18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Inter: Odds og optakt den 18. april 2021

Søndag aften får vi noget der minder om et topbrag i Serie A, ligaens førerhold fra Inter skal en tur til Napoli, som kæmper for vigtige point til topstriden. Fortsætter Eriksen og co. deres march mod ’Lo Scudetto’? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Inter, med kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365.

Odds på Napoli – Inter

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter.

Napoli – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Doveri
Stadion: Stadio Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 9°, regn, svag vind.

Optakt til Napoli – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har for guds skyld ikke været nogen stor sæson for Napoli, de har simpelthen for mange op og nedture. Det kan dog stadig nå at blive en acceptabel sæson, men det kræver altså en top-4 placering. Lige nu finder vi dem på 5.pladsen med to point op til Atalanta på 4.pladsen, så der er bestemt håb for Gattusos tropper. De er da også vågnet op til dåd på det sidste, de har vundet fem af deres seneste seks kampe, blandt andet imod Milan og Roma. Der er klar forbedring at spore, og det hjælper selvfølgelig også at fraværslisten bliver mindre og mindre. Der er masser af kvalitet i Napolis trup, i de sidste par kampe er den dyrt indkøbte angriber, Osimhen, begyndt at røre på sig, og ham skal Inter nok holde et vågent øje med søndag aften.

Inter er jo stukket helt af fra de resterende tophold nu, en fantastisk stime på 11 sejre i træk har reduceret en tæt topkamp til et sikkert Nerazzuri-mesterskab. Forspringet er nu på 11 point ned til bysbørnene fra AC Milan med otte spillerunder tilbage. OK, de er ikke matematisk sikret endnu, men det skal gå grueligt galt hvis de skal smide det her på gulvet. Det har været usvigeligt sikkert for Contes mandskab igennem de sidste par måneder, som sagt er det blevet til 11 sejre i streg, i 7 af dem har de holdt nullet. Når man topper rækken og vinder så mange kampe, så bliver der pludselig også stillet krav til underholdningsværdien, i hvert fald har Conte fået hug i den italienske presse i de sidste par uger pga. det defensive udgangspunkt de har i mange kampe, selv mod svagere modstandere. Men hey, én ting ad gangen!

Napoli:
Hirving Lozano (Kant, Fast) – Karantæne
David Ospina (Målmand, Fast) – Skadet
Faouzi Ghoulam (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Inter:
Arturo Vidal (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Aleksandar Kolarov (Forsvar, Reserve) – Covid-19

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lukaku, Lautaro Martinez..

Odds-forslag: Conte og co. skal helskindet igennem

I de resterende 8 runder i Serie A venter der førerholdet fra Inter tre kampe imod hold fra den øverste del af rækken, så hvis de kan slippe helskindet igennem dem, venter det første mesterskab siden 2010 til ’I Nerazzuri’. Første slag skal slås søndag aften imod Napoli, og det bliver ikke nemt, for napolitanerne er fint kørende!

Hvis man kigger tilbage på de seneste ti indbyrdes opgør, er der noget der springer i øjnene. Det er uhyre målfattigt når de to hold duellerer, i otte ud af de seneste ti indbyrdes opgør er der ikke scoret mere end 2 mål, i seks af dem er der kun faldet et eneste mål, så selvom man ikke altid kan indbyrdes opgør for gode varer, så tyder meget på et målfattigt opgør søndag aften. Det stemmer meget godt overens med Inters spillestil for tiden, hvor et defensivt udgangspunkt har sikret dem mange clean sheets. Pragmatikeren Antonio Conte kommer formentlig ikke til at ændre på den tilgang til dette opgør imod et Napoli hold, som godt kan lide at have bolden. Læg dertil, at Lukaku for en gang skyld bliver matchet på fysikken, når han skal stå overfor det store skur, Koulibaly, i Napoli forsvaret. Hjemmeholdets kampe imod de bedste hold i Serie A har for det meste været målfattige i denne sæson med 1-0 mod Inter, 1-0 mod Juve, 1-0 mod Milan, 2-0 mod Roma. Vi tror på en taktisk affære, hvor ingen af holdene kan være virkelig utilfredse med et X.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Napoli – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet indtager pt. 5.pladsen i Serie A med en statistik på 19-2-9 og en målscore på 65:34.

  • De er stukket helt af i toppen af Serie A, Inter indtager 1.pladsen med en statistik på 23-5-2 og en målscore på 69:27.

  • Kaptajnen Lorenzo Insigne er indbegrebet af Napoli, den vævre kantspiller gør klubbens farver fin ære i denne sæson med hans 15 ligamål.

  • Han har været et bæst igennem hele sæsonen, så det er ikke overraskende at Lukaku han topper Inters topscorerliste. Han står noteret for 21 træffere i ligaen.

  • På trods af de offensive styrker på de to hold, så vælter det altså ikke ind med mål i de indbyrdes opgør. Sæsonens første møde bød på en snæver Inter sejr på 1-0 efter en straffesparksscoring af Lukaku.

Skriv et svar