18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Lazio: Odds og optakt den 6. november 2022

Søndag aften er der lagt op til et ordentligt brag i den italienske hovedstad, når de to Rom-klubber, Roma og Lazio, tørner sammen i Derby della Capitale. (Foto: Bildbyrån)
Søndag aften er der lagt op til et ordentligt brag i den italienske hovedstad, når de to Rom-klubber, Roma og Lazio, tørner sammen i Derby della Capitale. (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften får vi fornøjelsen af et af Italiens allerstørste derbys, når Roma og Lazio skal kæmpe om håneretten i støvlelandets hovedstad. De to Rom-klubber ligger 4 og 5 i tabellen, så der spilles altså også om vigtige point til topstriden. Der er lagt op til en intens affære! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Lazio. Der er kampstart søndag d. 6. november 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Roma – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 19° svag vind

Roma – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Derby della Capitale’ er slaget om håneretten i den italienske hovedstad, og der er som regel fuld smæk på tacklinger og drama, mindre på smuk offensiv fodbold. Det kunne også meget vel blive tilfældet denne gang, for begge mandskaber må undvære fuldkommen afgørende spillere i offensiven. Roma er uden topscorer og offensive omdrejningspunkt, Dybala, som har taget den røde del af Rom med storm i denne sæson. Endnu værre ser det ud for Lazio, som må undvære deres to nok vigtigste spillere i topscorer Ciro Immobile og Milinkovic-Savic, som er den spiller med flest assist af alle i ligaen.

Mourinhos Roma spiller en ganske forfærdelig omgang fodbold i denne sæson. Det er ikke pænt, det er ikke underholdende, meeeen… Resultaterne har altså været helt fine. Aktuelt er Roma på 4.pladsen med blot 2 point op til Atalanta på 2.pladsen, og det må siges at være godkendt. Mourinho spiller resultatorienteret fodbold, og indtil videre får hans mandskab høstet nok til, at forstumme kritikkerne. I Giallorossi spiller en fysisk omgang fodbold, og kan nærmest kun scorer på dødbolde og straffespark, i hvert fald når Dybala ikke er med. Netop det aspekt er en anelse bekymrende, ligesom de få mål fra Tammy Abraham og Andrea Belotti er det. ‘Hjemmeholdet’ kan dog glæde sig ved, at defensiven ser ud til at fungere. Roma står godt, og har da også den mindste xGA i hele Serie A.

Lazio er som dag og nat igen i denne sæson. De lyseblå har et virkelig højt topniveau, og spiller på de gode dage noget af det bedste fodbold i Italien, men bundniveauet er altså også tilsvarende lavt. De svingende præstationer er udmærket illustreret i de seneste seks kampe på tværs af turneringer, som har kastet to sejre, to X’er og to nederlag af sig. Sejr ude over rækkens 2’er fra Atalanta for to runder siden blev i sidste runde vekslet med et hjemmebanenederlag til upåagtede Salernitana, og det må alt andet lige give bekymring hos Sarri. Torsdag aften var Lazio i aktion i Europa League, hvor der blot skulle et X til ude mod Feyenoord for at sikre videre avancement, men her endte det i et skuffende 1-0 nederlag, i en kamp, hvor de aldrig rigtig blev giftige, og det blev derfor til et skuffende exit. I Biancocelesti rammer ikke topformen pt.


Roma:

  • Gini Wijnaldum (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Paolo Dybala (Angreb, Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet


Lazio:

  • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Sergej Milinkovic-Savic (Midtbane, Fast) – Karantæne

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Kamara, El Sharaawy; Pellegrini, Zaniolo; Abraham

Lazio forventet startopstilling: Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Vecino, Cataldi, Alberto; Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni


Odds på Roma – Lazio

Oddsene peger på en favoritværdighed til Roma.


Odds-forslag: Fraværene for store for Lazio

Det er altid intenst, når der i bogstaveligste forstand kæmpes om håneretten i den italienske hovedstad. Det er sjældent de smukkeste fodboldkampe, men tændingen fejler ikke noget. Roma er blevet gjort til rimelig klare favoritter her, og har da også en spinkel fordel, da de som hjemmehold har lov til at bringe flest fans til Stadio Olimpico, som deles med Lazio. Det burde ikke betyde så meget, men i de seneste fire indbyrdes opgør er ‘hjemmeholdet’ altså stukket afsted med sejren. Roma har tilmed ikke tabt de seneste fem gange, de stod som hjemmehold.

Umiddelbart vil jeg også synes, at pilen i højere grad peger Romas vej end Lazios. Det er ikke altid kønt, faktisk er det sjældent kønt, men Mourinhos mandskab får altså hevet resultater i land alligevel. Hjemmeholdet har godt styr på defensiven, så godt, at de er det med mandskab med lavest xGA i Serie A. Derfor ser jeg også udmærkede muligheder for, at de kan holde et Lazio-mandskab uden deres to største offensive profiler fra fadet. Pt. fremstår de lyseblå romere skrøbelige, hvilket to nederlag i træk til Salernitana og Feyenoord beskriver meget godt. Det bliver uden tvivl tæt og intenst i den italienske hovedstad, men uden Immobile og Milinkovic-Savic, så tror jeg ikke på, at Lazio får point med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,11
Roma vinder
Gå til marathonbet *


Roma – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma indtager 4.pladsen i Serie A med 25 point. Statistikken er på 8-1-3 og målcoren 16:11
  • Lazio er nummer 5 med 24 point. Her er statistikken på 7-3-2 og målscoren 24:8.
  • Paolo Dybala er topscorer for Roma med 5 ligakasser. Desværre bliver han ikke klar til dette opgør.
  • Ciro Immobile, som også forventes ude, er topscorer for Lazio med 6 scoringer.
  • De seneste fire indbyrdes opgør mellem de to Rom-klubber er endt med to sejre til hver. I alle tilfælde vandt ‘hjemmeholdet’.


Expected Goals: Roma vs. Lazio – de seneste tre kampe:

RomaResultatxGLazioResultatxG
Roma – Ludogorets(3-1) 2,95 – 0,8Feyenoord – Lazio(1-0) 1,35 – 1,08
Verona – Roma(1-3) 0,8 – 2,72Lazio – Salernitana(1-3) 1,45 – 1,29
HJK – Roma(1-2) 0,5 – 1,87Lazio – Midtjylland(2-1) 1,6 – 0,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Lazio?

Roma – Lazio spilles søndag den 23. oktober 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Roma – Lazio?

Roma – Lazio spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv første kommentar

Skriv et svar