18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Inter: Odds og optakt den 4. december 2021

Nicolo Zaniolo står lørdag overfor hans tidligere klub Inter. (Foto:Bildbyrån

Romas sæson vil ikke rigtig tage fart, romerne kæmper med at hænge på i toppen, hvor vi finder lørdagens modstander fra Inter, som viser god form for tiden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Inter. Der er kampstart lørdag d. 4. december 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Roma – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 10°, regn og svag vind


Optakt til Roma – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Romas målsætning for sæsonen er som minimum at komme med i top-4, men femten spillerunder inde i sæsonen ser det allerede svært ud. Romerne er godt nok nærmeste forfølger til Atalanta på 4.pladsen, men med nederlaget i onsdags til Bologna er der nu 6 point op. Det er selvfølgelig ikke urealistisk at hente, men Romas præstationer for tiden er langt fra prangende. Defensiven virker til at være blevet stabiliseret med Smallings comeback og overgangen til 5-3-2 opstilling, men det virker også til at være gået udover offensiven, hvor romerne har virket ganske tandløse i de sidste par kampe. Til dette opgør virker det også tvivlsomt om Roma får netmaskerne til at blafre, de må nemlig undvære anfører og topscorer Lorenzo Pellegrini, næstmest scorende spiller Abraham, Karsdorp, El Sharaawy, angrebstalentet Afena-Gyan, og langtidsskadede Spinazzola. Derfor vil det være op til det tidligere Inter-talent, Nicolo Zaniolo, og Mkhitaryan at lave ballade foran Inters mål.

De forsvarende mestre fra Inter har været godt kørende i denne sæson, også bedre end man måske ville have forventet med afgangene af Lukaku, Hakimi og træner Conte. Pt. rækker præstationerne til en midlertidig 3.plads, men der er ikke mere end 2 point op til Napoli på 1.pladsen. Gæsterne har vundet syv af deres seneste otte kampe på tværs af turneringer, hvoraf de seneste tre alle er blevet vundet sikkert med cifrene 2-0. Inters topscorer i denne sæson er Edin Dzeko, som her gæster hans gamle klub Roma for første gang siden hans skifte i sommers, om han bliver tiljublet eller buhet ud af et fyldt Olimpico må tiden vise. Inter har et par tvivlsspørgsmål i forsvaret, hvor De Vrij og Bastoni har døjet med skader på det seneste.

Roma:

  • Rick Karsdorp (Back, Fast) – Karantæne
  • Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
  • Stephan El Sharaawy (Kant, Fast) – Skadet
  • Gonzalo Villar (Midtbane, Reserve) – Covid-19
  • Felix Afena-Gyan (Angreb, Reserve) – Covid-19

Inter:

  • Stefan de Vrij (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Alessandro Bastoni (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Matteo Darmian (Back, Fast) – Skadet
  • Andrea Ranocchia (Forsvar, Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Vina, Mkhitaryan, Cristante, Veretout, Perez; Shomurodov, Zaniolo

Inter forventet startopstilling: Handanovic; de Vrij, Skriniar, Dimarco; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro.


Odds på Roma – Inter

Bookmakerne ser Inter som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Endnu en nedtur for Mourinhos Roma.

Traditionen tro går det lidt op og ned i den italienske hovedstad. Roma har igennem de seneste par sæsoner haft problemer med for alvor at bide skeer med de bedste hold i Italien, og denne sæson er ingen undtagelse. Derfor ligner det også en svær opgave de kommer på her mod de forsvarende mestre fra Inter, som viser solid form for tiden.

Roma virker til at fortsætte med det kompleks de havde i sidste sæson, romerne kan simpelthen ikke vinde mod de andre tophold i ligaen. I sidste sæson blev det kun til én sejr ud af tolv mulige mod top-6 klubberne i ligaen, og den tendens er fortsat i denne, hvor Roma kun har hentet 1 point i kampene mod Lazio, Juventus, Napoli og Milan. Mourinhos tropper er et ganske habilt hjemmehold, så normalvis ville et enkelt point ikke være urealistisk her, men med så mange markante fravær som de har denne gang, så ligner det en sikker sejr til et formstærkt Inter-mandskab, som har vundet syv af de seneste otte kampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Inter vinder
Gå til Marathonbet *


Roma – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Roma er nummer 5 i Serie A med 25 point. Statistikken lyder på 8-1-6 og målscoren 24:16
  • Inter er nummer 3 med 34 point, en statistik på 10-4-1 og målscoren 36:15
  • Romas topscorer er Pellegrini, som har stået for fem ligascoringer. Han er desværre ude med en skade indtil det nye år.
  • Topscorer i Inter er Edin Dzeko, som står noteret for syv Serie A-scoringer.
  • I sidste sæson endte det indbyrdes opgør i Rom 2-2, mens Inter ingen problemer havde med at vinde på Guiseppe Meazza.


Expected Goals: Roma vs. Inter – de seneste tre kampe

RomaResultatxGInterResultatxG
Bologna – Roma(1-0)0,31 – 1,24Inter – Spezia(2-0)3,57 – 0,57
Roma – Torino(1-0)0,79 – 1,7Venezia – Inter(0-2)0,13 – 3,92
Roma – Zorya(4-0)3,96 – 0,7Inter – Shakhtar Donetsk(2-0)2,13 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Inter?

Roma – Inter spilles lørdag den 4. december 2021 klokken 18:00.

Hvor spilles Roma – Inter?

Roma – Inter spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv første kommentar

Skriv et svar