18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Napoli: Odds og optakt den 23. oktober 2022

Roma imponerer langt fra spillemæssigt i denne sæson, men Mourinhos mandskab har alligevel sneget sig med i toppen af Serie A. (Foto: Bildbyrån)
Roma imponerer langt fra spillemæssigt i denne sæson, men Mourinhos mandskab har alligevel sneget sig med i toppen af Serie A. (Foto: Bildbyrån)

Der venter en storkamp fra Serie A søndag aften, når Derby del Sole løber af stablen. Spillemæssigt har der været stor forskel på Roma og Napoli i denne sæson, men alligevel er det kun 4 point, som adskiller de to hold i toppen af rækken. Der er lagt op til en intens forestilling! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Napoli. Der er kampstart søndag d. 23. oktober 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Roma – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Massimiliano Irrati
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 19° svag vind

Roma – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Solens Derby’ er opgøret mellem de to største italienske klubber udenfor det rige Norditalien, og det er virkelig et opgør, som kan tænde op under fansene fra begge klubber. Faktisk tænder det så meget op i begge lejre, at udefansene er forment adgang søndag aften. Indenfor kridtstregerne bør der også være tændt godt op i spillerne, for begge klubber ligger nemlig med helt fremme i tabellen. Napoli har været helt forrygende indtil videre i sæsonen, og indtager helt fortjent Serie A’s 1.plads, mens Roma, på trods af svingende spillemæssige præstationer, har sneget sig op på rækkens 4.plads, hvorfra der blot er 4 point op til Napoli.

Roma og Napoli må være to af ligaens mest diametrale modsætninger i øjeblikket. Vi kender alle Mourinho og hans resultatorienterede tilgang til fodbold, og i denne sæson har det været lige nøjagtigt ligeså kedeligt som det lyder. Hjemmeholdet spiller virkelig ikke god fodbold for tiden, de spiller med defensiven for øje, mens kontraangreb og lange bold frem mod ensomme angribere virker til at være den offensive gameplan, men altså… den nuværende placering i tabellen vidner om, at det fungerer meget godt i forhold til hive resultater i land. Napoli er til gengæld et af de mest underholdende mandskaber i Europa at følge i denne sæson. Der er så meget offensiv vilje og kunnen hos gæsterne, at det halve kunne være nok. Syditalienerne har allerede sikret videre avancement i Champions League, de topper Serie A, og de gør det med masser af mål og offensiv fodbold. Som Spallettis mandskab spiller lige nu, er det de færreste hold, som kan følge med. Bare spørg Liverpool og Ajax om det…

Der er skader i begge lejre forud for søndagens opgør. Roma må undvære hele tre af sommerens indkøb, hvoraf i hvert fald to af dem er tiltænkt en stor rolle på mandskabet. Dybala har allerede vist prøver på sin kunnen og vil blive savnet stort her, mens Wijnaldum nærmest blevet skadet fra start, og ikke kommer i aktion før efter VM. Ydermere er højreback Celik på skadesbænken. Gæsterne må undvære to vigtige brikker i Rrahmani og Anguissa, men har egentlig afløsere af fin kvalitet. Anguissa har dog været storspillende indtil videre, og vil helt sikkert blive savnet her.


Roma:

  • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet
  • Zeki Celik (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Gini Wijnaldum (Midtbane, Fast) – Skadet


Napoli:

  • Amir Rrahmani (Forsvar, Fast) – Skadet
  • André-Frank Zambo Anguissa (Midtbane, Fast) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Ostigard, Kim Min-Jae, Mário Rui; Ndombele, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia


Odds på Roma – Napoli

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne.


Odds-forslag: Derby del Sole med smæk på målscoringen

Det er et uhyre spændende opgør vi har i vente fra Serie A søndag aften. Som man kan se på oddsene, så er bookmakernes tro på Napoli stor, og det er der ikke noget at sige til. Syditalienerne har virkelig foldet sig ud i denne sæson med smuk og underholdende fodbold, hvilket står i skarp kontrast til romerne, som bare fedter sejrene hjem.

Det virker som logik for burhøns, at Napoli fortsætter stimen her, men Roma er altså lidt af en ukendt faktor i denne ligning. Hjemmeholdets resultater har jo langt henad vejen været fine. Det er blevet til point ude mod Juventus, sejr ude over Inter, og en dominerende præstation mod rækkens 2’er fra Atalanta(som godt nok endte i nederlag), så de kan jo godt være med mod de bedste. Spørgsmålet er, om de har et ekstra gear til en kamp som denne, hvor niveauet virkelig bliver højnet, eller om det er ‘hertil og ikke længere’?

Umiddelbart ligner det en kamp, hvor der kunne komme godt gang i målscoringen. Napoli angriber og scorer som aldrig før, men er ikke for fine til at tillade et par kasser i eget mål. Gæsterne har indkasseret mål i de seneste seks kampe på tværs af turneringer, og det er der også mulighed for mod dødboldsstærke Roma, som jeg dog ikke tror kan holde Napoli fra at score. En underholdende, intens og målrig affære er i vente.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Roma – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma er nummer 4 i Serie A med 22 point. Statistikken er på 7-1-2 og målscoren 13:9.

  • Napoli topper rækken med 26 point. Statistikken er på 8-2-0 og målscoren 25:9.

  • Paulo Dybala er topscorer for Roma med fem mål, men er desværre skadet til dette opgør.

  • Hos Napoli er det georgiske Khvicha Kvaratskhelia, som topper listen, ligeledes med fem mål.

  • Roma har ikke slået Napoli i de seneste fem indbyrdes møder. I sidste sæson slap romerne dog med uafgjort i begge kampe.


Expected Goals: Roma vs. Napoli – de seneste tre kampe:

RomaResultatxGNapoliResultatxG
Sampdoria – Roma(0-1) 0,35 – 1,17Napoli – Bologna(3-2) 3,58 – 1,13
Real Betis – Roma(1-1) 0,58 – 0,65Napoli – Ajax(4-2) 2,11 – 1,36
Roma – Lecce(2-1) 2,12 – 0,62Cremonese – Napoli(1-4) 1,02 – 3,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Napoli?

Roma – Napoli spilles søndag den 23. oktober 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Roma – Napoli?

Roma – Napoli spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv første kommentar

Skriv et svar