18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Udinese: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er midtuge-runde i Serie A, og torsdag aften tager AS Roma imod Jens Stryger og Udinese hjemme på Olimpico. Både Roma og Udinese løb ind i sæsonens første nederlag i seneste spillerunde, hvem af dem formår at rejse sig igen her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Udinese. Der er kampstart torsdag d. 23. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Roma – Udinese: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Rapuano
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 17° og svag vind


Optakt til Roma – Udinese: Skader, karantæner og startopstillinger

Karismatiske Mourinho har fået en super start i den italienske hovedstad! De første seks kampe på tværs af Serie A og Conference League blev alle vundet, og euforien i Rom var sjældent set større. I weekenden kom det første skår i glæden dog, da Roma måtte se sig slået med 3-2 af Verona. Roma førte ellers 1-0 ved pausen, men efter en 2.halvleg, som gav grumme minder om tidligere sæsoners lave niveau, så måtte de se sig besejret. Nu bliver det spændende at se hvordan Mourinho og hans Roma-mandskab reagerer ovenpå sæsonens første skuffelse, var det bare en svipser i Verona, eller bliver det starten på en negativ spiral? Roma er forskånet for de store skadeskvaler, kun på venstrebacken er der problemer med Spinazzola og Vina ude, men Calafiori er en habil afløser. Roma har vist sig godt frem offensivt indtil videre i sæsonen, hvor især Pellegrini virker til at stå overfor hans endelige gennembrud. Defensivt ser det dog stadig en anelse usikkert ud, og Mourinho mangler stadig at finde ud af hvem, der skal danne makkerpar med Mancini.

Udinese er i denne sæson startet overraskende godt ud. De tre første kampe kastede 7 flotte point af sig, sejrene kom godt nok mod overkommelige modstander som Venezia og Spezia, men i sæsonpremieren præsterede de altså at få 2-2 mod Juventus efter at have været bagud med 2-0. Faktisk var de lidt uheldige ikke at vinde den kamp. Virkelig flot udlæg på sæsonen, men ligesom med Roma, så fik det en brat ende i 4.spillerunde. Udinese tog mandag aften imod Napoli, og her blev der aldrig spænding om slutresultatet. Udinese blev domineret fra start til slut, og måtte indkassere sæsonens første nederlag, et hjemmebanenederlag på hele 4-0. Den må svie lidt i Udine, men det er vel ret beset ikke Napoli, som de skal måle sig med. Jens Stryger og co. får blot tre dage efter Napoli-kampen inden muligheden igen byder sig for at komme tilbage på point-sporet. Truppen er stort set fit for fight, men den er ikke bred, og der kan være træthedstegn med tanke på den korte restitution.

Udinese:

  • Matías Viña (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Napoli:

  • Ilija Nestorovski (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Destiny Udogie (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

Roma forventet startopstilling: Patricio; Karsdorp, Smalling, Mancini, Calafiori; Veretout, Cristante; Mkhitaryan, Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

Udinese forventet startopstilling: Silvestri; Becao, Nuytinck, Samir; Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Larsen; Deulofeu, Pussetto


Odds på Roma – Udinese

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Roma-kaptajnen på pletten igen

Roma og Udinese kommer begge fra sæsonens første nederlag, og det bliver spændende, at se hvad det har gjort ved dem. Roma er gjort til store favoritter her, og med rette. Under Mourinho har de spillet ganske flot fodbold, som har kastet 6 sejre af sig ud af 7 mulige. Selvom Udinese har høstet fint med point i de første tre spillerunder, så tror jeg, at de er oppe imod overmagten her. Napoli udraderede dem mandag aften, med den skuffelse i bagagen plus den korte restitutionstid, så er jeg ikke sikker på, at Udinese kan stå imod det pres som Roma kommer med på hjemmebane. Bookmakerne forventer en Roma-sejr og godt med mål, ingen af de to scenarier er derfor særlig godt betalt, og derfor har jeg rettet øjnene mod et yderst sandsynlig målscorer.

Lorenzo Pellegrini har været ustyrlig i starten af denne sæson. Den talentfulde midtbanespiller, som ikke helt har kunne indfri forventningerne, virker til at stå over for sit helt store gennembrud. Han har fået ansvaret for Romas offensive spil, og er fast på 10’er positionen, hvor han i tidligere sæsoner ofte har haft hans udgangspunkt som 8’er, og har skulle knokle mere i defensiven. Det kan være derfor, at han på trods af en forrygende sæsonstart med 6 mål og 2 assist i 7 kampe, stadig giver 4.0 gange igen for et mål på hjemmebane mod Udinese. Mod et defensivt-orienteret Udinese mandskab bliver Pellegrini nøglen til at få åbnet op for målscoringen med hans fine overblik, gode småspil og fremragende sparketeknik. Han kommer til at være meget på bolden her, og det virker som en overordentlig god betaling for så oplagt en målscorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
4,0
Lorenzo Pellegrini scorer
Gå til Unibet *


Roma – Udinese: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma indtager 4. pladsen i Serie A med 9 point efter fire kampe. Statistikken lyder på 3-0-1 og en målscore på 11:5.

  • Udinese har fået en fin start på sæsonen med 7 point i de første fire kampe. Statistikken lyder på 2-1-1 og en målscore på 6:6.

  • Hos Roma topper Veretout og Pellegrini den interne topscorerliste med 3 kasser hver.

  • Gerard Deulofeu har fået en god start på sæsonen med to mål i fire kampe.

  • Roma vandt begge sidste sæsons indbyrdes opgør med Udinese, 3-0 hjemme og 1-0 ude.


Expected Goals: Roma vs. Udinese – de seneste tre kampe

RomaResultatxGUdineseResultatxG
Verona – Roma(3-2)1,11 – 1,18Udinese – Napoli(0-4)2,25 – 2,53
Roma – CSKA Sofia(5-1)2,33 – 0,45Spezia – Udinese(0-1)1,36 – 0,49
Roma – Sassuolo(2-1)1,99 – 1,53Udinese – Venezia(3-0)2,18 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar