18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – AC Milan: Odds og optakt den 31. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften er der storkamp på menuen fra den italienske Serie A, når Roma hjemme på Stadio Olimpico tager imod topholdet fra AC Milan. Begge mandskaber kommer fra pligtsejre i midtugen over henholdsvis Cagliari og Torino. Hvilken af de italienske storklubber trækker det længste strå her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – AC Milan. Der er kampstart søndag d. 31. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Roma – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 16° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 23:08.


Optakt til Roma – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Roma fik sig en ordentlig overraskelse i Bodø i sidste uge, hvor det blev til en chokerende 6-1 nederlag, men med to fine præstationer siden da, virker det til at romerne har lagt den skuffelse bag sig. I sidste weekend blev Roma det første hold til at tage point fra Napoli, et opgør, som både gav opmuntring og skuffelse i Roma-lejren, for den kamp kunne sagtens have endt ud i 3 point. I onsdagens udekamp mod Cagliari var det ved at blive til endnu en Roma-skuffelse, men med et flot comeback endte romerne med at hive en 2-1 sejr i land. I skrivende stund er der 9 points forskel fra Roma på 4.pladsen til Milan på 1.pladsen. Værterne havde store problemer i kampene mod de bedste hold i Serie A i sidste sæson, hvor det ikke blev til en eneste sejr over et top-6 hold. I denne sæson er det heller ikke blevet til sejre mod hverken Lazio, Juventus og Napoli, så romerne skal have sagt farvel til det kompleks hvis de vil byde sig til i kampen om Champions League-billetter i denne sæson. Truppen er stort set intakt til dette møde, hvor kun langtidsskadede Spinazzola og evigtskadede Chris Smalling mangler. Mourinho er tilbage fra karantæne og vil med sikkerhed stå klar til at lave ballade på sidelinjen.

AC Milan topper i skrivende stund den italienske Serie A efter en imponerende start på sæsonen. De bygger videre på de fremragende takter fra sidste sæson, hvor de for første gang i umenneskelige tider bød sig til i topkampen. Denne sæsons ti første kampe har kastet hele ni sejre af sig og blot en enkelt uafgjort. Milaneserne er efterhånden blevet uhyre stabile! Gæsterne har døjet med en del markante fravær på det sidste, men har alligevel klaret skærene. Ganske imponerende når man kigger på deres knap så brede trup. Senest blev det til en pligtsejr på 1-0 hjemme mod Torino, det er ikke altid lige imponerende det vi ser fra Milan, men de får altså resultaterne i hus. Til dette opgør har de to vigtige spillere tilbage i fuldt vigør, Brahim Diaz og Theo Hernandez har været coronaramt, men bør være tilbage fra start søndag aften. Kæmpe boost til gæsterne! Milan skal i aktion i Champions League tre dage efter dette opgør, en kamp som Milan skal vinde hjemme mod Porto, hvis de vil holde liv i drømmen om at avancere fra gruppespillet. Kan den kamp ligge og lure i baghovedet på milaneserne?

Roma:

 • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Skadet

AC Milan:

 • Messias (Kant, Reserve) – Skadet
 • Alessandro Florenzi (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet
 • Ante Rebic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina; Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Calabria, Tomori, Kjær, Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic


Odds på Roma – AC Milan

Bookmakerne ser Roma som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Roma og Milan deler i porten

Der tegner sig et billede af en tæt storkamp søndag aften i Rom. Milan står umiddelbart en tand stærkere end Roma, hvis vi kigger på sidste sæson og indeværende. Men værterne er stærke i egen hule, 19 hjemmekampe i Serie A i sidste bød blot på to nederlag, mens de i denne sæson har vundet fire og spillet en enkelt uafgjort. Gæsterne fra Milano var det suverænt stærkeste udehold i sidste sæson med blot tre pointtab, og de har stadig første udebanenederlag til gode i denne sæson. Umiddelbart er det svært at pege på en vinder, for selvom Milan ser stærkere ud end Roma, så er der stor forskel på romernes hjemme- og udebaneform. Der er meldt udsolgt på Stadio Olimpico, så der venter gæsterne et ordentlig tryk fra lægterne.

Roma har i denne sæson fortsat de sløje takter mod Serie A’s bedste mandskaber. I sidste sæson vandt man ikke en eneste af tolv kampe mod hold fra top-6, og i denne er det allerede blevet til udebanenederlag til Lazio og Juventus, samt et X hjemme mod Napoli. Hjemmeholdet mangler som regel den sidste klasse og skarphed i de tætte kampe, og derfor tror jeg heller ikke på en Roma-sejr søndag aften. I sidste weekends kamp mod Napoli viste Roma dog, at de kan spille OP med de bedste hjemme på Olimpico. Roma taber sjældent hjemme, Milan taber sjældent ude. Det dufter af en pointdeler her, og det vil ingen af de to mandskaber formentlig være fuldkommen utilfredse med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,88
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Roma – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

 • Roma indtager 4. pladsen i Serie A med 19 point. Statistikken lyder på 6-1-3 og en målscore på 18:10.
 • AC Milan ligger på ligaens 1.plads med 28 point. Statistikken lyder på 9-1-0 og en målscore på 23:9.
 • Lorenzo Pellegrini er mest scorende Roma-spiller i denne sæson med fem ligatræffere.
 • Leao og Giroud deler topscorerværdigheden for gæsterne, ligeledes med fire mål hver.
 • AC Milan vandt kampen på Olimpico med 2-1 i sidste sæson, mens det i Milano endte med en målrig pointdeler.


Expected Goals: Roma vs. AC Milan – de seneste tre kampe

RomaResultatxGAC MilanResultatxG
Cagliari – Roma(1-2)1,43 – 2AC Milan – Torino(1-0)1,35 – 0,31
Roma – Napoli(0-0)1,19 – 1,29Bologna – AC Milan(2-4)1,66 – 0,68
Bodø/Glimt – Roma(6-1)1,69 – 0,56FC Porto – AC Milan(1-0)0,67 – 2,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar