18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Spezia: Odds og optakt den 13. december 2021

Bliver det til 3 point for Mourinho og Abraham mandag aften? (Foto: Bildbyrån
Bliver det til 3 point for Mourinho og Abraham mandag aften? (Foto: Bildbyrån)

Det spiller ikke rigtig for Mourinho og Roma for tiden. Romerne hænger pt. til tørre på Serie A’s 7.plads, denne gang bør der dog være mulighed for 3 point, når bundholdet fra Spezia kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Spezia. Der er kampstart mandag d. 13. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Roma – Spezia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alessandro Prontera
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 4° og svag vind


Optakt til Roma – Spezia: Skader, karantæner og startopstillinger

Romas sæson vil ikke rigtig tage fart. Forventningerne i den italienske hovedstad var ellers store forud for sæsonen med tilgange af karismatiske Mourinho og den lange og dyre angriber Tammy Abraham, men resultaterne viser ikke fremgang i forhold til de foregående sæsoner. Roma indtager pt. 7.pladsen i Serie A, og skal nok indstille sig på, at spille med om top-6 i højere grad end top-4. Der mangler stabilitet i resultaterne, og hverken offensiven eller defensiven fremstår knivskarp i længere tid af gangen. Mourinhos arbejdsbetingelser til dette opgør bliver ikke bedre af fraværene af fem italienske profiler. Især offensivt kan der komme til at mangle kreativitet uden Zaniolo, Pellegrini og El Shaarawy.

Spezia holdt sig akkurat oven vande i sidste sæson, og det samme er indtil videre tilfældet i denne sæson. Pt. indtager gæsterne Serie A’s 17.plads med blot to point ned til Cagliari og Genoa under stregen. Spezia har egentlig udmærkede evner i offensiven, hvor N’Zola, Gyasi og den tidligere Roma-spiller, Daniele Verde, momentvis kan bide fra sig. Defensiven rangerer dog som ligaens næstværste i skrivende stund med 36 indkasserede mål i 16 kampe. Især Spezias resultater på udebane har været sløje med blot 4 point i 8 kampe. Senest var de hjemme foran med 2-0 over Sassuolo, men endnu engang svigtede defensiven, og det blev derfor kun til en pointdeler. Det ene point var Spezias første i de seneste fire spillerunder.

Roma:

  • Nicolo Zaniolo (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Gianluca Mancini (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Stephen El Shaarawy (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Spezia:

  • Leo Sena (Midtbane, Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Kumbulla, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Vina; Mayoral, Abraham

Spezia forventet startopstilling: Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou, S. Bastoni; Kovalenko, Sala, Maggiore; Verde, Nzola, Gyasi


Odds på Roma – Spezia

Bookmakerne ser Roma som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Roma og Spezia leverer endnu en målfest

Et af lavpunkterne for Roma i sidste sæson kom mod netop Spezia. En svag resultatmæssig Roma-periode nåede kulminationen med et 4-2 nederlag i Coppa Italia til Spezia, den efterfølgende weekend krydsede de to mandskaber igen, og her var samme scenarie lige ved at gentage sig, men Roma hev en 4-3 sejr hjem i kampens døende sekunder. Der er lidt samme af de samme vibes over Roma nu, som dengang for lidt under et år siden. Romerne virker sårbare, men det gør Spezia i den grad også.

Bredden hos Roma er ikke særlig imponerende, og med skader til fem stamspillere, så begynder det at se tyndt ud når romerne skal skifte ind. Det så vi så sent som i torsdagens Conference League-kamp mod CSKA Sofia, hvor Roma ikke kunne holde samme niveau, da de først begyndt skifte ud. Derfor bør Spezia også have udmærkede chancer for at komme på tavlen her, til gengæld er Romas angriber Tammy Abraham begyndt at røre på sig på det sidste, og han kan blive svær at holde fra fadet for Spezias vaklende defensiv. Der er grobund for endnu et underholdende opgør mellem Roma og Spezia, som begge fremstår sårbare og medgørlige.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,10
Begge hold scorer OG over 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Roma – Spezia: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma er nummer 7 i Serie A med 25 point. Statistikken lyder på 8-1-7 og målscoren 24:19.
  • Spezia er nummer 17 med 12 point. Statistikken hos gæsterne er på 3-3-10 og målscoren 17:36
  • Lorenzo Pellegrini er topscorer for Roma med fem kasser. Han kommer dog ikke i aktion mandag aften.
  • Daniele Verde og Gyasi deler topscorerværdigheden for gæsterne med tre mål hver.
  • Der var underholdning for alle pengene, da de to klubber krydsede klinger i sidste sæson! På Olimpico endte med 4-3 til Roma, mens det omvendte opgør endte 2-2.


Expected Goals: Roma vs. Spezia – de seneste tre kampe

RomaResultatxGSpeziaResultatxG
CSKA Sofia – Roma(2-3)1,04 – 1,49Spezia – Sassuolo(2-2)1,56 – 1,48
Roma – Inter(0-3)0,67 – 1,26Inter – Spezia(2-0)2,01 – 0,67
Bologna – Roma(1-0)0,31 – 1,26Spezia – Bologna(0-1)0,74 – 1,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Spezia?

Roma – Spezia spilles mandag den 13. december 2021 klokken 20:45.

Hvor spilles Roma – Spezia?

Roma – Spezia spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv første kommentar

Skriv et svar