18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Napoli – Udinese: Odds og optakt den 19. marts 2022

Osimhen lavede begge kasser i søndagens sejr over Verona. Bliver han tungen på vægtskålen igen lørdag? (Foto: Bildbyrån)
Osimhen lavede begge kasser i søndagens sejr over Verona. Bliver han tungen på vægtskålen igen lørdag? (Foto: Bildbyrån)

Det er helt tæt i toppen af Serie A, hvor Inter, Milan og Napoli skiftevis taber point. Senest leverede Napoli en flot indsats ude mod Verona, og skal nu forsøge at bygge videre på de fine takter, når de tager imod Udinese, som har drillet flere storhold i denne sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Udinese. Der er kampstart lørdag d. 19. marts 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Napoli – Udinese: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francesco Fourneau
Stadion: Stadio Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 15°, let vind

Optakt til Napoli – Udinese: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er umanerligt tæt i toppen af Serie A, hvor Milan, Inter og Napoli skiftes til at sidde på rækkens 1.plads. Ingen af de tre mandskaber viser den fornødne stabilitet til at stikke af, så der bliver formentlig spænding til det sidste. Milan topper rækken med 63 point, Napoli følger efter med 60 point, mens Inter med en kamp i hånden har 59 point. Der venter en ualmindelig spændende afslutning på Serie A-sæsonen!

Topholdene i Italien viser svingende form for tiden, og Napoli er ingen undtagelse. Senest leverede Spallettis mandskab dog en virkelig fin præstation ude mod ellers ikke uefne Verona. Napolitanerne havde ganske godt styr på opgøret, som de vandt 2-1 på to mål af Osimhen. Han er vigtig at få i gang til slutspurten! Der er ingen nævneværdige fravær hos hjemmeholdet, som ikke har andet end Serie A at koncentrere sig om, så der er fine forudsætninger for 3 point her.

Udinese finder vi i den nedre halvdel af Serie A, hvorfra der i skrivende stund er 8 point ned til Venezia under stregen, som dog har spillet en kamp mere. Udinese viser pænt niveau for tiden, så jeg tror ikke, at de behøver bekymre sig om at blive en del af nedrykningskampen. I løbet af de seneste fire spillerunder er gæsterne lykkedes med at tage point fra Lazio, Milan og Roma, så de kan altså godt byde de store italienske hold op til dans, de endda uheldige med ikke at tage alle 3 point i hjemmekampen mod Roma. Napoli skal være oppe på dupperne, hvis det skal blive til fuldt udbytte.


Napoli:

  • Kevin Malcuit (Back, Reserve) – Skadet
  • Alex Meret (Målmand, Fast/Reserve) – Skadet


Udinese:

  • Ingen kendte fravær

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Lobotka, Fabian Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Udinese forventet startopstilling: Silvestri; Rodrigo Becao, Marì, Nuytinck; Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Udogie; Deulofeu, Beto.


Odds på Napoli – Udinese

Bookmakerne har Napoli som favoritter.


Odds-forslag: Napolitansk cruise control

De italienske tophold har været alt for svingende over de sidste par måneder, ingen af dem er rigtig til at stole på, men Napolis præstation i sidste weekend lover godt for den sidste del af sæsonen. Det så nemt ud, det var kontrolleret, sikkert. Når Napoli først har en føring, så er de besværlige at spille mod, fordi de er så stærke på bolden.

Udinese har vist sig godt frem på det sidste, hvor de har taget point fra flere af de største italienske klubber, men jeg tror de er oppe imod overmagten her. Napoli har kun Serie A at koncentrere sig om nu i forhold til tidligere på sæsonen, stort set alle spillere er fit for fight, og der er vigtige point på spil. Der er ingen undskyldninger for ikke at vinde, og med en varm Osimhen i front skal det nok lykkes. Anbefalingen bliver en kontrolleret hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Napoli vinder og Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Napoli – Udinese: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli er nummer 2 i Serie A med 60 point. Statistikken er på 18-6-5 og målscoren 51:21.

  • Udinese er nummer 14 med 30 point. Statistikken er på 6-12-9 og målscoren 35:44.

  • Victor Osimhen er topscorer for Napoli med ni ligamål. Nigerianeren var på pletten to gange i sidste weekend.

  • Beto og Deulofeu deler topscorerværdigheden for Udinese med otte mål hver.

  • Napoli hev en stensikker 4-0 sejr i land, da de tidligere på sæsonen besøgte Udinese.


Expected Goals: Napoli vs. Udinese de seneste tre kampe:

NapoliResultatxGUdineseResultatxG
Verona – Napoli(1-2) 0,43 – 1,63Udinese – Roma(1-1) 0,58 – 1,28 
Napoli – Milan(0-1) 0,83 – 1,39Udinese – Sampdoria(2-1)2,09 – 0,56 
Lazio – Napoli(1-2)1,45 – 0,78 Milan – Udinese(1-1) 0,63 – 1,27
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Napoli – Udinese?

Napoli – Udinese spilles lørdag den 19. marts 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Napoli – Udinese?

Napoli – Udinese spilles på Stadio Diego Armanda Maradona i Napoli

Skriv et svar