18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 1. runde i Serie A d. 13. – 15. august 2022

Michael Rundager er klar med en komplet gennemgang af alle 10 kampe fra 1. runde i Serie A. De forsvarende mestre fra AC Milan åbner hjemme mod Udinese, mens Inter og Juventus spiller henholdsvis ude og hjemme mod Lecce og Sassuolo.

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Rundens kamp: Juventus – Sassuolo 1 (2-1)

Rundens kamp får i samme ombæring også lov til at lukke første runde af sæson 22/23. Juventus, som er hårdt ramt af skader, tager imod Sassuolo, der skal finde fodfæste efter en skuffende sæson. 

Første runde er altid en åben bog med blanke sider. Nye muligheder skal gribes, og Juventus skal have flagskibet på rette køl. De har hentet spændende forstærkninger, og to af dem kan vi forvente fra start. Angel di Maria og Bremer vil med stor sandsynlighed være at finde i start-11, som er ramt af mange afbud. 

Sassuolo står uden skader, men de skal finde sig til rette i en tilværelse uden lange Gianluca Scamacca oppe foran. De har en kæmpe fordel til dette opgør, da de allerede har spillet en kompetitiv kamp mod Modena. Her blev det dog til et 3-2 nederlag i Coppa Italia, hvor omstillingskniven kostede dyrt. 

Jeg har ingen forventninger om, Juve er i topform eller spiller som et spritnyt hold under Massimiliano Allegri. Men jeg tror, deres offensiv med di Maria, Dusan Vlahovic og Juan Cuadrado kan udstille Sassuolos fejl og mangler i det defensive. De har haft et spændende transfervindue, samtidig med Federico Chiesa nærmer sig et comeback. Alt dette må puste positive vinde ind i lejren hos “Den Gamle Dame”. Sidste sæson blev det til to 2-1 sejre for hjemmeholdet mod Sassuolo, og jeg forventer et lignende resultat mandag aften. 

Rundager tror på: Juventus (0-1) X til odds 4,00 – SPIL HER >>*


AC Milan – Udinese X (1-1)

De forsvarende mestre åbner ballet med en svær hjemmekamp. Udinese vil med stor sandsynlighed stå kompakt og afvise ethvert forsøg på andet end gennembrud på siderne. Milan skal være skarpe i deres 1v1 situationer, hvor de vil kunne skabe gode muligheder netop via siderummet.

Rafael Leao skal være i hopla, og så skal de håbe Yacine Adli kan drysse lidt ekstra magi ud over grønsværen. Bagkæden bør være til at stole på, men Udinese har været imponerende i deres omstillinger.

Det er blot en enkelt gang i de seneste 10 indbyrdes opgør, hvor gæsterne har vundet, men fem uafgjorte og tre nederlag på et enkelt mål maler et billede af en lige fight. Vi skal tilbage til 2014 for at finde en Milan-sejr på mere end et enkelt mål. Udinese startede desuden sæsonen i Coppa Italia med en pligtsejr på 2-1 over FeralpiSalo: To skud inden for rammen gav to basser. Derfor tror jeg, vi får en tæt kamp, som ender uafgjort.     

Rundager tror på: X til odds 4,70 – SPIL HER >>*


Sampdoria – Atalanta 2 (0-2)

Jeg har været hård ved Samdoria på det seneste, og jeg tror ikke, meget vil ændre sig på den konto. De har (heldigvis) sendt Mikkel Damsgaard videre, og nu står de med en gennemsnitsalder på omkring Metusalems fulde levetid. Rutinen er ikke til at tage fejl af, og det får de også brug for i det kommende opgør.

Atalanta har stort set ikke spillet en træningskamp i pre-season, hvilket må give friske ben, og de skal egentlig bare forbedre præstationerne fra i fjor. Gian Piero Gasperini forsøger altid ganske dydigt at time, hvornår holdet skal peake fysisk, og det er tydeligvis ikke lige nu.

Ikke desto mindre er kvaliteten der, og det tror jeg vil komme til at gøre ondt på pensionisterne fra Genova. Jeg forventer en kamp, som vil bølge frem og tilbage men med en sejr til gæsterne, der vil udnytte La Samps udfordringer på midtbanen.

Rundager tror på: 2-tal til odds 1,82 – SPIL HER >>*


Lecce – Inter 2 (0-3)

Det er en grim start for Lecce, der i den grad skal arbejde hårdt som et hold for at holde sig oven vande. De spiller friskt til og viste i Serie B, at de kan kontrollere fodboldkampe. Det bliver dog ikke et behov i første runde, når Inter kommer på besøg.

Ser vi til gengæld på deres præstationer i foregående sæsoner, har de været ekstremt effektive i kampe med lav boldbesiddelse. De tabte stort set ikke en kamp under disse præmisser, og kan de overføre nogle af de dyder til denne sæson, er der point i vente.

Inter er unægteligt kæmpe favoritter til at snuppe sæsonens første tre point og af gode grunde. Truppen er blevet stærkere, Lecces bagkæde har aldrig stået overfor angribere som Lukaku og Martinez. Ydermere vil Robin Gosens og Denzel Dumfries blive en seriøs mundfuld på siderne.

Det er nærmest uundgåeligt for gæsterne at komme frem til målchancer. Derfor forventer jeg en storsejr til Inter, ligesom i sæsonen 19/20 og 11/12, hvor de også mødtes på åbningsdagen.  

Rundager tror på: Lecce – Inter (1-0) 2 til odds 1,79 – SPIL HER >>*


Monza – Torino X (1-1)

Oprykkerne Monza har oprustet til den kommende sæson og ligger lunt placeret omkring midten af tabellen, når vi snakker budget. Det er ikke ensbetydende med, de vil blæse igennem fra start, da holdet skal danne nye relationer, og dette vil koste i begyndelsen. 

Torino har mistet store personligheder og profiler i form af Andrea Belotti, Gleison Bremer samt Tomas Rincon. Truppen er langt fra på plads endnu, og Ivan Juric er ikke tilfreds med transfervinduet. Der har været ballade internt i så høj en grad, at det eskalerede offentligt.

Derfor ser jeg en åben chance for Monza til at hente deres første point her, men Torino har en træner, som er mester i at forsvare og kontrollere kampe. Vi får med stor sandsynlighed en lidt rodet kamp, hvor begge hold kan se sig tilfredse med et enkelt point.  

Rundager tror på: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Fiorentina – Cremonese 1 (2-0)

Sidste års store opblomstring skal holde dampen kørende, og de får umiddelbart rundens bedste betingelser for at gøre det. Cremonese vurderes ikke til at have mange chancer for overlevelse i denne sæson, og skal de have point i første runde, må det komme på baggrund af at blive undervurderet. Scorer de tidligt i opgøret, samtidig med Fiorentina ikke kommer i gang efterfølgende, er der muligheder. 

La Viola har haft et spændende transfervindue, og specielt angriberen Luka Jovic kan få en fantastisk start. Han scorede et flot hovedstødsmål i deres sidste træningskamp mod Betis og lignede en, der var klar til at gøre det igen.

Fiorentina har en solid start-11, hvor offensiven må forventes at være blevet forstærket. Det samme kan ikke siges om Cremonese. En sikker sejr til hjemmeholdet.  

Rundager tror på: Begge hold scorer: NEJ til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Lazio – Bologna 1 (2-0)

Lazio har rystet posen op til denne sæson, og for anden sæson i streg ser det ud til, de er blevet stærkere. Nu er det blot et spørgsmål om, hvorvidt Maurizio Sarri kan få hærdet fundamentet.

Den første runde byder på en mild modstander, som må være guf for Mattia Zaccagni og Felipe Anderson, der begge vil blive bedt om at udfordre på siderne. Zaccagni sørgede for to mål og en assist i sidste års 3-0 sejr over gæsterne. Desuden er Sergej Milinkovic-Savic og Luis Alberto blot blevet et år bedre, og de kan skille Bolognas midtbane til atomer. 

Bologna er ikke blevet bedre i dette transfervindue, men de har dog fortsat deres profiler i Soriano, Barrow og Arnautovic. Defensivt er de blevet svækket, og det kan komme til at gøre forfærdeligt ondt mod et potentielt sprudlende Lazio-mandskab. Jeg forventer en overbevisende hjemmesejr. 

Rundager tror på: Lazio (0-1) 1 til odds 2,43 – SPIL HER >>*


Salernitana – Roma 2 (1-2)

To vidt forskellige skæbner spås de to mandskaber, som skal duellere om tre point i Salerno. Salernitana var ikke en positiv overraskelse sidste sæson, men de overlevede alligevel på baggrund af 3-4 intense ugers slid og slæb. De har forsøgt at styrke truppen op til denne sæson, men en tilværelse i bunden af Serie A venter dem fortsat. 

Modsat Salernos udvalgte forventer jeg en positiv fremgang hos Roms bedste (sorry Le Aquile). Roma har i den grad slidt på pengepungen under Jose Mourinho, og truppen ser yderst interessant ud. Jeg forstår nogen fristes til at smide dem ind i snakken om en Scudetto, men det kræver i første omgang en pligtsejr i det sydlige Italien.

De må forvente en hård kamp, hvor gaver er noget, de skal kæmpe for. Jeg ser ikke dette opgør som guf for Paulo Dybala men derimod for Tammy Abraham og Nicolo Zaniolo der vil krige sig igennem til en scrappy sejr.  

Rundager tror på: 2-tal til odds 1,47 – SPIL HER >>*


Spezia – Empoli 2 (0-1)

Det syner måske ikke vigtigt, når Spezia og Empoli spiller mod hinanden i første runde, men resultatet kan have kæmpe konsekvenser i nedrykningsspillet. Begge må forventes at rode rundt i bunden, og derfor vil der være meget på spil for de to klubber. 

Empoli ser markant mere interessant ud oppe foran sammenlignet med sidste sæson. Her har de hentet Sam Lammers og Mattia Destro, som skal forsøge at give holdet mere bid. Spezia har også hentet spillere, som potentielt kan løftet niveauet med Albin Ekdal, Mattia Caldara og Viktor Kovalenko. 

Fem uafgjorte resultater og en enkelt 1-0 sejr til Spezia i de seneste seks indbyrdes opgør. Der bliver ikke scoret mange mål, og begge hold skal være forsigtige. Et nederlag kan blive dyrt, så jeg forventer få mål – ja faktisk kun et enkelt til gæsterne.  

Rundager tror på: Under 2,5 mål til odds 1,86 – SPIL HER >>*


Verona – Napoli X (2-2)

Rundens anden kamp, som lugter af en slags topopgør, finder vi i Verona. Napoli skal stå den første svære prøve allerede i første runde, når et – fristes man til at sige – fuldkommen nyt hold skal tage kampen op om en plads i top-4.

Midtbanen ser fortsat stærk ud, men defensivt og offensivt er tabet af Lorenzo Insigne, Dries Mertens og Kalidou Coulibaly ikke til at overse. Det har kastet ny anfører af sig og jeg er vild med valget. Giovanni Di Lorenzo er højt elsket og ekstremt dygtig, så det er et perfekt valg. 

Lorenzo og co skal forsøge at besejre et Verona-mandskab ledet af Gabriele Cioffi, som jeg har lidt fidus til. Det vil kræve et højt tempo og effektivt genpres at besejre Verona, som samtidig er i stand til at slå igen med dygtige offensive spillere som Antonin Barak og Giovanni Simeone. Desuden er indkøbet af angriberen, Thomas Henry, bestemt også interessant. Jeg tror, vi får rundens bedste kamp her (ikke den største), men det bliver uden en vinder.   

Rundager tror på: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Læs også:

Skriv et svar