18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Napoli – Inter: Odds og optakt den 12. februar 2022

Victor Osimhen er tilbage i omdrejninger for Napoli, så Inter-forsvarerne får hænderne fulde på lørdag. (Foto: Bildbyrån)
Victor Osimhen er tilbage i omdrejninger for Napoli, så Inter-forsvarerne får hænderne fulde på lørdag. (Foto: Bildbyrån)

OKAY! Nu bliver det spændende! Med Inters nederlag i sidste weekend nærmer både Napoli og Milan sig bagfra, så der er lagt op til et brag af en anden verden i Napoli lørdag aften, når Serie A’s nummer 2 og 1 tørner sammen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – Inter. Der er kampstart lørdag d. 12. februar 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Napoli – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Doveri
Stadion: Diego Armando Maradona, Napoli
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Napoli – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det gik ellers lige efter planen for Inter i sidste weekendens kombinerede lokal- og topbrag mod AC Milan. I Nerazzurri var bedst, og kom planmæssigt foran på en scoring af Perisic, men med et kvarter tilbage dukkede Olivier Giroud pludselig op som trold af en æske, ikke bare én gang, men hele to gange. Dermed blev det til Inters blot andet nederlag i denne Serie A-sæson, og forspringet til Napoli og Milan er nu nede på 1 point, dog har Inter spillet en kamp færre end begge mandskaber. Nederlaget til Inter må virkelig have givet blod på tanden til forfølgerne, så det er et genialt tidspunkt, at vi får endnu et topbrag!

Napoli er vågnet op til dåd! Syditalienerne var ellers ved at skulle afskrives i mesterskabskampen med hele tre nederlag i december, men Spallettis mandskab har taget skeen i den anden hånd med fire ligasejre i streg. Modstanden har godt nok været overkommelig i de seneste kampe, Venezia, Salernitana, Bologna og Sampdoria er hold som Napoli skal slå, men ikke desto mindre giver sejre selvtillid, og det får napolitanerne brug for, hvis de skal snuppe lo scudetto. Hjemmeholdet har været hårdt ramt af fravær over de sidste par måneder, men denne gang er de stort set fit for fight. Koulibaly er hjemvendt fra AFCON, Osimhen leder angrebet igen, Insigne og Ruiz er tilbage i fulde omdrejninger. Det er et farligt mandskab, som stiller til kamp her!

Udover det lidt overraskende nederlag i sidste weekends lokalbrag, så er der ikke en finger at sætte på Inters præstationer. Simone Inzaghis mandskab har virket til at være en fuldkommen velkørende maskine igennem hele sæson, hvilket blot to nederlag i 23 kampe illustrerer meget godt. Inter rejste sig da også med det samme ovenpå nederlaget, da de tirsdag aften sendte Roma ud af Coppa Italia med 2-0. Til dette opgør må udeholdet undvære nyindkøbet Gosens, vigtige Bastoni i forsvaret, og Correa, som nok ikke havde startet inde alligevel.


Napoli:

  • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Hirving Lozano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet


Inter:

  • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet
  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Alessandro Bastoni (Forsvar, Fast) – Skadet

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Anguissa, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, D’Ambrosio; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko


Odds på Napoli – Inter

Bookmakerne har Inter som smalle favoritter.


Odds-forslag: Napoli skal frem og satse!

For Calcio-elskere er det en sand lækkerbisken, som er i vente lørdag aften! Desværre bliver det kun et halvfyldt Stadio Diego Armando Maradona, fordi der fortsat kun er tilladt op til 50% kapacitet på de italienske stadions, men der skal nok blive fuld smæk for skillingen, når rækkens 2’er Napoli byder velkommen til førerholdet Inter. Det er et svært opgør at spå om, for vi har at gøre med to meget jævnbyrdige mandskaber, og med Napolis hjemmebanefordel in mente, så er det ren 50/50 her.

Der var godt gang i den i det omvendte opgør Guiseppe Meazza, som endte 3-2 til Inter. Der var masser af mål, underholdning, kort og intensitet. Jeg forestiller mig ikke at det bliver meget anderledes denne gang. Hvis man kigger på hvor få point Inter har sat til over de sidste par måneder, så er Napoli nødt til at gå helhjertet efter en sejr her, hvis de skal have chance for at løfte mesterskabet. Derfor tror jeg ikke, at der bliver lurepasset voldsomt meget lørdag aften. Kvaliteten hos begge mandskaber er til at få øje på, og der er reelt set et væld af potentielle målscorere. Napoli skal våge pelsen, og med den offensiv de råder over, så er der gode muligheder for mål mod Inter, som mangler Bastoni i forsvaret. Inter skal til gengæld nok få plads den anden vej, når Napoli våger sig frem. Der skal nok blive gang i den her, ligesom vi så det i det omvendte opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Napoli – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli er nummer 2 i Serie A med 52 point. Statistikken er på 16-4-4 og målscoren 45:16.

  • Inter topper rækken med 53 point, og en kamp i hånden. Statistikken er på 16-5-2 og målscoren 54:19.

  • Napolis topscorer er den lille belgier Dries Mertens, som har scoret syv gange i sæsonen.

  • Lautaro Martinez topper listen hos Inter med elleve kasser.

  • Der var fuld smæk på sæsonens første indbyrdes opgør, som endte med en 3-2 sejr til Inter hjemme i egen hule.

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5


Expected Goals: Napoli vs. Inter de seneste tre kampe:

NapoliResultatxGInterResultatxG
Venezia – Napoli(0-2) 0,33 – 1,74Inter – Roma(2-0) 1,37 – 0,53 
Napoli – Salernitana(4-1)4,52 – 0,22Inter – Milan(1-2)1,08 – 1,73
Bologna – Napoli(0-2)0,07 – 1,68Inter – Venezia(2-1)3,11 – 0,25
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Napoli – Inter?

Napoli – Inter spilles lørdag den 12. februar 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Napoli – Inter?

Napoli – Inter spilles på Diego Armando Maradona i Napoli

Skriv et svar