18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Verona: Odds og optakt den 23.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Afgørelsens time venter søndag aften i Serie A. Napoli tager hjemme mod Verona, og der skal 3 point til for napolitanerne, hvis de vil være helt sikre på, at spille i Champions League til næste sæson. Kan Insigne og co. klarer skærene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Verona. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Napoli – Verona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Chiffi
Stadion: Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 19°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:42.


Optakt til Napoli – Verona: Skader, karantæner og startopstillinger

Napoli har virkelig fundet storspillet frem på det sidste! Det har ellers været en lunken sæson for Gattuso og hans små napolitanere, men nu virker de endelig til at ramme det niveau, som var forventet før vi tog hul på sæsonen. Kun et eneste nederlag i de seneste 15 ligakampe, herunder 11 sejre. Det begynder at ligne noget! Den gode form ser ud til at være lige akkurat nok til at sikre Champions League-deltagelse til næste sæson, med en sejr på hjemmebane søndag aften er de i hvert fald helt sikre på 3.pladsen. AC Milan er á point med Napoli, mens Juventus på 5.pladsen blot er et point efter, så der skal altså en sidste god præstation til før de kan gå på sommerferie med god samvittighed.

Verona har haft en fantastisk sæson! Juric har udrettet mirakler med det spillermateriale og det budget han har haft til rådighed, og det blev aldrig til den ventede overlevelseskamp. Verona ligger solidt på 10.pladsen i Serie A, og har reelt set udspillet deres rolle i denne sæson, og det har man i den grad kunne se på de seneste resultater. Det er blot blevet til én sejr i de seneste 12 ligakampe, herunder hele 8 nederlag. Der er vist ikke så meget tvivl om, at de er gået på tidlig sommerferie i Verona. Til opgøret her er de uden topscorer Barak.

Napoli:

  • Stanislav Lobotka (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Faouzi Ghoulam (Back, Reserve) – Skadet
  • Kalidou Koulibaly (Forsvar, Fast) – Skadet

Verona:

  • Antonin Barak (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Ronaldo Vieira (Midtbane, Reserve) – Skadet

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Manolas, Hysay; Fabian, Demme; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Verona forventet startopstilling: Pandur; Dawidowicz, Magnani, Dimarco; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Salcedo, Zaccagni; Kalinic


Odds på Napoli – Verona

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Napoli som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Brandvarm ‘napolitano’ finder netmaskerne endnu engang

Pilen kunne ikke pege i mere modsat retning end den gør for de to hold her. Napoli spiller det bedste fodbold vi har set fra dem i hele denne sæson, de vinder kamp efter kamp, og det gør det på overbevisende vis. De seneste seks sejre til napolitanerne har været på over 1 overskydende mål, offensiven boltrer sig virkelig for tiden! Deres fine form står i skærende kontrast til Veronas form. Det er som om, at luften gik fuldkommen af ballonen, da overlevelsen i Serie A var et faktum, og nu kan de ikke vinde en fodbold kamp om deres liv afhang af det.

Napoli har alt at spille for, mens Verona ingenting har at spille for, når man sammenholder motivationen med den nuværende formkurve, og Napolis generelt højere niveau end Verona, så er der ikke noget at sige til hjemmeholdet er blevet gjort til kæmpe favoritter. Jeg føler mig også overbevist om, at Napoli nok skal vinde den her, og også med mere end 1 mål. Men… Oddset på det scenarie er så lavt, at jeg har valgt at kigge en anden vej. Bookmakerne forventer mange mål, og de forventer mange mål til Napoli. Så anbefalingen bliver på en målscorer, den mest oplagte målscorer for Napoli: Lorenzo Insigne. Napoli-anføreren er topscorer i klubben med 19 ligamål, han sparker straffe, han sparker friskpark. Han er involveret i alt! Han har gang i hans mest målrige Serie A sæson nogensinde, og mon ikke, at han går forrest i kampen for at sikre Champions League-billetterne. Den får et skud!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,0
Lorenzo Insigne scorer
Besøg Unibet *


Napoli – Verona: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli indtager 3.pladsen i Serie A med 76 point, lige så mange som AC Milan og 1 point mere end Juventus. Der skal en sejr til her hvis de vil være sikre på, at holde den position!

  • Verona har haft en flot sæson, og før sidste spillerunder finder vi dem på 10.pladsen i Serie A.

  • Napoli-anfører, Lorenzo Insigne, har virkelig fået gang i målscoringen i denne sæson! Den lille napolitaner fører det interne topscorerræs i Napoli med 19 ligamål.

  • Skarpeste mand hos Verona i denne sæson har været Barak, som står noteret for mere beskedne 7 ligamål.
  • I sæsonens første indbyrdes opgør kom Napoli foran i kampens allerførste minut, men måtte alligevel se sig slået med 3-1 af Verona.


Expected Goals: Napoli vs. Verona – de seneste tre kampe

NapoliResultatxGVeronaResultatxG
Fiorentina – Napoli(0-2)0,79 – 2,76Verona – Bologna(2-2)1,5 – 2,07
Napoli – Udinese(5-1)3,3 – 0,14Crotone – Verona(2-1)0,87 – 1,13
Spezia – Napoli(1-4)1,6 – 1,82Verona – Torino(1-1)2,63 – 0,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Napoli – Verona d. 23. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar