18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Sampdoria: Odds og optakt den 22. december 2021

Roma hentede en vigtig sejr over Atalanta i weekenden. Kan de følge op med 3 point mod Sampdoria? (Foto: Bildbyrån)
Roma hentede en vigtig sejr over Atalanta i weekenden. Kan de følge op med 3 point mod Sampdoria? (Foto: Bildbyrån)

Roma leverede sæsonens hidtil bedste præstation i weekendens 4-1 sejr over Atalanta. Denne gang venter en hjemmekamp mod Sampdoria, som desværre fortsat er uden Damsinho. Kan romerne fortsætte de lovende takter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Sampdoria. Der er kampstart onsdag den 22. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Roma – Sampdoria: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Piero Giacomelli
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 9° og svag vind


Optakt til Roma – Sampdoria: Skader, karantæner og startopstillinger

Pilen har peget mere ned end op for Roma i denne sæson, men i weekenden lagde romerne en fantastisk indsats for dagen ude mod formstærke Atalanta. Det var uden tvivl sæsonens bedste indsats fra Mourinho og co., som tog en flot 4-1 sejr, der samtidig mindskede forspringet til top-4. Koncentrationen, ærgerrigheden og taktikken var bedre end set i lang tid. Det var lige den selvtillidsindsprøjtning Roma havde brug for inden anden halvdel af sæsonen. Kontinuiteten i præstationer og resultater har virkelig manglet for romerne i denne sæson, så det bliver spændende at se om de kan levere endnu en solid præstation onsdag aften. Fraværslisten bliver mindre og mindre i hovedstaden, så til dette opgør mangler kun langtidsskadede Spinazzola og anfører Pellegrini.

Sampdoria har ikke haft nogen strålende sæson indtil videre. Aktuelt indtager de 15. pladsen i Serie A med 9 point ned til Genoa og Cagliari under stregen. Heldigvis for Sampdoria, så virker det til at de fire nederste hold i ligaen er så dårlige, at nedrykning ikke bør blive et tema. Gæsternes defensiv har sejlet rundt i denne sæson, men i de sidste par kampe har det set mere solidt ud. I forrige weekend tog Sampdoria en vigtig derby-sejr over Genoa, herefter sikrede de avancement til 1/8-delsfinalen i Coppa Italia med en sejr over Torino, og i weekenden så det ud til at blive tre på stribe for D’Aversas mandskab, men hjemmekampen mod Venezia endte 1-1 efter en sen udligning fra gæsterne på deres eneste skudforsøg indenfor rammen. Lige som Roma, så har Sampdoria ikke mange fravær til dette opgør, desværre så mangler de ham vi med danske briller allerhelst vil se, nemlig Mikkel Damsgaard, som døjer med knæproblemer.

Roma:

  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Sampdoria:

  • Mikkel Damsgaard (Kant, Fast) – Skadet
  • Ernesto Torregrossa (Angreb, Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Vina; Abraham, Zaniolo

Sampdoria forventet startopstilling: Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Adrien Silva, Ekdal, Thorsby; Gabbiadini, Caputo


Odds på Roma – Sampdoria

Bookmakerne ser Roma som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Sampdoria har det svært mod de bedste

Selvom Roma ikke hører til de mest stabile hold i Italien i disse år, så er der faktisk en vis stabilitet over kampene hjemme på Stadio Olimpico. Både i sidste sæson og i indeværende hører romerne til de bedste hjemmehold i ligaen, og opbakning til Mourinho og co. er fortsat stor på trods af svigende resultater. Til dette opgør meldes fuldt hus, så der kommer pres på Sampdoria fra lægterne.

Gæsterne har ikke imponeret i denne sæson, og slet ikke mod hold fra den øverste del af rækken. Godt nok blev det til et enkelt point i hjemmekampen mod Inter i 3.spillerunde, men udover det er det blevet til nederlag mod de resterende hold fra top-8 i Serie A. I de syv kampe mod holdene fra den øverste del af rækken har Sampdoria i hele seks tilfælde indkasseret mere end et mål, og i fem tilfælde mere end to mål. Jeg spår ikke gæsterne særlig store chancer her på et fyldt Olimpico mod et Roma-mandskab, som lige har leveret sæsonens bedste præstation i weekenden. Anbefalingen lyder på en sikker hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,60
Roma -1,5 (AH)
Gå til Nordicbet *


Roma – Sampdoria: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma er nummer 5 i Serie A med 31 point. Statistikken lyder på 10-1-7 og målscoren 30:20.
  • Sampdoria er nummer 15 med 19 point. Statistikken for gæsterne er på 5-4-9 og målscoren 26:34.
  • Tammy Abraham er topscorer for Roma med seks ligamål. Englænderen kom på tavlen to gange i weekendens kamp mod Atalanta.
  • Antonio Candreva har været Sampdorias mest iøjnefaldende spiller i denne sæson. Italieneren har stået for seks scoringer og fem assist indtil videre.
  • De to indbyrdes opgør i sidste sæson bød på en sejr til hver, i begge tilfælde vandt hjemmeholdet.
Info
NavnSampdoriaSAM
Land
Italien
ITA
CheftrænerMarco Giampaolo
Websitewww.sampdoria.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
26
Mål
35
Mål imod
42
Rent bur
5
Gule kort
71
Røde kort
3
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
3
Mål
6
Mål imod
7
Gule kort
9


Expected Goals: Roma vs. Sampdoria – de seneste tre kampe

RomaResultatxGSampdoriaResultatxG
Atalanta – Roma(1-4)0,7 – 1,09Sampdoria – Venezia(1-1)1,44 – 2,4
Roma – Spezia(2-0)1,77 – 0,36Sampdoria – Torino(2-1)1,23 – 1,5
CSKA Sofia – Roma(2-3)1,04 – 1,49Genoa – Sampdoria(1-3)1,11 – 2,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Sampdoria?

Roma – Sampdoria spilles onsdag den 22. december 2021 klokken 18:30.

Hvor spilles Roma – Sampdoria?

Roma – Sampdoria spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar