18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Roma – Cagliari: Odds og optakt den 16. januar 2022

Roma kortsluttede fuldkommen i søndagens hjemmekamp mod Juventus, som endte med et 4-3 nederlag. Kan de sårbare romere rejse sig her? (Foto: Bildbyrån)
Roma kortsluttede fuldkommen i søndagens hjemmekamp mod Juventus, som endte med et 4-3 nederlag. Kan de sårbare romere rejse sig her? (Foto: Bildbyrån)

Roma fik en decideret nedsmeltning i søndagens storkamp mod Juventus, hvor en ellers sikker 3-1 føring endte med et nederlag på 3-4. Kan romerne rejse sig mod bundholdet fra Cagliari, som har fået vind i sejlene med to sejre i streg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Cagliari. Der er kampstart søndag d. 16. januar 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Roma – Cagliari: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 13°, svag vind

Optakt til Roma – Cagliari: Skader, karantæner og startopstillinger

Pinslerne vil ingen ende tage for Roma for tiden. Året startede ud med et klart og fortjent nederlag til et reservespækket Milan-mandskab i sidste uge, der var dog hurtig mulighed for oprejsning, da Roma søndag aften tog imod Juventus på Olimpico, men hvad der langt henad vejen lignede en stor triumf for hovedstadsklubben, udviklede sig til et regulært mareridt. Kampen var reelt set død og begravet, da Roma med to hurtige mål i 2.halvleg bragte sig foran med 3-1, men en nedsmeltning af dimensioner fra det 70. til 77. minut resulterede i tre Juventus-scoringer og et slutresultat på 3-4. Roma må være et af de mest sårbare mandskaber i europæisk fodbold, holdet krakelerer ved den mindste modstand, og der mangler i den grad ledere på holdet til at få vendt skuden. Det ser umiddelbart ud til at Roma går en lang halvsæson i møde, hvor der som minimum skal sikres billetter til næste sæsons Europa League. Romerne prøver at få vendt skuden med et par nyindkøb her i januar, Mailand-Niles er kommet til på lån fra Arsenal, og gjorde en fin lyndebut mod Juventus. Her onsdag formiddag er Sergio Oliveira landet i Rom, og forventes at være en del af truppen til dette opgør. Portugiseren kommer til fra FC Porto. Ude er Cristante og Ibanez med karantæne, samt en coronaramt Rick Karsdorp.

Gæsterne fra Sardinien har virkelig taget skeen i den anden hånd her i 2022! I sæsonens første 19 kampe havde de italienske øboere kun vundet en eneste kamp, men det nye år har budt på to sejre ud af to mulige. Det er lige nøjagtig hvad de har brug for hos Cagliari, som hænger til tørre lige under nedrykningsstregen. I de to seneste kampe har Cagliari-spillerne vist en fantastisk iver og fightervilje, de er virkelig klar til at kæmpe med næb og klør for at sikre endnu en sæson i den bedste italienske række. Både mod Sampdoria i sidste uge og mod Bologna i tirsdag var bundholdet nede i sækken med 1-0, men i begge tilfælde viste de stærk moral, og fik vendt resultatet på hovedet. To 2-1 sejre i træk efter at have været bagud må have givet et ordentlig rygstød til det hårdt prøvede bundhold, som vil håbe på, at kunne fortsætte den positive stime her mod et såret Roma-mandskab.


Roma:

 • Roger Ibanez (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Bryan Cristante (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Rick Karsdorp (Back, Fast) – Syg
 • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Amadou Diawara (Midtbane, Reserve) – Landshold
 • Ebrima Darboe (Midtbane, Reserve) – Landshold


Cagliari:

 • Strootman (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sebastian Walukiewicz (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marko Rog (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Keita Baldé (Angreb, Fast) – Landshold

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Kumbulla, Smalling, Mancini; Maitland-Niles, Mkhitaryan, Veretout, Pellegrini, Vina; Zaniolo, Abraham

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Altare, Lovato, Carboni; Bellanova, Deiola, Nandez, Marin, Dalbert; Joao Pedro, Pavoletti


Odds på Roma – Cagliari

Bookmakerne har Roma som favoritter.


Odds-forslag: Gang i netmaskerne på Olimpico

Pilen peger vidt forskellige veje for Roma og Cagliari. Hovedstadsklubben virker til at have ramt bunden med det foruroligende kollaps senest mod Juventus, mens Cagliari er startet året ud i forrygende form med to sejre i to kampe. Roma virker til at falde helt sammen hver gang de møder modstand, mens Cagliari har vist, at de virkelig kan hanke op i sig selv, når det ser allersværest ud. Mourinhos tropper er selvfølgelig store favoritter på hjemmebane mod et af ligaens hidtil svageste mandskaber, men med den fightervilje Cagliari har vist i 2022, så bør der være muligheder for endnu et brugbart resultat her. Det er værd at bemærke, at der fra denne runde kun er tilladt 5000 tilskuere på de italienske stadions, så hjemmebanefordelen er ikke så markant.

Kun et hold i Serie A har indkasseret flere mål end Cagliari indtil videre, så jeg er sikker på, at Roma skal nok finde vej til netmaskerne. Tammy Abraham har virkelig fundet målnæsen frem på det sidste, og han skal nok blive en ordentlig håndfuld for Cagliari-forsvaret. Selvom gæsterne ikke har været voldsomt giftige i denne sæson, så har de altså et par notoriske Serie A-målscorere i front i form af Pavoletti og Joao Pedro, som sagtens kan skabe problemer for en vaklende Roma-defensiv. Hvis Cagliari ligger samme moral og ærgerrighed for dagen, som tilfældet har været i de to seneste kampe, så kan de gøre ondt på Roma, som mangler lige netop det aspekt. De to klubbers indbyrdes møder har over de sidste par sæsoner været spækket med mål! I de seneste fem indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen, 1-1, 4-3, 3-2, 3-2 og 2-1. Der har været masser af underholdning for pengene, og det kommer der også søndag aften. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Roma – Cagliari: Statistik, topscorer og H2H

 • Roma er nummer 7 i Serie A med 32 point. Statistikken er på 10-2-9 og målscoren 35:28.

 • Cagliari er nummer 18 med 16 point. Statistikken er på 3-7-11 og målscoren 21:42.

 • Tammy Abraham er topscorer for Roma med syv kasser, englænderen har været et af få lyspunkter hos romerne i denne sæson.

 • Joao Pedro er topscorer for Cagliari med ni ligamål.

 • Roma vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1 på Sardinien.


Expected Goals: Roma vs. Cagliari de seneste tre kampe:

RomaResultatxGCagliariResultatxG
Roma – Juventus(3-4)3,31 – 1,79Cagliari – Bologna(2-1)1,84 – 0,52 
Milan – Roma(3-1)1,74 – 2,02Sampdoria – Cagliari(1-2)0,86 – 3,07
Roma – Sampdoria(1-1)1,83 – 2,55Juventus – Cagliari(2-0)1,08 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Roma – Cagliari?

Roma – Cagliari spilles søndag den 16. januar 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Roma – Cagliari?

Roma – Cagliari spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar