18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Udinese: Odds og optakt den 11.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Napolitanerne har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt! Champions League-billetterne til næste sæson skal uddeles efter de tre resterende spillerunder i Serie A, og Napoli har lige bragt sig op i top-4. Spørgsmålet er, om de kan holde placeringen sæsonen ud? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Udinese. Der er kampstart tirsdag d. 11. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Napoli – Udinese: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

SSC Napoli
Udinese
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 20:48.


Optakt til Napoli – Udinese: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en anelse skuffende for Napoli i denne sæson, der var forventninger om, at de kunne blande sig i topstriden, men den strid nåede de aldrig at blande sig i. Der har været for mange nedture i løbet af sæsonen, blandt andet et skuffende exit i Europa League til Granada, og Gattuso har af flere gange haft kniven for struben, men han er sluppet med jobbet i behold hver gang. Det kunne tyde på, at det har været den rigtige beslutning at lade Napoli træneren blive siddende, for nu er resultaterne faktisk begyndt at flaske sig. Det er blot blevet til to nederlag i de seneste 13 spillerunder for syditalienerne, og modstanden har ellers været betydelig i modstandere som Juventus, Milan, Inter og Roma, men de er kommet helskindet igennem og nu ligger de lunt i svinget til at snuppe en plads i top-4. De sidste tre spillerunder byder på kampe imod Udinese, Fiorentina og Verona, ikke det nemmeste kampprogram, men for et hold af Napolis kaliber, burde der være fine muligheder for fuldt udbytte, især med deres form taget in mente. De har et point ned til Juventus på 5.pladsen, og to point op til Atalanta og AC Milan, så der er stadig masser på spil for de fleste af Serie A’s tophold.

Udinese er ikke det mest profilerede hold i Serie A, men de har et utroligt godt fundament med en gruppe af meget sammentømrede spillere. De ender som oftest i den nedre halvdel af tabellen men med komfortabel afstand til nedrykningsstregen, sådan har det været de sidste mange sæsoner, og sådan bliver det også i år. Udinese indtager 11.pladsen, og der er ingen fare på færde i forhold til nedrykning, men samtidig er det heller ikke realistisk at stile meget højere i tabellen. De er dog heller ikke vanvittigt godt kørende for tiden, og det skyldes måske den lidt for komfortable afstand til bunden. I de seneste otte kampe er det blot blevet til to sejre, et X og hele fem nederlag. De har dog formået at udfordre topholdene igennem sæson, og i løbet af de seneste otte kampe har de lidt smalle nederlag til Atalanta, Lazio og Juventus, de kan sagtens gøre livet svært for de bedste hold, men de mangler oftest den afgørende x-faktor for at kunne stjæle point.

Napoli:

 • Kalidou Koulibaly (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nikola Maksimovic (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Faouzi Ghoulam (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Stanislav Lobotka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Dries Mertens (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Udinese:

 • Mato Jajalo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ilija Nestorovski (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ignacio Pussetto (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Gerard Deulofeu (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jayden Braaf (Kant, Reserve) – Skadet

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Hysaj; Demme, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Udinese forventet startopstilling: Musso; Becao, Bonifazi, Nuytinck; Molina, De Paul, Walace, Arslan, Larsen; Pereyra; Okaka


Odds på Napoli – Udinese

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 20:48.


Odds-forslag: De skal lige lirkes op

Med Juventus’ nederlag til AC Milan søndag aften, blev der rykket rundt på de øverste placeringer i Serie A, de zebrastribede fra Torino er dumpet ud af top-4 og Napoli har overtaget pladsen. Med tre spillerunder tilbage står Napoli dermed i en gunstig position for at spille sig i Champions League til næste sæson, men intet er afgjort. Der skal hentes point i de sidste kampe, nå flere nå bedre! Napoli står dermed med en kæmpe motivationsfaktor på hånden forud for dette møde med Udinese, som ikke længere har noget på spil.

Selvom hjemmeholdet er i god form og motivationen er stor, så er det ikke verdens nemmeste modstander de skal overkomme tirsdag aften. Udinese har så sammentømret fundament, at de kan gøre det svært for alle hold i Serie A at trænge igennem deres defensiv. De spiller enormt mange tætte kampe, selv når modstanden kommer fra øverste hylde. Selvom de indtager 11. pladsen i rækken, så har de den 6. bedste defensiv efter 35 spillerunder, det er ganske imponerende! Det siger måske lidt om Udineses fokus, for selvom defensiv står snorlige, så er det på bekostning af offensiven, hvor ingen hold i Serie A har scoret færre mål i denne sæson. Jeg forestiller mig, at Udinese kommer til Napoli for at parkere bussen, og det resulterer i en relativt målfattig omgang. Med Napolis form for tiden, og især den dyrt indkøbte, Osimhen, så tror jeg som nok de skal finde en vej igennem, men det kan tage tid – derfor bliver anbefalingen en hjemmesejr med under 3.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,07
1-tallet og under 3.5 mål
Besøg Unibet *


Napoli – Udinese: Statistik, topscorer og H2H

 • Napoli har gjort deres indtog i Serie A’s top-4 med blot tre spillerunder tilbage. Der er et enkelt point ned til Juventus på 5.pladsen og to op til Atalanta og AC Milan på 2. og 3.pladsen.

 • Udinese er et ganske solidt midterhold i Serie A sæson efter sæson. Med tre spillerunder tilbage indtager de 11.pladsen i ligaen.

 • Han er indbegrebet af Napoli! Den lille napolitaner Lorenzo Insigne bærer anførerbindet hos syditalienerne og han fører den interne topscorerliste med 17 ligakasser.

 • Udineses absolutte profil er argentineren Rodrigo De Paul, på trods af hans position på den centrale midtbane, er han stadig den mest scorende Udinese spiller i sæsonen med 9 træffere i Serie A.
 • Udinese ryster formentlig lidt i bukserne ved udsigten til at møde Napoli. Syditalienerne sidder tungt på de indbyrdes opgør, hvor det er blevet til 9 sejre og et enkelt X i de seneste 10 opgør.


Expected Goals: Napoli vs. Udinese – de seneste tre kampe

NapoliResultatxGUdineseResultatxG
Spezia – Napoli(1-4)1,6 – 1,82Udinese – Bologna(1-1)0,58 – 2,13
Napoli – Cagliari(1-1)2,33 – 2,05Udinese – Juventus(1-2)0,32 – 1,95
Torino – Napoli(0-2)1,27 – 2,46Benevento – Udinese(2-4)3,44 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Napoli – Udinese d. 11. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar