvor Marko Arnautovic på et straffespark fik sat gang i målnæsen på ny. 

Det er to hold, som begge har individuel kvalitet men store mangler som hold. Begge har 10 point efter de første 11 runder, og en målscore, som minder meget om hinanden. Medmindre det ene hold falder ned i et hul (som er sket nogle gange for de to mandskaber), lugter det her af et uafgjort resultat, hvilket er fornuftigt for begge parter. 

Rundager tror på: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Serie A
K
1SSC Napoli18152144143027147
2AC Milan18115235201545238
3Inter18121538241437037
4Lazio18104431151644134
5Atalanta18104434201449134
6Roma1810442316740234
7Udinese186752621543125
8Torino186571820-246223
9Fiorentina186572124-346223
10Juventus18114327121536522
11Bologna186482329-651222
12Empoli185761622-646522
13Monza186392227-540121
14Lecce194871822-444220
15Spezia184681728-1147218
16Salernitana184682335-1242318
17Sassuolo1844101728-1143216
18Verona1933131731-1456312
19Sampdoria182313831-236139
20Cremonese1807111332-194217

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar