18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – Lazio: Odds og optakt den 15.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften får vi et ordentlig brag fra den italienske hovedstad når ærkerivalerne Roma og Lazio banker sammen. Opgøret er et af de mest betændte derbys i Italien, og der er meget mere end bare point på spil. Hvem sikrer sig håneretten i den evige stad? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Lazio. Der er kampstart lørdag d. 15. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play og TV2 Sport X.

GÅ TIL


Roma – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 20:40.


Optakt til Roma – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Derby Della Capitale løber af stablen lørdag aften i Rom, opgøret imellem de to Rom-klubber Roma og Lazio er et af de største rivalopgør i Italien, og der er ingen tvivl om, at dette er opgøret som alle fans af de to klubber ser mest frem til i løbet af sæsonen. Begge klubber har hjemmebane på Stadio Olimpico i Rom, og selvom det bliver uden fans denne gang, så er der ingen tvivl om hvor vigtigt dette opgør er for spiller og fans i den italienske hovedstad.

Det har været en skuffende omgang for Roma i denne sæson, Europa League-eventyret kan ikke helt gøre op for den forfærdelige placering i Serie A tabellen, og det har resulteret i et trænerskift fra næste sæson, hvor Jose Mourinho overtager tøjlerne. En del af forklaringen på Romas problemer på det sidste har helt sikkert været en evig lang skadesliste, men generelt har de bare ikke haft et højt nok niveau til at følge med de bedste hold i Italien. Romerne har endnu ikke, efter 36 spillerunder, slået et hold fra top-8. Dermed kan de ikke længere nå at spille sig i hverken Europa League eller Champions League til næste sæson, så nu er der kun én ting, der betyder noget: Derbysejr! Skadeslisten er stadig problematisk for Roma, som har flere faste startere på tribunen.

Lazio har budt sig bedre til end bysbørnene, de har blandt andet spillet deres første Champions League-gruppespil i 12 år, og muligheden for at spille sig i top-4 er stadig til stede, men det ser efterhånden svært ud. Der skal 3 point på kontoen, hvis de vil holde det håb i live, så de har både vigtige point og håneret på spil lørdag aften. Immobile holdte drømmen i live i midtugen med en 1-0 scoring dybt inde i dommerens tillægstid, selvom det var en vigtig sejr, så er det tydeligt, at Lazio er ved at være trætte efter en lang sæson. Lazio har alle mand klar til derbyet, på nær den enormt vigtige midtbanemand, Milinkovic-Savic, som formentlig ikke når at blive klar.

Roma:

 • Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jordan Veretout (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Pau Lopez (Målmand, Fast) – Skadet
 • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
 • Armadou Diawara (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Lazio:

 • Sergej Milinkovic-Savic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Roma forventet startopstilling: Mirante; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Bruno Peres; Cristante, Darboe; Pedro, Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko

Lazio forventet startopstilling: Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile


Odds på Roma – Lazio

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Lazio som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 20:40.


Odds-forslag: Derby Della Capitale lever dens eget liv

Der er garanti for drama når Derby Della Capitale løber af stablen, opgøret er garant for hård fight, røde kort, straffespark og alt hvad der ellers hører til i højintense derbys! Det er sjældent det smukke fodboldspil, som springer i øjnene i dette opgør, men vigtigheden og intensiteten er bestemt til at få øje på.

De lyseblå romere fra Lazio er blevet gjort til rimelig klare favoritter til dette opgør, og det er ganske fortjent. De har vist langt højere topniveau end Roma sæsonen igennem, og de har også 9 point ned til lokalrivalerne forud for opgøret. Med det sagt, så har derbys som dette, deres helt eget liv. Formkurven er oftest helt ligegyldigt i dette opgør, hvor der er så meget på spil for fans og spillere. Derfor ser jeg helt klart størst værdi i ‘hjemmeholdet’ Roma, i en meget skuffende sæson, ville det gøre ekstreme underværker for hele klubben med en sejr her, det er reelt set det eneste de har tilbage at gå op i denne sæson, og det ville bestemt redde lidt af æren, især med tanke på at de tabte det første derby i sæsonen. Lazio har vist svaghedstegn over de sidste to spillerunder, først med et skuffende 2-0 nederlag til Fiorentina i sidste weekend, og senest var det på et hængende hår, at de fik 3 point imod allerede nedrykkede Parma. Jeg vurderer opgøret til at være mere jævnbyrdigt end hvad bookmakerne har gjort det til, og jeg tror, at en sejr betyder mere for Roma, for der har ikke rigtig været noget at glæde sig over i denne sæson, så det ville være en kæmpe gave at sende fansene på sommerferie med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,10
1-tallet
Besøg Bet365 *


Roma – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

 • Det har været en skuffende sæson for Roma, de indtager 7.pladsen og kan ikke drømme om mere end en Conference League-plads til næste sæson.

 • Lazio indtager 6.pladsen lige foran Roma, de har spillet en kamp mindre end de resterende tophold, og har stadig muligheden for at spille sig i Champions League til næste sæson, om end det ser rigtig svært ud.

 • Mkhitaryan har haft en forrygende sæson i den italienske hovedstad, han topper både assist og topscorerlisten for Roma.

 • Sidste sæsons Serie A topscorer, Immobile, har også vist sig godt frem i denne sæson. Italieneren står noteret for 20 ligamål.
 • De indbyrdes opgør imellem de to lokalrivaler fordeler sig rimelig ligeligt, Lazio har dog haft overhånden på det sidste, og vandt blandt andet sæsonens første opgør med overbevisende 3-0.


Expected Goals: Roma vs. Lazio – de seneste tre kampe

RomaResultatxGLazioResultatxG
Inter – Roma(3-1)1,71 – 1,36Lazio – Parma(1-0)1,5 – 1,32
Roma – Crotone(5-0)2,29 – 0,86Fiorentina – Lazio(2-0)1,61 – 1,2
Roma – Manchester United(3-2)5,35 – 1,44Lazio – Genoa(4-3)2,92 – 1,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Roma – Lazio d. 15. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar