18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Napoli – AC Milan: Odds og optakt den 6. marts 2022

Der var liv og glade dage hos Napoli ovenpå sidste weekends 2-1 over Lazio. Sejrsmålet blev sat ind i kampens sidste sekund! (Foto:Bildbyrån)
Der var liv og glade dage hos Napoli ovenpå sidste weekends 2-1 over Lazio. Sejrsmålet blev sat ind i kampens sidste sekund! (Foto:Bildbyrån)

Serie A-søndagen slutter af med et ordentlig brag, når rækkens nummer 1 og 2, Napoli og Milan, brager sammen i Syditalien. Kommer de to tophold udover stepperne eller går der for meget taktik i den? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Napoli – AC Milan. Der er kampstart søndag d. 6. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Napoli – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Stadio Diego Armando Maradono, Napoli
Vejret: 6° og svag vind


Optakt til Napoli – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er spænding for alle pengene i Serie A i denne sæson! Ingen af topholdene rammer et stabilt nok niveau til at stikke af, så mesterskabskampen bliver kun tættere og tættere. For anden spillerunde i træk tabte både Milan og Inter i sidste weekend point, og det så det også ud til at Napoli skulle gøre, men en scoring af Fabian Ruiz i de døende sekunder af udekampen mod Lazio, sikrede syditalienerne 3 vigtige point, og en midlertidig 1.plads i rækken, á point med Milan og 2 point foran Inter, som har spillet en kamp mindre end de andre. Som sagt, viser hverken Napoli, Milan eller Inter stabilitet for tiden, og derfor er der heller ikke længere så langt ned til de næste i rækken. I skrivende stund er der blot 7 point ned til Juventus på 4.pladsen.

Napoli spillede ikke nogen stor kamp senest mod Lazio, og var vel egentlig lidt heldige at slippe afsted med 3 point. De fire foregående kampe for Spallettis mandskab var alle endt uden sejr, så det er ikke ligefrem et førerhold i storform vi har at gøre med her. Milan ser også lidt tamme ud for tiden, hvilket to X’er i streg mod henholdsvis Salernitana og Udinese illustrerer meget godt. Gæsterne virker møre for tiden, og eneste offensive spiller i god form er Leao, men han kan ikke gøre det hele selv.

De to mandskaber er nogenlunde fit for fight til dette opgør. Napoli må formentlig undvære Lozano, men den klarer de nok, mens Milan er uden vores allesammens danske forsvarsstyrmand, Simon Kjær, og formentlig også uden Zlatan.

Napoli:

  • Hirving Lozano (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Kevin Malcuit (Back, Reserve) – Skadet

AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Demme, Fabian Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Napoli forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Kessie, Rafael Leao; Giroud


Odds på Napoli – AC Milan

Bookmakerne ser Napoli som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Topopgøret ingen tør tabe

Det bliver usandsynligt spændende, når Napoli søndag aften tager imod Milan i et vaskeægte topbrag fra den italienske Serie A. Begge mandskaber har set langt skarpere ud tidligere på sæsonen, så jeg forventer mig egentlig ikke en fuldkommen formidabel fodboldkamp, men tænding og nerve skal der nok være masser af.

Der er virkelig meget på spil i dette topopgør, og jeg kunne forestille mig, at begge mandskaber måske var mere bange for at tabe end de er villige til at gå helhjertet efter sejren. Der har været flere eksempler på netop det scenarie i mange af de seneste topkampe fra Serie A. Napolis seneste kampe mod Inter, Milan og Juventus er alle gået under denne linje, mens fire ud af fem Milan-kampe mod top-4 hold i sæsonen også er gået under linjen. Med den lidt haltende form som begge mandskaber viser for tiden, så tvivler jeg på, at der angribes med hovedet under armen her. Der bliver lurepasset fra start, og der kunne meget vel være endnu et målfattigt topopgør i vente.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Napoli – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Napoli er nummer 1 i Serie A med 57 point. Statistikken er på 17-6-7 og målscoren 49:19.

  • Milan er nummer 2, ligeledes med 57 point. Statistikken her er på 17-6-7 og målscoren 53:29.

  • Insigne, Osimhen og Mertens deler topscorerværdigheden for Napoli med syv mål hver.

  • Hos Milan er det Zlatan og Leao, som deler den med otte mål hver.

  • Napoli vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 1-0 på et tidligt mål af Elmas.


Expected Goals: Napoli vs. AC Milan – de seneste tre kampe

NapoliResultatxGAC MilanResultatxG
Lazio – Napoli(1-2)1,45 – 0,78Milan – Inter(0-0)1,26 – 0,29
Napoli – Barcelona(2-4)1,28 – 1,65 Milan – Udinese(1-1) 0,63 – 1,27
Cagliari – Napoli(1-1)1,97 – 0,74Salernitana – Milan(2-2) 1,07 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Napoli – AC Milan?

Napoli – AC Milan spilles søndag den 6. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Napoli – AC Milan?

Napoli – AC Milan spilles på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli

Skriv et svar