18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Lazio: Odds og optakt den 28. november 2021

Luciano Spalletti og Napoli har tabt to gange på en uge. Bliver det til tre på stribe? (Foto: Bildbyrån)
Luciano Spalletti og Napoli har tabt to gange på en uge. Bliver det til tre på stribe? (Foto: Bildbyrån)

Napoli indkasserede i sidste weekend sæsonens første nederlag i Serie A, og søndag kommer de på endnu en svær opgave, når Lazio kommer på besøg. Rejser Spalletti og co. sig med det samme, eller er luften gået af ballonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Lazio Der er kampstart søndag d. 28. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Napoli – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 9°, svag vind og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

SSC Napoli
Lazio
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 20:30.


Optakt til Napoli – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Napoli har stort set fejet al modstand af banen i denne sæson. Det var lige indtil for to spillerunder siden, hvor de hjemme mod Verona kun fik 1-1, ondt er samtidig blevet værre i løbet af den sidste uges tid. I sidste weekend indkasserede Napoli sæsonens første Serie A-nederlag, da de ude mod Inter tabte med 3-2, nederlaget blev fulgt op af endnu en skuffelse i torsdagens Europa League-kamp mod Spartak Moskva, hvor de ligeledes måtte gå fra banen med et nederlag. Napolitanerne har været et af de mest velspillende mandskaber i denne sæson, som man også kan aflæse på tabellen, men tingene kan hurtigt ændre sig i fodbold. Til dette opgør er Napoli hårdt ramt på fraværsfronten, hvor tre af sæsonens bedste spillere formentlig ikke bliver klar. Topscorer Osimhen er med garanti ude, samme gælder for Anguissa, mens anfører Insigne har en lille chance for at blive klar.

Lazios præstationer i denne sæson har været som dag og nat! De lyseblå romere har allerede leveret flere fremragende resultater, men som oftest, er de stærke præstationer blevet fulgt op af præstationer på et langt lavere niveau. Et par eksempler på dette er fx den fantastisk vigtige derbysejr over Roma, som blev fulgt op ad et nederlag på 3-0 til Bologna, en 3-1 sejr over de forsvarende mestre fra Inter blev fulgt op af et 4-1 nederlag til Verona… Der mangler stabilitet i resultaterne. I sidste weekend leverede Lazio en tam indsats i hjemmekampen mod Juventus, som de fortjent tabte med 2-0. Der var dog oprejsning til Maurizio Sarri og co. i torsdagens Europa League-kamp mod Lokomotiv Moskva, som blev vundet med 3-0. Hvis Lazio rammer niveau, så kan de bide skeer med alle hold i Serie A, problemet er bare, at man ikke rigtig ved hvor man har dem. Immobile kom på tavlen to gange i torsdags. Hans målnæse er meget afgørende for Lazios chancer for point her. Gæsterne kan glæde sig over en skadesfri trup, eneste tvivlsspørgsmål er Marusic, som har været ude med corona.

Napoli:

  • André-Frank Zambo Anguissa (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Victor Osimhen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Adam Ounas (Kant, Reserve) – Skadet
  • Lorenzo Insigne (Kant, Fast) – Tvivlsom

Lazio:

  • Adam Marusic (Back, Fast/Reserve) – Covid-19

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Lobotka, Fabian Ruiz; Lozano, Zielinski, Elmas; Petagna

Lazio forventet startopstilling: Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Pedro


Odds på Napoli – Lazio

Bookmakerne ser Napoli som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 20:30.


Odds-forslag: Napoli fortsætter den negative stime

Torsdag aften var der stort ståhej i Napolis gader, de fanatiske fans fejrede et årsdagen for klublegenden Maradonas død, og den vanvittige stemning har de tænkt sig at tage med på stadion søndag. Spørgsmålet er, om Napoli-spillerne kan gøre det til en glædens dag uden Osimhen, Anguissa og Insigne? I sidste weekend var det Lazio, som fik at føle hvordan det er at undvære en vigtig profil, her var de nemlig uden Immobile, og uden ham var Lazio en skygge af sig selv.

Napoli er gjort til ret så store favoritter her mod Lazio, men det synes jeg ser en anelse skævt ud med de forventede fravær taget i betragtning. Osimhen og Insigne er de to giftigste Napoli-spillere, og uden dem kan det blive svært at lægge samme pres på Lazio-defensiven. Gæsterne plejer at trives godt med ikke at skulle tage initiativet, for hurtigt omstillingsspil er en af deres stærkeste egenskaber. Oddset på Napoli er steget lidt i løbet af den sidste uges tid, men ikke nok i min optik. Napoli er uden sejr i de seneste tre kampe, og Lazio er ikke den nemmeste nød at knække. Anbefalingen bliver minimum et point til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Lazio eller uafgjort
Gå til Marathonbet *


Napoli – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli topper Serie A med 32 point. Statistikken lyder på 10-2-1 og målscoren 26:7
  • Lazio er nummer 6 i Serie A med 21 point. Statistikken lyder på 6-3-4 og målscoren 25:21
  • Victor Osimhen er topscorer for Napoli med fem mål.
  • Lazios Ciro Immobile er topscorer i Serie A med ti kasser.
  • I sidste sæson vandt Napoli 5-2 hjemme mod Lazio, mens de tabte 2-0 i Rom.


Expected Goals: Napoli vs. Lazio – de seneste tre kampe

NapoliResultatxGLazioResultatxG
Spartak Moskva – Napoli(2-1)1,8 – 2,74Juventus – Fiorentina(1-0)1,1 – 0,64
Inter – Napoli(3-2)2,52 – 1,17Lazio – Juventus(0-2)0,31 – 3,3
Napoli – Hellas Verona(1-1)0,74 – 1,17Lazio – Salernitana(3-0)1,33 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Napoli – Lazio?

Napoli – Lazio spilles søndag den 28.november 2021 klokken 20:45

Hvor spilles Napoli – Lazio?

Napoli – Lazio spilles på Diego Armando Maradona

Skriv et svar