18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Optakt til Serie A-sæsonen 2022/2023

Michael Rundager klæder dig på til den kommende sæson i Støvlelandet. Se Rundagers bud på samtlige slutplaceringer for de 20 hold i Serie A. Kan AC Milan forsvare Scudettoen, eller bliver de overhalet af Inter og Juventus i 2022/2023?

Michael Rundager

Michael Rundager Serie A

Michael Rundager
Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Nr. 1: Inter

Sidste sæsons andenplads, Inter lignede længe en suveræn vinder af Serie A, men løb midtvejs ind i en krise, hvilket kostede dem Scudettoen. To point skilte dem og rivalerne fra Milano, men det tror jeg ikke bliver tilfældet i den kommende sæson. Med tilgang fra Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Andre Onana, Kristjan Asllani og Raoul Bellanova tror jeg, de står for stærkt sammenlignet med konkurrenterne. Der har dog været afgang fra en markant skikkelse som Ivan Perisic, og mindre afgange som Stefano Sensi og Arturo Vidal bør også nævnes. Træningskampene har været af blandet karakter, men truppen ser skarp ud, og kan de holde dampen kørende, er det holdet resten skal jagte.

Træningskampe

Lugano – Inter (1-4)

Inter – Monaco (2-2)

Lens – Inter (1-0)

Inter – Lyon (2-2)

Inter – Villarreal (2-4)

Rundager tror på: Inter vinder Serie A til odds 2,75 – SPIL HER >>*


Nr. 2: AC Milan

Sidste års mestre imponerede alle med deres defensive stabilitet og evne til at afgøre fodboldkampe. Truppen er mere eller mindre intakt bortset fra at midtbaneprofilen, Franck Kessie er sendt til FC Barcelona. Men der er kommet forstærkninger i form af Charles De Ketelaere og Divock Origi, samtidig med at Yacine Adli er vendt tilbage fra afsluttet lejeaftale hos Bordeaux. Desuden fortsætter Zlatan Ibrahimovic lidt endnu, hvilket måske ikke vil fylde meget i kampene, men på alle mulige måder i miljøet generelt. Milan er bestemt konkurrencedygtige, men jeg tror ikke, det er nok til at gentage sidste års mindre mirakel.

Træningskampe

Køln – Milan (1-2)

Zalaegerszegi – Milan (3-2)

Wolfsberger – Milan (0-5)

Marseille – Milan (0-2)

Vicenza – Milan (1-6)

Rundager tror på: AC Milan slutter i Top4 til odds 1,25 – SPIL HER >>*


Nr. 3: Roma

Jeg er ikke meget for at indrømme det, da Jose Mourinho ikke helt er min kop te, men han har skabt noget hype omkring Roma i den kommende sæson. Sidste år var langt fra prangende, men de formåede alligevel at vinde Conference League og holde en sjetteplads. Truppen er kun blevet markant stærkere, da Georginio Wijnaldum, Pauolo Dybala, Zeki Celik, Namanja Matic og Mile Svilar er kommet til. Desuden er Justin Kluivert vendt tilbage fra en låneaftale i fransk fodbold. Af afgange bør nævnes Jordan Veretout, Henrikh Mhkitaryan og Pau lopez. Alle positioner er udskiftet, og jeg vil absolut argumentere for, at de er blevet stærkere. Bliver der spillet med samme bravur, som da Dybala blev præsenteret – næppe, men jeg tror, de er stærke nok til at snuppe tredjepladsen. 

Træningskampe

Roma – Sunderland (2-0)

Roma – Portimonense (2-0)

Sporting CP – Roma (3-2)

Roma – Nice (1-1)

Roma – Tottenham (1-0)

Roma – Shakhtar (5-0)

Rundager tror på: AS Roma slutter i Top4 til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Hvad kan José Mourinho drive det til med sine romerske tropper? Foto: Ammar Awad/Reuters/Ritzau Scanpix
Hvad kan José Mourinho drive det til med sine romerske tropper? Foto: Ammar Awad/Reuters/Ritzau Scanpix


Nr. 4: Juventus

Det er svært at forklare, men jeg har på fornemmelsen, at det står skrevet et eller andet sted i en gammel støvet bog, at Juve skal spille Champions League. Jeg har ingen tiltro til, at de kan vinde trofæet med de store ører, så det kræver altså en top-4 placering, når sæson 22/23 er færdigspillet, og her placerer jeg “Den Gamle Dame”. Der er kommet rutine og kvalitet i form af Bremer, Paul Pogba, Angel di Maria og Nicolo Rovella (tilbage fra lejeaftale). De mangler stadig en angriber, og her kæmper de for at få hentet Alvaro Morata retur. Udover hans fravær må de også undvære Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi, Matthijs de Light og Paulo Dybala. Kommer Morata retur, ser det ganske fornuftigt ud i forhold til at nå en top-4 placering – og så heller ikke mere. 

Træningskampe

Juve – Guadalajara (2-0)

Barcelona – Juve (2-2)

Real Madrid – Juve (2-0)

Juve – Juve U23 (2-0)

Juve – Atletico Madrid (0-4)

Rundager tror på: Juventus slutter i Top4 til odds 1,18 – SPIL HER >>*

Kan Juventus blande sig i mesterskabskampen i Serie A? Foto: Kevin Jairaj/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Kan Juventus blande sig i mesterskabskampen i Serie A? Foto: Kevin Jairaj/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix


Nr. 5: Napoli

Napoli bliver uden tvivl et af de største spørgsmålstegn i denne sæson, da markante profiler har forladt klubben, og flere muligvis gør det inden længe. Fabian Ruiz er mere eller mindre væk, men derudover er Lorenzo Insigne, Dries Mertens, Kalidou Coulibaly og David Ospina også videre. Af mindre karakter er Kelvin Malcuit og Faozi Ghoulam også ude, og der har generelt været en voldsom udskiftning i klubben. Af nye ansigter skal nævnes Min-Jae Kim og Leo Østigård, som skal hjælpe med at udfylde Coulibalys støvler. Desuden har de hentet Khvicha Kvaratskheila og Mathias Olivera, som begge holder til i venstre side som kant og back. Vi må derfor forvente udsving og en genopbygningsperiode, som ikke lyder lovende. Jeg ser dem ikke i top-4, men kvaliteten er fortsat at finde, og derfor tror jeg på en femteplads. 

Træningskampe

Napoli – Anuane Valle Di Non (0-0)

Napoli – Perugia (4-1)

Napoli – Adana Demirspor (2-2)

Napoli – Mallorca (1-1)

Napoli – Girona (3-1)

Napoli – Espanyol (0-0)


Nr. 6: Lazio

Sidste sæsons til tider mest underholdende mandskab, skal nu forsøge at rette op på en blamage af håbløsheder i det defensive. Derfor er der blevet hentet to stoppere i form af Alessio Romagnoli og Nicolo Casale, og planen er herefter at få sendt Francesco Acerbi ud, ligesom Luiz Felipe heller ikke vil være i bagkæden. Udover de to indkøb har de forstærket sig på midtbanen med Marcos Antonio og Matias Vecino, som kan udfylde tabet af Lucas Leiva. På mål er Thomas Strakosha og Pep Reina ude og Luis Maximiano inde samtidig med at Ciro Immobiles pseudokonkurrent Verdat Muriqi er history. Lazio kan, hvis de holder på profilerne, blande sig i snakken om top-4, men mit bedste bud er en sjetteplads ligesom sidste år – også selvom de efter seks træningskampe har en målscore på 33-1. 

Træningskampe

Lazio – Auronzo (21-0)

Lazio – Dekani (5-0)

Lazio – Triestina (3-1)

Lazio – Primorje Ajdovscina (4-0)

Lazio – Qatar (0-0)

Real Valladolid – Lazio (0-0)


Nr. 7: Atalanta

Et af sæsonens meget interessante emner bliver, hvor dybt hullet er, som Gian Piero Gasperini og Atalanta er faldet i. Jeg har ikke høje tanker om deres chancer for de store forbedringer og placerer dem på en syvendeplads. De har holdt på kernen og forstærket sig en smule ved at hente midtbanemanden, Ederson som var med til at redde Salernitana. Derudover har de forstærket sig med en konkurrent til Jeremy Boga, da Ademola Lookman er hentet ind fra RB Leipzig. Desuden er Ebrima Colley også en udfordrer på venstre side, da han er vendt retur fra Spezia – det hænger ikke sammen i mine ører. Af afgange bør nævnes Matteo Pessina, Matteo Lovato og Roberto Piccoli, som dog ikke har været start-11 materiale. Deres transfervindue har været omtrent lige så intetsigende som træningskampene.  

Træningskampe

Atalanta – Como (4-0)

Newcastle – Atalanta (1-0)

Valencia – Atalanta (2-1)


Nr. 8: Fiorentina

Sidste års forfriskende overraskelse skal nu bygge på og vise, at det ikke blot var en tilfældig opblomstring. De har været fornuftige i transfervinduet, hvor de har hentet Dodo, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Pierluigi Gollini og fået Christian Kouame retur fra et vellykket lejeophold i Belgien. Specielt Jovic og Kouame kan blive altafgørende for deres fremtidig succes, da derese vigtigste opgave bliver at lave mål. Noget Fiorentina ikke var overdrevet gode til i sidste sæson, hvor de manglende en solid måltyv. De har mistet en anelse kvalitet, da Lucas Torreira, Alvaro Odriozola, Jose Callejon og Kryzystof Piatek er væk. Piatek blev ikke det, de nu håber Jovic kan klare – nemlig at udfylde Dusan Vlahovic’ målkonto. Jeg tror, de får en fin sæson, men frygter deres trup ikke er bred nok. Derfor forventer jeg endnu en sæson, hvor de taber pusten og ender på en ottendeplads. 

Træningskampe

Fiorentina – Real Vicenza (7-0)

Fiorentina – Sanvitese (6-0)

Fiorentina – Trento (4-1)

Fiorentina – Triestina (4-0)

Galatasaray – Fiorentina (2-1)

Fiorentina – Qatar (0-0)

Real Betis – Fiorentina (3-1)


Nr. 9: Sassuolo

Sassuolo har et spændende udtryk og vil altid kunne spille op med de bedste på deres gode dage. Topniveauet er helt eminent, men på dårlige dage er de mere eller mindre ligegyldige. Derfor blev det til en beskeden 11. plads sidste år, hvilket jeg tror bliver erstattet med en pænere niendeplads. Jeg forventer dog ikke, at de har niveauet til at blande sig i pladserne om europæisk fodbold ligesom i 20/21. De skal dog ikke belemres med flere pokalkampe, da de tidligt er blevet sendt ud 3-2 af Modena fra Serie B. Truppen er nogenlunde intakt, og vigtigste mand Domenico Berardi har bekræftet, at han fortsætter. Han har fået nye legekammerater i form af blandt andet Kristian Thorstvedt, Augustin Alvarez og Martin Erlic, som er vendt tilbage fra et lejeophold. Ud den anden vej er Filip Djuricic, Vlad Chiriches samt Gianluca Scamacca gået. Sidstnævnte bliver et tab, men jeg tror snildt, Alvarez kan bidrage med de 12-16 mål, som vil mangle.

Træningskampe

Sassuolo – Real Vicenza (10-1)

Sassuolo – Sudtirol (2-0)

Reims – Sassuolo (2-2)   

Sassuolo – Vis Pesaro (4-1)


Nr. 10: Verona

Skal vi lægge meget i et 1-4 nederlag til Bari i Coppa Italia, ser det dystert ud for sidste års niendeplads. Sådan ser jeg dog ikke på det, da pokalen generelt er nedprioriteret i Italien. De har nogenlunde samme trup, som viste godt niveau i stort set alle kampe, men tabet af Nicolo Casale og Gianluca Caprari vil gøre ondt offensivt og defensivt. De har hentet Beneventos 26-årige keeper Lorenzo Montipo, som næppe vil vinde mange kampe for dem. Derudover er bredden offensivt og på midtbanen styrket med indkøb af Thomas Henry og Martin Hogla. Der er dog stor sandsynlighed for, at Antonin Barak skal videre, men intet er sikkert endnu. Verona er et solidt midterhold, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis de ikke indtager tiendepladsen. 

Træningskampe

Verona – US Primiero Calcio (9-0)

Verona – Verona B (0-0)

Verona – Virtus Verona (1-0)

Hoffenheim – Verona (3-2 E)

Verona – Cremonese (4-3)

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Nr. 11: Torino

Efter en smule oprejsning i sæson 21/22, hvor det blev til en godkendt tiendeplads, kan Torino måske igen etablere sig som et stabilt midterhold, der engang imellem, når månen står rigtigt, kan blande sig i top-7. Truppen er langt fra kommet styrket ind i denne sæson, hvor Bremer, Tomas Rincon og Andrea Belotti er ude, og det blot er blevet til nævneværdig tilgang fra Valentino Lazaro og Nemanja Radonjic. Svækket i alle tre kæder, men det smukke er, at deres cheftræner, Ivan Juric ikke behøver stjerner, så længe holdet følger hans plan. Jeg forstår dog godt, hvordan det kan komme til håndgemæng med sportschefen, når man tænker på deres nuværende aktiviteter. Træningskampene har været lovende, og en solid 3-0 sejr over Palermo i Coppa Italia sender vibes om en fornuftig sæson. 

Træningskampe

Eintracht Frankfurt – Torino (1-0)

Torino – Mlada Boleslav (2-0)

Torino – Trabzonspor (3-0)   

Torino – Apollon (1-0)

Nice – Torino (1-0)


Nr. 12: Udinese

Ingen sæson uden et kæmpe salg fra Udinese – op til denne sæson blev det Nahuel Molina til Atletico Madrid. De har ikke hentet noget iøjnefaldende med undtagelse Jaka Bijol, som måske kan vise sig at være en forstærkning på midtbanen. Men man må aldrig undervurdere klubbens evne til at finde spillere under radaren, for så at sende dem videre, ej heller deres evne til at høste point. Sidste år endte de på en sikker 12. plads langt fra nedrykningspladserne, og jeg har en ide om, at de ender omtrent det samme sted. De har været ekstremt grundige i deres forberedelser, hvor det er blevet til syv træningskampe med fornuftig matchning. En knap så prangende 2-1 sejr blev det også til i Coppa Italia mod FeralpiSalo fra Serie C. 

Træningskampe

Rapid Lienz (0-0)

Udinese – Union Berlin (0-0)

Udiense – Ilrija (3-0)

Udinese – Bayer Leverkusen (1-2)

Udiense – Qatar (1-2)

Udiense – Pafos (2-1)

Udinese – Chelsea (1-3)


Nr. 13: Sampdoria

Sidste år var en af de tunge for Sampdoria, som var hårdt presset i kampen om overlevelse. En 15. plads reddet af andres dårligdom mere end deres egen fortjeneste, sikrede dem en billet i Serie A. Det var ikke godt, og flotter de sig ikke en smule i løbet af sæsonen, kan jeg godt risikere at overvurdere dem. Med Mikkel Damsgaard så godt som i Brentford, er vi tæt på at have et fuldstændig intetsigende hold, som blot har en flok pensionsparate spillere, som hæver deres løn. En snert af foryngelse har lejeaftalen med Gonzalo Villar fra Roma dog – den ros skal de have. Men derudover er det spillere som Tomas Rincon og Filip Djuricic, der er værd at nævne af transferaktiviteter. De skal udfylde tabet af Morten Thorsby og Albin Ekdal. Rutine nok til syv Serie A klubber vil være nok til at holde dem oppe og sikre en hæderlig placering, men de er tæt på ligegyldige.  

Sampdoria – Castiglione (9-1)

Sampdoria – Parma (1-1)

Sampdoria – Bienno (7-0)

Sampdoria – Sampdoria U19 (2-2)

Brescia – Sampdoria (0-2)

Besiktas – Sampdoria (1-1)


Nr. 14: Bologna

Sidste sæson reddede Bologna sig selv på baggrund af en samhørighed opstået af deres sygdomsramte cheftræners, Sinisa Mihajlovic pludselige indlæggelse. Lidt kringlet, men de høstede tæt på 25 procent af deres point i den relativt korte periode, og ellers var de mere eller mindre anonyme (læs: ekstremt kedelige). De skriger til handling, men holdet er ikke forstærket, tværtimod har de mistet profiler som Aaron Hickey, Mattias Svanberg og Arthur Theate. Spillere, som er forsøgt erstattet med billige løsninger som Michel Aebischer, Lewis Ferguson og en lejeaftale med spændende Andrea Cambiaso. De har stadig profiler som Roberto Soriano, Musa Barrow og Marko Arnautovic, men de var ikke just en flyvende trekløver i sidste sæson – jeg tror på en fyring af Mihajlovic og en ny træner, som kan få gang i truppen igen, men det vil kun række til overlevelse og en 14. plads. 

Træningskampe

Bologna – Pinzolo Valrendena (5-0)

Bologna – Castiglione (7-1)

AZ – Bologna (1-0)

Twente – Bologna (4-1)


Nr. 15: Monza

Man kan mene meget om Monza, men et potentielt spændende bekendtskab og fast inventar i Serie A, kunne meget vel blive tilfældet. De har handlet ind som ingen anden oprykker i nyere tid og har holdt på deres profiler fra sidste sæson. Målmandsposten er styrket med Alessio Cragno, de tre kæder er styrket med Marlon, Stefano Sensi, Matteo Pessina og Gianluca Caprari. Jeg har en tendens til at tro, de egentlig ender højere end en 15. plads, men man må ikke undervurdere udfordringerne ved at være den nye dreng i klassen. Cheftræner Giovanni Stoppa har heller ikke synderligt meget Serie A erfaring som træner, og derfor tror jeg, det bliver til en respektabel 15. plads for en oprykker, som også er videre i Coppa Italia efter en 3-2 sejr over Frosinone. 

Træningskampe

Bellinzona – Monza (0-0)

Monza – Lugano ll (2-0)

Monza – Piacenza (4-1)

Monza – Renata (4-0)

Monza – Novara (5-0)

Monza – Sangiuliano City (3-2)

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint
18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår


Nr. 16: Empoli

Empoli har tydeligvis forsøgt at handle smart ved at polstre bagenden med køb af keeper Guglielmo Vicario, samtidig med at det klart er i bagkæden de har forstærket sig mest. Intet voldsomt at nævne, klare forsøg på at styrke sig defensivt. Desuden har de hentet et par interessant navne til fronten i form af Sam Lammers og Mattia Destro samt 21-årige Martin Satriano fra Inter på en lejeaftale. De har mistet Mattai Viti, Samuele Ricci og Kristjan Asllani, men umiddelbart ser det positivt ud. Det var også nødvendigt oven på deres forår 2022, som bød på meget få sejre. Heldigvis for dem, var de fornuftige i efteråret og endte sikkert fra nedrykningsstregen. Det tror jeg ikke helt bliver tilfældet i år, men en 16. plads er bestemt realistisk. 

Træningskampe

Empoli – Ukraine (1-3)

Atalanta – Empoli (0-1)

Empoli – Calcio Castelfiorentino (1-0)

Empoli – Seravezza (3-0)

Trabzonspor – Empoli (0-1)

Empoli – Pafos (2-1)


Nr. 17: Lecce

Lecce har en ekstremt smal trup med manglende kvalitet, men spiller friskt til og har hjertet det rigtige sted. Det viste de i sidste års førsteplads i Serie B og deres sæson 19/20 i Serie A. De er uden tvivl en klub med en opadgående formkurve, og det kan føre dem langt. Skulle de til gengæld ende med at sælge Morten Hjulmand for en hulens masse penge, er de nok nødsaget til at spendere nogle af dem hurtigt, da han vil blive savnet voldsomt i det defensive. Oprykkerne holdt en ubesejret stime kørende i 15 runder og har holdt på spændende Gabriel Strefezza, som stod for 14 scoringer og seks assist fra venstre kant. De må dog undvære rutinerede Massino Coda, der bankede den ind 42 gange i Lecces seneste to sæsoner. Jeg tror, de overlever med nød og næppe. 

Træningskampe

Bochum – Lecce (3-2)

Virtus Francavilla – Lecce (0-1)

Parma – Lecce (1-0)


Nr. 18: Spezia

Spezia har proppet truppen med spillere, så bredden fejler ikke noget for cheftræner Luca Gotti, men spørgsmålet er kvaliteten. Viktor Kovalenko, Albin Ekdal, Arkadiusz Reca og Mattia Caldara er interessante spillere, men det er blevet hverdag for Spezia, som startede deres Serie A tilværelse imponerende. Problemet er blot, at det kun er gået ned af bakke siden hen. Gotti var god til at få noget ud af Udinese, men de var bedre end det, han skabte med dem, og jeg tror det her bliver en for stor opgave at løse. Der er en grund til, at de ikke har solgt eller mistet noget af nævneværdig karakter – der er simpelthen ikke noget at komme efter. De får måske endnu en tur i Coppa Italia oven på en flot 5-1 sejr over Como i deres første runde. 

Træningskampe

Spezia – Bochum (1-2)

Spezia – ASV Stegen (8-0)

Spezia – Jablonec (3-0)

Padova – Spezia (1-5)

Angers SCO – Spezia (2-2)

Rundager tror på: Spezia rykker ned til odds 2,50 – SPIL HER >>*


Nr. 19: Salernitana

Sjældent har jeg haft så lidt positivt at sige om et holds spil på banen, som da Salernitana startede sidste sæson. Det blev marginalt bedre, men de er på ingen måde en gave til Serie A, og det tror jeg heller ikke, de bliver i denne sæson. De har dog hentet forstærkninger, som signalerer, at de vil gøre et seriøst forsøg på at blive i støvlelandets bedste række. Matteo Lovato, Domagoj Bradaric og Junior Sambia, er alle spillere som skal forsøge at forbedre deres absolut værste område i spillet – det defensive. Derudover skal Federico Bonazzoli og Eric Botheim forsøge at finpolere spillet længere fremme på banen sammen med 39-årige Franck Ribery. Bredden er blevet styrket gevaldigt, men cheftræner Davide Nicola bliver aldrig andet end en skraldemand. 

Træningskampe 

Salernitana – Schalke 04 (0-0)

Salernitana – Hoffenheim (2-2)

Salernitana – Wieczysta Krakow (2-0)

Salernitana – Galatasaray (1-1)

Salernitana – Parma (0-2)

Rundager tror på: Salernitana rykker ned til odds 2,25 – SPIL HER >>*


Nr. 20: Cremonense

Af alle hold (med undtagelse af Inter), er oprykkerne Cremonese dem jeg føler med størst sikkerhed at kunne spå noget som helst om. De kommer til at spille præcis 38 kampe i Serie A, og så siger de tak for Espresso. Truppen har en spændende alder i forhold til et udviklingspotentiale, men cheftræner Miassimiliano Alvini står i Serie A for første gang med en trup langt fra niveau. Det er faktisk lidt af en gåde, hvordan de overhovedet sikrede sig direkte oprykning, da de ikke er specielt prangende på bolden. Det blev også en dårlig periode sidst på sæsonen, og det tror jeg bestemt ikke er med til at styrke deres overgang til Serie A. De mangler blandt andet en go to guy, som de muligvis har fået lidt af det i David Okereke (men så strækker vi den også). Kvaliteten mangler på banen og med stor sandsynlighed også på sidelinjen, derfor forventer jeg en sikker nedrykning. 

Træningskampe

Cremonese – Franco Albino (8-0)

Cremonese – Paradiso (5-0)

Cremonese – Fiorenzuola (5-0)

Cremonese – SPAL (2-0)

Verona – Cremonese (4-3)

Rundager tror på: Cremonense rykker ned til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds i artiklen ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Odds på Serie A

*Reklamelink

Artiklen er sponsoreret af Cashpoint


Vil du have mere Serie A?

Vi dækker Serie A tæt på SpilXperten. Se vores store Serie A-sektion for at læse mere.


1 kommentar

  1. Så er der sæsonoptakt til Serie A ved Michael Rundager. 🙂

    Han sender Scudettoen til Inter – er du enig?

Skriv et svar