18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Lazio: Odds og optakt den 22.april 2021

Drømmen om top-4 lever fortsat i begge lejre. Napoli indtager 5.pladsen i Serie A, Lazio indtager 6.pladsen og de har begge kun få point op til Juve på 4.pladsen. Der er lagt op til et brag om at holde Champions League-drømmen i live! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Lazio. Der er kampstart torsdag d. 22. april 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Napoli – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 13°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 22:18.


Optakt til Napoli – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver sindssygt spændende i Napoli torsdag aften! Napoli finder vi på Serie A’s 5.plads med 2 point op til Juventus på den Champions League givende 4.plads, Lazio er lige efter på 6.pladsen med 4 point op til Juventus, romerne har dog spillet en kamp mindre end både Napoli og Juventus. Intet er afgjort i den tætte Serie A-top!

Der har været klar forbedring hos Napoli i den sidste måneds tid, de har fået vigtige profiler tilbage fra skadesbænken og det har man kunne aflæse på resultaterne. Det er ellers ikke det letteste program de har haft med kampe imod blandt andre Milan, Roma, Juventus og Inter, ikke desto mindre har de vundet 5 af deres seneste 7 kampe. Senest fik de uafgjort imod førerholdet fra Inter, så når de rammer niveau, kan de altså være med mod de allerbedste. Det har ellers været en lidt skuffende sæson for Gattuso og co. men en top-4 placering vil helt sikkert få de værste kritikere til at forstumme.

Lazio var med i Champions League i denne sæson for første gang i 12 år, og håbet om at deltage i den prestigefyldte turnering igen til næste sæson er bestemt til stede. Romerne er inde i en rigtig pæn stime med 5 sejre i streg, modstanden har godt nok været af overkommelig karakter, men det giver helt sikkert selvtillid at vinde fodboldkampe weekend efter weekend. Udeholdet har alle deres profiler klar til denne kamp, og ligesom Napoli har de evnerne til at vinde over alle i Serie A, hvis de rammer niveau.

Det er to formstærke mandskaber, som duellerer om uhyre vigtige point torsdag aften, der er lagt op til et brag!

Napoli:

  • David Ospina (Målmand, Fast) – Skadet
  • Faouzi Ghoulam (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Diego Demme (Midtbane, Fast) – Karantæne

Lazio:

  • Luiz Felipe (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Bakayoko; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Lazio forventet startopstilling: Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Fares; Correa, Immobile.

Odds på Napoli – Lazio

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Napoli som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Fra ende til ende i Napoli

Det er virkelig jævnbyrdige mandskaber vi har med at gøre her, det kan vi også aflæse i tabellen hvor der blot er to point imellem dem. En sejr i dette opgør vil gøre underværker for begge holds chancer for en top-4 placering, så vi kan forvente at ingen af dem vil stille sig tilfredse med et X torsdag aften.

Kampbilledet bliver formentligt med Napoli som det boldbesiddende hold, de har så mange teknisk dygtige fodboldspillere, så det giver god mening at de godt vil være på bolden. Det scenarie passer udeholdet virkelig godt, for de er dødsensfarlige i omstillingsspillet med hurtige og dygtige spillere som Immobile, Lazzari og Alberto. På den måde står kampbilledet godt til begge holds offensiver, og det tror vi kommer til at kaste mål af sig. I begge ender. Begge hold er pumpet op på selvtillid efter fine resultatmæssige stimer i ligaen, begge hold har alle deres offensive profiler klar og ingen af dem vil være tilfredse med andet en sejr her. Vi forestiller os en kamp, som kommer til at bølge frem og tilbage og hvor begge hold vil gå indædt efter sejren indtil sidste fløjt

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
Begge hold scorer og Over 2.5 mål
Besøg Unibet *


Napoli – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet er godt kørende, og indtager nu 5.pladsen i Serie A. De har en statistik for sæsonen på 19-3-9 og en målscore på 66:35.

  • Lazio indtager 6.pladsen i Serie A med en statistik for sæsonen på 18-4-8 og en målscore på 51:41.

  • Det er Napoli-talismanen Lorenzo Insigne, som topper topscorerlisten for hjemmeholdet. Den lille mand med den hurtige frisure står noteret for 15 sæsonmål.

  • Hos Lazio er det ingen overraskelse, at sidste års Serie A topscorer topper det interne målregnskab. Immobile står noteret for 16 kasser.  

  • Det første indbyrdes opgør i sæson endte med en 2-0 sejr til Lazio, så napolitanerne er på en hævnmission torsdag aften!Expected Goals: Napoli – Lazio – de seneste tre kampe

NapoliResultatxGLazioResultatxG
Napoli – Inter(1-1)0,88 – 1,47Lazio – Benevento(5-3)3,46 – 2,23
Sampdoria – Napoli(0-2)0,72 – 2,65Verona – Lazio(0-1)0,03 – 1,09
Juventus – Napoli(2-1)1,61 – 1,66Lazio – Spezia(2-1)2,24 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Napoli – Lazio d. 22. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar